2008 Ekim Anneleri

e anacım şindik benim sıpa yaklaşık olarak 3-4 saatte bir uyanıyo, bööle yatağından kaldırıp kucağıma alana kadar meme aranıyo, öle bi çırpınıyo sorma, azcık meme geç kalsın basıyo çğlığı, memeyi verince de cuk cuk emiyo yani, bence pek doğru diil bunlr

iyi gecelerr kızlarrr

yafrim nassın eyimisin hastaymışın sanırsam geçmiş olsun neyin var baken:teselli:

:roflol::roflol: anaa bizde de aynıısı, 8 senedir çekiyom la bu horlamayı yetti gayrı :roflol::roflol: önce yumuşak bi türtük atıyom ses kesilmiyo, sonra birez daa şitddetlendiriyom yine horluyo, anam en sonunda depüğü basıyom yav :roflol::roflol: yavrum bak ne dicem, eğer ki emme saatinde uyanmadıysa ne yap biliyonmu, ben bööle elimi ağzının etraflarında gezindiriyom eğer heyecanlı heyecanlı aranıyosa acıkmıştır, yoğsan benimkisi acıkmadıysa gece ne emzik ne meme alıyo, anca acıktıysa istiyo, bizim emzik keyfimiz gündüzleri var çok şükür gece istemiyoz, bi de öle dene bakem

pefffff sen de yattığın yerden çocuk büytüüyon ha, allah nazarlardan korusun inşallah heç bozulmaz, len bizimkiler bööle dursa varya ooof of :çok üzgünüm:

ah anaammm kıyamam, yavrum sen nefesini onlara verme yeter, geçmez korkma, nefesle geçiyo bu hastalıklar biliyon, hayırlısıylan atlatıver inşallah , benim bi reçete vardıydı, bi zaman buraya yazdıydım, istiyonmu veremmi, 1 saatte ayağa kaldıran diye yazıyo hatta eski ev sahabım eski bi kağıda yazmış da verdiydi kaydirigubbakcemile3

sğl cnm..benim sütümdee azalmışş iiiimii :çok üzgünüm: sabah emecek kadar süt yoktuu senağlama

süt iç süt, sütün çoğalır, hemi sütü iç öyle yat, uykuda daha çok oluo biliyon

süt arttırıcı aktardan bi çiçek almıştım o işe yarıyordu humananın anne sütü çayı da içiyorum..ama senin çaydanda alayım cnm gönderirsen iyi olur Şeniz

çıtır nerde aceba neden gelmedi ki :uhm:
geçende hoppala, yürüteç, aktivite halısı dışında eğitici bi oyuncak arıyom diyodu..

playskool'un emekleme arkadaşı

fisherprice konuşan kaplumbağa

fisherprice eğitici puppy köpek

bu 3 oyuncak çok hoşuma gitti, emekleme arkadaşı ve köpek-kaplumbağadan birini almayı düşünüyorum şahsen..

Ibolyacim gecmiss olsunn yaa biliyosun bende cok dertliydim o capaktan ve her goturmmeme masaj diyodu bakska bisey demiyodu damlalar felan fayda etmedi masaj yaptim duzeldii sevindimm bendee dr sordum capak olmuyoo kanal acilmis mi demek oluyoo dedim oda buyuk ihtilal acilmistirr ama masaji birakma tekrar tikanabilir dedi ve ben ihmalde demiyimde unutuyodum hep masaj yapmayi tekrarladi e dedigim gibi gozunun icide disida sureklii kizariyodu sutumlede sildim cay demiylede sildimm ama fayda etmiyoo ama 2 gundur yok gibi azaldi sankii ins gecer yaa amaliyattan korkuyorum masaja devam bacim

e yafrim o biberon mamasını kaşıklan ver o zaman, tok tutarmış da o bakımdan diorum

kızlaarr hepiniizee tekrarr teşekkür ediyorum...beni düşünmüşsünüzz iyi dilekleriniz için sğlunn...iyi gecelerr

merancım kutusuna baktım "triple alfalfa" yazıyor ama sitesinde ürün gözükmüyor.. gnc mağazasına gidersen bi sor bakalım baya işe yarıyo bende..

e yafrim o biberon mamasını kaşıklan ver o zaman, tok tutarmış da o bakımdan diorum

hey allaam yaaaaa :roflol:
biberon maması anne sütü almayanlara veriliyoooo.. benim yavru mis gibi anne sütü alıyo ne diye verecekmişim onu kaşıklan :mymeka: :roflol:

biz artık ek gıdaya geçtik zaten, kaşık maması veriyorum doktor öle dediiiii :dilcikar: ama o bile tok tutmuyo o ayrıııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

heee bu emekleme arkadaşı benim de çok hoşuma gitti ben de alcem onlardan, hele emeklemeye niyetlensin hemen alıcem

he ya valla bizim de düzeldiydi anam sonra yine başladı ama nasıl başlamak öle böle akmıyo yani, hüffff çok üzüliiim ha, ben de iyileşti diye masajı bıraktıydım, anam yaptırmıyo bu bana masaj, deli gibi bağırıyo, çocuk iyice kıl oldu artık, ne zaman yanaşsam başılyo çığlığa :çok üzgünüm:

Netten baktim simdii benim en cok kopek hosuma gittii yaa

yaa simdi ben yogurt yapmak icin mama aldirmistim yanlis almisti ya babasi hanii devam mamasi degilde dogumdan itibarenn olandann almiss simdi ben onla yogurt yapmayi denedim olmadii ayran gibi oldù bu mama devam mamasi olmadigi icin mi olmadi yoksaa oyle mi oluyoo cunku ondan olmuyosa yanlis bisey yedirmeyim yapmayim bidaha o mamada ziyan olmasin diye biraz yapip doymadigi siralarda icine bebe biskuvisi ezip kasikla veriyorum bisey olmaz dimii nolcakki

canım o da devam maması zaten.. ama 0-4 ay olanı almış senin eşin.. tek farkı bu yani..

neyse ben kaçar... kociş çağıriiiii kaydirigubbakcemile size iyi kıllatmalarrrrrrrrrr

bizi m dr bebe bisküvisini 6. aydan sonra ver dedi

eh bende gidiiiim madem, yarın gezmeye gidicüüm, uykumu alim, kavgamı da sonra anlatırım :roflol: hayde beni özleyin anacım baaaaaaayyyy

anlat bakem cingan garu yine kimle kavga ettin

eyi hayde sana anlatam, şindik drda işimizi bitirdik, belediye otobüsüne bindim, kanguruyla çıkıyom bu aralar dışarıya, karnımda çocuk var yani, sonra efem elimde de poşet var kocaman, içine battaniyesini filen koyduydum hava soğursa örterim diye, bi de biraz bişiler aldım, bi de normal çantamız var, ellerim dolu yani, neyse onları yere bıraktım, karının biri geldi yanıma oturcak, bana ayaklarını topla diyo, halbisem dağınık diil, dedimki abla neresini toplim ayaklarımın yav dedim önce, nezaketimi kaybetmemeye çalışıyom yani, efem sığamazmış oraya, gelen geçen çarpıyomuş, kiloluyum abla naaapim çok yer kaplıyom dedim :roflol: ayaklarını toplarsan sığarım dio karı hala, karı ben kadar var nereye sıcekse bilmem, ya işin acı tarafı da ben o karının koltuğuna sarkmıyom, kendi koltuğuma sığıyom, ona kalsan ben iki koltuğu da kaplıyomuşum gibi davranıyo, kendi koca dötünü sığdıramıyo ya ondan, neyse işte bana ayaklarını toplarsan sığarı m diyo, abla dedim sen benim kıçıma deyyon ayaklarıma diil dedim :roflol: efem azcık kaayaymışım, la zaten yapışıkım arabanın duvarına daha nere kayam yav dedim, eee herkes bunu türtüklüyomuş gelip geçerken, az içeri kayaymış o zaman iyi olurmuş, bende senin gelmen için benim otobüsten dışarı çıkmam lazım dedim , sonra karı pes etti tamaaaaammm dio, efem ben niye çıkışıyomuşum, kibarca söylemeyince böyle oluyo biliyonmu dedim karıya, lönk sustu, ay sinir oluyom ha, kibarca söylsee hiç problem yapmıcam daha da sıkışacam kenara, ay hem kabalık yapıyo hem üste bastırıyo, sanırsam bi de baa şişko demek istedi :roflol::roflol: zaten ben biliyom da başkasının ağzından duyunca gücüme gidiyo yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…