2008 Ekim Anneleri

anam ben gittim arkamdan kıllatmışınız neyseki arada ütüyü çıkardım
kim hamileymiş amanınnn istemiş mi yoksa süt mü korumuşş:roflol:

tamere ve ardaya mmaşallahh eray da geçen hfta 8.800 gr gelmişti ama bizim boyumuz daha kısa 68:çok üzgünüm:

bızzdıkcım sana şimdiden başarılar

çakılım benim de genç kızlığımdan beri kullandığım hormon düzenleyici bi hapım var dr bebek altı aylık olunca keser ilaca başlarsın demişti o yüzden sütüm kesilmek üzere olduğu için çok üzülmüyom zaten en fazla bir ay daha emecekti sıpacanım

bu arada kimler de arda ve klim herhald yeni ayınız hayırrllı olsun büyüsün kocaman olsunlar inş:Saruboceq:

valla dikkat etmek lazım, en riskli dönem emzirme dönemi süt koruyo sanıp hamile kalan çok oluyooo delikafadulden

aslında ben de isterdim bi 3-4 ay sonra ikinciye hamile kalsam süper olurdu ama malesef bi sürü nedenden dolayı olmazzzz

biiiiiiiiiiz geldiiiiiiiiiiiiiiik..durun bi şu hamile hatunu okiyim geliyom.çok merak ettim yaw..delikafadulden

şimdik kuzucum oynarkene onun o kafa kaldırma çlışmalarını izliyodum da garibim çok güesim geldi
hemen fotoladım
taze taze paylaşmak istedim

Son düzenleme:
yine herkes nire gitti yaaa:sm_confused:
ben geliyom siz gidiyonuz ama olmuyo böölee:dilcikar:

dün annişkom bende kaldı kociş nöbette diye..öğlen annem oğluşu uyuttu ben işimi yaptım.sağolsun eve gitmeden yemeğimide yaptı yine:asigim:Anaların hakkı ödenmeeezzz!!!sonrada komşum yağızı sevmeye geldi.özledim bi bakayım dedim ama tad tuz yok bugün burdaa:dilcikar::dilcikar:
zaten birazdan kociş gelcek gideyimde salata neyin yapayım bari.
hatunların hepsi gaçmış:mymeka:

şimdik kuzucum oynarkene onun o kafa kaldırma çlışmalarını izliyodum da garibim çok güesim geldi
hemen fotoladım
taze taze paylaşmak istedim
ben gürmediiiiimm:çok üzgünüm: bi daha koy delikafadulden

aleksi ve cıtır 5.aylarınız hayırlı olsun.nice 5 yıllara inşallah:Saruboceq:Şeniz

kııızz meraaannn diyet işe yaramadı mı gııııkaydirigubbakcemile3 yarasın paşama :lepi: yaptırma o cocua diyet miyet ii o.erkek cocuğu hareketli olur.yürüynce verir o.hareketlenir:dance:

ayyy soğandan tiksindim haaakafamçokkarıştı anam cok kötü beeekafamçokkarıştı ama cok bunalımdayım.yine kilo almısım.doğum kiloma 7 kilo kalmıs:çok üzgünüm:

soğan suyu sütün tadını değiştirmesin bacım.sonra cemre memene kafa atar yerimseniben

leyla beyazzambak neydiyonuz.dün burda hava bi güzeldi attım feyzayı arabasına çıktım.anam ne rahatmış.sağlık ocağına gittim tarttırdım.sonrada markete gittim feyzaya evybaby bez aldım ilk defa buldum 3 numarasını.baya güzel incecik.sonra dişlik ve suluk aldım.

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35

ayyyyyy nerdesiniz bbeeeee birazdan yaprak dökümü başlıyıcii bende gidiciim gelseydinizde iki kıllatsaydık yawkaydirigubbakcemile2 o zaman bende küsiyim bari napiim:sm_confused::mymeka:

selam kızlar kocişi bekliom yemek yaptım çamaşır attım makinaya keremi emzirdim uyudu valla işe başladım ama evdeyken de anca bu kadar iş yapıodum 3çeşit yemek bide kabak tatlısı yaptım becerikli karıyım bekaydirigubbakcemile2:dance:

saolun kızlar teşşekkür ederim....yatmaya vaktim olsa yatcamda nerdeeee.. cumartesi akşamı misafirim var yemeğe eşimin arkadaşları.. ilk defa gelcekler..
ew almış başını gidio üst kat alt kat heryer heryerde..efe kaan uyursa bişeler yapıom...siliom süpürüom...bi dünya ütüm war..oooff oofff..
ay o hamile olan arkadaşada Allah kolaylık wersin..

pisss diziiicülerrrr sizüüüüüklava:
nerdesınızz lennnnnnklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…