yok canım ya 1.5 aydır böyle sürekli ağlıyo emmiyo uyumuyo
ah canım ya dediğin herşeyi denedim ama hepsini açtır diye mama verdim aman belki gazdır diye gaz damlası verdim hala ağzıma portakal vs. bişey koymuyom salıncağımız var hoppalamız yürütecimiz vs. babası da artık dayanamıyo belki bir problemi vardır diye doktora gitcez yardımcı da burda imkansız çok küçük bir yer ve böyle şeyler yok burda yani anlayacan herşeyi denedim evden sıkılıyo belki diye ev gezmesine de gittim dışarıya da ama hep aynı senağlamaah canım benım ya...onu huzursuz eden bıseyler olmadığına emınsın değil mi??
nebıleyım evn sıcaklıgı bıle bır etken..
annemın komsunun kardesının bebği boyleydı anllattığın gıbı..
hep duyarık sesını nasıl ağlardı....
hep gezmeye dıye cıkıyorlardı.daha sokağı donmeden bebeğin bağırtılarından ağlamalarından gerı donuyorlardı..
cok korkuyodum ben hamıleyken bole bır bebeğim olursa dıye...
sutun falan mı yetmıyor mama verıor musun canım?
ya bı care bulamazsan bı yardımcı tut yanına bole harab oluyorsun.
en azından bı cıkar hava alırsın kafanı topla gelırsın.
ımkan yoksa babasına bırak cık,sonra o cıksın dönüşümlü bakın.
onu oyalıycak oyuncak al.mesela salıncak gıbı.kendınden sallananlardan..
leylacım nasılsın başladın işe hee kuzun nasıl kim bakıyo:CüvCüv:
hepiniz sağolun ya iyiki varsınız yoksa kafayı yerdim
hepiniz sağolun ya iyiki varsınız yoksa kafayı yerdim
günaydınn:sm_cool::sm_cool:
çakıltaşım=?
çıtır_pıtır=?
bızdıkcan=?
nisa77=?
nisanur38=?
miy=?
olcay=?
celen35=?
beyazzambak=?
dbest=?
fulya79=?
themis=?
ibolya=?
yeşimmerve=?
ilkimcim=?
günayla=?
kajo=?
phatosh=?
hadi herkes koğuşaadelikafaduldendelikafadulden
kızım bugün 5 aylık olduuuu
vay be destinamız gelmiş hoşgelmiş sefa getirmiş:1hug: uzuuun zamandır adımız anılmıyo yazdığımız mesajlara da cevap yazılmıyodu :çok üzgünüm:
ben 1 aydr ççalışmaya başladım sabahçıyım kızıma komşum bakii çook memnunuz o da çok seviyo benim kız çokşükür hiç kimseyi yabancılamıyo her ev kendi evi gibi herkesin kucağında şebeklik bi maymunlukdur gidiyoz
bugün 1 ay oldu ama bi ücret konuşmadık acaba işe başlayıp da bakıcısına para verenelr ne kadr veriyo söyleyebilir mi bu arada ben günde 4-5 saat birkıyom en geç 12 de evdeyim o da 1 gün değier günler 10 buçukta gliyom
vay be destinamız gelmiş hoşgelmiş sefa getirmiş:1hug: uzuuun zamandır adımız anılmıyo yazdığımız mesajlara da cevap yazılmıyodu :çok üzgünüm:
ben 1 aydr ççalışmaya başladım sabahçıyım kızıma komşum bakii çook memnunuz o da çok seviyo benim kız çokşükür hiç kimseyi yabancılamıyo her ev kendi evi gibi herkesin kucağında şebeklik bi maymunlukdur gidiyoz
bugün 1 ay oldu ama bi ücret konuşmadık acaba işe başlayıp da bakıcısına para verenelr ne kadr veriyo söyleyebilir mi bu arada ben günde 4-5 saat birkıyom en geç 12 de evdeyim o da 1 gün değier günler 10 buçukta gliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?