günaydın özlemcim naptın nickinimi değiştirdin sen oğluş gelince attınmı herüf:1closedeyes:
günaydın canım..
bilgilerine teşekkür..
çocuktan çocuğada değişiyo galiba benim kız 6 aylık emekledi 8 aylıkken sıralamaya 11 aylıkkende yürümeye başlamıştı..1 yaşında iki kelimeli cümleler kurabiliyodu 18 aylıkken baya uzun cümlelerle konuşmaya başlamıştı ama oğla biraz hödük diş kaşıyıcısını bile ağzına zor götürüyo daha yalnızca bir yanına zar zor dönüyo erkekler öğrenme konusunda daha yavaş galibaşakkıdı
günaydın hanımlar.sabah feyzoşumun arabası geldi.çokk güzel evin içinde gezdiriyorum anam ne sevdi ne sevdi.öyle kuruldu etrafı seyrediyor.arabada çok güzel.çok şık duruyor.leylaaaam bak sanada tavsiye ederim.elele es 910
kız erkek dıye ayırmayalım da """"her cocuğun gelişimi farklıdır""""" bu cok acık bır gercek zaten.oyuzden kıyaslamamak gerek ya zatn.. genetık&cevrsel faktorler& bunlar cok etkılı faktorler...bıde kızların genel olarak daha cabuk olgunlaştığı soylenıyor..dgruluk payı vardır mutlaka.
aa hayırlı olsun canım aldın mı???ne rengını aldın???
good morning len.akşam gesmeye gittik burnumdasn geldi su uyuzu uyutayım uzuuuunca anlatıciiim.
nihal arabanızı ii ve sağlıklı günlerde kullanın.güle gle eskisin inşallah:)
şindik dün akşam alt komsuylan(karı/koca) üst komsulara cıkıcaz.cemreyi hazırlamaya basladım.zaten evde bi cıldırdı.üstünden pijamalarını cıkartmıcakmısız cici kıyafet giymicekmişfisfisfis neyse süsledim sakinleştirdim buarada karnıda tok.cıktık yukarı.diğer aile gelmiş.onlarda kızımın asığı.aldılar cemreyi hemen bizden.şimdi kişiler yabancı ev yabancı cocuk basladı ağlamaya.ama ne ağlamak.hadi aldım ben sakinleştirmeye bu seferde burnunu sürtmeye basladı memeye.orda sakinleşio ya onu iistio.ben gecti arkaya.saat 8:10.içeri girdiğimde 8 bucuktu.cay koncak beni bekliolar.e tabi muhabbette koyukasmıs.celen fransıız.cemrede içerde uyudu.anam daha dötümü koltuua koymadan basladı ağlamaya.haydeee bu seferde kocam gigtti uyutayım geleyim die.saat 9 da içeri girdi.uyumus güya.15 dk sonra gene basladı ağlamaya.yine gittim emzirdim.uyudu yatırdım daha odadan girmeden yine ağladı uyanmıs.içeri getirdim.bir iki oyuncaklan oynadı.ama konular almıs basını gitmiş.tabi celen gene fransızsaat oldu 10 bucuk basladı bizimki yine.bu sefer kadınlar ne kadar huysuz bu bebek ne kadar mızmız bizimki bööle deildi dmeyeÇok üzgünüm çoook iicene moralim bozuldu.zaten susmayan bir bebek.tamam huysuz ama hiç bu kadar yapmamıstı.neyse 11 de eve geldik.aman bu bi neseşelendi.bi gülmeler oyunlar oynamalar.saat yarım oldu hala uyumuo.dellenejiiiiimmdelikafaduldenneyse 1 de uyudu.5 te emmeye kalktı.sonra 7 de uyandı.7 den beri uyanıız.şuan yanımda ağlıo.bakmıorum ilgilenmiorum.sabır cekiorum.yoksaÇok üzgünüm çoook
ayagında sallayınca falan durmuyormu canım ya.çok kötü olmuş.oturmaya gitmişsin yorulup gelmişsin.kafamçokkarıştı
arabanızı güle güle kullanın canım
şindik dün akşam alt komsuylan(karı/koca) üst komsulara cıkıcaz.cemreyi hazırlamaya basladım.zaten evde bi cıldırdı.üstünden pijamalarını cıkartmıcakmısız cici kıyafet giymicekmişfisfisfis neyse süsledim sakinleştirdim buarada karnıda tok.cıktık yukarı.diğer aile gelmiş.onlarda kızımın asığı.aldılar cemreyi hemen bizden.şimdi kişiler yabancı ev yabancı cocuk basladı ağlamaya.ama ne ağlamak.hadi aldım ben sakinleştirmeye bu seferde burnunu sürtmeye basladı memeye.orda sakinleşio ya onu iistio.ben gecti arkaya.saat 8:10.içeri girdiğimde 8 bucuktu.cay koncak beni bekliolar.e tabi muhabbette koyukasmıs.celen fransıız.cemrede içerde uyudu.anam daha dötümü koltuua koymadan basladı ağlamaya.haydeee bu seferde kocam gigtti uyutayım geleyim die.saat 9 da içeri girdi.uyumus güya.15 dk sonra gene basladı ağlamaya.yine gittim emzirdim.uyudu yatırdım daha odadan girmeden yine ağladı uyanmıs.içeri getirdim.bir iki oyuncaklan oynadı.ama konular almıs basını gitmiş.tabi celen gene fransızsaat oldu 10 bucuk basladı bizimki yine.bu sefer kadınlar ne kadar huysuz bu bebek ne kadar mızmız bizimki bööle deildi dmeyeÇok üzgünüm çoook iicene moralim bozuldu.zaten susmayan bir bebek.tamam huysuz ama hiç bu kadar yapmamıstı.neyse 11 de eve geldik.aman bu bi neseşelendi.bi gülmeler oyunlar oynamalar.saat yarım oldu hala uyumuo.dellenejiiiiimmdelikafaduldenneyse 1 de uyudu.5 te emmeye kalktı.sonra 7 de uyandı.7 den beri uyanıız.şuan yanımda ağlıo.bakmıorum ilgilenmiorum.sabır cekiorum.yoksaÇok üzgünüm çoook
:roflol: kusura bakma ağlanacak haline güldüm ama bizim durum daha da vahim de ondan güldüm...........kızım seninki gezmeye gidince yapmış bizim sıpa eve geleni de pişman ediyo geldiğine :sm_confused: görümcem ilk geldiğinde nasıl kaçacağını şaşırdı hatta dış kapıyı ararken kendini koridorda sağa sola çarpıyordu kadıncağız :roflol: :roflol:
Dert etme yavaş yavaş alışıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?