hanımlar bişey sorcam.feyzaya yatarken muhallebi yapıp yediriyorum.ama su içiremiyorum.biberonu artık almıyor.kaşıklada istemiyor.ne kadar su içirsem yeter sizce.bikaç kaşık zorla içirdim ama yetermii
Nörüyüm canim yaa haceri uyuttum aksam huysuzlandi sipa memede emmek istemiyoo zorla sokuyom agzina bu defada sinirlenip agliyoo simdi hep cene dinliyoo en ufak seste kipirtida biri haraket etse dikkatini cekiyo birakip cene dinliyoo bende yanliz ortamda emziriyom ama bu dafda emmek istemiyo hangi aylardi o ya meme birakabilirlermis diye denmisti ya bende birakirsa diye korkuyom el gida hic bisey vermiyom bu ara su haric birakmasin memeyi ac kalsin mecbur emsin diye sadece tatiriyom 2 3 kasik ondan bisey olmaz ins gecicidir bu emmeme
nerelere baktın leyn söyle biz de öğrenelimmm kaydirigubbakcemile5
canım benim ne emzik ne biberon alan lülü bile uyku arasında öyle güzel su içiyo ki biberondan kaydirigubbakcemile3 içi kavruluyo demek kiii yoksa hayatta ağzına koymazzz sen de öyle bi dene bakalım
meme emmek istemeyn bebek nasıl oluyo anlamıyom leynn benimkini mememden ameliyatla ayıracaklar resmen mememe bitişik yaşıyo delikafadulden ağzından hiç çekmesem ıh demez vallaa delikafadulden
Her biye gir valla hersey cikiyo karsina dizi yorumlari var oraya takildim sonra esler ve meslekler diyo mesela ben esnaf eslerine girdim herkes benim gibi hic tatili yok felan sikayetlenmis komik linkler komik yazilar reimler diye yer var haa bide istenmeyen tuyler diye yere girdim len killari dolunayli bi gunde agdayla alip kendi idrarini surunce bu 2 defa yapilinca hic kil kalmiyomus yapanlar var kaymak gibi oldu kil cikmiyo felan diyolar igrenc bisey ama cok sasirdim
hanımlar bişey sorcam.feyzaya yatarken muhallebi yapıp yediriyorum.ama su içiremiyorum.biberonu artık almıyor.kaşıklada istemiyor.ne kadar su içirsem yeter sizce.bikaç kaşık zorla içirdim ama yetermii
Her biye gir valla hersey cikiyo karsina dizi yorumlari var oraya takildim sonra esler ve meslekler diyo mesela ben esnaf eslerine girdim herkes benim gibi hic tatili yok felan sikayetlenmis komik linkler komik yazilar reimler diye yer var haa bide istenmeyen tuyler diye yere girdim len killari dolunayli bi gunde agdayla alip kendi idrarini surunce bu 2 defa yapilinca hic kil kalmiyomus yapanlar var kaymak gibi oldu kil cikmiyo felan diyolar igrenc bisey ama cok sasirdim
kız celen çözdün mü oyun halısının sesini
günaydın benim kızım hergün en geç 5 buçuktadi konuşmaya başlardı bugün hayret 7 de uyandık kendümü çok şanslı hissettim tabi gece 50 kere kalktığımı saymazsak doktor kontrolüne götürcz uzun zamandır götürmüyoz bakalım nelr diycek bi de rkaaşım gelcek ev emzliyom hadin herkese iyi haftasonları
hayır:1no2: o yeşili cırt cırtlarından cıkardı yan yatırdık ööle oluo ses.ama yerine geri oturtursak yine boğukÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?