2008 Ekim Anneleri

haklısın çakılım ya.baksana evde oldu.peditus şurup eylülü kusturuyo.o yüzden aferin aldık

canım dsarda olmuyorsa evde bısekılde alıyor mıkrobu ..anladıgım kadarıyla mısafır eksık olmuyor,ev halkından çalısanlar vs.. dısardan hep mıkrop tasıyorlar eve..
en buyuk etken bu.

anladım canım.tekrarlamasına sebep olan sey ne peki*?nasıl bır onlem alınmalı

ah meranim ben bilmem mi bronsioliti. ama makineyi almaniz iyi olmus. sivri zeka kocam bizim makinayi getirtmedi. gerek olursa almanyada saglik sigortasi verir bitane dedi. dogru verir de, burda gogse inene kadar baslatmazlar ilaca. benim de aklim kaliyo simdi. onu dinlemeyip getirseydim bi iki kere verirdim gunde.

biz de olcturduk ardanin boyunu kilosunu. ebemiz geldi ziyarete.. 8.8 kilo 72 cm
maşallahh ardayaa bakk yazınn siz gelince güreştircezz ata sporumuz ne de olsaa ona göre ardayıı hazırlayııın şimdideen kaydirigubbakcemile3 ben tameri hazırlıoomm kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun merancım......oğluşa da maşallah selvi boylu olacak inşallah
evet maşallah boyu güzell Şeniz
Allah Allah ama bırakırsan asıl o zaman sütün azalır dedi doktorum bana düzenli kullanmak lazım artı kilo veremezsin sinir stres cabasıı...hayret ettim walla fisfisfis ben hapımı 1 gün almasam boğazımdaki baskı ve karın şişliğii oluyor bendee :çok üzgünüm:
tamerimizle adrianardamıza maşallahinşallah gelişimleri hep böle güzel olur
umarım canımm Şeniz

merancim gurestirelim valla kaydirigubbakcemile3
ya ben bugun menapozlu gacilar gibi terliim ya ki ben hic terlemem. ay sinir geldi. bacaklarim bilem terliyo. bu ne ola ki :uhm: gecen gun ictigim sogan bugun mi ise yaradi ki? hani vucuttan su atiyomus ya..

merancım şevvali sormuşsun canım 3 gün oldu ilaca başlayalı iştahımız biraz açıldı çok şükür artık memeye gelince deli gibi ağlamıyo 2-3 saatte bir azda olsa emiyo önce 6 saat bile olsa emmiyordu bu gece de ilk defa yarım saat 1 saat falan uyudu şükür sersem olmuştum artık inşallah iyileşecek kuzum salı da yine gitcez doktora tahlil yaptırcaz bakalım

merancım nisanda da alerji var demiştin demek ailede genetik bi yatkınlık da sözkonusu.. allah daha büyük dert vermesin canım inşallah büyüdükçe düzelecek canını sıkma.. :teselli:

anladım canım.tekrarlamasına sebep olan sey ne peki*?nasıl bır onlem alınmalı
nisandan alıyor başka bi nedeni yok..nisan okuldan alıyorr tamere geçior sonuçta aynı ortamdalar ama tamer bronşiolit oluyo..nisan 2 öksürükle atlatıyor...ikinci çocuk olunca daha iyi anlayacaksınız ne yaparsanız yapın engelleyemiyorsunuz aynı havayı soluyorlarr...e haliyle bebek daha hassass

aslında üniv.hastanesindeki doktor gerek yok demişti ama kendi doktorumuz şimdi şurup vermek istemiyorum zaten çokk çook hafif dedi ventolin şurup bebeklerde çarpıntı yapabiliyormuş..buharla ventolin vermenin böyle bi yan etkisi yok dedii...3 gün vercez bakalım

canım çok geçmiş olsun inşalah busefer daha çabuk atlatır

merancım ben ilacı değil sütü kestim
yanlışş anlamışıım fisfisfis nasıl okuıyorsam artııkk
ah kuzum yaa inş.atlatır hemen :Saruboceq:
merancım nisanda da alerji var demiştin demek ailede genetik bi yatkınlık da sözkonusu.. allah daha büyük dert vermesin canım inşallah büyüdükçe düzelecek canını sıkma.. :teselli:

nisanın süt pekmez peynir alerjisi vardı...eşimde çok alerjik bir yapıya sahiptir muhtemelen ondan almışlardır...

ben kaçarr hepücügünüzü öptüümmm Şeniz gece görüşürüz inş..

arkadaşlar bu soğan kürü dediğiniz ne oluyo merak ettim CADIARZU bana linkini atarsanız sevinirim

güle güleee bizim yerimize de gezzzz delikafadulden

çakıl ya ben anlamadım sen neden sütü kestin ki??? tefor kullanıyosan sütü kesmeye gerek yoktu :1no2:

aayyyy hastayıımmm çookkk haaasstaaaaaayyııımmm...........
bebişimde öksürüo..... bende grip oldum......nefret ediorum hasta olmaktan yaaaaaaaaaa.........:çok üzgünüm:
bu arada hasta olan herkese Allah şifa versin.....:a015:

geçmiş olsun canım allah ikinize de acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…