- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
bu :mymeka: ilk bastaki aferinlerin için. budaa :1shok: işime gelmeyen keskin hafızan için:1shok: he ozaman cıkartcam diosum ama geri sokcakda diodum.anam bu cıktı ama geri girmii yawdelikafaduldenaferin cemrem aferim teyzoş az bile yapıyon sen bu ananakaydirigubbakcemile3
len celen cadısı çokuk senin kokunun sinmediği bi odada ve yatakta tabiki yatmaz..illede komşuya gideceksen cemrenin gündüz uzun uyuduğu bi uykusundan sonra git..yani uykusunu almış olursa mızmızlık yapmaz unutcan artık kızım öyle çocuksuz sohbetleri çayları sigaraları:içelim:2 aylıktı daha ay dayanamıyom şöyle çıkarıp sevsem sevsem geri soksam yerine diyodun :1closedeyes:
kızımı alana yanında babası bedava:lepi: ööle veriyik kızı.yanlız vermiceemiş bubasılülülülülülübu arada oğlumun manitasına göz koymayın bakem cemre bizim:dilcikar:
onlar için ne var.hadi bizim gibilerin basına gelse moku yerdikte.o turar bi 3 bakıcı daha tamam:enbuyukkk:okudunuz muu len haberii:1shok:
Sürpriz bir şekilde hamile olduğunu öğrenen Gülben Ergen doktor kontrolünde ikinci bir sürprizle karşılaştı. Eşi Mustafa Erdoğan'la birlikte doktora giden Ergen önce hamile olduğu haberine sevindi. Daha sonra da doktorun ikinci sürpriziyle şaşkına döndü. İkiz bebeği olacağını öğrendiğinde duyduklarına inanamayan Ergen "Kontrollerdden sonra doktorum hamile olduğumu söyleyince hem şaşırdım hem de büyük bir heyecan duydum. Eşim de çok heyecanlandı. Ancak doktorum ikiz bebek beklediğimi söyleyince az daha kalpten gidiyordum. Çift yumurta ikizleriymiş. Hünez cinsiyetleri belli değil" diyerek duygularını dile getirdi.
cemre banyo yaptıysa veya gece cayı içtiyse iice diriliodelikafadulden bubası kılıklıÇok üzgünüm çoookdoymuyo olabilir hayatım uykusuzluk probleminin 1.nedeni açlıktır ek gıdaya başla doktoruna danışıp..ayrıca bazı bebeklerin kronik ağlamaları ve gaz sancıları 6-9 aya kadar devam edebilir..allah yardım etsin sana ..ayrıca milupanın iyi geceler çayı var bebekler için banyo yaptırıp o çyı içirip uyutmayı dene valla ne diyim uyumayan çocuk anneye çok zor..:teselli:
caaanımmmmmmmm benimmm sana daha önce hoşgeldinn dedim ama cvplara bakamadım.destinacımmmmm seni çokk özeldim yaaa aspirinimm tekrar hoşgeldin. ben başlamadım okula canım.heyet raporuyla geçiriyom bakalım nereye kadar.ek gıdaya geçmedim sadece 1 haftadır elma suyu veriyom.
kızlarrr ben bugün annemlere gidiyom bir süre yokum zaten varlığımda belli olmiidi galüba neyse.nisanurcum canım benim öpüyorum seni zilloşunuda...
ayyyyyy şimdi baktım destinacım yoklama almış aynı eski günlerdeki gibi ahh hüzünlendim bakk..neyse canlar ben kaçar...kendüğüze iyi bakın
okudunuz muu len haberii:1shok:
Sürpriz bir şekilde hamile olduğunu öğrenen Gülben Ergen doktor kontrolünde ikinci bir sürprizle karşılaştı. Eşi Mustafa Erdoğan'la birlikte doktora giden Ergen önce hamile olduğu haberine sevindi. Daha sonra da doktorun ikinci sürpriziyle şaşkına döndü. İkiz bebeği olacağını öğrendiğinde duyduklarına inanamayan Ergen "Kontrollerdden sonra doktorum hamile olduğumu söyleyince hem şaşırdım hem de büyük bir heyecan duydum. Eşim de çok heyecanlandı. Ancak doktorum ikiz bebek beklediğimi söyleyince az daha kalpten gidiyordum. Çift yumurta ikizleriymiş. Hünez cinsiyetleri belli değil" diyerek duygularını dile getirdi.
biraz once banyo yaptirdim ardayi, biraz mama icti uyuyo simdi. ama cok uyumaz. kuvette yikanmaya bayiliyo. banyo oyuncaklarindan almis ona babannesi, bi de onlarla oynuyoruz. cok komik. ayaklarini cirpiyo, yuzcek nerdeyse :)
biraz once banyo yaptirdim ardayi, biraz mama icti uyuyo simdi. ama cok uyumaz. kuvette yikanmaya bayiliyo. banyo oyuncaklarindan almis ona babannesi, bi de onlarla oynuyoruz. cok komik. ayaklarini cirpiyo, yuzcek nerdeyse :)
tek başına mı yıkıyorsun?? eylül de banyo yapmayı çok seviyorrr, sudan çıkmak istemiyo hiç.. ama cemre gibi banyo yapınca diriliyooo delikafadulden
esim evde ya canim. kolay oluyor, yoksa tek basina yikayamam. bizimki banyodan sonra kestiriyo yarim saat. ama yarim saat uyuyo ya 31-32 dakika degil cok komik. bazen icinde bi calar saat oldugunu dusunuyorum. bu kadar dakik uyanilmaz yani :roflol:
bugün kızım tam 5 aylık olmuşşşş yaaasırnaşık şey çok sevindim büyüyor artıkk kuzumm :sm_cool:
bugün kızım tam 5 aylık olmuşşşş yaaasırnaşık şey çok sevindim büyüyor artıkk kuzumm :sm_cool:
Ben bugun tamamen fransiz kaldim gekluyim gecmisi olkuyum diyom bi isim cikiyo geri kalk sonra bidaha artik biraktim bari sohbete katiliyim dedim bir suru ütü birikmis temizlik yemek anaam aksam oldu simdi isten gelirler yemek ye bulasik cay kahve uff butun bunlarin arasinda hacer i uyut emzir oynat gezdirr cok yoruldumm bee bayyilejiim
hayırlı olsun canımmm:teytey: :teytey: :teytey: darısı başımızaaaa
hayirli olsun canim daha nice ay dönümlerinea.s.
senin işin de zor be canım
gerçi ben de yalnızlıktan şikayet ediyorum
ah kayseri bi çıksa tayin
hayırlı akşamlar hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?