2008 Ekim Anneleri

offfff biri gelsin ve bunu benim kocişe anlatsın...kar yağıyo diye odadan bile çıkrtmıyo çocuğuklava:

senin eşine ben anlatırdım fatoşcum kötükedihüso sen düşünemiyorsun da sadece o mu düşünüyor çocuğun hasta olma ihtimalinii kötükedihüso kendisi kalsın bakalım bi odanın içinde hiiç dışarı çıkmadan aynı havayı soluyarak yazık günah bee...bende tameri her zaman dışarı çıkarmıyorum korkuyorum ama hiç olmazsa hergün montunu giydirip balkona çıkarıyorum 5-10 dakika..o sırada da odayıda açıyorum havalandırıyorum....azcık ablasının odasına götürüyorum nasıl değişik gelioo yavruma....

hatunlar bi soru sordum gümbürtüye gitti.....
tekrar soruom..bu bebek mamalarında gluten vermış......nette okudum 1 yaşından önce önermiolar...siz ne düşünüonuz bu konuda...:uhm:

ibolya sinirden yanlış görmüşüm benim oğlan 4ay 3hafta 1 günlükte

ben hala anlamadım :uhm:

Sonunda banada numune gelmiss hero bayb den gelmiss dukkana esim meaj cekti numunelerin geldi diye baya biseyler var diyoo bende yiyecem diyoo gicik hatta bebe biskuvisi varmis acmis yiyomuss

:roflol::roflol:e yuh yani

yavrum bizim kullandığımız mama 4. aydan itibaren, ek gıdaya 4 le 6. ay arasında başlanıyo zaten

hoşgeldin anacım nassın eyimin Şeniz

phatosh bunlar bizi sevmiyolarrr.nerelere üye oldunuz?vben yazayım da görün.
1-evy baby
2-hero baby
3-prima
4-huggies
5-bebelac

hırslandıkça üye oldum.şimdi de nivea ya olim de görün

nivea göndermiii artık :1closedeyes:

delleneceeeeeemmmdelikafadulden cemre durmiiidelikafadulden ağliii gezmek istiidelikafadulden bugubde kocam nübetci.öttüm annnnaaaaammmdelikafaduldenlaelaelaelaelae

aynen valla benimki de kudurdu bugün, napsam uyutamadım, sinirimden attım ana kucağına orda uykuluyo şimdi, birazdan alcam,

bence çiftleşmek için peşinden koşuyomuştur anam o, kediyle tavşan çiftleşir bilmiyonmu :roflol:

meroşum naber kız Şeniz

hu napıyonuz anacım ben hala adet olmadım pis pis midem bulanıyı tırsıyom he

allah korusun leeynnn :1shok:

kafayı yiyecem yemin ediyorum kafayı yiyecem.ben gidiyom yaa.offf offfffffffffffffffffffffffffffffff

gel len niye gidiyon gel :mymeka:

iyiyim canımmmmkaydirigubbakcemile2
sen nasılsın???
cuma acil çıktım canım kusura bakma.oğluş durmadı.Şeniz

meroşum naber kız Şeniz

idir yavruss...kocişkoya gitmeden 15 dak.önce haber verceklermişş kötükedihüso o yüzden evde tıkılıpp kaldıık gidemioz bi yere haber beklioozzz.... kötükedihüso
yusuf nie durmuo kii len CADIARZU kakasını yapıoo demii pirinçli mama veriosun yaa kakasını yapmakta zorlanabilü müü aceba

haklısın canım..nasıl kızıyorum.bazen tartışıyoruz.yeter ama ben de annesiyim diyorum.zaten ev alttan ısıtmalı.gayet sıcak oluyo.adam bide infrared ısıtıcı açıyo.hemen kapatıyorum.üstünüde açıyom çocuğun.balkona çıkaramam çok soğuk ama şubat bi geçsin..haftada 2 gün çıkarcam dışarı..trakyada bi laf vardır
mart içeriii,çingene dışarıııı
aynen bende öyle yapcamdelikafadulden

daha yapmadım ama canım pırasa istiyoo
ezogelin çorba yapcam
bi de makarna sanırımmm

afiyet olsuun şimdidenn cokacimcoook
kışın bol bol bakliyat tüketmek lazım...o yüzden ezogelin çorbası iyi bi olur..du bende yapem akşama kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar acayip sinir oldum ya neden bu kadar anlayışsız olabiliyor insanlar.bizim alerji mevzumuz var biliyorsunuzdur. kayınvalidem aradı az önce ben de anlattım drla görüştük allerji için öksürüğü ve sümüklü kakası artarsa görüşelim şimdilik devam edin sütlü mamalara diye. hafif ösürük ve hırıltsı var ve bunlar alerji belirtisi, sümüksü kaka da alerji belirtisi ben de diken üstündeyim çocuk kaka yapınca neredeyse büyüteçle inceleyeceğim düzeldimi diye. neymiş efendim bir bebek vardı bizimkinden 40 gün büyük yazık yavrucuk kalp ameliyatı olmuştu 1 aylıkken. onlara gitmişler maşallah bebek çok iyiymiş tosun gibiymiş ameliyat olduğu halde curcunaymış evin içi, neşeyle gülücükler saçıyormuş evde maç izlemişler gürültüden rahatsız olmuyormuş dede demeye bile başlamış, kayınvalidem de üzülmüş bizim kız için. nesi varsa üzülecek Allahım nasıl sinirlerim bozuldu. ben,m kızım sessizliğe alışık napsın bütün gün evde ikimiz varız sadece. geçenlerde onlar geldiğinde yabancıladı onları gitmedi kucaklarına ama çocuğum aşı olmuştıu birgün önce onun huzursuzluğu vardı. kucağımdan inmiyordu. bu diğer bebek herkese gülücük yapıyormuş benim kızm da yapıyor tanıdıklarına hem o bebek evde babaannesi ve dedesiyle yaşıyor kalabalığa alışık. yazık ameliyattan sonra annesinden hiç ayrılmıyprdu kadıncağız kanguruda gezdiriyordu hep yanında taşıyordu. şimdi toparlamış ne güzel sevindim onlar için ama benimkızımda herhangi bir problem yok ki . üstüne çok düşüyormuşuz üzülmüş ya niye üzülüyor ki. takmayacakmışım alerjiyi bile. birşeyi yokmuş ocuğun ben abartıyormuşum. bebe bisküvisi yiyormuş o çocuk, çorbaların suyundan falan veriyorlarmış e napayım ben de mi vereyim el kadar bebeye. kusura bakmayın kafanızı şişirdim. asabım bozuldu ben niye ona anlatıyorsam.

mart içeri çingene dışarı haa kaydirigubbakcemile3 bu lafı tuttuum kaydirigubbakcemile5

boşver tatlımyaaa.benimkide sessizliğe alışkın...benimkide yabancılık yapıo...her bebek aynı olmaz de geçç.....ciddiye alma yorum bile yapma.mirmirmirmir....1-2 söyler bırakır...
tecrübeyle sabittiryerimsenibenyerimseniben:lepi:

sanki benim kayınvalideden bahsediyosun.:1shok:
demekki çoğu böyle.onların orda yağızla aralarında 1 hafta olan bi bebek var.her tel.de onu anlatıyo bana.şöyle kilolu böyle yiyo falan..benim oğlum 3 kilo doğdu diye prematüre muamelesi yaptılar.eltim parmak çocuk diye seviyodu.nerdeyse ağzıma geleni söylicektim.
bikaç gün önce web camdan görmek istediler yağızı.görüştük falan.ertesi gün aradı çok üzülüyoduk elalemin bebekleri kilolu bizimki zayıf diye,ama cameradan gördük toparlanmış yağız diyeekötükedihüso
bende çok sinir oldum.oğlum herzaman normal değerlerde oldu.dr.um gelişimi çok iyi dedi.ama kayınvalidemler normal değil dedi aylarca.bide hazır mama kullanma diyo her aradığında.eltim hemşire o demiş içinde çok katkı madesi var diye.sanki hatun dr...o vermiyomuş bebeğine.sen de verme diyo.ya niye karışıyolarki anlamıyorum.ben çocuğum için en iyisini bilirim.zehir vercek değilim ya..valla sadece gece yatarken aptamil 2 veriyom hazır olarak.arada bi de pirinç unlu muhallebi.herşeyi kendim yapıyom.haftaya gelcekler.eşim mamayı gizli ver diyoo..niye yaa.......elimden bi kaza çıkacak vallaklava:

boşşşşşşşveeeeeeeeeeeerrrr takma kafanaa..senin kızının adı rüya....ikiside çok farklıı annesi babası bulundukları ortam farklıı....bak bu örneği hep veriyorum..benim ikiz yeğenlerim var ikiside aynı evde aynı anne babayla aynı şeyleri yaşıyorlar...oğlumuz herkesee ağlıorduu,ama kız olan herkese gülüyor misafir gelince sevinior...kızımız anane dioo oğlumuz diemioo..o da dede dioo anane diemio....her bebek farklıı aynı gün aynı dakika içinde doğdular o kadar farklılar kii...biri sesli yerde uyur birisi uyumazzz..senin sese alıştırıp alıştırırmamanla alakasıı yokk...bebeğin nasıl istiyorsa öyle davranıorsun...alerji konusuna gelincede süt alerjisi çok önemli kızımdan biliyorum...hiiç gerek yok tehlikeye atmaya sen bilinçli bir annesin nasıl gerekiyorsa öyle davranırsıınn :1hug:

takmayacağım da, üzüldüm demesi ağırıma gitti, sanki benim çocuğumda gelişme geriliği var sanki ben iyi bakamıyorum. zaten geldiklerinde de sinir olmuştum sürekli bir eleştiri hali ama çaktırmadan. aman bu çocuğun yanında hiç ses yapmıyormusun, tv aç bari. açıyorum daha napim sürekli kendi kendime konuşayımmı. aman bu çocuk çok yabani olmuş. nasıl söyleyebiliyor ya. bir de o bakacak ben işe girdikten sonra. aslına bakarsanız ben çok memnunum yabancılamasndan, kendini koruma dürtüsü diye düşünüyorum ben. kilosu da normal sınırlarda, topacık değil napiim ancak bu kadar oluyor bu çocuk böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…