2008 Ekim Anneleri

ben direk yükledim ama boyutları zaten küçükt benim.bi tane kçük resim dene.

çakıl maşallah özgeye valla benim cadı çok zor uyuyordu artık nefret ediyodum uyku saatlerinden o kadar uğraşıyodum uyutmaya hemen de uyanıyodu kafamçokkarıştı inşallah hep böyle devam eder valla dünya varmış beeeeeeee :teytey:

bir de şunu öğrendim kızlar ( tecrübe ile sabittir yerimseniben ) bebekk bakımında siz ne kadar sakin davranırsanız bebeğiniz de o kadar sakin ve uyumlu oluyor, ilk zamanlar benim istediğim olmayınca sinirleniyordum ve demek ki özge bunu hissediyordu ki o da inatlaşıyordu benimle ........aynen celenin dediği gibi işi yokuşa sürerdi hep mesela uyku gözünden akardı ama ayakta sallamayınca asla uyumazdı hatta bazen abartır salladığım halde direnirdi uykuya ........ama ben sakinleştikçe ( daha doğrusu ben büyümeye başladıkca :)) ) o da sakinleşmeye başladı .... tabii ki büyümesinin de etkisi var

ahan uyandı.11,05 te uyudu 11,50 de uyandı.2 ye kadar uyumaz artıklaelaelaelaelae

ben molfıx kullanıyordum evy baby e gecıcem 2 aydır nerdeyse yoktu evy babynın ıstedgımız boyutu molfıx aldık cıktık.
gecen 3 nmara blduk aldık kullandım bırkactane guzel bende begendm kokulu falan.
sımdı bugun alıcak 4 numarasını bulursa inş eşim.

hödüğün nıye hödüklük yapıo ya coccuk hasta ıste nıye goturnenekte ısrar edıyor??
sen goturemez mısın kendın_?

katuılıyorum cakılcım.

bıraz once actı gozlerını ıhh ıhh dye mıkırdandı.ona gozukmeden hemen actm nınnısnı yıne(kapatmıstım daldı dıye) bıraz dıktı gozlerını tavana dınledı.
yıne daldı..

uyuyyan cocuk hakketen melek gıbı oluyor..mesela sabahları ıklım tum gece uykusunu guzel aldıgı ıcın neseyle uyanır.benı bıcır bıcır konusarak uyandırır.ozaman daha neşeli,hareketlı ve ogrenmeye acık oluyor..
mutlaka sabah uyandıktan sonra sabah teızlığıne baslamadan once baby eınsten dınletıyorum.:lepi:

guzel uyumadıgı zamanlarda ise ağlayarak uyanır.gunduz uykusu pek yoktu bır ara ozman delırtıyordu benı.tabı ben sınırlenınce yuzume yansıyor,daha da huysuzlenıyor.ıklım sankı bambaska bır bebk ıs gıbı gelıyor bana.herkesın evladı oyle gelıyordur mutlaka tabı.ne biliyım..sankı herseyı anlıyormus gıbı.
mesela yanına gıttiğimde hemen durup benım yuzume bakar ben gulumsyorsam oda guler,kızgın kızgın bakıyorsam ağlamaya başlar tepkı vermıyorsam oda bakar oylece anlamaya calısır.:asigim:
gecen gun esımle bır konu hakkında hararetlı sekılde tartısıyoruz.kavga değilde sesler normalınden bıraz yuksek.neyse ıklım bızebaktı baktı dudaklarını buzdü,ağlamaya baslıyodu kı aldık hemen kucagımıza kızım bız kavga etmıyoruz,senı cok sevıyoruz vs. konustuk ,oynadık hemen.cok duygusal:asigim:

haklısın çıtırım şimdi bebekler çok bilmişler, herşeyi anlıyorlar , duygusallar da gerçekten , ben de geçen gün haberleri izlerken sinirlerim bozuldu ağladım, özge de kucağımda mamasını yiyordu , yüzüme baktı kaldı , biberonu filan bıraktı, sonra dudakları büzdü gözleri doldu , çok üzüldüm yaptığıma hemen toparlandım güldüm de neşesi yerine geldi bebişimin

yarın aksam gorumcem gelıo.
bırı 4 bırı 1,5 yasında ıkı cocuguylann:1ninca:

sabahtan temızlık yaptım bende.
banyo,mutfak cıfledım.
supurup sılıcem simdi,sonra da utu var.
sonra gorusurus kızlar öptm

kankin dğru sölemiş vallaaa, len meran bak bizim bi akrabamız vardı, ali diye oğlu vardıydı şindik kocaaa delikanlı oldu, ben o zamanlarda ortaokula gidiyodum sanırsam bebekliğini biliom sıpanın, anamm bi tombişti bi tombişti ki anlatamam sana öle böle diil, sein tamer halt etmiş yani, aliş diye seviyodum ben onu, böle yüzü gözü et doluydu heryeri bıngıl bıngıl, anaaa çocuk ayaklandı bi kilo vermiş çıta gibin, şimdik halen daha inceciktir, hala daha hayret ederim o tombik çocuk böyle nasıl zayıf oldu diye, sttiret sen dru o kadar da ciddiye alma, icük hareketlensin de görüyüm ben tameri yağ tutabiliyomu vücudunda
günaydın hatunlar.....
bu benim oğlum sabahın 6 dan beri bağrıo...kafam şişti delircem...kafamçokkarıştı

niye ağlıyo acaba yaaa :uhm:

niye uyumuyo len bu gülçe zillisi yaav, yat işte uyu sen bebeksin yav hayret bişi haaaaaaa

ya bu senin koca da amma hödük ha, len senin beben hasta başkasınınki deelki, daha sen gtmeyelim desen bile götürelim demesi lazım, len benim hödük de inadına en ufak bişide dra götürelim der, ben anlamiim bu hödükleri yaaaa
e yuh yani sen akşama kadar oyunmu oynuyomuşun ay bi de utanmadan böle sölüyolar ya sinir oluyom yaaa :mymeka:
yavrum bak ben bazen sallayarak bazen kucağımda o an benim sıpa nasılistiyosa işte ağzına emzğini verip sarhoşlatıyorum, iyice uyuklamaya başlıyo, artık kıpırdatsam da isyan etmez dediğim noktada alıyorum yatağına koyuyorum, kıpırdatınca gözünü açıyo biraz beni süzüyo biraz etrafına bakıyo ama sonra yeniden uyumaya başlıyo, bi de emziği ağzında tut sürekli, o uzun uyumalarını sağlıyomuş
ayrıca biiz hala 3numero kullanıyoz vede daha 1 ay falan kullancam yani gayet de iyi hiç bi sorunumuz yok bezle belki 1 aydan da fazla kullanırız daha 7 bile olamadık biz zar zor 6.5u denkleştirdik

biz de 3 numero kullanıyoz valla, senin hesap biraz daha kullancak gibiyiz, biz 6.5 kilo .bilem olamadık kaydirigubbakcemile3
ben o işe gidince hiç bişe yapmıo sanıyomusum.ben istiyomusum işten gelince hep o bakdsın. deliricem.cok accaip moralim bozuk senağlama

bakcek tabi, cemreyi karnına koydu iş bittimi sanıyo, sanki çocuk bakmak sadece kadınların görevi hayret bişi, kendi işe gidince daha dinleniyo beyfendi, ahan dövecem bu senin herifi ha heeeeee bu tekniğin bi benzerini ben kendi kendime keşfettiydim anam, ne becerikli karıyım yav :roflol:

helal len sana, bigün bende ettiydim bööle, inadıma banyodan çıkmadım suyun altında öööle beklediydim, oh canıma deysin öğrensinler babalığı kaydirigubbakcemile5

sabahtan temızlık yaptım bende.
banyo,mutfak cıfledım.
supurup sılıcem simdi,sonra da utu var.
sonra gorusurus kızlar öptm

çıtır kolay gelsin valla çocuklu misafir çok zor oluyo yaaa
bize de geçende eşimin arkadaşı geldi amannn iki çocuklular biri 17 aylık ben öyle hareketli bebe görmedim ay bi dakka durmadı çok yaramazdı ama çok da sevimliydi :asigim: annesi hayattan nefret etmiş yazıkkkk delikafadulden

kızlar albüm yaptım galiba oldu :lepi:

bılıom ondan koorkuom.
yanmdan ayırmıycam mumkun oldugunca.
ne kadar kalılar acep.:uhm:
edremittekimi

hmm bi bakam küçültmeenmi gerekiomus len:uhm:

Slm kızlar nasılsınız Çıtırım sana kolay gelsin işin zor:teselli: Çakılım gerçekten ya bizim yeğenlerde öyle neden göz kontrolü yapmak isterler bu çocuklar ki Allah Allah kaç kere oyulmaktan kurtardım bebeğimiÇok üzgünüm çoook

kızlar günaydinnnn.
Dün gece biz hic uyumadık.Dun Yamanin karma ve pnomokok aşısı yapildi.Atesi olmasin diye yarim fitilde yaptim ama ise yaramadi.Sabaha kadar mız mız mız...Sabah yarim ölçek şurup verdim,simdi yeni uyudu.

selam hatunlar..oğlumla yazdıklarınızı okuyoduk bi baktım sesi kesildi gözler kapanıo hemen yatırdım yatağına verdim emziğini uyuyo şimdi:lepi:... yavrumun burnuda akmaya başladı...
cıtırcım ben götürebilirim tabide adam çok ewhamlısın bilmemne öyle böle dio beni sinir edio...bide her götürdüğümüzde doktorumuz bişeyi yok dio..ee o zamanda ben pipirikli karı oluom..ama yarın başka hastaneye başka doktora götürecem...:jeyyar::jeyyar:
bide benim oğluşum arada kendi kendine uyuduğu zaman çok kısa sürede uyanıo..özellikle dikkat ettim ben uyutunca uyanmıo kendi uyuduysa 15-20 dakka sora uyanıo neden acep çözemedim:sm_confused:
bide ben şuan oturma odasında yatıp kalkıom..benim üst katı ısıtamadık..1-2 güne kadar çıkcam yukarı hawalar iyi gider heralde bundan sonra..o zaman odasına yatırıyım diom babasıda daha erken dio..ne dersiniz erkenmi daha karar veremedim napimki:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…