2008 Ekim Anneleri

günaydın kızlarr!! kaç gündür giremiyom iyisinizdr inşallah. sonunda bana da numune geldi.hep size gelcek değil yaa:teytey:

günaydın kızlarrrrr

amannn ilk kez tv8 i açayım dedim.. off ne çirkin bi kadın bu ebru şallı yaaa yüzüne bakamadım valla uzaylı gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1shok:

Karuu dogum yapmiss incecik diyee kislandinizz cikrkin diyonuzz demi lenn bencede cirkinn cop gibii one oylee karni icne çökmüş popo ve hicc gogus yokk o ne oyle karù dedigin azcik etli butlu gobekli olurr demii len pu hahhaa kedi ciger hesabii

vücuduna bişey demedim leynn bence de zayıf olmak daha sağlıklı :lepi: allah var vücudu taş gibi..

ama yüzü çok çirkin yaaaa neden böyle yapmış ki yani yüzünü bu hale getirmek için çaba sarfetmiş o ilginçççç delikafadulden kaşları, dudakları, çenesi çok yapayyyyyy delikafadulden

valla vücudu cok güzelsositososito ama yüzükafamçokkarıştı

leylacım ya sen yemek tariflerinden baya anlıyon bugün için önerebileceğin bişey var mı ya ne pişirsem bilmiyorummm :sm_confused:

Dbest sana bişey sorcam ben henüz bebeğimin fotosunu koyamadım ama benimkinin de saçları uzun ben bağlamaya korkuyorum bıngıldağına zarar veririm diye sen bağlamışsın huzursuzluk yapıyor mu birde benimkinin saçları azar azar dökülüyor senin bebeğinde de var mı?

canım eylülün de saçları çok dökülüyor, yanları ve arkası bayaa döküldü, tepede var işte ona da toka takıyoz kaydirigubbakcemile3

ben lastik toka kullanmadım hiç onlar acıtır yaw.. hani kelebek gibi kıskaçlı tokalar var ya onlardan bir de çıtçıt toka kullanıyoruz ama nasıl anlatılır bilmiyorum takarken tokayı hem kuyruk yaptığın yere hem saç dibine yakın yere taktırırsan toka duruyor yoksa sadece kuyruğuna takarsan kayıyor, çıkıyor.. anlatabildim mi bilmiyorum ama ben böyle takıyorum hem alışsın diye yoksa saçına elletmiyorlarmış şimdiden alıştırmak lazımmm kaydirigubbakcemile3

saol canım.ev en baştan vardım bende ama doğum yaptıktan sonra tayinimiz çıktı 3 ay internetim yoktu o yüzden giremedim ve uzak kaldım sizlerde baya kaynaşınca benide alın aranıza dedim naniknanik

canım sayfanın linkini bulamadım ana sayfa değişti yaa.ben sana bikilerin isimlerini söyleyim biraz komikler ama :roflol:kısa mahmut ve sığır dili isimleri.bu iki bitkiden 1 er çay kaşığı kaynamış suyun içine koyuyorsun 5 dk. demleniyor sonra süzüp içiyosun biraz tadı acı ben azıcık şeker koydum içerken içine sende koyabilirsin.günde 3 kere sabah,öğle akşam içilecek.ben 2 kere içtim.ve 4.gün bişey kalmadı bide bol su içiyorum günde 4-5 tanede kuru kayısı yiyorum şimdilik rahatım inş bidaha olmaz dene istersen canım bitki sonuçta yan etkisi yok.aktardan 10 ar gram aldım ben arttı bile canım inş sende memnun kalırsın geçmiş olsun canım

işe yaramasına çok sevindim ama bi yanlışlığı düzeltmek istedim..

bitkilerin yan etkisi olur hem de öyle güzel olur kiiiii delikafadulden

bitkiler etkisiz eleman değil kiii kaydirigubbakcemile3.. bitkilerin içinde, çoğu da zaten eczacılıkda kullanılan etken maddeler var.. o yüzden bitkisel olan birşey zararsız anlamına gelmiyor a.s

Yaw kızlar bitkilerin yan etkisi yok diye düşünüp atlamayın etkisi olan şeyin yan etkisi muhakkak vardır benim annem gençken içtiği ebegömeciden şifayı buldu hala çekiyor kadın bağırsaklarını tamamen bozdu yediğinize içtiğinize dikkat edin kendiniz içinde bebekleriniz içinde.Ben şahsen çok korkuyorum doktora danışmadan rezene bile vermedim ve sadece bebekler için üretilmiş milupanınkilerden başka bişey kullanmıyorum bilgilenmeniz için söylüyorum bebeklere daha dikkatli olun kendinize de

saol canım aydınlattığın içina.s. ama ben bir yan etkisini görmedim.eczacılıkta kullanılan maddeler olduğunu biliyorum:1closedeyes: zaten ilaçları dertlerimize derman olsun diye eczanelerden alıyoruz yan etkisi olan,zararlı olan bitkilerde vardır canım ama klasikleşmiş yaa bitkilerin yan etkisi yok diye bende öle yazıverdim işte:roflol:

hehh işte ben de bunu diyodum :lepi:

Son düzenleme:

canım acıyla kıvrandığımız için derdimize derman arıyoz nasıl bi acı olduğunu bilsen sende içerdin içtim faydasını gördüm çok şükür.her bünye farklıdır canım.bitkilerin zararından çok yararı vardır ben zarasız bitki yoktur demiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen :a015:

Bitanem ne olur yanlış anlama bu platform birbirimizden hem faydalanmak hem de eğlenmek için maksatımız Allah Korusun kalıcı bir yan etkisinden sizleri korumak için bir önlem almak içindir. Bizler seni yanlış anlamadık elbette sende her gördüğün bitkiyi kullanmıyorsun ama tavsiyemiz önce doktor ve ilaç bir bitki bir çok şeye deva olduğu gibi birçok yeri de tahrib edebiliyor belki farkında olmuyorsunuz ama ileride patlak veriyor siz hastalığınızın nerden kaynaklandığını bile anlayamıyorsunuz maksatımız birbirimizi uyarmak Unutmaki birbirimizi sevmesek uyarmayız da...

leylacım ya sen yemek tariflerinden baya anlıyon bugün için önerebileceğin bişey var mı ya ne pişirsem bilmiyorummm :sm_confused:

canım ne yapmak istersin ne sever eşin gecn byevii bi tarıf yaptım ben hiç yapmamisştım
bilenler vadır zaten kürdan kebabı ve cok guzel olduu patlıcanla ve kıymayla yapılıyoo patlıcanın mevsımı degıl amaben yaptımm bunu dene istersen anlatıyım
vallaa ben aslında anıyom az cok ama benim mıymıntı herıf hıç bi yemeği sevmiyoo bak sayıyım taze fasulye,kabak, ıspanak, pırasa, dolma, bugur pilavı, bamya, lahana dolması domats corbası sehrıye corbası patlcanın sadece karnı yarıgını severkarnı barıda askerde mecbur yemiş mırın kırın yıyo yaa daha vardı unuttum bunlaklava:kötükedihüsorı hiç sevmez en güzel sekilde yap yıne agzına bile sürmezzz

selam kızlar yarn işe başlıycağm için hazırlık yapıorum evde...
keremin çorbasına kıyma kattım bugün sevdi yarısını yedi sıkıldı birazdan devam etcez
1er çorba kaşığı kıymayı streç filmleyip dondurucuya attım çorbasına koycam hergün
bişiy sorcam akşamdan yapcağm çorbayı ertesi gün öğlen verebilir mi babanesi sakıncası olur mu?
dün dr a sorcaktım unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…