ZEYNEP' cim yani sen şimdi bana aç mı git diyorsun ay benim dr.aç-tok farketmez dedi hay ALLAH napsam ki arasammı şimdi doktorumu acaba
burdayım geldimmmmmmmmm siparişini ben yukardakine iletirim canım yanına da resmi koyarım ki karışıklık olmasın yolda gelirken :roflol::roflol:
Eh bi karışıklıl olurda farklısı çıkarsa karışmam he o zamansırnaşık şeyHem benim oğluşum gamyoncuiremsusürüyo bugün içerde pek bi kıpırdaklığı üzerinde
burdayım geldimmmmmmmmm
Eh bi karışıklıl olurda farklısı çıkarsa karışmam he o zamansırnaşık şeyHem benim oğluşum gamyoncuiremsusürüyo bugün içerde pek bi kıpırdaklığı üzerinde
valla ne çıkarsa bahtına biliyon iade yok bu işlerde gerçi bi gördün mü bırak iadeyi kucağından başkasına vermek bile istemezsin yalaelaelaelaelaenaniknanik
oğluşlar hareketli bugün desene benimkide karnımı hamur gibi yoğurdu valla uzanırken karnım öle oynaınca bi hoş oluyo yaaaaaaaaa
valla ne çıkarsa bahtına biliyon iade yok bu işlerde gerçi bi gördün mü bırak iadeyi kucağından başkasına vermek bile istemezsin yalaelaelaelaelaenaniknanik
oğluşlar hareketli bugün desene benimkide karnımı hamur gibi yoğurdu valla uzanırken karnım öle oynaınca bi hoş oluyo yaaaaaaaaa
Oyyyyyyyyyyy o annişinin bitanesi yerim ben onu yerim ne demişler kirpiye bilem yavusu güzel görünürmüş hayırlısıyla bi alalım da inşalah kucaklarımıza...
Aman iyi anladık hepiniz bir oldunuz beni aç bırakacağınız cmt günü ya randevum 11,30 da benim tühhhhhhhhh 1 saatte o pis ilaçla bekle .12 de anca çıkarım ben dr.yanından 12 de kan alıp içirseler şu zımbırtıyı 1 saatte öyle bekle aç bi aç saat oldu 1-1,15 sağolun kızlar :dilcikar::çok üzgünüm:yasakkelime
yaşasın kötülükkkkkk Kötü KazenKötü Kazen senin testi doktor mu yapacak sanki bacım, o saate ne bekleyecen, sen erkenden gidip kanını versene , yaptır tahlili al sonucu , doktoruna götür göster
EDHAK ama nasıl güzel bacım şuna bak( ÇAKILTAŞI ) ' na bakiceksin başka yere bakma ya ben doğuma kadar bakıp bakıp dursam bu bebişe benzeme olasılığı olurmu ki ne dersin
:roflol::roflol::roflol:
kızlar ben çıkyom hadi Şeniz hepinizi
akşama girerim tekrar yemek hazırlamam lazıma.s.
kızmak yok hee, keyfim yerinde ya takılıyım dedim, ben sevdiklerimi azcık hırpalarım , elimde değil
Kızdıramazsın beni gülüm tamam zeki olabilersin bişey demedik ama oooooooodaaaaaaaaaaa güzellik iksiriymiş bak hayatının akışı değişti sen mutlu kociş mutlu bebiş mutlu neyse ben çıkıyom öptüm hepicinizi yarın görüşmek üzere
he gidin bırakın beni yalnız , tekkeyi beklerim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?