2008 Ekim Anneleri

aaaaaaaaaaaaa destina gelmiş hoş gelmiş çok şaşırdım anaaaaaaaa yosam çakıltaşının gizli güçleri mi var bu kadar olmazki

Şenizyettim gari çok özledim olum sizi tarifleri yazarım ama akşam çünkü oğlan uyanık kızda tepemde zor şimdi bu arada oğluş 7 kilo 64 cm sadece anne sütü veriyom sıpaya ama zayıfmı ne:uhm:

he valla zayıf anacım, biz sizden şişkoyuz, 5800 gram ve 60 cm senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Şenizyettim gari çok özledim olum sizi tarifleri yazarım ama akşam çünkü oğlan uyanık kızda tepemde zor şimdi bu arada oğluş 7 kilo 64 cm sadece anne sütü veriyom sıpaya ama zayıfmı ne:uhm:
maşallah daha nolsun sen şimdi ceptenmi girion?
haketmişindir yapmışımdır :dilcikar:

kesssssss:mymeka:Şeniz

yokı len cepten diil coneck kartla bilgisayara takıyon ayda 42 lira..
iboşum senin oğlan benimkinden 15 20 gün küçük deiilmi bacum normaldirr..

celencim yaaa ben buldum bizim hanım gece 2-3 saatte bir uyanırsa gündüz o kadar kudurmuyo dayanılıyo yani ama normalde yarım saatte bir uyandığı için gündüz uykusuzluktan kuduruyo uyku ilacım neyim mi versekki

yokı len cepten diil coneck kartla bilgisayara takıyon ayda 42 lira..
iboşum senin oğlan benimkinden 15 20 gün küçük deiilmi bacum normaldirr..

heeee çok tutmucek yani fatura, ama yine de pahalı ya, sınırsız adsl bağlatsanız ya o paraya, biz 20 ekim doğumluyuz anam, yav bu sıpa babasına çekcek, babasının boy 1.60, 60 kilo, allahım bak yine derdim depreşti, güdük olcek bu yaaaaaa, eşime de yüksekokulda okurkene kızın birisi yanına gelmiş, demişki sen aslında çk yakışıklısın, ama boydan kaybediyon demiş, uzun boylu olsaydın kızlardan başını kurtaramazdın demiş, benim böceeeem de böööölemi olcek yani, boydan mı kaybediyon dicekler senağlama

slm hatunlar iki gündür bişecikler yazamadan cıkıorum...sıpacık ası olmustu..onla ugrastım tabi pilim bitimşti...cok şükür atesi çıkmadı ama ben bayan pimpirik ya cıkarsa die uyuyamadım..gecmişe pek bakamadım..herkesler iidir umarım...

üzülme canımın içi benim kızım da güdük olcek anasına çekmiş sıpa babamız selvi zaten sıpanın her bir moku bana çekmiş

oh iyi atlatmışsınız bu seferki aşı krizini de, yavrum napcan işte başlarını beklemeyi uykusuz kalmayı tercih ediyoruz, ya ateşleri çıkıverirse die, valla ateş yapmıyo diyolar ama yine de yapıyo bence, yoksa aşıdan önce 36.2 olan ateş 37.5 a kadar niye yükselsin dimi, ateş düşürcüyü vermesem belki daha da yükselcekti

kızım senin prens uzun boylu olcek, elleme len şişko olmasın , prensesin de zaten manken gibi maşallah ( analarına çekmişler zannımca )

benim kızım da 7.160 gr 67 cm ( kilosu bana göre az ama doktoruna sorarsan yaşıtlarından 200 gr fazlası var .........Adam avrupa standartları kullanıyo sanırsam )

canım benımkınede ole dedıler sağlık ocağında,
dokora goturdum
kapanması cok onemlı değil dedi,onemlı olan kapanmayala bırlıkte kafanın buyumemesiymiş..
damlayı sakın azaltma ver dedi.her ay gdıdıp olcturuyorum kafasını buyume var,normal gıdıyo sımdık yani..
iyikide azaltmamışım.kalca gelısım gerıliği cıktı.damlayı coğalttık bıle..
sakın doktoruna danısşmadan vermemek gıbı bısı yapma.o damlalar sadece bası ıcın değilkı tum vucudu ıcın gerekli..

heyytt savulun ule ben geldimmlülülülülülü
anam sonunda bağlantı problemi bitti avea coneck kartla bağlanıyom yavaş biraz kızlar birazdan gelirim gene çok özledim leen siziiŞeniz

aaaaa hoşgeldınnn kızım yaa nerdesınnn sennnnnnnnnnnnkötükedihüso
özledık senı hep bahsettık,merak ettikk..:dilcikar:
benımkıyle aynı senın bıdık 7 kg 63 cm di en son.
eee anlat bakiimmmhihoyyyt

iyi iyi canım herkes merak etme tek değişiklik destina geldi şimdi sen tanımazsın destina forum anası sayıliiiiiii her türlü sorununu derdini destinayla paylaşabilirsin deneyimli bir anne yani

kimin pirens, bizim pirensmi, yok anam biz güdük olcez kararlıyız senağlama

heyytt savulun ule ben geldimmlülülülülülü
anam sonunda bağlantı problemi bitti avea coneck kartla bağlanıyom yavaş biraz kızlar birazdan gelirim gene çok özledim leen siziiŞeniz

aaaa destina bacım hoşgeldin nerelerdesin yaaa oğlumun adaşı nasıl büdümü fotosunu koysana baksak özledik ya

bu arada benim oğlan gece saat 4'e kadar mızmızlandı artık o saatte atmışım kendimi ikimizde bir tarafta uyumuşuk sabahta mıçtı gerçekten fitil erimemiş ala ala hayret ettim bi daha mı töbe fitil neyim koymam

yaa yafrim ne diyom sze, kız için 60 cm normal, erkek için diiil, bi bayan 1.60 olsa abes durmaz ama erkek olunca duruyo yaaa senağlama

ne karışıyon leyn yusufuma klava: nasıl isterse öyle olur hem bence yusufum her haliyle çok yakışıklı bayılıyom yusufa hart hart ısırasım geliiiii ama ısırcek yeri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…