2008 Ekim Anneleri

teşekkür ederim ya, oh rahatladım azıcık, anlatmasam içim şişecekti resmen. onun eline versem aman anne ben bilemiyom sen yetiştir desem dünyalar onun olacak. ama Rüya benim kızım onu en iyi ben anlarım ve benim istediğim gibi yetişecek beğenmeyen beğenmesin ama düşüncesini de kendine saklasın.
senin eşin ne zaman gidiyordu.

hadii ordan bee deseydinn kötükedihüso yarabbim ne yedirirsem yediririm kim ne yaa kötükedihüso zayıf olsun şişman olsun normal olsuun kimee neee kötükedihüso

amannnn boş verin takmayınnnn................benim ki kaynana da değil öz anne , temizliğe gelen kadınla bir oldular senin evin soğuk bu evde bebek büyümez deyip durdular , el kadar bebeyi her sabah annemim evine götürüp akşam alıyoruz , ki bu sene de annemin evi ısınmadı bizim ev kaynıyo resmen :) bi detutturmuşlardı akşamları siz gelir sveer gidersiniz bebek gel gite dayanamaz diyee , valla kusura bakmayın dayanacak eli mahkum , çalışan annelerin bebekleri nasıl büyüyorsa o da öyle büyüyecek , soğuğa da alışacak , esirgemeden büyütecem dedim................ annem bizi esirgeye esirgeye maraz bişey olmuşuz herşeyden hasta oluveriyoruz ...............

şimdi de ek gıda krizimiz var, aman çocuk normal değil zaten reflüsü var diye diye annem dayanıyor mamaya başka bişey verdiği yok, ben de bu sefer dr kontrolünde annemi de yanımda götürdüm ve doktora özellikle bildiğim şeyleri bile sordum ki annem duysun :) şimdi dr tasdikli olduğu için başladı sebze çorbalarına yoğurda filan .....

napalım çocuk yetiştirme konusunda herkes otorite :))

he ya rahat oll sana bişe söyleyeyim mii kahkaha patlattt o konuştukçaa ben bunu bir arkaşadımdan öğrendim işe yarayıoo ağzına tıkanıpp kalıoo lafıı...eğer senin üzüldüğünü bilirse iyice üzerine gelcektirr....ama sen kahkaha atarsan kendine güvenini görüpp vazgeçecektir :lepi:
hahhahaaa beniim rüyamın maşallahıı varr eee daha ne olsuun deee...çatlayııp kalmazsaa bende neyiimmm kaydirigubbakcemile3

eşim gitmeden 15.dak. önce arayacaklar haber beklioruz evde tıkılıpp kaldıkk..bende 5m migrosa gitmek istiyrordum :çok üzgünüm:

Kıslar az önc e girdim ama kızım sağolsun klavyeyele oynarken siteyi kapattı nasıl becerdiyse şimdiden kıskanıyo mu ne sadece kendiyle ilgilenmemi istiyo galiba sıpa
neyse son 2 sayfam kalmıştı okuyup geliyom

hepsi aynıııııııııııııı!!!!!!!!!!!!!!
bizden daha çok sewdiklerini zannediolar..benimkide ay ben dayanamıom ayben kıyamıom ayben çok özlüom duramıom v.s....v.s.... hiç bitmio...
belkide farkında deiller bilmiom ........çözemedim daha.....

hadii ordan bee deseydinn kötükedihüso yarabbim ne yedirirsem yediririm kim ne yaa kötükedihüso zayıf olsun şişman olsun normal olsuun kimee neee kötükedihüso

ya bide eşim olmuş 31 yaşında,onu bile ne zaman görseler"oğluumm sen yine kilo vermişsin,hiç iyi görmedim senii"diyolar.el kadar bebeye demeseler şaşardımsırnaşık şey
eşim normalde zayıf biri.ama evlendiğimizden beri 11 kilo aldı..artık bende dayanamıyom.ben aldığımda iğne iplik gibiydi,sayemde kilo aldı toparlandı diyorum..hiç cevap veremiyolar he heeeekötükedihüso

sonunda eşime ailesinin kilo takıntısı olduğunu kabul ettirdim..hihoyyy
thihoyyyt

aamann geçmişi hiçte okuyamam:dilcikar:naptınız bakalım ben epeydir giremiyorum misafirlerim vardı anneme gittim falan derken bide oğlum sürekli oynamak istiyor bebişler nasıl biz karı koca şişiyoruz gitgide nerdeyse doğum kiloma ulaştım yani aferin bana 70 kilo olmuşum 64e düşmüştüm neyse sıcak su içiyoruz artık hem sütümüzde gitmesin kızlar bebişleri ufak ufak oturtmaya başladınızmı ben çok istiyorum oturmasını çünkü elinden tutunca kalkmak istiyor canı sıkılıyor yavrumun

kıslar niye takıyonuz ki kayınvalidelerinizi en güzek taktik bende hiiiiç aramıyom aradığımda da 2 dk konuşup çocuk ağlıyo diyom ve hemen telefonu eşime atıyom daha bir gün bile bana çocuğa şunu yap demediler ilk zaman bir ili dedi kaynana bende tamam tamam deyip bildiğimi okudum o da bunu gördü ve sesini kesti kayınbaba karışacak oldu merak etmeyin ben herşeyi araştırıyom dedim o oldu ooh canıma değsin iyi etmişim

Şimdiden Allah kavuştursun diyelim o zaman. neyse kızım uyandı onu besleyip gelebilirsem gelirim kızlar, görüşürüz.

kızlar ben kendimi sağdığım zaman en fazla 50 cc çıkıyor ama emzirdiğim zaman memeyi bebişin ağzından çıkardığımda her zaman süt geliyor acaba sağarken nedeb az geliyor sütüm azalmış ve yetmiyor olabilirmi bebişim emmeyi bitirdiğinde ağlaması yok mutlu görünüyor amaneden sağınca az çıkyor bileniniz varmı:uhm:

canımın içi ben sırf deneme amaçlı sağdım ve bir kaşık çıktı sadece tatlı kaşığı tabi ama bebişime ek gıda vermiyom yetiyo sütüm kuzuma sadece geceleri 30cc mama veriyom o da 1 haftadır

beyazzambak c.tesi gecesi seni gördüm rüyamda.(sanki tanıyomuşum gibi!) bebişleri yanyana koymuşuz aaa ne kadar benziyolar.ikiside beyaz ve maviş diyoruz.ne alaka yaww..bu sabah da eşimden ayrılmışım teee taş dervrinde çıktığım bi çocukla evleniyorum..düğünüme 1 gün var,ne gelinlik var ortadaa,ne ev..birinin evinde oturcakmışız içi dayalı döşeli:uhm: popom açıkta kaldı herhalddelikafaduldendelikafadulden

bence de popo açıkta kalmış olabilür delikafadulden benim kuzu hem bembeyaz değil hemde maviş değil -tatlicadiarzu- bende ata demireri gördüm cumartesi beraber dizide oynuyomuşuz hihoyyyt

kızlar şimdi herobabay 'e mail attım glutenle ilgili.1 dakka bile geçmedi aradılar yookk yookk bunlar ban torpil yapıo heralde...delikafadulden
gluten tahıllarda bulunan proteinmiş...bazılarının alerjisi oluyomuş onun için paketin üstüne yazıolarmış....peki dedim ben ne bilcem alerjisi varmı..yedirdikten sonramı anlıcam....testi varsa onu yaptırın dio....nese bakcaz duruma...ben kaçıom .....sora gelirimkaydirigubbakcemile3

ya şimdi milupadan aradılar.ayın 18 inde bana örnek ürün göndermişler.hala gelmedi??onlarda şaşırdı.kargoda bi problem var galiba dediler.araştırcaklarmış.olmazsa tekrar yollarız dediler.uleyn mng kargo yolla benim bebişimin mamalarınıkötükedihüso

kıslar biliyonuz mu ben hasta oldum :çok üzgünüm: hemde çok boğazım çok acıyo genzim yanıyo evden çıkmadan hiç soğuk görmeden nasıl becerdiysem artık inşallah gülüme geçmez :1no2: çok korkuyom ya bide hasta olursa naparız artık bilmiyom yarın aşımız da var bakalım ilk defa sağlık ocağına gidecez boyuna kilosuna bakacaz artık

şimdi boşverin diyecem ama olmuyo.insanın sinirini bozuyolar demi.öğlen sinirle çıktım burdan çünkü kayınvalidem halıyı siliyodu.bizim odada da eylül uyuyo.anne bizim odayı eylül uyanınca ben silerim dedim.yok illa kendi dediğini yapacak ya gitti silmeye başladı uyandı çocuk.ay nasıl kızdım anlatamam.ben silerim demedimmi neden inat ediyosun yazık çocuğa uykusunu alamadı diyorum.babası gelecek o tutar sen bak işine diyokötükedihüso içinde zerre kötülük yok,çok iyi bir kadın ama inatt.çok seviyorum kendi annemden ayırmıyorum ama dediğim dedik çaldığım düdük diyo.bi de biz kayınvalidemle aynı burcuzkaydirigubbakcemile3düşünün artık.boşverin kızlar amannn.sizin kaynanalar uzak.bizimkinden bucak bucak kaçırıyom portakal suyu sıkıyo bebeğe vermesin diye.ben hala portakal falan yemiyorum.siz yiyo musunuz?pişik yapmasın diye portakal,mandalina yemiyorum

hayatım elinle mi sağıyosun pompayla mı.eğer elle sağıyosan az çıkar.pompayla dene.bi de neden sağıyosun sütünü anlamadım.CADIARZU

iyiyim canımmmmkaydirigubbakcemile2
sen nasılsın???
cuma acil çıktım canım kusura bakma.oğluş durmadı.Şeniz

nasıl oluym anacım sıpa şaftımı kaydırıyo bu gün yaa -tatlicadiarzu-

oha nasıl 15 dk önce yaa delimi bunlar :1shok: yafrim kakasını yapii ya, uykusu var uyuyamıyo, uyku saati geçince böle oluyo kafamçokkarıştı saabahtan beri zart zurt koyveriyo zaten, gaz mı oldu nedir, ama ıkınma filen yok gayetrahat çıkartıy

senin herif benimkinin bi üst modeli galiba anacım fisfisfis
yavrum sen o kaynanana bi sor baam bi tırnağını yaratabileckmi, eer yaratabiliyosa üzülsün lafım yok ahan aynen ble söle

iyide sen benden sonra yazmışsın:dilcikar:

hem ben içinde gluten olandan vercenmi diom güzelim..bazı bebklerin alerjisi oluomuş...

bizimkinin alercisi olmuo valla bilmiyorm

bak ben bu kaynanaları oyarım içine de bade koyarım haa kötükedihüso

yavrum benmkisi de topacık deil, hatta minnacık, ule o kaynanan çok konuşmasın kadar beceriyosa kendi doğursun bi tane de baksın nasıl oluyomuş kötükedihüso

aferim ule akıllı karıymışın, kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he valla kısasa kısas yapacan bunlara, bu arada haber gedi mi yavri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…