leyla beyazzambak neydiyonuz.dün burda hava bi güzeldi attım feyzayı arabasına çıktım.anam ne rahatmış.sağlık ocağına gittim tarttırdım.sonrada markete gittim feyzaya evybaby bez aldım ilk defa buldum 3 numarasını.baya güzel incecik.sonra dişlik ve suluk aldım.
feyzanın cicileri hayırlı olsunnnn
canım bence bezi 4 numara alsaydın keşke ya küçük gelmiyo mu 3 numara :uhm: biz 2,5 aylıktan beri 4 numara kullanıyoz şimdilerde 5e geçmeyi düşünüyom çiş sızdırmaya başladı..
ben geldimmmmmm
gecen 3 numara bulup aldık.
ama kucuk geldı.onu annemde bıraktım zaten oraya gıdınce kullanıyorum
ama evdekı molfıx yarın bıtıcek.bulabılırsem 4 alıcam artık.oda mı kucuk gelır kı??senın bıcır kac kg du dbestcım..
yettim gari iboşum ben geldim anam
oğlanda yeni bi taktik deniyoom eylül analarında okuduydum bugün
bebişinizi yattığı yerde kendi kendine uyumasını sağlayın gibiydi sallayarak veya kucakta uyuduğunda uyandığında başka yerde olduklarını görünce ürküyolarmış birden
hak da verdim biraz ben koltukta uyusam uyandığımda yatakta olsam fallarım
şidi oğluş dalmak üzereyken koydum gerçekten de yavaş yavaş emziği çeke çeke uyudu kerata bakalım uyancak mı bide sırtüstü ince yastıkla yatırmaya çalışıyom yüzüstü yatmasından rahatsız oluyo gibi geliyo bana dolu mideyle
hadi bakalım bugün değişik başlangıçlar yaptım oğluşuma hayırlısı
yettim gari iboşum ben geldim anam
oğlanda yeni bi taktik deniyoom eylül analarında okuduydum bugün
bebişinizi yattığı yerde kendi kendine uyumasını sağlayın gibiydi sallayarak veya kucakta uyuduğunda uyandığında başka yerde olduklarını görünce ürküyolarmış birden
hak da verdim biraz ben koltukta uyusam uyandığımda yatakta olsam fallarım
şidi oğluş dalmak üzereyken koydum gerçekten de yavaş yavaş emziği çeke çeke uyudu kerata bakalım uyancak mı bide sırtüstü ince yastıkla yatırmaya çalışıyom yüzüstü yatmasından rahatsız oluyo gibi geliyo bana dolu mideyle
hadi bakalım bugün değişik başlangıçlar yaptım oğluşuma hayırlısı
dbest cim bizimki tam bi gazmandi o yüzden yüzüstü yatırıyodu ama çok şükür sorunumuz bitti ama şimdi ona alıştığından mıdır ne ssırtüstü yatırdığımda irkilip uyanıyodu ama yüzüstü yatıncada ne biliim ben dolu mideye yiyip de yüzüstü yatamam mesala
eminim kuzucum da rahatsız oluyodur şimdi sırtüstüne alıştırmaya çalışcam bakalım
eray da hala uyanmadı melek gibin uyuyo maşallah bende bundan sonra böle uyutmaya çalışcam bakalım kendin kendinee
kimi bebek yapısı gereği kendi kendine uyuyo ki anneleri çok şanslı ben 5 aydır ilk kez eylülün kendi kendine uyuduğunu gördüm :1shok: ama şunu anladım ki bazı bebeklere de öğretilebiliyomuş ben de şanslıyım çok şükürinşallah geçici bişey değildir yaa uyuyan bebeğe bakmak çok kolayyyy huysuzluk da yapmadı hiç çünkü uykusunu çok güzel aldıı
feyzanın cicileri hayırlı olsunnnn
canım bence bezi 4 numara alsaydın keşke ya küçük gelmiyo mu 3 numara :uhm: biz 2,5 aylıktan beri 4 numara kullanıyoz şimdilerde 5e geçmeyi düşünüyom çiş sızdırmaya başladı..
Slm Kizlar ya az once yazdim ama pc kitlendi gonderemedim yebiden yaziyim bari sabah hacere badi giydiriken kolunu agrittim galibaa cok agladii kolu cikti sandim(kolu ciksa nasil anlarim onda bilmiyom da) cok korktum sonra uydu emdi felan ohh bisey olmamis dedim dimi bisey olsaa aglardii sureklii aksamm kollundan tuttum oyun yapiyodukk sabahki gibi yine agladi acaba kolu agriyo muu bisey olmusmudur yaa evdekilerede bisey diyemedim hödük laf eder durur simdii diye kizlar bisey olmamistir dimi kolunu mu agrittim ne yaptim yaa ama cok agladii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?