2008 Ekim Anneleri

QUOTE=destina4;5599286]haşbulduk nisacım sende hoş geldinŞeniziyi olmana sevindim canım memnunsan çok güzel gözün arkada kalmıyodur nisa77 nasıl acep ya onun durumlar nasıol..fisfisfis[/QUOTE]

caaanımmmmmmmm benimmm sana daha önce hoşgeldinn dedim ama cvplara bakamadım.destinacımmmmm seni çokk özeldim yaaa aspirinimm tekrar hoşgeldin. ben başlamadım okula canım.heyet raporuyla geçiriyom bakalım nereye kadar.ek gıdaya geçmedim sadece 1 haftadır elma suyu veriyom.
kızlarrr ben bugün annemlere gidiyom bir süre yokum zaten varlığımda belli olmiidi galüba neyse.nisanurcum canım benim öpüyorum seni zilloşunuda...
ayyyyyy şimdi baktım destinacım yoklama almış aynı eski günlerdeki gibi ahh hüzünlendim bakk..neyse canlar ben kaçar...kendüğüze iyi bakın

bu :mymeka: ilk bastaki aferinlerin için. budaa :1shok: işime gelmeyen keskin hafızan için:1shok: he ozaman cıkartcam diosum ama geri sokcakda diodum.anam bu cıktı ama geri girmii yawdelikafadulden
bu arada oğlumun manitasına göz koymayın bakem cemre bizim:dilcikar:
kızımı alana yanında babası bedava:lepi: ööle veriyik kızı.yanlız vermiceemiş bubasılülülülülülü
onlar için ne var.hadi bizim gibilerin basına gelse moku yerdikte.o turar bi 3 bakıcı daha tamam:enbuyukkk:
cemre banyo yaptıysa veya gece cayı içtiyse iice diriliodelikafadulden bubası kılıklıÇok üzgünüm çoook

:a015: görüşürüüüüükkk:a015:

abowww habere bakkkkk delikafadulden

eeee ben işlerimi bitirdim geldim herkes nireye gitti yawwww

biraz once banyo yaptirdim ardayi, biraz mama icti uyuyo simdi. ama cok uyumaz. kuvette yikanmaya bayiliyo. banyo oyuncaklarindan almis ona babannesi, bi de onlarla oynuyoruz. cok komik. ayaklarini cirpiyo, yuzcek nerdeyse :)

biraz once banyo yaptirdim ardayi, biraz mama icti uyuyo simdi. ama cok uyumaz. kuvette yikanmaya bayiliyo. banyo oyuncaklarindan almis ona babannesi, bi de onlarla oynuyoruz. cok komik. ayaklarini cirpiyo, yuzcek nerdeyse :)

tek başına mı yıkıyorsun?? eylül de banyo yapmayı çok seviyorrr, sudan çıkmak istemiyo hiç.. ama cemre gibi banyo yapınca diriliyooo delikafadulden

tek başına mı yıkıyorsun?? eylül de banyo yapmayı çok seviyorrr, sudan çıkmak istemiyo hiç.. ama cemre gibi banyo yapınca diriliyooo delikafadulden

esim evde ya canim. kolay oluyor, yoksa tek basina yikayamam. bizimki banyodan sonra kestiriyo yarim saat. ama yarim saat uyuyo ya 31-32 dakika degil cok komik. bazen icinde bi calar saat oldugunu dusunuyorum. bu kadar dakik uyanilmaz yani :roflol:

mrb arkadaşlar napıyosunuz son günlerde fazla giremiyorum kızımla ev gezmelerine gidiyoz bol bolkaydirigubbakcemile3 geçmişide okuyamıyorum çok birikmiş oluyor inş hepiniz iyisinizdir,bebişlerde tabii..

esim evde ya canim. kolay oluyor, yoksa tek basina yikayamam. bizimki banyodan sonra kestiriyo yarim saat. ama yarim saat uyuyo ya 31-32 dakika degil cok komik. bazen icinde bi calar saat oldugunu dusunuyorum. bu kadar dakik uyanilmaz yani :roflol:

hmmm ilginç hakkaten.. çünkü uyku döngüsü 45 dakkada bir tekrarladığı için normalde bebekler 45 dakka sonra uyanır kaydirigubbakcemile3 aslında bir çeşit saat var içlerinde diyebilürüzzz kaydirigubbakcemile3

bugün kızım tam 5 aylık olmuşşşş yaaasırnaşık şey çok sevindim büyüyor artıkk kuzumm :sm_cool:

Ben bugun tamamen fransiz kaldim gekluyim gecmisi olkuyum diyom bi isim cikiyo geri kalk sonra bidaha artik biraktim bari sohbete katiliyim dedim bir suru ütü birikmis temizlik yemek anaam aksam oldu simdi isten gelirler yemek ye bulasik cay kahve uff butun bunlarin arasinda hacer i uyut emzir oynat gezdirr cok yoruldumm bee bayyilejiim

senin işin de zor be canım
gerçi ben de yalnızlıktan şikayet ediyorum
ah kayseri bi çıksa tayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…