2008 Ekim Anneleri

gez anam geeez..hiçbişeyi düşünmee..yalnız kalınca napacağını o zaman düşünürsün.herşeyin en güzelini hak ediyoz şu 3 günlük dünyadaa.havalar biraz ısınsın kimse beni evde tutamaz..anam beni dünya turu bile kesmez şu durumda

yok canım yaa.valla şaka yaptım:teselli: yoksa sen gezdikçe ben seviniyorum:1hug:
gel seninlede gezderizz kaydirigubbakcemile5

doğru söylüyorsun fatoşcumm Şeniz sende benim gibi sıkılmışsın dünya turu neyiim dioon kaydirigubbakcemile3

hıı evt orda bi restaurat varr merak ediyorduum bi bakalım CADIARZU
bugünde hep rüzgarlıı soukk kızın şansından kötükedihüso gerçi almanyadan iyidir orda kar yağıomuş kaydirigubbakcemile3

tüm antalya ayaklarının altındadır orada çok severim ben orayı ama hava dediğin gibi kötü. yalnız içeride oturursunuz. hatta orada kalınabiliyor diye biliyorum.

bir de aspendos tarafıda güzeldir.

doğru söylüyorsun fatoşcumm Şeniz sende benim gibi sıkılmışsın dünya turu neyiim dioon kaydirigubbakcemile3

ya 14 ay önce o şehir senin,bu ülke benim gezip duruyodum.şimdi yaşadığım mahalleden dışarı çıkamıyorum.bazen koyuyo çok aktiflikten pasifliğe geçmek.ama oğluma canım feda özgürlüğüm gitse nolcek:asigim:
ya antalyayıda özledim siz anlattıkça içim hoş olii..falez otel 2.evimdi bi zamanlar.bilirsiniz sanırım.gerçi izmiride özledim.ankarayıda..ama en çok bodrumu özledim.bodruum bodruuuuummmmmmsengözlerimebaksanab

noluyo len nispetmiyapıyonuz kemer şelale :mymeka:tek eğlencem herüff 3.mü doğursamCADIARZU
kız phatosh yeni taktik varmı çiçek sulanmıyo oğlum artık kış vakti çiçekmi kaldı:jeyyar:

noluyo len nispetmiyapıyonuz kemer şelale :mymeka:tek eğlencem herüff 3.mü doğursamCADIARZU
kız phatosh yeni taktik varmı çiçek sulanmıyo oğlum artık kış vakti çiçekmi kaldı:jeyyar:

valla destinam ne diyim bende artık taktik uygulayacak zaman yokkikafamçokkarıştızaten gerek te kalmıyo taktiğe falan.delikafaduldendelikafadulden herşey aniden gelişiveriyo kendiliğinden:roflol:

merhabalar ben aralık annesiyim ve bişey sormak istiyorum.ek besinlere ne zaman başladınız yada başladınız mı???

canım normalde biliyosun ilk 6 ay anne sütü çok önemli.. eğer doktorun gerek görmediyse ben başlama derim, ama herşeyden az az tattırabilirsin buradaki pek çok arkadaş öyle yapıyor..

ek gıdaya geçişte bebeğin destekle oturabiliyor olması (baş-boyun koordinasyonu iyi olmalı) çok önemli.. senin bebeğin anca 3 aylık, daha çok erken ama buna en iyi olarak dr karar verir, bence dr una danışmadan başlama..

kimsecikler kalmamış.nere gittiniz hatunlar.amancanım sıkılıyo yaa.valla ne yapcamı şaşırdım.bugün leyla uğradı mı buraya yaa.ya da ben görmedim.

kizlarrrr nerdesiniz yaaa? sukur celen ve zeynep geldi.. patladim burda kimse yoktu Çok üzgünüm çoook

geldim kuşumda gidiim :a015: cemre yi babası odaya gecirdi uyumaya oda babasına geciriiÇok üzgünüm çoook gidemde kurtaram kocamı zilloşun elinden durmuo anasını satiim:mymeka:

ppaaatooşş resimlere yaptığın yorumlar için cok teşekkür ederiz.cok duygulandımsenağlama yanlız canı gönülden katıldıım bi mesajın var bacım.herseyimiz lekelendi ve cıkmiilülülülülülü

pööff sinirden midem ağrii yawkafamçokkarıştı ben bi şunlara gidemde bi bakam

bugun asimiz vardi diye doktora gittik ya.. sinir oldum kadina.. kas göz süzcem diye adam gibi bakmadi bize klava: kafasina bi tane geciresim geldi. biraccik hastaydi ya arda 10 gun sonra gelin, burnu tikanirsa da damla verin dedi. ilac vermedi. bi dolu soru sorcaktim hepsini agzimiza tikti salak. bi daha ona gitmicem. ne zaman oturabilir diye sordum. 8-9 aydan once oturamaz bebekler dedi kafamçokkarıştı oyle mi ya gercekten :uhm: ben daha erkendir diye dusunuyodum. neyse kadina cok sinir oldum. byounu kilosunu da olcemedik. koskoca muayenehanede ki 3 doktor calisiyolar, bi tane olcum cihazi varmis. onu da doktorlardan biri hasta ziyaretine goturmus..

oha yav ne biçim yermiş orası öyle hayret bişiii, yavrum ben geçenlerde dra sorduydum oturabilirmi artık diye, sadece kucağında oturt dedi, bu demek oluo ki dikkatli bi şekilde oturtabiliriz

kizlarrrr nerdesiniz yaaa? sukur celen ve zeynep geldi.. patladim burda kimse yoktu Çok üzgünüm çoook

sen kurban ol türk doktorlara kaydirigubbakcemile3
sağlık konusunda hakkaten ilginç bi ülkeyiz, bizdeki cihazlar vs çok az ülkede var sahi söylüyorum bunu.. mesela amerikada öyle her aklına gelen ultrason çektiremezzz.. bi dünta kişi görür seni ondan sonra gerçekten gerek görülürse yapılır.. ama bak bizim ülkemiz ne güzel (!).. çok zengin bi ülkeyiz ya ondan sanırım kaydirigubbakcemile3

artık yanına yastıklar koyarak oturtmaya başlayabilirsin canım.. bebekten bebeğe değişiyo ama genel olarak 6-7. aylarda oturabiliyor bebekler a.s

siz orda özel dr a mı gidiyosunuz nasıl oluyo merak ettim CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…