ebrucum sizede sağlıklı mutlu 5 aylar ve cook uzun 5 yıllar diliorum
ebru nihal 6. ayınız hayırlı olsun
sana deildi o dbest karısınaydıÇok üzgünüm çoook ordaki alıntıya yazmayı unutmusum.tamamlandımı die sorucaktım 3üde düştümüsen bana niye kızıyon ki cemre ismini çok sevdiğimden dedim küstüm işte sana
delleniiidelikafadulden uyku saati cücenin meee die ağliiiCADIARZUçok saol canım teşekkür edeim inş hepimizin bebekleri için geçerli olsun dileklerinn,cemre nasıl canımm
cok bunaldim ben ya bu almanyanin havasindan
hehe ben de ayni seyden sikayet ettim bugun kaydirigubbakcemile3 sen neredesin almanyada?
leylacim biz ardaya demir hapi vermiyoruz ama buyukler kullaninca diskida renk degisimi (siyah veya siyaha yakin koyu) gozleniyor. tecrubeyle sabit kaydirigubbakcemile3 buyuk ihtimalle ondandir canim..
Leen bu hizli yanitin yanindaki sekil ne yeni gordum onuu
leyloşum biz demir kullanmıyoz ama verdiğim zaman siyah yapmıştı
ayrıyeten şevvalin resimlerinde üstünü ince olduğunu düşüneneler evin içi o kadar sıcakki anlatamam bide kuzum sıcağı hiç sevmiyo dışarı çıkarken bile bi tulum üstünede astronot o kadar evin içinde çorap bazen giydirmiyom bile
cok bunaldim ben ya bu almanyanin havasindan
hehe ben de ayni seyden sikayet ettim bugun kaydirigubbakcemile3 sen neredesin almanyada?
leylacim biz ardaya demir hapi vermiyoruz ama buyukler kullaninca diskida renk degisimi (siyah veya siyaha yakin koyu) gozleniyor. tecrubeyle sabit kaydirigubbakcemile3 buyuk ihtimalle ondandir canim..
almanya baden würtemberg diye biryer oturdugumuz yerde villingen olarak geciyor canim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?