2008 Ekim Anneleri

bakma sen onlara ibolyacım, önünde çocuk var nereye sıkışacan zati, onlarda bi lem hani seni sıkıştırmayayım diyeceğine çocuk var zati diyeceğine bide bak neler diyolar.
limonla tuz isityo sankiiiiiiiiiii

ibolya bi biz klamışız ben de kaçıyorum , iyi gecler ,
yarın gelemem büyük ihtimalle.yarın çok kaynatmayın gçmişi okuyamıyom sonra haaaaaklava:

günaydın.bir sürü yazı yazdım dünya kadar alıntı yapıp cevaplar verdim tak bilgisayar kilitlendi ve sayfa kapandıÇok üzgünüm çoook sabahın 7 sinden beri srekli ağlayan bir bebek canıma okumus zaten daha bişi yazmıom alıntıda yapmıom
tek sööleyeeceem koca otobüse sığamamış karılar puhahaaaa:roflol:

Gunaydinn herkesee ibolyacimm o karinin canii bicak istemiss bi sooyle ucunu gostereydinn tombil kariyoo kendii siskoyaa koltuga sigmadigi icin senin tarafina tasiyoo ve bu durumda kabahat onda ama o kavga ederek suc bastirmiss uyuz kari sen takma kafana allahtan sende altta kalmazssin ben olsam bisey diyemem yaavv ezerler hep benii senin gibi olsam keskee

günaydın hekese kuzum uyuyunca gelip geçmişi okumaya çalısırım

Gunaydiin zambakim nasilsiinizz yaa dun hep sana dua ettim inankii bazen benim ziłininde huysuzlanacagi tutar ama benimki gezmek ister bende is yapiyoo olunca gezdiremem aglamalri sinir eder onun disinda akilli bi bebektir gecen cok bunaldim mizmizlanmasindaa artik tahammulum kalmadii yaa cocugu hirpalicam nerdeysee sinirlerim o kadar oynadi aldim karsi komsumum ziline bastim bastim 5 dk sizde durabilirmi dedim verdim geldim sinirlerimi yatistirdiktan sonra gidip aldim zarar verecektimn o sinirle yoksaa bu bizde cok nadir oluyoo ve senin hergun oyle oldugunu dusundum cok uzuluyorum allah sabrini versin canimm duzelir ins onceden akilli bi bebekti sevval simdi boyle olmasinin mutlaka bi sebebi vardir ben dis cikarabilacegi ihtimalini veriyorum ins oyledirr ve cikarir rahatlar

Efekaanin annesi hala gelmemis ne olduu acep asiya gideceklerdii ogluş hasta asi yaparlarmi felen demistii sabah en erken o geliyoduu bi sorun yoktur insallah haaaa dogruu annemlere gidip kalabilirim hoduk izin verir se demistii

günaydın kızlarrrrr

amannn ilk kez tv8 i açayım dedim.. off ne çirkin bi kadın bu ebru şallı yaaa yüzüne bakamadım valla uzaylı gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1shok:

ebru sen edhakın yazdıı kremi kullandınmı?ben korkumdan sıkamadım dahadelikafadulden

ebru sen edhakın yazdıı kremi kullandınmı?ben korkumdan sıkamadım dahadelikafadulden

canım o krem bende vardı daha öncede kullanmıştım pek faydasını görmedim ama burda kkda şifalı reçeteler diye bir forma girdim öylesine bir bakim dedim ordada aynı sorunu yaşıyan birsürü kişi vardı ve bitkisel otlarla falan geçtiğini yazmış çoğu kişi bende bir deneyim geçer beki dedim orda yazan otları aldım aktardan ve 4 gün çayını yaptım içtim orda 3 gün içinde geçer yazıyodu ben 4 gün içtim inanamıyacaksın belki ama 10 gündür hiç bir sorunum yok :lepi:ve çok rahat tuvalete çıkıyorum düşünsene doktor bana ameliyat demişti :1no2:çok şükür bu aralar rahatım :sm_cool:senin geçmedimi daha canım :1hug:

günaydın kızlarrrrr

amannn ilk kez tv8 i açayım dedim.. off ne çirkin bi kadın bu ebru şallı yaaa yüzüne bakamadım valla uzaylı gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1shok:
hee iicene cirkinleşti zaten cirkindi şahtı şahbaz oldu:dilcikar: kocasıda cikin-tatlicadiarzu-

annaaaa:1shok: neymiş o leenn:1shok: en azından cay içerim.bi yere sıkmamkafamçokkarıştı yaz bakem yada o sayfanın linkini atsanaa.s.

günaydın arkadaşlar napıyosunuz..bende kızımı uyuttum bir girim dedim iyisinizdir inş

Gunaydin canimm varya ben seni yeni uye oldun sanmitim hani sen bende sohbetinize katilmak isterim felan diye biseyler yazmistin bizde hosgeldin gel tabi sende takil demisttik ya o siralar yenisin sandim profil bilgilerindede hic giris tarihin dikkatimi cekmedi bu topigin 1. Sayfasina baktim sen en bastan beri varmissin ehehehhe baslik acilmis ilk yazan senmissin ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…