akşam eylüle pirinç unundan mama yaptım ama yarım su bardağına 1 tatlı kaşığı pirinç unu, pişince 2 ölçek devam maması şeklinde yaptım.. yedi ama az geldi, yarım kase de kaşık maması yedi :lepi: eğer güzel yiyorsa kaşıklan yedirmek acaip zevkli yaa
ama yemek istemiyosa çok püskürtüyoo yer gök mama oluyooooklava:
kandırıyon yani yavrucağı kaydirigubbakcemile3lülülülülülü neyse hayde eyi geceler anacım datlu rüyalar, rüyanda kimi istiosan onu gör :jeyyar: ben de gidim baaari, hayde ieyi geceler bende gidiyorum, byby :a015:Aynen oyle bende yaptimm ilk verince yemek istemedii sonra tadina alistii yedii evet cok zevkli yaa bide konustugun zaman sana odaklaniyoo unutup farkindaa olmadan yiyoo hamm yap kizimm aç ac bakiim agzinii geliyoo geliyoo diyom hosuna gidiyoo beni dinliyoo tabi oara yiyoo
ben geldim aloooooooo!!!!!!!!!!!
bugünden beri yoktunuz yine ben gittim gelmişiniz bi tutturamadım bende neyse...bebişimi babanesine bıraktık bi arkadaşımızın bebişi zatüre olmuş onu ziyarete gittik:çok üzgünüm:...dönüştede alışveriş merkezine gittik yemek yedik dolaştık oohhh iyi geldi walla..:sm_cool:ama oğluşumu çok özledim.:asigim:.
çok uykum geldi yoruldumama size bakmadanda edemedim.yerimsenibenyatiim bari yarın görüşürüz..öptüm hepinizi....Şeniz
sizin ordan mı gecioz ki:uhm:günaydın güzellerkaydirigubbakcemile3
umarım güzel bi gün geçirirsiniz..kız çelen nie uğramadın dönüşte bana aşkolsunlülülülülülü
afiyet olsun nivacım..sıkma canını yaw boşver herkes bebei için en iyisini kendisi bilir....
bu arada herobaby de numune göndermiş az önce geldi..bir sürü ürün var.....ben sewdim bu işi walla....:lepi:
kıskananlar ççaaaatttllaasssıınnn anam ne diim ben sizelülülülülülülülülülülülü
afiyet olsun nivacım..sıkma canını yaw boşver herkes bebei için en iyisini kendisi bilir....
bu arada herobaby de numune göndermiş az önce geldi..bir sürü ürün var.....ben sewdim bu işi walla....:lepi:
kıskananlar ççaaaatttllaasssıınnn anam ne diim ben sizelülülülülülülülülülülülü
iyi haftalar ekim annişlerihihoyyyt...bende uzun zamandır takip ediyorum sizi ama bi türlü fırsat bulup yazamadım..aslında kasım annesi adayıydım ama kızım acele etti biraz..27 ekimde dogum yaptım...benide alırsınız aranıza dimi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?