2008 Ekim Anneleri

baktım netten farelly kardeşler yönetmiş başrolde de ben stiller oynuyo ki kendüsü benüm en favori komedyenlerimden biridir çok severimmm
yarın bi d&r yapimmm da dvd kitap neyin alimmmm

haydi ben de kaçtımmmmm herkese iyi gecelerrrrr

ayyy romantik komedileri çok severimmm
kim oynuyo başroldeee :uhm:

bu fılm super.sositososito..bende cok severım romantık-komedıılerii
Ben Stiller, Michelle Monaghan, Jerry Stiller, Malin Akerman, Carlos Mencia
kopyaladım...

aynenn..süper oynamıs zaten..bız cok gulduk esımle..ayrca guzel mesajlarda verıor aslınd fılm..ınsanların gorundulkerı gıbı olmadıklarıı,,
bırıyle evlenmek ıcın hemen karar vermemek gerektiği gibi...vsvssvs
hadı sende kac bakaım ıyı gecelerr

herkess gitiiiiiÇok üzgünüm çoook
hadı bu kız kacar ozamannnn

Leyn geldim ama hepiciğiniz gitmişiniz eee malum cmt gecesi herkeslerin işi var galiba:jeyyar:Yine dün geceki gb ben kapatacağım tükanı oğluşuma 90cc milupa aptamil 2 verdim süt sağdım 1.5 adet cici bebe süte ezip verdim üstüne bi bakayımda napıyosunuz dedim herkesler tüymüş gidem bende altını değiştirem bari sonrada yatalım gari hadin yarın akşam görüşmek üzere:a015:

bir günde ikii gezmee yuhh lenn kaydirigubbakcemile3 sabun işi ne ayakk leenn merak etttimm bi bakimm bendee CADIARZU

yafrim hemen linkini atimmmm çok güzel oldu yaaa :dance: yafrim mama sandalyeniz de hayırlı olsun leyn resmini koy buyo bakam bi
http://www.kadinlarkulubu.com/el-sanatlari/180459-hediyelik-piriltili-sabunlar.html

yafrim hoşgeldin geçmiş olsun yaa öylemi oluyomuş uçaağa binince demek
allah senin kocanın cezasını vermesin len :roflol::roflol:

ibolya gündüz gezmesini bitirip gece de ev gezmesine gideceni söyleyip havasını atıp gitti napalım bizde celenimle evin odalarını banyo mutfak wc gezeriz gezme niyetine :dilcikar:

şindik bişey daha dicem beni topa tutcanız, pazartesi günü de anam ilkokul arkadaşlarıylan gün yapcek oraya gidicüüüümmm lülülülülülükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anam sen bence popon açıkta uyumuşun :roflol::roflol::roflol:

günaydın herkese...sabahın beşinden beri ayaktayım..ay bu çocuğa bişi oldu...bu kez hiç ağlamadı gözlerini kocaman açıp gülmeye başladı sabahın köründe.delikafadulden..ne kadar uyutmaya çalıştıysamde eehe saat 8 gibi biraz kestirdik 20 dk..şimdi durmak yok yola devam modundayız...ölcem uykusuzluktan...bide yarın aşı olcaz uzun geceler bitmez artık....:1shok::1shok:
bebişim bugün tam dört aylık...sositososito

hayırlı olsun 5. ayınız :teytey: :teytey: :teytey:

günaydın len milletŞeniz burda hava coook güzel:teytey: ama dün cıktık die bugun cıkarmaz sanırsam hödğüm:çok üzgünüm: keske hakkımı bugune saklasaydım:mymeka:

daha nice 4 aylara 4 yıllara inşallah canımın içineŞeniz ya sana effekaan yerine baska bişi desek:uhm: olmamı?

saol canım adım gamze isterseniz gamzeli diebilirsiniz ...ewet hava çok güzel benim hödüğümde gelsede esmiosa çıksak biraz...

Son düzenleme:

4. ayınız hayırlı olsun kuşum, ara sıra böyle şeyler yapıyo takma kafana, benim sıpa da birinde sabahın 5inde agulamaya başladı, birinde hiç yapmadığı halde gecenin 3ünde kakasını yaptı, accayip sinir olduydum ama sürekli bişiy olmayınca insan katlanıyo kaydirigubbakcemile2

bura da çok güzel masmavi gökyüzü amanınnn özlemişim :dance: icükten teras parka götürttürcem gendümü, gezecüm gezecüm gezecüm yetti artık eve gidelim diyene kadar gezecüm :sm_cool:

niiiyse ben gidiim 1 saat kadar uyuyum, sonra gezmeye gidecüm, hayde ben gittim beni özleyin anacım baaayyy

efe kaanımızın 4.ayıı kutluu olsuunn :teytey: Allah güzel ömürler göstersiinn yavrulamızaa :Saruboceq:

heryerim ağrıoo yaaa :çok üzgünüm: grip oldum galiba az biraz faranjittee var herhalde boğazım yanıoo burnum akıoo ben gidemde dinlememm dicem yaa nerdeeeee -tatlicadiarzu- tamer mama yicek nisan a öğle yemeği hazırlancakk tekrar tamer tekrar nisannn sonra bizzz bittimm benn aneyy kafamçokkarıştı

Gunaydinn leñ killi karilar gecmisi okudun tam 21 sayfaa amaa küstüm size len bi manti yazacama mantik yazmissin diye gulmeyen kalmamis olm ben o sira telden baktim bi yaziyim dedim bunun klavye kucucuk bi parmagim 6 tusu kapliyoo ee normal yani yanlis yazmam cüş yazacagima cük de yazabilirim benim kusuruma bakmayin cok guldum nisanin bu lafinaa ayy ne komikti bee iboss o sabunlar neki len ben bitane yapmistim super biseydi yaa farklii biseyy onlardan degil kokulu sabunlari inci ve bu pullar varya onlarla susuluyursunn banyo lavoboyaa sus gibi koyuyosun hem guzel goruntu hemde koku yayiyoo bi ara yapar gosteririm sizee celeen cemreye bayildimm yavv benim kizin hic cibil fotosu yok 1 tane banyo yaparken var bende cekem bari bi kac tanee ona kalirsa bizim kizin fotolari hep pc de du ben seciyim icinden de resim olarak cikarttiralim ozledim len sizi gamzecim efe kaanin 4 ayi kutlu mutlu olsunn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…