heryerim ağrıoo yaaa :çok üzgünüm: grip oldum galiba az biraz faranjittee var herhalde boğazım yanıoo burnum akıoo ben gidemde dinlememm dicem yaa nerdeeeee -tatlicadiarzu- tamer mama yicek nisan a öğle yemeği hazırlancakk tekrar tamer tekrar nisannn sonra bizzz bittimm benn aneyy kafamçokkarıştı
Gunaydinn leñ killi karilar gecmisi okudun tam 21 sayfaa amaa kustum size len bi manti yazacama mantik yazmissin diye gulmeyen kalmamis olm ben o sira telden baktim bi yaziyim dedim bunun klavye kucucuk bi parmagim 6 tusu kapliyoo ee normal yani yanlis yazmam cüş yazacagima cük de yazabilirim benim kusuruma bakmayin cok guldum nisanin bu lafinaa ayy ne komikti bee iboss o sabunlar neki len ben bitane yapmistim super biseydi yaa farklii biseyy onlardan degil kokulu sabunlari inci ve bu pullar varya onlarla susuluyursunn banyo lavoboyaa sus gibi koyuyosun hem guzel goruntu hemde koku yayiyoo bi ara yapar gosteririm sizee celeen cemreye bayildimm yavv benim kizin hic cibil fotosu yok 1 tane banyo yaparken var bende cekem bari bi kac tanee ona kalirsa bizim kizin fotolari hep pc de du ben seciyim icinden de resim olarak cikarttiralim ozledim len sizi gamzecim efe kaanin 4 ayi kutlu mutlu olsunn
Gecmiss olsunn canimmm herufun yokmuu o doyursun sipacanlarii sen yat biraz
günaydın herkese...sabahın beşinden beri ayaktayım..ay bu çocuğa bişi oldu...bu kez hiç ağlamadı gözlerini kocaman açıp gülmeye başladı sabahın köründe.delikafadulden..ne kadar uyutmaya çalıştıysamde eehe saat 8 gibi biraz kestirdik 20 dk..şimdi durmak yok yola devam modundayız...ölcem uykusuzluktan...bide yarın aşı olcaz uzun geceler bitmez artık....:1shok::1shok:
bebişim bugün tam dört aylık...sositososito
günaydıııın kızlarr
heryerim ağrıoo yaaa :çok üzgünüm: grip oldum galiba az biraz faranjittee var herhalde boğazım yanıoo burnum akıoo ben gidemde dinlememm dicem yaa nerdeeeee -tatlicadiarzu- tamer mama yicek nisan a öğle yemeği hazırlancakk tekrar tamer tekrar nisannn sonra bizzz bittimm benn aneyy kafamçokkarıştı
Gunaydinn leñ killi karilar gecmisi okudun tam 21 sayfaa amaa küstüm size len bi manti yazacama mantik yazmissin diye gulmeyen kalmamis olm ben o sira telden baktim bi yaziyim dedim bunun klavye kucucuk bi parmagim 6 tusu kapliyoo ee normal yani yanlis yazmam cüş yazacagima cük de yazabilirim benim kusuruma bakmayin cok guldum nisanin bu lafinaa ayy ne komikti bee iboss o sabunlar neki len ben bitane yapmistim super biseydi yaa farklii biseyy onlardan degil kokulu sabunlari inci ve bu pullar varya onlarla susuluyursunn banyo lavoboyaa sus gibi koyuyosun hem guzel goruntu hemde koku yayiyoo bi ara yapar gosteririm sizee celeen cemreye bayildimm yavv benim kizin hic cibil fotosu yok 1 tane banyo yaparken var bende cekem bari bi kac tanee ona kalirsa bizim kizin fotolari hep pc de du ben seciyim icinden de resim olarak cikarttiralim ozledim len sizi gamzecim efe kaanin 4 ayi kutlu mutlu olsunn
günaydınlar herkeseeeeeeee
burda da hava çok güsel kerem uyansın biraz çıkcaz
akşam arkadaşlar geldiler bitanesi hamile 5aylık oğlu olcak onun da kereme arkadaş geliogamyoncuiremsu
keroş bi şirinlikler yaptı akşam gülücükler attı herkese bayıldılar valla hepsi de yeni evli sayılır arkadaşların hepsi de çocuk istiolar artık delikafadulden
anneler gününde hediye yapmışlar annelerinee
yok artık yaw anasınıfına mı gidiyo bunlar çok ilginç yaniii
ben bunlardan yapıp anneme götürsem bana yedirir o sabunları :roflol: :roflol: :roflol:
gecmiş olsun kuzuua.s.:teselli: bi ıhlamur falan iceydin limonlan.rahatlatırdıyerimsenibenheryerim ağrıoo yaaa :çok üzgünüm: grip oldum galiba az biraz faranjittee var herhalde boğazım yanıoo burnum akıoo ben gidemde dinlememm dicem yaa nerdeeeee -tatlicadiarzu- tamer mama yicek nisan a öğle yemeği hazırlancakk tekrar tamer tekrar nisannn sonra bizzz bittimm benn aneyy kafamçokkarıştı
günaydınlar herkeseeeeeeee
burda da hava çok güsel kerem uyansın biraz çıkcaz
akşam arkadaşlar geldiler bitanesi hamile 5aylık oğlu olcak onun da kereme arkadaş geliogamyoncuiremsu
keroş bi şirinlikler yaptı akşam gülücükler attı herkese bayıldılar valla hepsi de yeni evli sayılır arkadaşların hepsi de çocuk istiolar artık delikafadulden
1 jaftadır canım sosyete mantısı cekiodu sabahın köründe gittim aldım malzemeleri şindik sıra mutfağa girip yapmakta.sonrada haaammmm yapmaktaaaadelikafadulden
antalyada bi arkadasim vardi o kayseriye annesine gelmis bize de gekdi dun kizimi cok merak ediyodu ayy nasil sevdii odaa hemen bende yapacam dedi ozlemcimm bizim sipalar heveslendiriyoolar sirinlik yapip amma hep sirin olmadigini kimse bilmiyoo bide gelde gece uykunu bolup te aglayan bebeyyi avutmaya caliss v.s o zaman dusunuyonmu goruyumm
gecmiş olsun kuzuua.s.:teselli: bi ıhlamur falan iceydin limonlan.rahatlatırdıyerimseniben
yapsınlar yapsınlar:jeyyar: görürüm sonra onları
1 jaftadır canım sosyete mantısı cekiodu sabahın köründe gittim aldım malzemeleri şindik sıra mutfağa girip yapmakta.sonrada haaammmm yapmaktaaaadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?