2008 Ekim Anneleri

Bu arada bize bebelacdan numune gelmiss tahilli karisik balli irmikli ve mama onlugu gecende milupadan gelmisti simdikk bende ikisine ayni maili atmistim bende irezil oldum o ehhehhehehe

Gecmiss olsunn canimmm herufun yokmuu o doyursun sipacanlarii sen yat biraz

heleeee bakk senn 4,5 yaşındakii yavruylaaa kendinii bir mii tutuoon len :mymeka: yavrumm o kelimenin anlamını bile bilmiorduuu :dilcikar: neyse artık bilioo :jeyyar: sana öğretim mii bilmiosaaan kaydirigubbakcemile3
anam şu sabun nasıl bişe..yapta koyy len becerüklüü hatuuunn...kızımla yaparız bi ara gerçii nisan elini yıkamak için kullanmak isterr kaydirigubbakcemile3 el yıkama manyaklığıı var kızımdaa....lavaboda yarım saat ellerinii yıkar yıkar yıkarr laelaelaelaelae

Gecmiss olsunn canimmm herufun yokmuu o doyursun sipacanlarii sen yat biraz

aşkitom dün gececiydii sabah 10 da geldi işteen..o yüzden uyuyoo şimdi kıyamam uyandırmayaa zaten çok yorulmuuşş :çok üzgünüm: akşam yemeginii belki o yaparr...tamere balık çorbası yapcem bugünn,, nisanda öğlen için bezelye istior..ikisinide eşim yapamaz mecburenn benn kalkcamm -tatlicadiarzu-

günaydınlar herkeseeeeeeee
burda da hava çok güsel kerem uyansın biraz çıkcaz
akşam arkadaşlar geldiler bitanesi hamile 5aylık oğlu olcak onun da kereme arkadaş geliogamyoncuiremsu
keroş bi şirinlikler yaptı akşam gülücükler attı herkese bayıldılar valla hepsi de yeni evli sayılır arkadaşların hepsi de çocuk istiolar artık delikafadulden

5. ayınız hayırlı uğurlu olsun gamzecim

günaydıııın kızlarr

günaydın merancımmm

geçmiş olsunn ayyy ben de daha yeni iyileştim çok kötü oluyo yaaa :çok üzgünüm:

puhahahahah bayılıyom leyn sanaa geeellll öpüjemmmmmm Şeniz hacer nasılll eyi miiii

maşallah kerem'e.. benim yerime de gezin yaaa ben bursayı çok özledimmmm senağlama

pırıltılı sabunlara baktım, süsmüş.. ben sevmiyom öle şeyleri yaw kesin bende bi anormallik varrrr delikafadulden

anneler gününde hediye yapmışlar annelerinee
yok artık yaw anasınıfına mı gidiyo bunlar çok ilginç yaniii
ben bunlardan yapıp anneme götürsem bana yedirir o sabunları :roflol: :roflol: :roflol:

saolun kızlar teşekkür ederim..merancım sabah aç karnına limonlu bal ye iki kaşık hemen kesilir boğazının ağrısı...a.s
leylacım üzülme bi tek sen deil hepimiz aynı şeyi yaptık onun için onlara abes gelmemiştir:roflol::roflol:

geçmiş olsun şekerim dinlen bol bol vakit buldukça sen zaten napcağını bilion tavsiyede bulunmaya gerek yok :1rolleyes:

Gel len dbest garusu bende seni öpem mucuk mucuk hacer iyi simdi uyuyo yavrum sabah bi uyandii buz gibi usumus oysaki direk çarsafin ustune yatirmiyom altina polar battaniye seriyorum ustune yün yorgan sapkada gitdiriom ancak sicak tutuyo bugun yanaklar eller soguk allah allaa dedim yavruumun cisi disina cikmis karninaa felan hic boyle olmazdi nasil uzuldumm ins geceden beri oyle degildi ins yaa ne biliyim gece bende uykulu oluyorum hic fark etmedim kokladim popoyu kaka yapmamis diye hic acmamistim altinii neysee sabah bastan asgi degistirdim sildim kalin giydirdim hemen battaniyeye sardim ortamiza yatirip isttik ellerini felan cok uzuldum inss hasta olmazz yavv

Son düzenleme:
anneler gününde hediye yapmışlar annelerinee
yok artık yaw anasınıfına mı gidiyo bunlar çok ilginç yaniii
ben bunlardan yapıp anneme götürsem bana yedirir o sabunları :roflol: :roflol: :roflol:

aynen bizim ewde sabun kıtlığımı war der al sen ye afiyet olsun der:roflol::roflol::roflol::roflol:

gecmiş olsun kuzuua.s.:teselli: bi ıhlamur falan iceydin limonlan.rahatlatırdıyerimseniben

yapsınlar yapsınlar:jeyyar: görürüm sonra onları

antalyada bi arkadasim vardi o kayseriye annesine gelmis bize de gekdi dun kizimi cok merak ediyodu ayy nasil sevdii odaa hemen bende yapacam dedi ozlemcimm bizim sipalar heveslendiriyoolar sirinlik yapip amma hep sirin olmadigini kimse bilmiyoo bide gelde gece uykunu bolup te aglayan bebeyyi avutmaya caliss v.s o zaman dusunuyonmu goruyumm

1 jaftadır canım sosyete mantısı cekiodu sabahın köründe gittim aldım malzemeleri şindik sıra mutfağa girip yapmakta.sonrada haaammmm yapmaktaaaadelikafadulden

Bizim burda hava soguk yavv hem sicak olsada cikilmazz disarii miting varmis basbakanimiz gelmiss anam bi kalabalik tum kayseri sokaga dokulmus meydanda taa bizim buralara kadar kalabalik su sogukta bu millet col cocuk nasil cikimislar tv den izliyomdaa bebeler bile kalabaligin icinde yuhh benim heruftee erkeenden gidip dukkani aciyim kalabalik mitingden dagilinca musteriler bizede gelir deyu ditti pu hahha haha ac gözlü

1 jaftadır canım sosyete mantısı cekiodu sabahın köründe gittim aldım malzemeleri şindik sıra mutfağa girip yapmakta.sonrada haaammmm yapmaktaaaadelikafadulden

Jaftadirr haa pu hahahahah ben mantik dedim diye gulermisiniz hahaηa jaftaa mu hahahakötükedihüso

aynen canım sevmesi kolay ama bu zamana getirene kadar saçlarım beyazlamış beaaaa:mymeka:

gecmiş olsun kuzuua.s.:teselli: bi ıhlamur falan iceydin limonlan.rahatlatırdıyerimseniben

yapsınlar yapsınlar:jeyyar: görürüm sonra onları

ya çok istiolar hamile olanın 3.bebeği diğer ikisini kaybetti...biri 22haftalıkken erken doğdu yaşamadı diğeri normal zamanında doğdu yemek borusu ile nefes borusu birmiş ameliyat oldu bebek o da öldü canım neler çekti....şimdi hiç bişey almıycam doğsun öyle alcam dio haklı napsın çok heveslendi olmadı
diğer arkadaşın da 2tane düşüğü oldu o da çok istio
bitanesi de onların istediğini görünce bide keremi görünce istemeye başladı delikafadulden

o nasıl oluomuş gıııı tarifinii ver hele
derya baykalda ayşe tüter de ekmek mantısı yaptı cuma günü bayıldılar bende onu denemek istiom tam tarifi sitesine koyduysa bakıjemmmm

Yaa kizlar ben artik haceri emzirirkn yanliz bi ortama gecmem gerekiyoo bu zilli her sese memeyi birakip hemen sese bakiyoo cene dinliyoo cadii tv bile aciksa hemen birakip ona bakiyoo memeyi unmutuyoo kafasini cevirip memeyi sokuyom agzinaa geri birakip sesi yoneliyoo karnini doyurmak icin sessiz yere geciyom bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…