heee bence de erkeğe benzemiyo ben de anlamıyom vallaaa
6. ayınız hayırlı uğurlu olsun kızlarrrrr :teytey::teytey::teytey:
maşalahh uzun olacak keretaaa...mrb kızlarr
dün tamer bir iki kere öksürdü bugun sabah hemen doktoraa götürdümm bronşiolitten korkuyoruz haliyle...
neyse muayene oldukk doktorumuzda ventolin makinesi alırsanız iyi olur evde bulunsun 3 gün sabah akşam ventolin verelim tedbir amaçlıı dediiisabah bi koşuşturma ventolin makinesi aldım ilaçlarını aldım falan....ne zormuşş bu bronşiolitt yarabbiimm delüüü ediooo beniii -tatlicadiarzu-
doktorumuz gelişiminide kontrol etti en son 2 hafta önce kontorole gitmiştik doktor bu ay toplam 600 gr alırsanız iyi olur demiştii...ama 15 günde 600 gr almışızzen güzell tarafı 15 günde 2 cm uzamış oğlum 72 cm olmuşş yani kilo fazla almış ama boyuda uzadığı için sorun yok hihoyyyt
ikliminn ve ardanıın 5.ayıı hayırlı uğurluu olsuunn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: yaa kocaman oldularr nasılda büyüyorlar hemenn a.s
aa benimde troid sorunum var çakıltaşım bende hormon alıyorum ama emzirmeye devam..hamileyken nasıl kullanmamız gerekiyorsa şimdide kullanmamız gerekiyor diye biliyorum ben..eğer senin ki başka türü değilse böyle die biliorum ben..benimki hipotroid... haşimato :çok üzgünüm:edhakcım ben tiroit sorunum yüzünden hormon kullanmaya başladım 1 ay önce ve bu yüzden emzirmeyi kestim..... ek gıdalara başladık , geceleri yatırmadan önce mama veriyorum tok tutuyor ( 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı pirinçunu katıp pişiriyorum içine de 5 ölçek mama katıyorum onu içiriyorum ) sabaha kadar yetiyor....
ama doktorun ne tavsiye eder bilemiyorum canımcım
oy kıyamam geçmişş olsuunn :çok üzgünüm:eylülümün burnu akıyo,hapşırıyo,gözünden yaş akıyo.herhal grip olacaksenağlama ama evde nasıl grip oldu orasını pek anlamadım.burnu da tıkandı yavrumun.nefes alamıyo
ay amaaann gecmis olsun. aynisi bizde de var. bol bol burun damlasi. yavrum yemek bilem yiyemiyo bazen burnu tikali ya.. biz de bi yere cikmadik. gene de geldi buldu bizi de. cok gecmis olsun canim..
mrb kızlarr
dün tamer bir iki kere öksürdü bugun sabah hemen doktoraa götürdümm bronşiolitten korkuyoruz haliyle...
neyse muayene oldukk doktorumuzda ventolin makinesi alırsanız iyi olur evde bulunsun 3 gün sabah akşam ventolin verelim tedbir amaçlıı dediiisabah bi koşuşturma ventolin makinesi aldım ilaçlarını aldım falan....ne zormuşş bu bronşiolitt yarabbiimm delüüü ediooo beniii -tatlicadiarzu-
doktorumuz gelişiminide kontrol etti en son 2 hafta önce kontorole gitmiştik doktor bu ay toplam 600 gr alırsanız iyi olur demiştii...ama 15 günde 600 gr almışızzen güzell tarafı 15 günde 2 cm uzamış oğlum 72 cm olmuşş yani kilo fazla almış ama boyuda uzadığı için sorun yok hihoyyyt
biz de olcturduk ardanin boyunu kilosunu. ebemiz geldi ziyarete.. 8.8 kilo 72 cm
biz de olcturduk ardanin boyunu kilosunu. ebemiz geldi ziyarete.. 8.8 kilo 72 cm
teşekkür ederim arkadaşlar çok tatlısınız Şeniz valla aferinin şurubu var.onu verdim.burnuna serum damlattım.bol bol da emzirmeye çalışıyorum ama 3 gündür çok azaldı sütüm.birden oldu anlamadım.
geçmiş olsun merancım allah şifa versin..
maşallah tamere ne çabuk büyüyor
sğl cnm inş.atlatır tekrarlayan bişşe bu hastalık ...söylemiştim sizede ben nezle olduğumda tamere bulaştırmaktan tırsıyorum diee...ay bi de tamer in diet yapıyo hali bu de mi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sğl cnmtamercimize maşallah vede geçmiş olsun bebişlerimiz hasta olmasın yaaaaa
eylülümüze ve ardamıza da geçmiş olsun allah korusun meleklerimizi
saol canım.bence laf olsun dıe soruolar.neye benzedıgı bellı olmaddıgı ıcın degıl.
hanı klasıktır ya "ayy canım kac aylık",,,,"kız mı erkek mı",,"adı ne" sorularından bırı..
maşalahh uzun olacak keretaaa...
gecmıs olsun canım bırkac gun cok gezdınız üşüttü mü naptı??:çok üzgünüm:
kır fıcını otur bakimmklava:kaydirigubbakcemile2
tesekkurrler...hemen buyorlar gercekten..5 ay once can cekısıodumm bu saatte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?