eylül yüzünden mesajı eksik yazıp göndermişim iyi mi kaydirigubbakcemile3
celencim ne kremi yaw merak ettimmmm delikafadulden
adınımı işlevinimiCADIARZU
günaydın kızlarrrrr
amannn ilk kez tv8 i açayım dedim.. off ne çirkin bi kadın bu ebru şallı yaaa yüzüne bakamadım valla uzaylı gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1shok:
Karuu dogum yapmiss incecik diyee kislandinizz cikrkin diyonuzz demi lenn bencede cirkinn cop gibii one oylee karni icne çökmüş popo ve hicc gogus yokk o ne oyle karù dedigin azcik etli butlu gobekli olurr demii len pu hahhaa kedi ciger hesabii
Karuu dogum yapmiss incecik diyee kislandinizz cikrkin diyonuzz demi lenn bencede cirkinn cop gibii one oylee karni icne çökmüş popo ve hicc gogus yokk o ne oyle karù dedigin azcik etli butlu gobekli olurr demii len pu hahhaa kedi ciger hesabii
Dbest sana bişey sorcam ben henüz bebeğimin fotosunu koyamadım ama benimkinin de saçları uzun ben bağlamaya korkuyorum bıngıldağına zarar veririm diye sen bağlamışsın huzursuzluk yapıyor mu birde benimkinin saçları azar azar dökülüyor senin bebeğinde de var mı?
Gunaydin canimm varya ben seni yeni uye oldun sanmitim hani sen bende sohbetinize katilmak isterim felan diye biseyler yazmistin bizde hosgeldin gel tabi sende takil demisttik ya o siralar yenisin sandim profil bilgilerindede hic giris tarihin dikkatimi cekmedi bu topigin 1. Sayfasina baktim sen en bastan beri varmissin ehehehhe baslik acilmis ilk yazan senmissin ayy
hee iicene cirkinleşti zaten cirkindi şahtı şahbaz oldu:dilcikar: kocasıda cikin-tatlicadiarzu-
annaaaa:1shok: neymiş o leenn:1shok: en azından cay içerim.bi yere sıkmamkafamçokkarıştı yaz bakem yada o sayfanın linkini atsanaa.s.
canım sayfanın linkini bulamadım ana sayfa değişti yaa.ben sana bikilerin isimlerini söyleyim biraz komikler ama :roflol:kısa mahmut ve sığır dili isimleri.bu iki bitkiden 1 er çay kaşığı kaynamış suyun içine koyuyorsun 5 dk. demleniyor sonra süzüp içiyosun biraz tadı acı ben azıcık şeker koydum içerken içine sende koyabilirsin.günde 3 kere sabah,öğle akşam içilecek.ben 2 kere içtim.ve 4.gün bişey kalmadı bide bol su içiyorum günde 4-5 tanede kuru kayısı yiyorum şimdilik rahatım inş bidaha olmaz dene istersen canım bitki sonuçta yan etkisi yok.aktardan 10 ar gram aldım ben arttı bile canım inş sende memnun kalırsın geçmiş olsun canım
işe yaramasına çok sevindim ama bi yanlışlığı düzeltmek istedim..
bitkilerin yan etkisi olur hem de öyle güzel olur kiiiii delikafadulden
bitkiler etkisiz eleman değil kiii kaydirigubbakcemile3.. bitkilerin içinde, çoğu da zaten eczacılıkda kullanılan etken maddeler var.. o yüzden bitkisel olan birşey zararsız anlamına gelmiyor a.s
Yaw kızlar bitkilerin yan etkisi yok diye düşünüp atlamayın etkisi olan şeyin yan etkisi muhakkak vardır benim annem gençken içtiği ebegömeciden şifayı buldu hala çekiyor kadın bağırsaklarını tamamen bozdu yediğinize içtiğinize dikkat edin kendiniz içinde bebekleriniz içinde.Ben şahsen çok korkuyorum doktora danışmadan rezene bile vermedim ve sadece bebekler için üretilmiş milupanınkilerden başka bişey kullanmıyorum bilgilenmeniz için söylüyorum bebeklere daha dikkatli olun kendinize de
Yaw kızlar bitkilerin yan etkisi yok diye düşünüp atlamayın etkisi olan şeyin yan etkisi muhakkak vardır benim annem gençken içtiği ebegömeciden şifayı buldu hala çekiyor kadın bağırsaklarını tamamen bozdu yediğinize içtiğinize dikkat edin kendiniz içinde bebekleriniz içinde.Ben şahsen çok korkuyorum doktora danışmadan rezene bile vermedim ve sadece bebekler için üretilmiş milupanınkilerden başka bişey kullanmıyorum bilgilenmeniz için söylüyorum bebeklere daha dikkatli olun kendinize de
canım acıyla kıvrandığımız için derdimize derman arıyoz nasıl bi acı olduğunu bilsen sende içerdin içtim faydasını gördüm çok şükür.her bünye farklıdır canım.bitkilerin zararından çok yararı vardır ben zarasız bitki yoktur demiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen :a015:
leylacım ya sen yemek tariflerinden baya anlıyon bugün için önerebileceğin bişey var mı ya ne pişirsem bilmiyorummm :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?