2008 Ekim Anneleri

zambakcım şevval in resimlerine baktım çok şeker yaaaa
yalnız bişi merak ettim sizin orası soğuk değil mi yaw şevvalin son resminde üstü çok ince üşümüyo muuu :uhm:

ben çıkıyorum arkadaşlar eşim daha yeni geliyor işten yemek falan hazırlayım ona hepinize iyi sohbetler görüşürüzz:lepi:

sen bana niye kızıyon ki cemre ismini çok sevdiğimden dedim küstüm işte sana
sana deildi o dbest karısınaydıÇok üzgünüm çoook ordaki alıntıya yazmayı unutmusum.tamamlandımı die sorucaktım 3üde düştümü
çok saol canım teşekkür edeim inş hepimizin bebekleri için geçerli olsun dileklerinn,cemre nasıl canımm
delleniiidelikafadulden uyku saati cücenin meee die ağliiiCADIARZU

leeenn zambaaaak büyümüş len kuzuuuuŞeniz yanlız onu ööle görünce ben şüdüm erzurum gibi bi yere göre fazla cıbılsınız yawdelikafadulden

Acil cevapp acil cevap ferro sonal demir damlasi kullananlarin dikkatine bugun hacer siyaha yakin kaka yapti sizinkiler mi oyle yapiyo bi haftadir damlayi veriyodum normaldi bugun farkli yapti

selam kizlara.s. ay nihayet yalniz kalabildim:jeyyar: yagmuru uyuttum:ecrin_bebek: esimi posataladim pardon ise yolladim:jeyyar: bütüngün evde olunca haliyle bunaliyorum bazen-tatlicadiarzu- cok iyi oluyor tabi yagmurla bütüngün ilgilenmesiyerimseniben benimde isimi yemegimi yapmam gibi seylerde ama tam yagmuru uyutuyorum mesela iki dakika kizlar ne yapmis diye bakiyim diyorum geliyor basimda dikiliyor gitte diyemiyorsun klava:haliyle hicbirsey yazamadan cikiyorum yazdigimi görse neyaziyorsun gibilerden laflar 50 defa söyledim ben kadinlar klübüne üyeyim:enbuyukkk: orda yazisiyoruz annelerle diye ama nafile ama neyapacanCADIARZU bende esim ise gidince yaziyorum ohhhh be icim rahatladi icimi döktüm biraz iyi oldukaydirigubbakcemile2

ha buarada benim avatar resmine dikkatini cekmek istiyorum:dance: bu yagmurda moda oldu altini degistirmek icin actigimda hep hareket ayak parmaklari agzinda tam resmini cekicem cikariyor ayagini epey ugrastirdi ama cektim albümede yükledim umarim begenirsiniz:lepi:
cok bunaldim ben ya bu almanyanin havasindansenağlama bugun sabahtan beri sulu kar seklinde yagdi halada yagiyor kesilmedi gitti ne yazi belli bu memleketin ne kisi 4 mevsim ayni gina geldi valla kafamçokkarıştıben kendi memleketimde yasamak istiyorum ya :Saruboceq:imdat insanlari gibi soguk memleket:1no2: yasadigin yerin kiymetini bilin kizlar valla gurbetin acisini bir ben bilirimsenağlama kizim 5 aylik oldu hala ailem göremedi anca resim yolluyorum biletimi aldim temmuzda gidiyorumhihoyyyt 2,5 ay allah kismet ederse onada esim söylenip duruyor:çok üzgünüm: kizi götürüp orda hasta edicen türkiye sicak olur yagmur dayanamaz deyip duruyor bende saka yollu ben gidiyim yagmur kalsin dedim olur ben bakarim kizima diyor tam dayaklik sanki benim türkiyeye yagmur icin gittigimi bilmiyor ahhhh su erkekler kötükedihüso
neyse cok basini agrittim dimi hepini cok öptük:1hug:

leyloşum biz demir kullanmıyoz ama verdiğim zaman siyah yapmıştı
ayrıyeten şevvalin resimlerinde üstünü ince olduğunu düşüneneler evin içi o kadar sıcakki anlatamam bide kuzum sıcağı hiç sevmiyo dışarı çıkarken bile bi tulum üstünede astronot o kadar evin içinde çorap bazen giydirmiyom bile

kısmetçiğim benim avatardada farkediyosan aynı poz şevval de öyle popiş açıkta olacak öyle ayağını ağzına sokmaya çalışıyo

ben kuzumu bıcı bıcı yaptırcem suyu hiç sevmiyo daha doğrusu çok korkuyo sudan sesi çıkmıyo hadi ben gider

sıcak oluyo he? bizim oda da 25 derece falan ama ben 2-3 kat giydiriyorum napimm içim rahat etmiyo delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…