2008 Ekim Anneleri

Canim benim yaa,guzelim kendini guvende hissetmemis komsuda.gayet normal davranmis, hicbilmedigi bir odada yalniz uyumaya birakiliyor.ne yapsin cemrecik.Keske anakucagi yada araba koltugu yada arabasinda sizin en azindan sesinizi hafiften duyabilecegi gozunu actiginda gorebilecegi mesafeye koysaydin,uyuduktan sonra,belki daha huzurlu uyurdu..
Off ya bende uyuz oluyorum,surekli yorum yapanlara,yok benimki boyle degildi,yok siz soyle alistirmissiniz,yok ustu kalin,yok ustu cok ince,yok cok zayif,yok sunu ver,yok bunu ver,klava:
sonunda her cocuk için en iyisini kendi annesi bilir deyip kestirip atiyorum...

:roflol::roflol::roflol:ay ne güldüm ya.ilahi ne yaptıda o kadar kaçacak.

off miycim nası oturtayım yanımızda.yüksek sesle konuşmalar gülmeler.iice korkuo.iice ewe kapanıcam sayesinde.ama alışveriş merkezinde yapmii büledelikafadulden

günaydın ekim anneleri..
canım seni anlıyorum insan gittiğine gideceğine pişman oluyor. ama böyle böyle alışacaklar herhalde. sabır sabır demekten başla çare yok..:Saruboceq::Saruboceq:

kızım bugün 5 aylık olduuuu
sağlık dolu mutluluk dolu daha nice 5 aylara/5 yıllara inşallah:Saruboceq:Şeniz
günaydın ekim anneleri..
canım seni anlıyorum insan gittiğine gideceğine pişman oluyor. ama böyle böyle alışacaklar herhalde. sabır sabır demekten başla çare yok..:Saruboceq::Saruboceq:

hee elimde tesbihlen dolascem artıksositososito

selam kizlar..
celencim senin kiz huysuzmus ya uzmesin sonra bizim oglani
kimseler bilmezcim nice mutlu aylar olsun insallah..
bizimki de bugun 5.30da kalkti. ikinci yarim saatlik uykusuna yatti. birazdan mizirdar. oh be yarin haftasonu accik cikar dolasiriz. bugun burda hava yagmurlu. eger ogleden sonra acarsa goturcem ardayi disarlara.

aferin cemrem aferim teyzoş az bile yapıyon sen bu ananakaydirigubbakcemile3
len celen cadısı çokuk senin kokunun sinmediği bi odada ve yatakta tabiki yatmaz..illede komşuya gideceksen cemrenin gündüz uzun uyuduğu bi uykusundan sonra git..yani uykusunu almış olursa mızmızlık yapmaz unutcan artık kızım öyle çocuksuz sohbetleri çayları sigaraları:içelim:2 aylıktı daha ay dayanamıyom şöyle çıkarıp sevsem sevsem geri soksam yerine diyodun :1closedeyes:

kırmızı aldık canım.çok güzel.senin fuşyamıydı
nıce 5 aylara inş...
eve benımkı fuşya.

pehhhhhhhhhdelikafadulden
amma gezme olmuşşş..

bugu hava ınanılmaz guzel burda..
tum pencerelerı,kapıları actım.
ısıtıcıyı kapattım..
bır guzel temızlık yaptım.
sonra iklimi alıp balkona cıktım..
ohhhhh mısss gıbı hava denıze karsı..
bakındı etrafını seyrettı guzelce.
temızhavayı cektı cığerlerıne.
bende nescafemı yudumladım..
kuş cıvıltıları eşliğinde..
bahar mı geldi ne....

çok heveslendim ben yaaaaaaaaaa:icecream:

kıslar moralim çok bozuk kızım her gün daha kötü oluyo artık randevu aldık yarın başka bi doktora daha gitcez erzurumda bi prof var ona gitcez hergün daha çok ağlıyo daha da uykusuz bu gece yine yarım saat bile uyuyamadım sürekli ağladı ama ne ağlama susturamıyoz babası garibim de uykusuz işe gitti anlatamam yani ne kadar zorlandığımı kuzumu doktora götürcez düzeldi düzeldi düzelmezse psikolojik tedavi alacam çok kötüyüm şu an bile ayağımda sallıyom

slm burada hava fırtınalı güneşli günleri özledik destina bacım yoklamayı almışsın eskisi gibi erken gelemiyoruz kızdan ve oğlandan ne kadar fırsat bulursak ancak okadar iki çocukla uğraşmak hakketen zor eskiler napıyomuş bilmem 5-6 sı bir arada ibolya gelmemiş annesinde kalıyo heralde bende gece fazla uyuyamadım kız deprem haberlerinden fena etkilenmiş şimdide zombi gibiyim fırsattan istifade iki kelem yazam dedim oğlan uyurken gidip yatem azcık sonra görüşürüz

okudunuz muu len haberii:1shok:

Sürpriz bir şekilde hamile olduğunu öğrenen Gülben Ergen doktor kontrolünde ikinci bir sürprizle karşılaştı. Eşi Mustafa Erdoğan'la birlikte doktora giden Ergen önce hamile olduğu haberine sevindi. Daha sonra da doktorun ikinci sürpriziyle şaşkına döndü. İkiz bebeği olacağını öğrendiğinde duyduklarına inanamayan Ergen "Kontrollerdden sonra doktorum hamile olduğumu söyleyince hem şaşırdım hem de büyük bir heyecan duydum. Eşim de çok heyecanlandı. Ancak doktorum ikiz bebek beklediğimi söyleyince az daha kalpten gidiyordum. Çift yumurta ikizleriymiş. Hünez cinsiyetleri belli değil" diyerek duygularını dile getirdi.

ah canım benım ya...onu huzursuz eden bıseyler olmadığına emınsın değil mi??
nebıleyım evn sıcaklıgı bıle bır etken..
annemın komsunun kardesının bebği boyleydı anllattığın gıbı..
hep duyarık sesını nasıl ağlardı....
hep gezmeye dıye cıkıyorlardı.daha sokağı donmeden bebeğin bağırtılarından ağlamalarından gerı donuyorlardı..
cok korkuyodum ben hamıleyken bole bır bebeğim olursa dıye...
sutun falan mı yetmıyor mama verıor musun canım?
ya bı care bulamazsan bı yardımcı tut yanına bole harab oluyorsun.
en azından bı cıkar hava alırsın kafanı topla gelırsın.
ımkan yoksa babasına bırak cık,sonra o cıksın dönüşümlü bakın.
onu oyalıycak oyuncak al.mesela salıncak gıbı.kendınden sallananlardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…