Gunaydinn kizlarr gece biz kactik meran gelmiss ehe hehe gamzecim neden acaba uyumuyo karni doymuyo olabilrmi yada bi agrisi felan vardirr dis mi cikariyo acaba senin oglan bayagidir huysuz cunkuu bisey vardir mutlaka dr gidecektin gitmedin galaba bence git bitana
bende pzar günü 5 alıcam.bu sıkıo artık.kıpkırmızı oldu.feyzanın cicileri hayırlı olsunnnn
canım bence bezi 4 numara alsaydın keşke ya küçük gelmiyo mu 3 numara biz 2,5 aylıktan beri 4 numara kullanıyoz şimdilerde 5e geçmeyi düşünüyom çiş sızdırmaya başladı..
neymiş len buteknik banada de hele.evy baby denesene çıtır ben molfix i hiç beğenmedim de.. eylül 4 aylıkken 7465 gr dı şimdi kaç oldu bilmiyorum..
yüzüstü yatırma zaten allah korusun çok tehlikelii..
ben de 3 gündür okuduğum kitaptaki taktiği deniyorum, orda 2-3 günde sonuç alırsınız diyodu gerçekten de bugün eylül hep kendi kendine uyudu, hiç sallamadım :1shok: delikafadulden üstelik 45 dakkada uyanırdı, sabah ve öğleden sonra uykularını 2şer saat uyudu şoktayımmmm :1shok: :1shok: :1shok: maşallah deyin kızımaaaaklava:
burdan şunu anladım ki uyuyan bebek = melekkkkk
puhahaaa bu da güzelmiş:roflol:yarıyoo teyzesii paşaya maşallahh...benim kankide kızıoo ne diyeti bu yesin paşam dioo bi bakıom elinde muz püresi yapmış yada meyve püresii gel tamer yiyelim dioo oturupp yiyolarr bugünde doktora birlikte götürdük tameri doktor tostosum yazın bu bacaklar kollar bişecek dediii tamere...neyse doktordan çıktık benim kankii bii kızııooo doktor önce kendine baksınn dio asıl onun katkatlarıı pişecekk kendi diyet yapsın dioo kaydirigubbakcemile3 doktorumuz birazz kiloludaa
yaa canım zaten hasta öksürüo... bide damağı çok kaşınıyo mızmızlığı üstünde...hödükümü ikna ettim yarına randevu aldım.sengözlerimebaksanab.15 gün oldu hala geçmedi öksürüğü:1no2: bu kez başka doktora götürcem bakalım bu ne dicek...
ben de 3 gündür okuduğum kitaptaki taktiği deniyorum, orda 2-3 günde sonuç alırsınız diyodu gerçekten de bugün eylül hep kendi kendine uyudu, hiç sallamadım :1shok: delikafadulden üstelik 45 dakkada uyanırdı, sabah ve öğleden sonra uykularını 2şer saat uyudu şoktayımmmm :1shok: :1shok: :1shok: maşallah deyin kızımaaaaklava:
burdan şunu anladım ki uyuyan bebek = melekkkkk kaydirigubbakcemile3
yarıyoo teyzesii paşaya maşallahh...benim kankide kızıoo ne diyeti bu yesin paşam dioo bi bakıom elinde muz püresi yapmış yada meyve püresii gel tamer yiyelim dioo oturupp yiyolarr kaydirigubbakcemile3 bugünde doktora birlikte götürdük tameri doktor tostosum yazın bu bacaklar kollar bişecek dediii tamere...neyse doktordan çıktık benim kankii bii kızııoo kötükedihüso o doktor önce kendine baksınn dio asıl onun katkatlarıı pişecekk kendi diyet yapsın dioo kaydirigubbakcemile3 doktorumuz birazz kiloludaa kaydirigubbakcemile3
günaydınnnnnn.......................
ben de akşam küstüm benim hödüğe celenim .........toplantıları vardı erken kaç dedim taa gece 11 de geldi, biz annemlerde bekliyoruz gelip alacak bizi diye , kıza da banyo yaptıracaktık güya eve gidince neyse bnyodan da vazgeçtik..........en sonunda dedikk bari kız uyusun , o saatten sonra eve götürecem sabah da geri getirecem anneme ne gerek var zaten uyku gözünden akıyo .........bizim hödük bırakır mı kızını özlemiş eve götürürmüşüz bişey olmazmış, aldık götürdük, daha eve girer girmez başladı bu şu işim var, bu işim var valla dedim kusura bakma al kızını napıyosan yap .... attım kendimi banyoya mahsus çıkmadım 1 saat yıkandım , çıktım ki kızı uyutmuş ama surat beş karış ben de hiççççç sallamadım konuşmadım da , gittim yattım ........... anammmm baba olmayı bebekleri oynatmak eğlendirmekten ibaret sanıyorlar ..............kızını özlediysen toplantıya ya gitme ya erken gel yoksa da bırak çocuk uyusun ne diye alıp götürüyorsun huzursuz ediyorsun değil mi
sırtına pat pat yaparken sert vurmayın, bi de beline doğru vurarsanız böbreklere gelir, ya sırtın yukarısına ya da benim gibi popişine pat pat yapabilirsiniz..
bebeğin en fazla 2 saat uyanık kalmasına izin verin, uyandıktan 1,5 saat sonra beşiğinde olsun, yarım saati de uyumak için kullanacaksınız..
bir de uykuya dalmak için normalde de her bebekte 20 dakikaya ihtiyaç var.. hemen uyumasını beklemeyin..
dün gece de çok güzel uyuduçok mutluyum çoookkkk :darısı başınıza kızlarrrr gerçekten sizi anlayabiliyorum çünkü eylül de öyleydi uyumadıkça daha da deliriyodu şimdi uyudukça daha da sakinleşiyo melek gibi oldu
bir dee sabah 1,5-2 saat, öğleden sonra 1,5-2 saat ve akşam 6 gibi 45 dk-1 saat olmak üzere 2 uzun bir kısa gündüz uykusu uyumaları gerekiyomuşş
biz dün sabah 10-12 arası , öğlen 14-16 arası ve akşam 6-7 arası uyuduk.. 20de banyo yaptı masaj yaptık 21de mama yedi 2130da yatağındaydı.. ben bi hafta elimde defter kalemle gezdim kociş gülüyodu delisin sen diyodu kaydirigubbakcemile3 ama napalım bi plan yapmak lazım..
bir dee sabah 1,5-2 saat, öğleden sonra 1,5-2 saat ve akşam 6 gibi 45 dk-1 saat olmak üzere 2 uzun bir kısa gündüz uykusu uyumaları gerekiyomuşş
biz dün sabah 10-12 arası , öğlen 14-16 arası ve akşam 6-7 arası uyuduk.. 20de banyo yaptı masaj yaptık 21de mama yedi 2130da yatağındaydı.. ben bi hafta elimde defter kalemle gezdim kociş gülüyodu delisin sen diyodu kaydirigubbakcemile3 ama napalım bi plan yapmak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?