uykuylan ilgili mesaj yazdım ama sorun oldu silindi tekrar yazıyorum..
hergece farklı saatlerde uyanan bir bebek doymuyo demekmiş ve bu bebeğin gün içinde aldığı kalorinin arttırılması gerekiyormuş..
eğer bebek her gece aynı saatlerde uyanıyorsa, bu huy edindiği anlamına gelirmiş ve eğer bebeğin karnının tok olduğundan da eminsek uyandığı zaman kesinlikle emzirmemek gerekiyormuş yoksa sırf keyif için, emmek için uyanırmış.. bu şekilde uyanan bebekleri emzirmeden uyutmak lazımmış ki bi süre sonra uykuları düzene girermişşşş..
bunlar teorik bilgiler tabi..
senağlama senağlama
e anacım şindik benim sıpa yaklaşık olarak 3-4 saatte bir uyanıyo, bööle yatağından kaldırıp kucağıma alana kadar meme aranıyo, öle bi çırpınıyo sorma, azcık meme geç kalsın basıyo çğlığı, memeyi verince de cuk cuk emiyo yani, bence pek doğru diil bunlr
iyi gecelerr kızlarrr
yafrim nassın eyimisin hastaymışın sanırsam geçmiş olsun neyin var baken:teselli:
geçende iyne oğlumu saat 22 de uyuttum.saat 1 de uyandı . emdi gene uyudu. sonra da saat 3.30 gibi uyanması gerekiyodu. saat tam 3:30 da ben uyandım. ama oğaln hala uyanmamıştı.didim acep bişy mi oldu.yatağının yanın agittim baktım nefes alıyo. yattım bende . ammaaaa bi türlü uyuy uyyabilrisen bu çocuk şimdi niye uyanmadı , kaçta uyanacak aklımda birsürü soru.sonra zati 4 g,b, uyandı ben d egönül rahatı ile uyudum.
vücud öyle alışmış ki artık oğlan uyandırmasa bile ben kendim uyanıyorum.uyku haram bize haram.
gece yatağa yattığımda oğlanın nefes alış verişiyle uyuyorum.
kociş de arada horluyo iki dirsek iş tamam.oğlanın sesini yine duyuyorum.duymasam uyuyamıyorum sanki.
:roflol::roflol: anaa bizde de aynıısı, 8 senedir çekiyom la bu horlamayı yetti gayrı :roflol::roflol: önce yumuşak bi türtük atıyom ses kesilmiyo, sonra birez daa şitddetlendiriyom yine horluyo, anam en sonunda depüğü basıyom yav :roflol::roflol: yavrum bak ne dicem, eğer ki emme saatinde uyanmadıysa ne yap biliyonmu, ben bööle elimi ağzının etraflarında gezindiriyom eğer heyecanlı heyecanlı aranıyosa acıkmıştır, yoğsan benimkisi acıkmadıysa gece ne emzik ne meme alıyo, anca acıktıysa istiyo, bizim emzik keyfimiz gündüzleri var çok şükür gece istemiyoz, bi de öle dene bakem
hacerin sukur uyku sorunu yok canim yaa simdi yarana parmak basmis gibi olacam ama emzik cok yardimci oluyo bu konuda emzigi olmadan hayatta uyumuz zaten aygina koyup agzina emzigini verip 1 2 sallamam yeterli hemen uyur bu her zaman gecrli isim olmasin yeterki istedigim zaman uyur uykussu gelince demiyorum bak ben uyutmak istedigim zaman da uyur gunduzlerii kisaa surer ama gece bu saatlerde uyuyup sabah 6 ya kadar uyudugu oluyoo nazarim degmesin sorun yok o konudaa
pefffff sen de yattığın yerden çocuk büytüüyon ha, allah nazarlardan korusun inşallah heç bozulmaz, len bizimkiler bööle dursa varya ooof of :çok üzgünüm:
walla hem hastayıım hem iki yavruss hemde cuma günüü alamanyadan kankardeşim gelioo azcık hazırlık yapayım diorum ama ne mümkünn :çok üzgünüm: inş.çabuk iyileşirim gözlerim burnum fenaa yanıooo maskeyle dolaşmakta ayrı can sıkıntısıı..şimdi hem nisan hem tamer hasta olursaa işte o zaman yandıkk..inş.onlara bulaştırmam :Saruboceq:
ah anaammm kıyamam, yavrum sen nefesini onlara verme yeter, geçmez korkma, nefesle geçiyo bu hastalıklar biliyon, hayırlısıylan atlatıver inşallah , benim bi reçete vardıydı, bi zaman buraya yazdıydım, istiyonmu veremmi, 1 saatte ayağa kaldıran diye yazıyo hatta eski ev sahabım eski bi kağıda yazmış da verdiydi kaydirigubbakcemile3
sğl cnm..benim sütümdee azalmışş iiiimii :çok üzgünüm: sabah emecek kadar süt yoktuu senağlama
süt iç süt, sütün çoğalır, hemi sütü iç öyle yat, uykuda daha çok oluo biliyon