2008 Ekim Anneleri

feyzanın cicileri hayırlı olsunnnn
canım bence bezi 4 numara alsaydın keşke ya küçük gelmiyo mu 3 numara :uhm: biz 2,5 aylıktan beri 4 numara kullanıyoz şimdilerde 5e geçmeyi düşünüyom çiş sızdırmaya başladı..

gecen 3 numara bulup aldık.
ama kucuk geldı.onu annemde bıraktım zaten oraya gıdınce kullanıyorum
ama evdekı molfıx yarın bıtıcek.bulabılırsem 4 alıcam artık.oda mı kucuk gelır kı??senın bıcır kac kg du dbestcım..

son ızledıgımız fılmler baslıgında yazdıgım fılmlerı paylasıyım dedı sızınle..

benjamın button:değişik bır fılm olması ve sonunu merak etmemden dolayı beğendım.alışıldık senaryo konusu yoktu...
hayallerın pesıne:evrem 716 ya katılıyorum.hıcbır cazıbeı cekıcıliği yok fılmın..tıtanıcın devamı gıbı,,,rose
ile jack bırarada :)
recep ivedık:tamam cok guzel yakaladığı espriler var (belaltı olmayan)ama hıc zeka urunu değil..tamamen tıcar oldugunu düşünüyorum.cok bayağı....
slumdog mıllıyoner:son zamanlarda ızlediğim en muhtesem fılmdi.. fılmı oscardan once izlemiştim..kesınlıkle oscarı alması gerekn bır fılm oldugunu düşünmüştüm ve aldığına cok sevındım..
Şıpsevdi:cok guzel bır fılm bence.duygusal -komedi..
he was a quıet man(sıradan bır gundu dıye cevrılmıs):hıcc beğenmedım ben ama esım sevdı..daha vızyona gırmedı sanırım gırdıysede yenı gırmıstır..

sımdı reklamlarda gordum THE MIST fılmını yayınlıyolar pazar gunu aksamı be o fılmı cokkkk begenmıstım....merak eden varsa ızlesın(öldüren sis)

şimdi umut u ızlıycem bır ara...

iyi geceler kızlar keremin uyanmasını bekliom ama uyanmıo dün de gece maması yemeden uyudu.bide banyo yaptırcaktık babasıyla..tembel oğlan başka zaman olsa uyumaz.neyse ben bi duş alam bari
:1hug:

yettim gari iboşum ben geldim anam
oğlanda yeni bi taktik deniyoom eylül analarında okuduydum bugün
bebişinizi yattığı yerde kendi kendine uyumasını sağlayın gibiydi sallayarak veya kucakta uyuduğunda uyandığında başka yerde olduklarını görünce ürküyolarmış birden
hak da verdim biraz ben koltukta uyusam uyandığımda yatakta olsam fallarım
şidi oğluş dalmak üzereyken koydum gerçekten de yavaş yavaş emziği çeke çeke uyudu kerata bakalım uyancak mı bide sırtüstü ince yastıkla yatırmaya çalışıyom yüzüstü yatmasından rahatsız oluyo gibi geliyo bana dolu mideyle
hadi bakalım bugün değişik başlangıçlar yaptım oğluşuma hayırlısı

nerdesiniz yaww
her gece kıllatırsınız bu gece ben varım diye mi gelmiyonuz:çok üzgünüm:
şşimdi küscem bendeklava:

evy baby denesene çıtır ben molfix i hiç beğenmedim de.. eylül 4 aylıkken 7465 gr dı şimdi kaç oldu bilmiyorum..

yüzüstü yatırma zaten allah korusun çok tehlikelii..

ben de 3 gündür okuduğum kitaptaki taktiği deniyorum, orda 2-3 günde sonuç alırsınız diyodu gerçekten de bugün eylül hep kendi kendine uyudu, hiç sallamadım :1shok: delikafadulden üstelik 45 dakkada uyanırdı, sabah ve öğleden sonra uykularını 2şer saat uyudu şoktayımmmm :1shok: :1shok: :1shok: maşallah deyin kızımaaaa klava:

burdan şunu anladım ki uyuyan bebek = melekkkkk kaydirigubbakcemile3

e ben onu ne zamandır yapıyom zaten, böle sahroşlatıyom sonra yatağına atıp emzğii ağzına bi tıkıyom işlem tamamdır :lepi:

dbest cim bizimki tam bi gazmandi o yüzden yüzüstü yatırıyodu ama çok şükür sorunumuz bitti ama şimdi ona alıştığından mıdır ne ssırtüstü yatırdığımda irkilip uyanıyodu ama yüzüstü yatıncada ne biliim ben dolu mideye yiyip de yüzüstü yatamam mesala
eminim kuzucum da rahatsız oluyodur şimdi sırtüstüne alıştırmaya çalışcam bakalım
eray da hala uyanmadı melek gibin uyuyo maşallah bende bundan sonra böle uyutmaya çalışcam bakalım kendin kendinee

kimi bebek yapısı gereği kendi kendine uyuyo ki anneleri çok şanslı ben 5 aydır ilk kez eylülün kendi kendine uyuduğunu gördüm :1shok: ama şunu anladım ki bazı bebeklere de öğretilebiliyomuş ben de şanslıyım çok şükür inşallah geçici bişey değildir yaa uyuyan bebeğe bakmak çok kolayyyy huysuzluk da yapmadı hiç çünkü uykusunu çok güzel aldıı

benimki özgürlüğü sevii anam, bazen bırakırsın kendi kendine emziğini emerken uyur bazen yollarına kul köle olursun yinede uyumaz anlamıom ben bu sıpayı

Slm Kizlar ya az once yazdim ama pc kitlendi gonderemedim yebiden yaziyim bari sabah hacere badi giydiriken kolunu agrittim galibaa cok agladii kolu cikti sandim(kolu ciksa nasil anlarim onda bilmiyom da) cok korktum sonra uydu emdi felan ohh bisey olmamis dedim dimi bisey olsaa aglardii sureklii aksamm kollundan tuttum oyun yapiyodukk sabahki gibi yine agladi acaba kolu agriyo muu bisey olmusmudur yaa evdekilerede bisey diyemedim hödük laf eder durur simdii diye kizlar bisey olmamistir dimi kolunu mu agrittim ne yaptim yaa ama cok agladii

Bizde bugun gectik 4 numaraya evy babyi kullaniyodukk babasina bezimiz bitti dedim odaa huggies almis 4 numara uyutmadan once bagladim bakalim sabaha durum ne olacak buda guzel arkasi lastiklii ama evy baby tercih ederimm

yaa bence çıksa orası şişer be, 2-3 kere ayak tarak kemiğim çıktıydı ordan biliyom nah eşşek kadar şişiyo, bi kontrol et bakim şişlik neyin yoksa sorun yoktur , bi de yumuşak yumuşak oynat kolunu eğer oynatırken ağlamıyosa bnce çıkık diildir, belkim dediğing ibi kolu ağrıyo olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…