hee öleyim ama arkamdan dün bunulülülülülülü yapmışın ondan döfdüm senükaydirigubbakcemile3
Şenizyettim gari çok özledim olum sizi tarifleri yazarım ama akşam çünkü oğlan uyanık kızda tepemde zor şimdi bu arada oğluş 7 kilo 64 cm sadece anne sütü veriyom sıpaya ama zayıfmı ne:uhm:
maşallah daha nolsunŞenizyettim gari çok özledim olum sizi tarifleri yazarım ama akşam çünkü oğlan uyanık kızda tepemde zor şimdi bu arada oğluş 7 kilo 64 cm sadece anne sütü veriyom sıpaya ama zayıfmı ne:uhm:
haketmişindir yapmışımdır :dilcikar:
he valla zayıf anacım, biz sizden şişkoyuz, 5800 gram ve 60 cm senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hemi şişko hemi güdüksenağlamakaydirigubbakcemile5
Şenizyettim gari çok özledim olum sizi tarifleri yazarım ama akşam çünkü oğlan uyanık kızda tepemde zor şimdi bu arada oğluş 7 kilo 64 cm sadece anne sütü veriyom sıpaya ama zayıfmı ne:uhm:
yokı len cepten diil coneck kartla bilgisayara takıyon ayda 42 lira..
iboşum senin oğlan benimkinden 15 20 gün küçük deiilmi bacum normaldirr..
heeee çok tutmucek yani fatura, ama yine de pahalı ya, sınırsız adsl bağlatsanız ya o paraya, biz 20 ekim doğumluyuz anam, yav bu sıpa babasına çekcek, babasının boy 1.60, 60 kilo, allahım bak yine derdim depreşti, güdük olcek bu yaaaaaa, eşime de yüksekokulda okurkene kızın birisi yanına gelmiş, demişki sen aslında çk yakışıklısın, ama boydan kaybediyon demiş, uzun boylu olsaydın kızlardan başını kurtaramazdın demiş, benim böceeeem de böööölemi olcek yani, boydan mı kaybediyon dicekler senağlama
slm hatunlar iki gündür bişecikler yazamadan cıkıorum...sıpacık ası olmustu..onla ugrastım tabi pilim bitimşti...cok şükür atesi çıkmadı ama ben bayan pimpirik ya cıkarsa die uyuyamadım..gecmişe pek bakamadım..herkesler iidir umarım...
Kızlar ya bişey sorcam ne olur bilgisi olan cevaplasın!!!!!!!
Benim bebeğim daha karnımdayken doktor uzun boylu olacak dedi ve baş çevresi boyuna göre minyon biraz küçük dedi tamam mı sonra bebek doğdu boy=50 başçevresi=35 zamanla boyu gerçekten uzadı şuan 60 küsür baş çevresi de 40 falan hatırladığım.Neyse ilk ay sağlık ocağındaki hemşire bu bebeğin bıngıldağı küçük dedi doktora gösterin dedi doktora götürdüm kiminin hiç olmuyor önemli değil dedi sonra bizim doktor vitamin olarak ACD3 damla verdi hani çoğunuz Multutabs kullanıyorsunuz ya onu araştırıyım derken bi okudum ki Bıngıldağı erken kapanan bebeklere vitamin verilmiyormuş özellikle D vitamini ve kalsiyum almamaları gerekiyormuş ki Bıngıldak erken kapanmasın beyin gelişimini tamamlasın ya benim kızımın bıngıldağı kapanmak üzere arka tarafı tamamen kapandı ön kısmı da 1 yaşındaki çocuklar gibi kepekleniyor kapandı kapanacak ne yapçam ben
heyytt savulun ule ben geldimmlülülülülülü
anam sonunda bağlantı problemi bitti avea coneck kartla bağlanıyom yavaş biraz kızlar birazdan gelirim gene çok özledim leen siziiŞeniz
üzülme canımın içi benim kızım da güdük olcek anasına çekmiş sıpa babamız selvi zaten sıpanın her bir moku bana çekmiş
slm hatunlar iki gündür bişecikler yazamadan cıkıorum...sıpacık ası olmustu..onla ugrastım tabi pilim bitimşti...cok şükür atesi çıkmadı ama ben bayan pimpirik ya cıkarsa die uyuyamadım..gecmişe pek bakamadım..herkesler iidir umarım...
kızım senin prens uzun boylu olcek, elleme len şişko olmasın , prensesin de zaten manken gibi maşallah ( analarına çekmişler zannımca )
benim kızım da 7.160 gr 67 cm ( kilosu bana göre az ama doktoruna sorarsan yaşıtlarından 200 gr fazlası var .........Adam avrupa standartları kullanıyo sanırsam )
heyytt savulun ule ben geldimmlülülülülülü
anam sonunda bağlantı problemi bitti avea coneck kartla bağlanıyom yavaş biraz kızlar birazdan gelirim gene çok özledim leen siziiŞeniz
yaa yafrim ne diyom sze, kız için 60 cm normal, erkek için diiil, bi bayan 1.60 olsa abes durmaz ama erkek olunca duruyo yaaa senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?