şindik dün akşam alt komsuylan(karı/koca) üst komsulara cıkıcaz.cemreyi hazırlamaya basladım.zaten evde bi cıldırdı.üstünden pijamalarını cıkartmıcakmısız cici kıyafet giymicekmişfisfisfis neyse süsledim sakinleştirdim buarada karnıda tok.cıktık yukarı.diğer aile gelmiş.onlarda kızımın asığı.aldılar cemreyi hemen bizden.şimdi kişiler yabancı ev yabancı cocuk basladı ağlamaya.ama ne ağlamak.hadi aldım ben sakinleştirmeye bu seferde burnunu sürtmeye basladı memeye.orda sakinleşio ya onu iistio.ben gecti arkaya.saat 8:10.içeri girdiğimde 8 bucuktu.cay koncak beni bekliolar.e tabi muhabbette koyukasmıs.celen fransıız.cemrede içerde uyudu.anam daha dötümü koltuua koymadan basladı ağlamaya.haydeee bu seferde kocam gigtti uyutayım geleyim die.saat 9 da içeri girdi.uyumus güya.15 dk sonra gene basladı ağlamaya.yine gittim emzirdim.uyudu yatırdım daha odadan girmeden yine ağladı uyanmıs.içeri getirdim.bir iki oyuncaklan oynadı.ama konular almıs basını gitmiş.tabi celen gene fransızsaat oldu 10 bucuk basladı bizimki yine.bu sefer kadınlar ne kadar huysuz bu bebek ne kadar mızmız bizimki bööle deildi dmeyeÇok üzgünüm çoook iicene moralim bozuldu.zaten susmayan bir bebek.tamam huysuz ama hiç bu kadar yapmamıstı.neyse 11 de eve geldik.aman bu bi neseşelendi.bi gülmeler oyunlar oynamalar.saat yarım oldu hala uyumuo.dellenejiiiiimmdelikafaduldenneyse 1 de uyudu.5 te emmeye kalktı.sonra 7 de uyandı.7 den beri uyanıız.şuan yanımda ağlıo.bakmıorum ilgilenmiorum.sabır cekiorum.yoksaÇok üzgünüm çoook
:roflol: kusura bakma ağlanacak haline güldüm ama bizim durum daha da vahim de ondan güldüm...........kızım seninki gezmeye gidince yapmış bizim sıpa eve geleni de pişman ediyo geldiğine :sm_confused: görümcem ilk geldiğinde nasıl kaçacağını şaşırdı hatta dış kapıyı ararken kendini koridorda sağa sola çarpıyordu kadıncağız :roflol: :roflol:
Dert etme yavaş yavaş alışıyorlar
Canim benim yaa,guzelim kendini guvende hissetmemis komsuda.gayet normal davranmis, hicbilmedigi bir odada yalniz uyumaya birakiliyor.ne yapsin cemrecik.Keske anakucagi yada araba koltugu yada arabasinda sizin en azindan sesinizi hafiften duyabilecegi gozunu actiginda gorebilecegi mesafeye koysaydin,uyuduktan sonra,belki daha huzurlu uyurdu..
Off ya bende uyuz oluyorum,surekli yorum yapanlara,yok benimki boyle degildi,yok siz soyle alistirmissiniz,yok ustu kalin,yok ustu cok ince,yok cok zayif,yok sunu ver,yok bunu ver,klava:
sonunda her cocuk için en iyisini kendi annesi bilir deyip kestirip atiyorum...
şindik dün akşam alt komsuylan(karı/koca) üst komsulara cıkıcaz.cemreyi hazırlamaya basladım.zaten evde bi cıldırdı.üstünden pijamalarını cıkartmıcakmısız cici kıyafet giymicekmişfisfisfis neyse süsledim sakinleştirdim buarada karnıda tok.cıktık yukarı.diğer aile gelmiş.onlarda kızımın asığı.aldılar cemreyi hemen bizden.şimdi kişiler yabancı ev yabancı cocuk basladı ağlamaya.ama ne ağlamak.hadi aldım ben sakinleştirmeye bu seferde burnunu sürtmeye basladı memeye.orda sakinleşio ya onu iistio.ben gecti arkaya.saat 8:10.içeri girdiğimde 8 bucuktu.cay koncak beni bekliolar.e tabi muhabbette koyukasmıs.celen fransıız.cemrede içerde uyudu.anam daha dötümü koltuua koymadan basladı ağlamaya.haydeee bu seferde kocam gigtti uyutayım geleyim die.saat 9 da içeri girdi.uyumus güya.15 dk sonra gene basladı ağlamaya.yine gittim emzirdim.uyudu yatırdım daha odadan girmeden yine ağladı uyanmıs.içeri getirdim.bir iki oyuncaklan oynadı.ama konular almıs basını gitmiş.tabi celen gene fransızsaat oldu 10 bucuk basladı bizimki yine.bu sefer kadınlar ne kadar huysuz bu bebek ne kadar mızmız bizimki bööle deildi dmeyeÇok üzgünüm çoook iicene moralim bozuldu.zaten susmayan bir bebek.tamam huysuz ama hiç bu kadar yapmamıstı.neyse 11 de eve geldik.aman bu bi neseşelendi.bi gülmeler oyunlar oynamalar.saat yarım oldu hala uyumuo.dellenejiiiiimmdelikafaduldenneyse 1 de uyudu.5 te emmeye kalktı.sonra 7 de uyandı.7 den beri uyanıız.şuan yanımda ağlıo.bakmıorum ilgilenmiorum.sabır cekiorum.yoksaÇok üzgünüm çoook
bıcırık kuklaların resmi
[/IMG]
sağlık dolu mutluluk dolu daha nice 5 aylara/5 yıllara inşallah:Saruboceq:Şenizkızım bugün 5 aylık olduuuu
günaydın ekim anneleri..
canım seni anlıyorum insan gittiğine gideceğine pişman oluyor. ama böyle böyle alışacaklar herhalde. sabır sabır demekten başla çare yok..:Saruboceq::Saruboceq:
nıce 5 aylara inş...kırmızı aldık canım.çok güzel.senin fuşyamıydı
bugu hava ınanılmaz guzel burda..
tum pencerelerı,kapıları actım.
ısıtıcıyı kapattım..
bır guzel temızlık yaptım.
sonra iklimi alıp balkona cıktım..
ohhhhh mısss gıbı hava denıze karsı..
bakındı etrafını seyrettı guzelce.
temızhavayı cektı cığerlerıne.
bende nescafemı yudumladım..
kuş cıvıltıları eşliğinde..
bahar mı geldi ne....
noldu zambakcım hastalık falanmı atlattınız..
kıslar moralim çok bozuk kızım her gün daha kötü oluyo artık randevu aldık yarın başka bi doktora daha gitcez erzurumda bi prof var ona gitcez hergün daha çok ağlıyo daha da uykusuz bu gece yine yarım saat bile uyuyamadım sürekli ağladı ama ne ağlama susturamıyoz babası garibim de uykusuz işe gitti anlatamam yani ne kadar zorlandığımı kuzumu doktora götürcez düzeldi düzeldi düzelmezse psikolojik tedavi alacam çok kötüyüm şu an bile ayağımda sallıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?