2008 Ekim Anneleri

Yok canim sislik felan kolunu kendi kaldirip oynattiginda felan tepki vermiyoo amaa dedgigim gibi ben tutunca agladi agridi galibaa

Ibolsuum bi ikimiz mi varmisiz killatma ekibi gelmedimi bugun

ne biliiim anam ben bugn gezmedeydim bilmiiim, benimdre uykum geldi gidim zıbarim bari diom
Yok canim sislik felan kolunu kendi kaldirip oynattiginda felan tepki vermiyoo amaa dedgigim gibi ben tutunca agladi agridi galibaa

eyi çok şükür bi soruny ok o zaman, belkim kolu ağrımıştır öle yaa, bizim bilem ağrıo:teselli:

hee eyüyüm malum kaynın annem burda ööle giremiyoruz kaydirigubbakcemile3ne zaman bilgisayarı elime alsam internetten tanışıp çoluğunu çocuğunu bırakan kadınlardan bahsediyıor banaklava: uyuz oluyom yaa

hee eyüyüm malum kaynın annem burda ööle giremiyoruz kaydirigubbakcemile3ne zaman bilgisayarı elime alsam internetten tanışıp çoluğunu çocuğunu bırakan kadınlardan bahsediyıor banaklava: uyuz oluyom yaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3demekki seni çok seviii bu karı, yoğsan gitsin diye gözüne bakardı dimi, neyse kızlar benim acayip uykumv ar dayanamıyom artık, hayde ben gidiim de uyuyum, size iyi geceler Şeniz:a015:

Tukani kapatirken su 2 misafiride kovun gitsinn 1 di 2 oldular namissizlarr yuruyun gidin ulee kpatiyookk hadii kişş

meran neydiyon bacım herkes gitmiş.kankin nasıl.ne güzel vakit geçiriyorsunuzdur demii

iyidir walla nolsun akşam kankimin gelişini kutladık eşimin arkadaşıda geldii :jeyyar: çokk güzel geçioo zamanda gidincee napcamm bilmem :çok üzgünüm:

yarında nisanın öğretmeniyle konuşmaya gitcem hasta olduğum için toplantıya gidememiştimm iştee böyle nihalcimm sen neler yapıorsuunn feyza nasıll delikafadulden

kııızz meraaannn diyet işe yaramadı mı gııııkaydirigubbakcemile3 yarasın paşama :lepi: yaptırma o cocua diyet miyet ii o.erkek cocuğu hareketli olur.yürüynce verir o.hareketlenir:dance:

yarıyoo teyzesii paşaya maşallahh...benim kankide kızıoo ne diyeti bu yesin paşam dioo bi bakıom elinde muz püresi yapmış yada meyve püresii gel tamer yiyelim dioo oturupp yiyolarr kaydirigubbakcemile3 bugünde doktora birlikte götürdük tameri doktor tostosum yazın bu bacaklar kollar bişecek dediii tamere...neyse doktordan çıktık benim kankii bii kızııoo kötükedihüso o doktor önce kendine baksınn dio asıl onun katkatlarıı pişecekk kendi diyet yapsın dioo kaydirigubbakcemile3 doktorumuz birazz kiloludaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…