dbestim benim kız menopozlu o halde bile terliyo biz de evde şortlarla atletlerle geziyoz
kısmetçiğim benim avatardada farkediyosan aynı poz şevval de öyle popiş açıkta olacak öyle ayağını ağzına sokmaya çalışıyo
ben kuzumu bıcı bıcı yaptırcem suyu hiç sevmiyo daha doğrusu çok korkuyo sudan sesi çıkmıyo hadi ben gider
almanya baden würtemberg diye biryer oturdugumuz yerde villingen olarak geciyor canim:1hug:
biz de berlindeyiz a.s
kızlar merhaba bebişleriniz çok tatlı maşallahhh..Nazar değmesin bebişlerimize.ya ben yoğurt mayalayamıyorum.mayalayan var mı?Nasıl yaptığını açıklayabilirmi acaba?Ekim anneleri huuuuuuu....
kısmet yerim ben senin yağmurunun saçlarını maşallahh çok güselll
dbeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssstttttttttttt bakmıcan mı dahaaaaaaaaaaaaa
kızlar merhaba bebişleriniz çok tatlı maşallahhh..Nazar değmesin bebişlerimize.ya ben yoğurt mayalayamıyorum.mayalayan var mı?Nasıl yaptığını açıklayabilirmi acaba?Ekim anneleri huuuuuuu....
Nihall yemekteyizde senin arkadas birincii olduu kii
ya herkes nerde dbestcim ya
bi killatayim bu aksam dedim. kimsecikler yok.
ne sanssizim yafu...
meranın kankisi gelecekti 10 gün gelemem demişti,
ibolya annesine gitti 2 gündür yokkk,
diğer arkadaşlar geliyolar gidiyolar valla kaydirigubbakcemile3 cuma gecesi artıkın bilmiyommm :jeyyar: :jeyyar:
benim pc de işim var ben pc başındayım arada burayı okuyom kafamçokkarıştı
hala kocisinin verdigi isi mi yapiyosun? ne guzel ya ben de tezimi alexe versem yazar mi ki??? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?