2008 Ekim Anneleri

hanımlar bişey sorcam.feyzaya yatarken muhallebi yapıp yediriyorum.ama su içiremiyorum.biberonu artık almıyor.kaşıklada istemiyor.ne kadar su içirsem yeter sizce.bikaç kaşık zorla içirdim ama yetermii

canım benim ne emzik ne biberon alan lülü bile uyku arasında öyle güzel su içiyo ki biberondan kaydirigubbakcemile3 içi kavruluyo demek kiii yoksa hayatta ağzına koymazzz sen de öyle bi dene bakalım

meme emmek istemeyn bebek nasıl oluyo anlamıyom leynn benimkini mememden ameliyatla ayıracaklar resmen mememe bitişik yaşıyo delikafadulden ağzından hiç çekmesem ıh demez vallaa delikafadulden

nerelere baktın leyn söyle biz de öğrenelimmm kaydirigubbakcemile5

Her biye gir valla hersey cikiyo karsina dizi yorumlari var oraya takildim sonra esler ve meslekler diyo mesela ben esnaf eslerine girdim herkes benim gibi hic tatili yok felan sikayetlenmis komik linkler komik yazilar reimler diye yer var haa bide istenmeyen tuyler diye yere girdim len killari dolunayli bi gunde agdayla alip kendi idrarini surunce bu 2 defa yapilinca hic kil kalmiyomus yapanlar var kaymak gibi oldu kil cikmiyo felan diyolar igrenc bisey ama cok sasirdim

memelerin mi cok dadtlu len bizimkiler niye emmii ehehehe neyse hadi ben kacarr hepinize iyi geceler

denicem deme sakın :1shok: :1shok: :1shok:

günaydınnnnnnnn,guzel bır haftasonu dılıyorum herkesee...
iiklim hanımm uyandı 6:30 da emzırıp yatırdım yatağına,konustu konustu anca uyudu kendı kendıne.bende ona gorunmuyorum ama uyumuyorum o uyuyuncaya kadar.beklerken uykum aıldı,hadı dedım uyumayım sımdı yoksa gec kalkıcam sevmıyorum gec kalkmayı sabah-aksam bırbırıne gırıyor..
hanımlar bişey sorcam.feyzaya yatarken muhallebi yapıp yediriyorum.ama su içiremiyorum.biberonu artık almıyor.kaşıklada istemiyor.ne kadar su içirsem yeter sizce.bikaç kaşık zorla içirdim ama yetermii

sarılık olup hastanede yatmıstı ya ıklım yenı doğdugunda.
ozaman doğğtoru 30 ml. verebılırsın demişti.
sımdı ben ortalama 100 falan vermeye calısıyorum ama hergun bu kadar içmiyor.
daha az ıcıyor cougu zaman.yanı ne kadar ısterse okadar ıcıyor..

[COLOR="purple"]:roflolpPPP dolunayllı bır gecede miiii PpPpPp:roflol:
ulen su kk da ne hatunlar var lenndelikafadulden
[/COLOR]

günaydınn:sm_cool::sm_cool:
oğlum uyanık kızım uyanık ama benim çok uykum varmirmirmirmir12 lere kadar yattığım günler nerdeeeeeesenağlama

cıtırım yorumların için cok tskr ederim.ewet resimlere bakınca bende diyorum ne kadarda büyümüş deişmiş die.
mevlüt konusuna gelince bence havalar ısınsın şööle eş-dostla bi yasin okutuver:Saruboceq:

günaydın benim kızım hergün en geç 5 buçuktadi konuşmaya başlardı bugün hayret 7 de uyandık kendümü çok şanslı hissettim tabi gece 50 kere kalktığımı saymazsak doktor kontrolüne götürcz uzun zamandır götürmüyoz bakalım nelr diycek bi de rkaaşım gelcek ev emzliyom hadin herkese iyi haftasonları

muhahaaakaydirigubbakcemile3 bizim zillide bugun babaya torpil gecti.herzaman 7 de kalkardı bugun 8 bucuk yaptı:1closedeyes: garezi bana canım

ii haberlerle gel nisanurcum.sanada ii haftasonlarŞeniz

hayır:1no2: o yeşili cırt cırtlarından cıkardı yan yatırdık ööle oluo ses.ama yerine geri oturtursak yine boğukÇok üzgünüm çoook

ilginç ya ne espirisi kalıo ki orda takılı durunca tekmelio mu cemre
kerem valla ona alıştığından beri ayaklar hiç durmuo sürekli tepikleme modundadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…