2008 Ekim Anneleri

doymuyo olabilir hayatım uykusuzluk probleminin 1.nedeni açlıktır ek gıdaya başla doktoruna danışıp..ayrıca bazı bebeklerin kronik ağlamaları ve gaz sancıları 6-9 aya kadar devam edebilir..allah yardım etsin sana ..ayrıca milupanın iyi geceler çayı var bebekler için banyo yaptırıp o çyı içirip uyutmayı dene valla ne diyim uyumayan çocuk anneye çok zor..:teselli:

emınım bunları dusunmusundur ama aklıma bısı gelmıyorr:1no2:

benim oğlanında ayak parmağında var kıpkırmızı et beni gibi aynısı kızımın yüzünde ve dirseğinde vardı 2 yaşında tamamen kayboldu hayatım..

ah canım ya dediğin herşeyi denedim ama hepsini açtır diye mama verdim aman belki gazdır diye gaz damlası verdim hala ağzıma portakal vs. bişey koymuyom salıncağımız var hoppalamız yürütecimiz vs. babası da artık dayanamıyo belki bir problemi vardır diye doktora gitcez yardımcı da burda imkansız çok küçük bir yer ve böyle şeyler yok burda yani anlayacan herşeyi denedim evden sıkılıyo belki diye ev gezmesine de gittim dışarıya da ama hep aynı senağlama

leylacım nasılsın başladın işe hee kuzun nasıl kim bakıyo:CüvCüv:

Tşk ederim canım he başladım anam ağlıyor annem bakıyor bebişime iyiyiz elhamdülillah sen nasılsın oğluşun nasıl bir sen bir ben fotosunu atamadık ben :teselli:

sağolun kıslar ama çözümümüz yok malesef iyi geceler çayıda içirdim benim kıza tesir etmiyo bakalım yarın doktora gidelim gelelim yazarım size

destina sağol canım beyazzzambak sallanan beşik başlığında bahsttim oğlum öyleydi sinir krizleri geçiriyordum beraber ağlıyorduk kimsem de yok yalnızım fisher price akvaryum salıncağını aldı eşim pahalı ama allah razı olsun çok işime yaradı:teselli:

hepiniz sağolun ya iyiki varsınız yoksa kafayı yerdim

olur m canım,,hepımız sıkıntı atmak ıcın burdayız..bırbırımıza destek olucaz ve asıcaz bu zor zamanları inş..
gule gulea.s.allahsabır versın inş..derın derın nefes almayı ve "ben sakınım" demeyı unutma sakın.

hepiniz sağolun ya iyiki varsınız yoksa kafayı yerdim

zambakcim insallah biran once gecer sikintilariniz. bence de bi doktora goturun hic olmazsa icin rahat eder. birsey cikmaz merak etme, buyudukce gecer diye dusunuyorum. bazi bebeklerde oluyor boyle. imkanin varsa bi iki kere ya birine birak ya bi bakici tut. insan kolay kolay birakamiyor biliyorum ama en azindan cikar bi dolasirsin yoksa cok zor.
benim esim evden calisiyo. arda cok huysuz olmamasina ragmen cok yoruluyorum. oglenleri bi saat babasina veriyorum o bile nasil iyi geliyor.

izmirdeki havayi cok kiskandim. biraz gunes de bize yollayinnnnn hic sevmiyorum buranin havasini:çok üzgünüm:

vay be destinamız gelmiş hoşgelmiş sefa getirmiş:1hug: uzuuun zamandır adımız anılmıyo yazdığımız mesajlara da cevap yazılmıyodu :çok üzgünüm:
ben 1 aydr ççalışmaya başladım sabahçıyım kızıma komşum bakii çook memnunuz o da çok seviyo benim kız çokşükür hiç kimseyi yabancılamıyo her ev kendi evi gibi herkesin kucağında şebeklik bi maymunlukdur gidiyoz
bugün 1 ay oldu ama bi ücret konuşmadık acaba işe başlayıp da bakıcısına para verenelr ne kadr veriyo söyleyebilir mi bu arada ben günde 4-5 saat birkıyom en geç 12 de evdeyim o da 1 gün değier günler 10 buçukta gliyom

zambakçım Allah sabır versin geçecek bu günler hep on düşün sen de benim gibi ailenden uzakta büyütüyosun çok zor yalnız olmak yabancı bi memlekette ben işe başlayınca çook rahatadım bakıcımız da çok iyi oldu şimdi en azından nefes alacak zamanım oluyo bi kaç günlüüne de olsa ailenden birileri gelebilse iyi olur yada çok bunaldıysan sen git ben kızım 45günlükken dayanamayıp ağlaya ağlaya gitmiştim 1 buçuk ay da dönmedim kızım düzeldi çok şükür yada ben alıştım bilmiyorum Allah kolaylk versin bol bol oku ayetel kürsi çok iyi geliyo

ask olsun nısanurcum..sen annene gıttığınde hep bahsttık,ne yapıyor acaba dıye,merak ettık.sonra geldın evıne,ama cok az girdin kk ya.
hem sen ne yazın da cevap yazmadık,,,sıkayet edıyor bızı suna bakk:mymeka:

bakıcıda cok az kalıyormus ya sabah emzııp gıtsın acıkmadan gelıyosundur.. cok bısı vermene gerk kalmaz herlade.

Zambakcım senin için 2 dileğim var :
1- inşallah bebişinde hiçbişey yoktur ve bu bir geçici alışkanlıktır
2- Allah yar ve yardımcın olsun sabır versin sana:teselli:

ne diyon ya çıtırcım benim kız çoook iştahlı maşallah ben bi ara konu açmıştım çok mu yiyo diye ilk başta ben de az yer mama diye zannediyodum kiii benim kız sabah 6:30 da emzirip bırakıyorum yaklaşık 100 cc süt sağıyorum onu hüüpletiyo sonra 11 e kadar da 3 defa 90 cc mama ilk baş şok oldum çok diye 1 haftadır mmanın içine muhallebi katıyo komşum 120 cc mamaya 3 kaşık muhallebi tabi sulandırıp ben gelmeya kadar acıkırsa gene elma rendeleyip püresini yediriyo ki ben yetişiyom kızım hala saat başı emiyo bu arada

napim şikayet ediyom doğru ama baktim bikaç defa bişeyler yazdım cevap veren yok ben de arada girip sizden bilgiler alıp çıktım baktım kim ne yediryo neler alıyo diye

haşbulduk nisacım sende hoş geldinŞeniziyi olmana sevindim canım memnunsan çok güzel gözün arkada kalmıyodur nisa77 nasıl acep ya onun durumlar nasıol..fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…