2008 Ekim Anneleri

ay bi de tamer in diet yapıyo hali bu de mi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamercimize maşallah vede geçmiş olsun bebişlerimiz hasta olmasın yaaaaa
eylülümüze ve ardamıza da geçmiş olsun allah korusun meleklerimizi

heee bence de erkeğe benzemiyo ben de anlamıyom vallaaa

6. ayınız hayırlı uğurlu olsun kızlarrrrr :teytey::teytey::teytey:

saol canım.bence laf olsun dıe soruolar.neye benzedıgı bellı olmaddıgı ıcın degıl.
hanı klasıktır ya "ayy canım kac aylık",,,,"kız mı erkek mı",,"adı ne" sorularından bırı..

maşalahh uzun olacak keretaaa...
gecmıs olsun canım bırkac gun cok gezdınız üşüttü mü naptı??:çok üzgünüm:
kır fıcını otur bakimm klava:kaydirigubbakcemile2

ikliminn ve ardanıın 5.ayıı hayırlı uğurluu olsuunn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: yaa kocaman oldularr nasılda büyüyorlar hemenn a.s

tesekkurrler...hemen buyorlar gercekten..5 ay once can cekısıodumm bu saatte

aa benimde troid sorunum var çakıltaşım bende hormon alıyorum ama emzirmeye devam..hamileyken nasıl kullanmamız gerekiyorsa şimdide kullanmamız gerekiyor diye biliyorum ben..eğer senin ki başka türü değilse böyle die biliorum ben..benimki hipotroid... haşimato :çok üzgünüm:
eylülümün burnu akıyo,hapşırıyo,gözünden yaş akıyo.herhal grip olacaksenağlama ama evde nasıl grip oldu orasını pek anlamadım.burnu da tıkandı yavrumun.nefes alamıyo
oy kıyamam geçmişş olsuunn :çok üzgünüm:
ay amaaann gecmis olsun. aynisi bizde de var. bol bol burun damlasi. yavrum yemek bilem yiyemiyo bazen burnu tikali ya.. biz de bi yere cikmadik. gene de geldi buldu bizi de. cok gecmis olsun canim..

ah canım keşke üşütmeklee alakasıı olsa en azından nezle grip gibi geçipp giderdiii...ama öylee olmuoo bu bronşiolitt kötükedihüso

geçmiş olsun merancım......oğluşa da maşallah selvi boylu olacak inşallah

eylulcum gecmıs osssunn sızede.ıns agır gecırmez kolaycık atlatırrr:teselli:

teşekkür ederim arkadaşlar çok tatlısınız Şeniz valla aferinin şurubu var.onu verdim.burnuna serum damlattım.bol bol da emzirmeye çalışıyorum ama 3 gündür çok azaldı sütüm.birden oldu anlamadım.

benim de hipotiroidi merancım ne biliyim zaten sütüm azdı, bi de bebiş sentetik hormon almasın dedim kestim, doktorumuz da iyi etmişsin dedi......
allahım yaaa sitede mi varrr bu pc demi sorun aynı mesajı 3 kere yazdım tam gönderecekken sayfa kapanıyor

pe....us surup ıyı gelıyır dıye bılıyorum soguk algınlıklarında falan ama sen doktoruna bı danıs once bence.

eylülüm size de geçmiş olsun, sanırım en iyi ilaç bol bol anne sütü olsa gerek.... çabucak atlatırsınız inş. mevsim çok tehlikeli dikkate filan da gelmiyo pek

bu arada bızdıkıma da başarılar dilerim, hayırlısı olsun hakkında canım

haklısın çakılım ya.baksana evde oldu.peditus şurup eylülü kusturuyo.o yüzden aferin aldık

geçmiş olsun merancım allah şifa versin..
maşallah tamere ne çabuk büyüyor

ay bi de tamer in diet yapıyo hali bu de mi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sğl cnm inş.atlatır tekrarlayan bişşe bu hastalık ...söylemiştim sizede ben nezle olduğumda tamere bulaştırmaktan tırsıyorum diee...
tamda diyet denemz ya iştee sebze meyve et ağırlıklı beslendi..ama sevioo maşallahh kaydirigubbakcemile3
tamercimize maşallah vede geçmiş olsun bebişlerimiz hasta olmasın yaaaaa
eylülümüze ve ardamıza da geçmiş olsun allah korusun meleklerimizi
sğl cnm
dünde sormuştumm şevvall nasıl olduu :uhm:

yok güzelimm yaa üşütmeylee alakasıı yok bu hastalığıın :çok üzgünüm: eğer gideceğimiz yere kapalı değilse tameride nisanıda götürmüyorum...çoğu yere çocukları eşime bırakıp gittik...kemere giderken orda bile sobalı bi yer bulduk hemen ısıttılar biz arabada bekledik ısınınca içeriye geçtikk düşün yanii :çok üzgünüm: üşütmek gibi değil buuu :çok üzgünüm:
ilk nisandan aldıı bunu ama nisan atlattı tamerde atlatmıştı ama tekrarlayabileceğini söylemişti doktor kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…