2008 Ekim Anneleri

evet gördün canim resmini cok tatli masallah suyu niye sevmiyorki ben yarim saat önce yikadim yagmuru dogdu dogali suya bayiliyor adindan olsa gerek:roflol:

kızlar merhaba bebişleriniz çok tatlı maşallahhh..Nazar değmesin bebişlerimize.ya ben yoğurt mayalayamıyorum.mayalayan var mı?Nasıl yaptığını açıklayabilirmi acaba?Ekim anneleri huuuuuuu....

kızlar merhaba bebişleriniz çok tatlı maşallahhh..Nazar değmesin bebişlerimize.ya ben yoğurt mayalayamıyorum.mayalayan var mı?Nasıl yaptığını açıklayabilirmi acaba?Ekim anneleri huuuuuuu....

ben yaklasık 6 kere yaptım 6 sınıda döktümÇok üzgünüm çoook bit türlü tutturamadımkafamçokkarıştı ince detayı varsa biri bana anlatsına.s.

buarada resimlere yorum yapan canlarım cok teskr ederiz:1hug:

dbeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssstttttttttttt bakmıcan mı dahaaaaaaaaaaaaa

ok.ben kaçanzi hepinize ii geceler.coook uzun uyku dileklerimle...

bende bir turlu tutturamadim gitti,annem yapinca tutuyor aynisini yapiyorum ben yapinca tutmuyordu,bende tefalin yogurt makinasini almistim.ek gidaya baslayinca yine onu kullanicam...

ya herkes nerde dbestcim ya
bi killatayim bu aksam dedim. kimsecikler yok.
ne sanssizim yafu...

meranın kankisi gelecekti 10 gün gelemem demişti,
ibolya annesine gitti 2 gündür yokkk,
diğer arkadaşlar geliyolar gidiyolar valla kaydirigubbakcemile3 cuma gecesi artıkın bilmiyommm :jeyyar: :jeyyar:
benim pc de işim var ben pc başındayım arada burayı okuyom kafamçokkarıştı

hala kocisinin verdigi isi mi yapiyosun? ne guzel ya ben de tezimi alexe versem yazar mi ki??? :uhm:

hala kocisinin verdigi isi mi yapiyosun? ne guzel ya ben de tezimi alexe versem yazar mi ki??? :uhm:

heee aynen öle vallaaa birini bitiriyom ötekini kakıyo kurtulamadım ayyyy delikafadulden
bi yandan da eylüllen uğraşıyom gündüz bişey yapamıyom zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…