hala gozumun önundesin kız dbesttdelikafadulden
kızlarr ben çıkıyorumm mirmirmirmir hepügünüzü öpüyorumm Şeniz
ayyy romantik komedileri çok severimmm
kim oynuyo başroldeee :uhm:
baktım netten farelly kardeşler yönetmiş başrolde de ben stiller oynuyo ki kendüsü benüm en favori komedyenlerimden biridir çok severimmm
yarın bi d&r yapimmm da dvd kitap neyin alimmmm
haydi ben de kaçtımmmmm herkese iyi gecelerrrrr
bir günde ikii gezmee yuhh lenn kaydirigubbakcemile3 sabun işi ne ayakk leenn merak etttimm bi bakimm bendee CADIARZU
kizlar selam tatilimiz bitti ve berline donduk ama moralim cok bozuk. ucaktan indigimizden beri arda duymuyor. hicbir sese tepki vermiyor. sadece cok yuksek sesleri duyuyor. dun ucaktan sonra farketmistim ama kuruntu yapiyorum sandim. bi de cok yorulmustu yolculukta. bugun esime de soyledim. basladik seslenmeye. el cirpiyoruz, bagiriyoruz tepki vermiyor. nasil korktum size anlatamam. hemen doktorumuza gittik. ama cumartesi kapaliymis bilmiyorduk. ordan dogum yaptigim hastanenin cocuk ilk yardimina gittik. iki saat bekledikten sonra drla konusabildik. basinc farkindan ya da daha once gecirdigi enfeksiyonun yuzunden olmustur. bi iki hafta surebilir dedi. buyuk cocuklarda yutkunmayla geciyor ama bebeklerde daha uzun suruyor dedi. surekli biseyler emsin bir de burun damlasi kullanin burun yollari kurumasin dedi. ama benim yine de icim rahat etmiyor. pazartesi bir de kbb'ye goturcem. insallah biran once gecer. kafayi yicem yoksa ben.
allah senin kocanın cezasını vermesin len :roflol::roflol:ayy bilmem kii:uhm::roflol: muhaha anletcem :dilcikar:lülülülülülü:roflol:
şindik orda otobüslerin kapıları acılınca otobüs kapıya dooru hafif yan yatıo.sakatlar ve yaslılar rahat binebilsin die.herif "aaaa:1shok:"
otobüss duraklarında tepede otobüsün kac dakika sonra geleceeni ve nerde olduunu yazıo herif "aaa:1shok:" ilk geldii g,nde (ben ondan 15 gün önce gittiydüm) dısarı cıktık u-bahn ın ordayız aşaada.orda pizzacı var.ama büfe gibi.imbissleri yani.adam acıkmıs bende tükkanlara bakıom.cebinde bütün euro var.aslında bozuklukta varda yanlıslık yapmii die bütün vermiş.almış pizzasını.ama nasıl.sağır/dilsiz taklidi yaptım dio:roflol: ya daha neler neler:roflol: yine dısarı cıktık bunlan.susadık.benimde onunda cok almancamız yok.markete girdik bakkal gibi.su isticez atık ingilizce patlatcaz.bi baktık pınar su:roflol: dedik abicim ordan bi su kap:roflol: ama coook eğlendik yaa:sm_cool: belkide o pozitiflik hamileliğimi gerceklestirdi ve yolunda gitmesini sağladıCADIARZU
ibolya gündüz gezmesini bitirip gece de ev gezmesine gideceni söyleyip havasını atıp gitti napalım bizde celenimle evin odalarını banyo mutfak wc gezeriz gezme niyetine :dilcikar:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rüyamı anlatıcaktım sıze onun ıcın gırdım ,unutum bak..
gece ruyamda bır evdeyız hep beraber toplanmısız..
cumbur cemaatt sohbet gırlaa..cay falan ıcıyoruz.ben kendı annemı de gordum oda varmış..
neyse benım kızım annemın kucağında,benım kucağımda da bır bebek var bu kımın bebeğiydi dıyorum,(okadar cok bebek var kı ortada....karısmıs hangısı kımınkaydirigubbakcemile3)
derkenn bırı geliooo yanıma kucağımdan bebği alıyorrr...ama gelen cırılcıplakkk gelıor..aaa sız burda mısınız dıyor agzının ucuyla ama hıcte oyle cekınmiyor.alayım artık dıyor kucağımdan alıyor bebeğini ve gıdıyor geldığı odaya kapıyı kapatıoyr!!!!!!!!bılın bakalım o kadın kimmiişşş..dbest!!! mişşş...
cok ılgınnctii ya ayrıca da komıkkkaydirigubbakcemile3
sonra bı kadınla sohbet edıyorumm sen ......dın(hatırlamıyorum) demı dyorum hayır ben eylulum dıyır..alahhım yaa cıbıl cıbıll ruyama gırıonn kız dbestt tööbeee többeekaydirigubbakcemile3:roflol:
günaydın herkese...sabahın beşinden beri ayaktayım..ay bu çocuğa bişi oldu...bu kez hiç ağlamadı gözlerini kocaman açıp gülmeye başladı sabahın köründe.delikafadulden..ne kadar uyutmaya çalıştıysamde eehe saat 8 gibi biraz kestirdik 20 dk..şimdi durmak yok yola devam modundayız...ölcem uykusuzluktan...bide yarın aşı olcaz uzun geceler bitmez artık....:1shok::1shok:
bebişim bugün tam dört aylık...sositososito
günaydın herkese...sabahın beşinden beri ayaktayım..ay bu çocuğa bişi oldu...bu kez hiç ağlamadı gözlerini kocaman açıp gülmeye başladı sabahın köründe.delikafadulden..ne kadar uyutmaya çalıştıysamde eehe saat 8 gibi biraz kestirdik 20 dk..şimdi durmak yok yola devam modundayız...ölcem uykusuzluktan...bide yarın aşı olcaz uzun geceler bitmez artık....:1shok::1shok:
günaydın len milletŞeniz burda hava coook güzel:teytey: ama dün cıktık die bugun cıkarmaz sanırsam hödğüm:çok üzgünüm: keske hakkımı bugune saklasaydım:mymeka:
daha nice 4 aylara 4 yıllara inşallah canımın içineŞeniz ya sana effekaan yerine baska bişi desek:uhm: olmamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?