2008 Ekim Anneleri

senin eşin de aynı meslekten değil mi, ver tezini yazsın kaydirigubbakcemile3

SELAM

Ben geldim ama bakıyorum herkesler dağılmış pek bi rağbet yok bu gece burda.Benimde acayip uykum var ve çok yorgunum bi ceh diyim sizlere dedim.Bugün çok yoğundum ve pzt den sonra dahada yoğunluk yaşayacağım maalesef ayın 24' üne kadar bu yoğunluk sürecek her ayda bu iş böyle oluyor kızlar helede uzunca bir aradan sonra baya bi zor oluyor.

hoşgeldin ve güle güle canım kaydirigubbakcemile3 hadi git dinlen benim yerime de uyuuuuuu mirmirmirmir

ruh halinde yaramaz yazdığına göre sen de gece için bişeyler planlıyon sanırım :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

Yok kıs çok yorgunum valla ayrıca VOLKAN KONAK var showda şimdi onu dinliyom cerrahpaşayı söylüyor şimdi seviyosan dinle dur bi ağlayayım ben şimdisenağlama

Yok kıs çok yorgunum valla ayrıca VOLKAN KONAK var showda şimdi onu dinliyom cerrahpaşayı söylüyor şimdi seviyosan dinle dur bi ağlayayım ben şimdisenağlama

yaw dinleme ozaman neden ağlamak istiyon leynnn delikafadulden kapat tv yi git uyu hadiiii iyi gecelerr

yaw dinleme ozaman neden ağlamak istiyon leynnn delikafadulden kapat tv yi git uyu hadiiii iyi gecelerr

Aman ne biliim işte sinirlerim bozuk anacığım bi de babacığım geldi aklıma onlar artık benimle değiller torunlarını da göremediler bu şarkı çok dokunur bana bi de gül pembede çok ağlarım annem güz yağmurlarıyla çekti gitti yasenağlamacandan erçetin annem aman neyse seninde canını sıkmayayım gece gece

yok canım ne demek canını sıkmak falan klava:

Oooooo yerim ben seni gel öpemŞenizseni beğenmeyen össün aaaaaaaa o da ne gitdin mi leyn

Yok yok burdayimm amma gidecem biraz kk da fink attim len bilmedigim nereler varmiss takilip kalmisim oralarda dedim kankilerimin yanina gidip bi datlu ruyalar diyip oyle cikiyim

Yok yok burdayimm amma gidecem biraz kk da fink attim len bilmedigim nereler varmiss takilip kalmisim oralarda dedim kankilerimin yanina gidip bi datlu ruyalar diyip oyle cikiyim

nerelere baktın leyn söyle biz de öğrenelimmm kaydirigubbakcemile5

hanımlar bişey sorcam.feyzaya yatarken muhallebi yapıp yediriyorum.ama su içiremiyorum.biberonu artık almıyor.kaşıklada istemiyor.ne kadar su içirsem yeter sizce.bikaç kaşık zorla içirdim ama yetermii

leyla kızzzz nörüyonnn lülülülülülü

Nörüyüm canim yaa haceri uyuttum aksam huysuzlandi sipa memede emmek istemiyoo zorla sokuyom agzina bu defada sinirlenip agliyoo simdi hep cene dinliyoo en ufak seste kipirtida biri haraket etse dikkatini cekiyo birakip cene dinliyoo bende yanliz ortamda emziriyom ama bu dafda emmek istemiyo hangi aylardi o ya meme birakabilirlermis diye denmisti ya bende birakirsa diye korkuyom el gida hic bisey vermiyom bu ara su haric birakmasin memeyi ac kalsin mecbur emsin diye sadece tatiriyom 2 3 kasik ondan bisey olmaz ins gecicidir bu emmeme

hanımlar bişey sorcam.feyzaya yatarken muhallebi yapıp yediriyorum.ama su içiremiyorum.biberonu artık almıyor.kaşıklada istemiyor.ne kadar su içirsem yeter sizce.bikaç kaşık zorla içirdim ama yetermii

Canim ek gidaya alinca icmesi gerekiyoo ama bilmiyomki ne kadar yeterli gelir meran olsaydii sorardik ilik ver bakiim suyui belki icer valla ben 30ml lik bi kucuk biberonu var onla 30ml veriyom hepsini iciriyom bana az gibi geldi dun demistim bingildagi icine cokuk gibi geldi gozume bingildagi icine cokuk bebek susuz kaliyo demekmis diye duydum fazla versemmi dedim ama icmiyoo artik icine damla karistirmistim ogunden sonra ilac saniyo almiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…