bug gece herkes birbirine dua etsin sabaha kadar uyusunlar die.baskasına dua etmek kendine etmekten daha makbuldur bilirsiniz.benden size boool uykulu bir gece dileğiyle.inşallah sabah kadar hiiç uyanmadan uyursunuz:Saruboceq: hade öpennzi:a015:
sizde edin bana len:mymeka:
hoşgeldin özledik anacım seni.
ne iyi etmişsiniz.arada çıkıp deşarj olmak gerk. biz bu hafta sonu gezmeye gidemedik.pazar günü hava da çok güzeldi.oğlan uyudu kociş araba yıkadı.sadece anneme gittik.zaten aynı mahallede oturuyoruz.gezmeden mi sayılsır?
meran gelmişşşş hoşgelmişşşş :teytey: nasıl oldun kuzummmmm
leylacım sen de hoşgeldinnn ne iyi etmişsin çıkmakla bak hacere de iyi gelmiş demekkii uyuyoooooooo :teytey:
çokk hastayıım çookk :çok üzgünüm: dinleneyim diyorum ama ne mümkünn kafamçokkarıştı 1 hafta böyle geçer artık...sizde ne var ne yookk
meran gelmişşşş hoşgelmişşşş :teytey: nasıl oldun kuzummmmm
leylacım sen de hoşgeldinnn ne iyi etmişsin çıkmakla bak hacere de iyi gelmiş demekkii uyuyoooooooo :teytey:
uykuylan ilgili mesaj yazdım ama sorun oldu silindi tekrar yazıyorum..
hergece farklı saatlerde uyanan bir bebek doymuyo demekmiş ve bu bebeğin gün içinde aldığı kalorinin arttırılması gerekiyormuş..
eğer bebek her gece aynı saatlerde uyanıyorsa, bu huy edindiği anlamına gelirmiş ve eğer bebeğin karnının tok olduğundan da eminsek uyandığı zaman kesinlikle emzirmemek gerekiyormuş yoksa sırf keyif için, emmek için uyanırmış.. bu şekilde uyanan bebekleri emzirmeden uyutmak lazımmış ki bi süre sonra uykuları düzene girermişşşş..
bunlar teorik bilgiler tabi..
senağlama senağlama
yaaa çok mu hastasınnn kıyamam yaa
ben de öyleydim iyileştim yaa allah kolaylık versin senin bi de 2 taneler :çok üzgünüm:
inşallah çabucak iyileşirsinnn
hacerin sukur uyku sorunu yok canim yaa simdi yarana parmak basmis gibi olacam ama emzik cok yardimci oluyo bu konuda emzigi olmadan hayatta uyumuz zaten aygina koyup agzina emzigini verip 1 2 sallamam yeterli hemen uyur bu her zaman gecrli isim olmasin yeterki istedigim zaman uyur uykussu gelince demiyorum bak ben uyutmak istedigim zaman da uyur gunduzlerii kisaa surer ama gece bu saatlerde uyuyup sabah 6 ya kadar uyudugu oluyoo nazarim degmesin sorun yok o konudaa
walla hem hastayıım hem iki yavruss hemde cuma günüü alamanyadan kankardeşim gelioo azcık hazırlık yapayım diorum ama ne mümkünn :çok üzgünüm: inş.çabuk iyileşirim gözlerim burnum fenaa yanıooo maskeyle dolaşmakta ayrı can sıkıntısıı..şimdi hem nisan hem tamer hasta olursaa işte o zaman yandıkk..inş.onlara bulaştırmam :Saruboceq:
meran çok geçmiş olsun , umarım çabuk atlatırsın. ocak ayında 2 hafta ara ile hasta olmuştum.yardımcı oaln da olmayınca çok zor oluyor.acil şifalar. ama benim oğlana bulaşmaşıtı.süt korudu mu ne ?
ibolyacım ne oldu dr. ne dedi. benim oğluşumun gözü de doğduğundan bu yana (hemen hemen 2-3 hafta önce geçti sanırım artık) hep çapaklıydı. sile sile dediğin gibi çocuğun gözünü kızarttık.kimi süt damlat dedi geçermiş diye. en son dr. gittiğimzide bir pompad ve damla verdi.damalyı gün içinde pompadı da gece yatarken kullnadık.1 hafta kullandık.allah nazardan saklasın şimdi gayet iyi. umarım senin oğlanın gözü de geçer. oğlumun gözünü öyle gördükçe içim burkuluyordu.:ecrin_bebek::1hug:
özlemcimmm 6 ayınız bitmiş yaw maşallah keremeee :teytey: :teytey:
7. ayınız hayırlı uğurlu olsunnnn :sm_cool:
geçmiş olsun ibolyacımmm
senin minik oğlanın gözyaşı kanalı da minik demekkiiii :ecrin_bebek: yusuf büyüdükçe bu şikayetleri azalacak canım sen masaj yapmayı ihmal etme..
delleneceeemmmdelikafadulden anam emziriim yatıriim uyaniii.sonra tekrar meme araniiidelikafadulden yine emziriim uyuyii yatırınca uyaniiÇok üzgünüm çoook ne mide varmıs karıda haaa:1shok: artık mide deil işkembe onunki..lan bi bebek bi fincan mama yiyip üstünede iki memeyi boşaltırmı yaa:1shok: ama bu bebek deil ki bu cemre:enbuyukkk:
oh oh hadi gelmiş geçmiş olsun anacım, sizin orda da gelin kaynana muhabbetleri burdaki gibi mi len merak ettim şakkıdı, aman yafrim burdaki sağlık bakanlığının işgüzarlığı, iğrenç ya o demir damlaları, o kadar kolaysa kendileri içsin hayret bişi, ben gittim dra yazdırdım, ferrumu delvet ödüyo bilgilerinize
canim aslinda burda kaynana muhabbeti cok olmaz ama bizimkiler birbirine bagli bi aile. cok gelir giderler bana. biz de gidiyoruz. iyi insanlar ama bazeen kaynana gelin cekismesi oluyo tabe :) ben bisi alinca kendime o da gidip bi benzerini aliyo falan komedi yani.. cadi kaynana
sizde de oluo demek ha kaydirigubbakcemile3
öyle deme leynnn benim eylül de öyleeee kaydirigubbakcemile3
aynen ya her akşam 2130 gibi muhallebisini yiyo bir kase (normalden 1 kaşık da fazla koyuyorum) karnı doyuyo üstüne hiç bişey istememesi lazım ama gel gör kiii eylül hanım doymuyo :1shok: üstüne 2 meme süt emiyo eh işte sonra uyursa ne alaaa.. ama 2-3 saat sonra bidaha emmeye uyanıyooo delikafadulden
aanacım cemreylen seninkisi meme manyağı, sapık sizinkiler sapık :roflol:
ya herşeyi çok iyi maşallah çok memnunum çok neşeli çok akıllı ama uyku konusunda anlaşamıyoruzzzzne yapsam da şöyle 5-6 saat kesintisiz gece uykusu uyusa bilmiyorum :çok üzgünüm: normalde 4 aydan sonra kesintisiz 6-7 saat uyuyabilmeleri lazım ama olmuyo işteeeeeeeeee
şşşşşş dibest ne dicem len, bizim dr mamalardan ayımıza uygun olanları işaretlemişti, içinde gece maması da var, 2 numeronun gecesi yani, ben yarın ondan alim de deniyim diyom, gece kesintisiz uyku diyo, melisa varmış içinde, raahatlatır güzel uyutur diyo, bi de tok tutar diyo, sen gece maması veriyonmu
yalaaaaannnn:1no2: 6 saat uyku yalaaaaaann:1no2:
he benmkide ööle uyanii.12 de emicek şimdi sonra 3 de sonra 6 da sonra 7 bucukta uyanıokafamçokkarıştı tam uykunun en tatlı bölümüne gecmişin zınk kalkkafamçokkarıştı bööle uyku bölünmeleri kilo verdirseydi şimdiye coktaaan incecik olduydum ama ben hala kilo almaktayım.doğuma giderkenki kiloma ulasmama az kaldı nerdeyseÇok üzgünüm çoook
aynen valla katılıyorum, bak ben gece 1-2 gibi yatıyorum, öyleyken gece 2 defa kalkıyoruz siz düşünün artıkın, ben doğum kilomu çoktaaaan geçtim sen daha yeni mi yaklaşıyon :roflol::roflol::roflol:
meranın sanmıorum mercimeklik hali olsun:çok üzgünüm: hastaydı yazık.inşallah iileşmiştirde mercimek fırınlıodur:Saruboceq:
da leylus nirde:uhm:
he hastayımş dimi, nesi varmış ki meranın, :uhm:
6 saat mi :1shok:
allahım 3 saat uyusa bana yeter de artar da biz en fazla saate bir :teselli:
yafrim niye saat başı kalkii seninki:uhm:
ben kaçanzi.cook uykum var.7 bucuktan beri ayaktayım.ama gercekten ayaktayım.habire odaları gezioz.allahtan saoln var.incik boncuk incelicem derken günün yarısnı orda gecistiriveriomkaydirigubbakcemile5
bide şimdi adet edindi gece emio 1 saat sonra ağlamaya baslıo.kucama alıorum yine susmuo neymiş gezdirerek uyutcakmısım.uykusnun içinde bile bunun hesabını yapıo cadı-tatlicadiarzu- cok huy deiştirdi su arafisfisfis
ohoo siz yeni mi başladınız, biz ne zamandır gezerek uyuyoz, bööle kucama alcakmışım, ağzına emziği vercekmişim, sonra gösüme yaslıcakmışım geze geze uyucakmışız, hatta bazen utanmadan ninni bilem istiyo, ben de beeeeenim böcekim çok tatlııııııııııı beenim böcekim çok güzeeeeellll miinik böceikimmmmmmmmm aşk böcceeeekimmm diye diye ninni sölüyom, babasına bişi söylücem zaman da aynı ses tonuyla konuşuyom, sıpa kendisine konuşoom sanıyo :roflol::roflol:
walla hem hastayıım hem iki yavruss hemde cuma günüü alamanyadan kankardeşim gelioo azcık hazırlık yapayım diorum ama ne mümkünn :çok üzgünüm: inş.çabuk iyileşirim gözlerim burnum fenaa yanıooo maskeyle dolaşmakta ayrı can sıkıntısıı..şimdi hem nisan hem tamer hasta olursaa işte o zaman yandıkk..inş.onlara bulaştırmam :Saruboceq:
evet emzirmek kesinlikle çok iyi bu durumda ama maske takmak lazım.. bir de elleri sık sık yıkamak çok önemli..
ben de çok kötü hasta oldum ve deli gibi ellerimi yıkıyodum, maske taktım ve eylülü hiç öpmedim, koklamadım 3-4 gün boyunca en zoru da buydu yaa öyle uzaktan sevdim zaten halim de yoktu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: aklım çıktı ona da bulaşacak diye.. ben koskoca insanım döküldüm resmen ya eylüle bulaşsa yavrum nasıl dayanırdı bilmem.. ama bulaşmadı çok şükür.. :Saruboceq: merancım da çok titizdir, önlemini alır, inşallah yavrulara bulaşmazzz :Saruboceq:
sğl cnm..benim sütümdee azalmışş iiiimii :çok üzgünüm: sabah emecek kadar süt yoktuu senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?