yeriim ben onunn parmaklarınıı cokacimcoook
seksüü hee o senin seksülüğündüürr :jeyyar:
ben gezenti oldum fatoşum kankam geldii geziooz wallaa evde olmamın ve yalnızlığın acısını çıkara çıkara geziozz :lepi: yalnız kalınca yine naparım bilmioruumm senağlama
gel seninlede gezderizz kaydirigubbakcemile5yok canım yaa.valla şaka yaptım:teselli: yoksa sen gezdikçe ben seviniyorum:1hug:
gez anam geeez..hiçbişeyi düşünmee..yalnız kalınca napacağını o zaman düşünürsün.herşeyin en güzelini hak ediyoz şu 3 günlük dünyadaa.havalar biraz ısınsın kimse beni evde tutamaz..anam beni dünya turu bile kesmez şu durumda
hıı evt orda bi restaurat varr merak ediyorduum bi bakalım CADIARZU
bugünde hep rüzgarlıı soukk kızın şansından kötükedihüso gerçi almanyadan iyidir orda kar yağıomuş kaydirigubbakcemile3
doğru söylüyorsun fatoşcumm Şeniz sende benim gibi sıkılmışsın dünya turu neyiim dioon kaydirigubbakcemile3
noluyo len nispetmiyapıyonuz kemer şelale :mymeka:tek eğlencem herüff 3.mü doğursamCADIARZU
kız phatosh yeni taktik varmı çiçek sulanmıyo oğlum artık kış vakti çiçekmi kaldı:jeyyar:
evet çok başarılı dimi klavyede 10 parmak yazdı valla:roflol:
iyiyiz seksü yavru sen nasılsın?
valla destinam ne diyim bende artık taktik uygulayacak zaman yokkikafamçokkarıştızaten gerek te kalmıyo taktiğe falan.delikafaduldendelikafadulden herşey aniden gelişiveriyo kendiliğinden:roflol:
merhabalar ben aralık annesiyim ve bişey sormak istiyorum.ek besinlere ne zaman başladınız yada başladınız mı???
kizlarrrr nerdesiniz yaaa? sukur celen ve zeynep geldi.. patladim burda kimse yoktu Çok üzgünüm çoook
bugun asimiz vardi diye doktora gittik ya.. sinir oldum kadina.. kas göz süzcem diye adam gibi bakmadi bizeklava: kafasina bi tane geciresim geldi. biraccik hastaydi ya arda 10 gun sonra gelin, burnu tikanirsa da damla verin dedi. ilac vermedi. bi dolu soru sorcaktim hepsini agzimiza tikti salak. bi daha ona gitmicem. ne zaman oturabilir diye sordum. 8-9 aydan once oturamaz bebekler dedi kafamçokkarıştı oyle mi ya gercekten :uhm: ben daha erkendir diye dusunuyodum. neyse kadina cok sinir oldum. byounu kilosunu da olcemedik. koskoca muayenehanede ki 3 doktor calisiyolar, bi tane olcum cihazi varmis. onu da doktorlardan biri hasta ziyaretine goturmus..
kizlarrrr nerdesiniz yaaa? sukur celen ve zeynep geldi.. patladim burda kimse yoktu Çok üzgünüm çoook
bugun asimiz vardi diye doktora gittik ya.. sinir oldum kadina.. kas göz süzcem diye adam gibi bakmadi bizeklava: kafasina bi tane geciresim geldi. biraccik hastaydi ya arda 10 gun sonra gelin, burnu tikanirsa da damla verin dedi. ilac vermedi. bi dolu soru sorcaktim hepsini agzimiza tikti salak. bi daha ona gitmicem. ne zaman oturabilir diye sordum. 8-9 aydan once oturamaz bebekler dedi kafamçokkarıştı oyle mi ya gercekten :uhm: ben daha erkendir diye dusunuyodum. neyse kadina cok sinir oldum. byounu kilosunu da olcemedik. koskoca muayenehanede ki 3 doktor calisiyolar, bi tane olcum cihazi varmis. onu da doktorlardan biri hasta ziyaretine goturmus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?