2008 Ekim Anneleri

ZEYNEP' cim yani sen şimdi bana aç mı git diyorsun ay benim dr.aç-tok farketmez dedi hay ALLAH napsam ki arasammı şimdi doktorumu acaba

olcaycım valla bende aç gidilir diye biliyom benim dr da aç yada tok demedi ama ben laboratuar a gittim tahlilin ismini söledim daha önce açlık şekeriniz ölçüldü mü dediler ben de yok dedim ozaman önce açlık kanı alcaz dediler
iyiki burdan biliyodum aç karnın gidilmesi gerektiğini yoksm başka zamana kalcaktı
ama sen yine de dr na sor onun sözü önemli olan

aç git şeker yüklemeye bence , doktorlar bilmiyo , benim ki de demedi ama iyi ki aç gitmişim çünkü açlık şekerine de bakıldı , ölmen qı 2 saat aç olsan

Aman iyi anladık hepiniz bir oldunuz beni aç bırakacağınız cmt günü ya randevum 11,30 da benim tühhhhhhhhh 1 saatte o pis ilaçla bekle .12 de anca çıkarım ben dr.yanından 12 de kan alıp içirseler şu zımbırtıyı 1 saatte öyle bekle aç bi aç saat oldu 1-1,15 sağolun kızlar :dilcikar::çok üzgünüm:yasakkelime

yaşasın kötülükkkkkk Kötü KazenKötü Kazen senin testi doktor mu yapacak sanki bacım, o saate ne bekleyecen, sen erkenden gidip kanını versene , yaptır tahlili al sonucu , doktoruna götür göster

EDHAK ama nasıl güzel bacım şuna bak( ÇAKILTAŞI ) ' na bakiceksin başka yere bakma ya ben doğuma kadar bakıp bakıp dursam bu bebişe benzeme olasılığı olurmu ki ne dersin

yaşasın kötülükkkkkk Kötü KazenKötü Kazen senin testi doktor mu yapacak sanki bacım, o saate ne bekleyecen, sen erkenden gidip kanını versene , yaptır tahlili al sonucu , doktoruna götür göster

Kıs eferim kafan çalışıyo bak valla benimki durdu gerçi benim dr.istekte bulunuyo ama yarında yok yerinde dur bakem halledebilirsem bi arayayımda ööle yapayım ben bak kocişle ilgilendin kaçamadın ya göbişten ötürü saksı hızlı çalışmaya başladı senin öyle değil mi BIZDIKKKKKKKKKKK he gittin sen demi olsun yarın sıkıştıralım şu ÇAKILI ne dersin böle mıncık mıncık yapalım acik yüklenelim gıııııııııı bak kadın bana iyi bişey söyledi benim şu yaptığıma bak çok ayıp aaaa kendimi eshefle kınıyorum...Gel ÇAKILIM gel yerim ben seniyerimsenibenŞeniza.s.

günahımı alıyon olcay ben doğuştan zekiiyim bikeremmmmm , ama şunu diyebilirsin kaçamadığım için aklım o mevzuya takılıp kalmıyo sizin gibi :roflol:

kızmak yok hee, keyfim yerinde ya takılıyım dedim, ben sevdiklerimi azcık hırpalarım , elimde değil

EDHAK ama nasıl güzel bacım şuna bak( ÇAKILTAŞI ) ' na bakiceksin başka yere bakma ya ben doğuma kadar bakıp bakıp dursam bu bebişe benzeme olasılığı olurmu ki ne dersin

:roflol::roflol::roflol:
kızlar ben çıkyom hadi Şeniz hepinizi
akşama girerim tekrar yemek hazırlamam lazıma.s.

destinaaaaaaaaaaaa tembel oldun bak hiç beğenmiyorum bu hallerini heeee, velin gelsin görüşecem, dersleri de boşladın sen iyice

kızmak yok hee, keyfim yerinde ya takılıyım dedim, ben sevdiklerimi azcık hırpalarım , elimde değil

Kızdıramazsın beni gülüm tamam zeki olabilersin bişey demedik ama oooooooodaaaaaaaaaaa güzellik iksiriymiş bak hayatının akışı değişti sen mutlu kociş mutlu bebiş mutlu neyse ben çıkıyom öptüm hepicinizi yarın görüşmek üzere

he gidin bırakın beni yalnız , tekkeyi beklerim ben

dün çok oturdum pc başında hastane araştıracam diye bebek sıkıştı akşam,bugün korkudan pek oturamadım nete de giremedim,bu arada dün öğrendiğime göre 1 temmuz itibariyle biçok özel hastanenin fiyatları değişmiş,daha önce 1500 e kadar fiyat veren hastanelerden dün 300 ytl doğum ücreti aldım ,aklıma gelmişken söyleyim dedim:icecream:

oooooohhhhhh ne güzel yaaaaa, az daha beklesek doğurmasak yılbaşına daha düşer :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…