günaydın hekese kuzum uyuyunca gelip geçmişi okumaya çalısırım
Arkadaşlar Herkese Günaydın.....
günaydınn canımm hihoyyyt
ebru sen edhakın yazdıı kremi kullandınmı?ben korkumdan sıkamadım dahadelikafadulden
ebru sen edhakın yazdıı kremi kullandınmı?ben korkumdan sıkamadım dahadelikafadulden
hee iicene cirkinleşti zaten cirkindi şahtı şahbaz oldu:dilcikar: kocasıda cikin-tatlicadiarzu-günaydın kızlarrrrr
amannn ilk kez tv8 i açayım dedim.. off ne çirkin bi kadın bu ebru şallı yaaa yüzüne bakamadım valla uzaylı gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1shok:
canım o krem bende vardı daha öncede kullanmıştım pek faydasını görmedim ama burda kkda şifalı reçeteler diye bir forma girdim öylesine bir bakim dedim ordada aynı sorunu yaşıyan birsürü kişi vardı ve bitkisel otlarla falan geçtiğini yazmış çoğu kişi bende bir deneyim geçer beki dedim orda yazan otları aldım aktardan ve 4 gün çayını yaptım içtim orda 3 gün içinde geçer yazıyodu ben 4 gün içtim inanamıyacaksın belki ama 10 gündür hiç bir sorunum yok :lepi:ve çok rahat tuvalete çıkıyorum düşünsene doktor bana ameliyat demişti :1no2:çok şükür bu aralar rahatım :sm_cool:senin geçmedimi daha canım :1hug:
günaydın arkadaşlar napıyosunuz..bende kızımı uyuttum bir girim dedim iyisinizdir inş
Kızlar bu bahsettiniz ne kremi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?