2008 Ekim Anneleri

slm hekesea.s. hosgeldin tuuce güle güle büyüt bebegini cok yorgunum kizim iki gecedir cozuttu her saat basi uyandi durdu uykusuzluktan ölüyorum insallah gecici bir dönemdir :Saruboceq:

aloooooooooooooooo
nerdesiniz miiilleett.....
bişi sorcam tavşan beslemek bebeime zararlı dime ben öyle duymuştum da...siz bişi bilionuzmu bu konuda...kocam tawşan getircekmişte.....:sm_confused:

ewt çelencim burdan geçmeden ist ankaraya gidemezsinnaniknanik
leylacım eğer üye olmadıysan ewet adres eklion canım....
aramıza hoşgeldin tuuce...
soruma cewap bekliorumsengözlerimebaksanab

hoşbulduk arkadaslara.s.a.s.a.s....cok tesekkür ederim..Allah hepimizin bebişlerine saglık sıhat versin mutlu günler görmeyi nasip etsin insallah:Saruboceqamiiiiiiin)

aloooooooooooooooo
bişi sorcam tavşan beslemek bebeime zararlı dime ben öyle duymuştum da...siz bişi bilionuzmu bu konuda...kocam tawşan getircekmişte.....:sm_confused:

sakın canım bebeğin olmasa bile iyi değil.çok kötü bir koku yapıyor birde evde ne bulursa kemiriyor.arkadaşımın vardı annesinin el halısını kemirdi,tlf kablosunu kemirmişti telekomdan gelmişlerdi arıza diye arızayı tavşan çıkarmış meğerse:a015:

AYNAYA BAK ANACIM.KENDİNDEN NEFRET EDRSEN OLUR BU İŞ:ROFLOL:

ŞAKA Bİ YANA ZATEN YAZ GELİYO BEBİŞLER DDE BÜĞÜYO.ARTIK SPORLA FALAN HALLEDERİZ ARKADAŞLAR.YAPACAK BİŞİ YOK:lepi:

Gunaydiin ahanda ben geldim tukan acik ibol ya garusu dukkani kitleneden gitmiss pu hahahah sabaha kadar haliloolar girip girip cikmistir neysee bi daha unutmayinn

yok olm en son effekaaan çıktıydı baa ne kızıyon o açık bırakmıştır :dance:

:roflol::roflol: sen bi de benim sıpanın çığlığını görsen, bunu da yeni keşfettik hey allahım yarappim :icecream:

öyle güzel yazmışın ki benim de kıl olasım geldi kaydirigubbakcemile3

ibolya biz bir gün fark atmışız he sana büyüğüz yani

nasıl yani anacım :uhm:

alırız alırız gel Şeniz benim de muhtemel doğum tarihim 1 kasımdı ama sezeryan olunca 20 ekim olduydu :1rolleyes:

slm hekesea.s. hosgeldin tuuce güle güle büyüt bebegini cok yorgunum kizim iki gecedir cozuttu her saat basi uyandi durdu uykusuzluktan ölüyorum insallah gecici bir dönemdir :Saruboceq:

geçicidir anam geçicidir, ara sıra benim sıpa da yapii öle -tatlicadiarzu-

aloooooooooooooooo

nerde besliceniz o tavşanı evin içinde mi :1shok: heryere işer o ayol :roflol::roflol:

Sonunda banada numune gelmiss hero bayb den gelmiss dukkana esim meaj cekti numunelerin geldi diye baya biseyler var diyoo bende yiyecem diyoo gicik hatta bebe biskuvisi varmis acmis yiyomuss

bende bakamam zaten tawşan filan bebeime zor bakıom...eşim hewes etmiş getirecek 1 -2 gün sonra veririz birine zaten...bide bişi sorcam kızlar bu hazır mamalardan 6. aydan sonra vercenizmi bebişlere...
içinde gluten var bunların..gluten 1 yaşına gelene kadar vermein die yazıo nette....siz ne düşünüonuz..:uhm:..ben vermeyi düşünmüom şahsen..:1no2:

selamlar herkesee
biz geldik.oğluşu uyutmaya çalışıyorum.bi yandan da bakayım dedim.
umarım herkes iyidir

Sonunda banada numune gelmiss hero bayb den gelmiss dukkana esim meaj cekti numunelerin geldi diye baya biseyler var diyoo bende yiyecem diyoo gicik hatta bebe biskuvisi varmis acmis yiyomuss

ya bana niye hiçbişey gelmiyo:1no2:
sen ne zaman üye olmuştun canım?ayrıca mail mi atıp istedin?sanki üye olunca işaretlenen bi bölüm vardı.ayrıca mail atmadım ben
.

vallaha bunlarbeni kaileye almıyolar.o kadar üye olduk mesaj çektik de size dönecez diyolar da başka bişi demiyolar anacımsenağlama

phatosh bunlar bizi sevmiyolarrr.nerelere üye oldunuz?vben yazayım da görün.
1-evy baby
2-hero baby
3-prima
4-huggies
5-bebelac

hırslandıkça üye oldum.şimdi de nivea ya olim de görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…