heee aynen öle vallaaa birini bitiriyom ötekini kakıyo kurtulamadım ayyyy delikafadulden
bi yandan da eylüllen uğraşıyom gündüz bişey yapamıyom zaten..[/Q
kolay gelsin canim, isin cok :teselli: ben de cikiyorum artik bu gece buranin tadi yok. hadi gorusuruz. Şeniz
heee aynen öle vallaaa birini bitiriyom ötekini kakıyo kurtulamadım ayyyy delikafadulden
bi yandan da eylüllen uğraşıyom gündüz bişey yapamıyom zaten..[/Q
kolay gelsin canim, isin cok :teselli: ben de cikiyorum artik bu gece buranin tadi yok. hadi gorusuruz. Şeniz
güle güle canım iyi gecelerrr
Elen bizi begenmiyonuzmuda kimse yok buranin tadi yok diyonuzklava:
Elen bizi begenmiyonuzmuda kimse yok buranin tadi yok diyonuzklava:
SELAM
Ben geldim ama bakıyorum herkesler dağılmış pek bi rağbet yok bu gece burda.Benimde acayip uykum var ve çok yorgunum bi ceh diyim sizlere dedim.Bugün çok yoğundum ve pzt den sonra dahada yoğunluk yaşayacağım maalesef ayın 24' üne kadar bu yoğunluk sürecek her ayda bu iş böyle oluyor kızlar helede uzunca bir aradan sonra baya bi zor oluyor.
He anladım bu gece cuma gecesi ya bu gacılar nerde ben biliyim:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ruh halinde yaramaz yazdığına göre sen de gece için bişeyler planlıyon sanırım :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
Yok kıs çok yorgunum valla ayrıca VOLKAN KONAK var showda şimdi onu dinliyom cerrahpaşayı söylüyor şimdi seviyosan dinle dur bi ağlayayım ben şimdisenağlama
yaw dinleme ozaman neden ağlamak istiyon leynnn delikafadulden kapat tv yi git uyu hadiiii iyi gecelerr
Aman ne biliim işte sinirlerim bozuk anacığım bi de babacığım geldi aklıma onlar artık benimle değiller torunlarını da göremediler bu şarkı çok dokunur bana bi de gül pembede çok ağlarım annem güz yağmurlarıyla çekti gitti yasenağlamacandan erçetin annem aman neyse seninde canını sıkmayayım gece gece
Oooooo yerim ben seni gel öpemŞenizseni beğenmeyen össün aaaaaaaa o da ne gitdin mi leyn
Yok yok burdayimm amma gidecem biraz kk da fink attim len bilmedigim nereler varmiss takilip kalmisim oralarda dedim kankilerimin yanina gidip bi datlu ruyalar diyip oyle cikiyim
leyla kızzzz nörüyonnn lülülülülülü
hanımlar bişey sorcam.feyzaya yatarken muhallebi yapıp yediriyorum.ama su içiremiyorum.biberonu artık almıyor.kaşıklada istemiyor.ne kadar su içirsem yeter sizce.bikaç kaşık zorla içirdim ama yetermii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?