aayyyy hastayıımmm çookkk haaasstaaaaaayyııımmm...........
bebişimde öksürüo..... bende grip oldum......nefret ediorum hasta olmaktan yaaaaaaaaaa.........:çok üzgünüm:
bu arada hasta olan herkese Allah şifa versin.....:a015:
aayyyy hastayıımmm çookkk haaasstaaaaaayyııımmm...........
bebişimde öksürüo..... bende grip oldum......nefret ediorum hasta olmaktan yaaaaaaaaaa.........:çok üzgünüm:
başarılar bızdıkçımmmmmmma.s.
hero baby gogly i ben kullandım canım.feyza çok severek yedi.milupayıda yedi bebelacıda yedikaydirigubbakcemile3ama hala küçücük.dün tartıldık 7 kilo olmuş zar zoreylülcüm ben ve eşim hep türk malı kullanma tarftarıyız ve mecbur kalmadıkça türk malı dışında kullanmıyoruz.
bebekleriniz öksürüyorsa bu şurup çok etkili arkadaşlar.evde bulundurun bitanepe....us surup ıyı gelıyır dıye bılıyorum soguk algınlıklarında falan ama sen doktoruna bı danıs once bence.
geçmiş olsun canım ya.Allah acil şifalar versinaayyyy hastayıımmm çookkk haaasstaaaaaayyııımmm...........
amanınn kimmişkiidelikafaduldenabbowwww kim hamileymişşş ben duymadımmmmmm :1shok: :1shok:
yeşilözen nickli arkadaş hamileymiş :1shok:
buarada ben de dün rüyamda beşizlerimin olduğunu gördüm kaydirigubbakcemile3
celencim bebeğim 7 aylık demiş sanırım eylül annesi oluyo ben de tanımıyorum kendisini..
len kim len bizden habersizdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?