2008 Ekim Anneleri

yorumlar için teşekkür ediyorum kızlarrrr

celencim buarada inan sen söyledin şimdi aklıma geldi, bebeklerin omzuna maşallah gibi şeyler takılıyo sahi de miii biz hiç yapmadık öyle bişey kaydirigubbakcemile3 bu saatten sonra da almayalım napimmm :roflol:

geçmiş olsun canım

ben nisan bası veya sonunda gecicem odasına.bi kac gün bizde orda yatarız.sonra tek.pooff su gece uykusunu bi düzene sokup tee sabaha kadarbuyusa barı ozamana kadar

bizim maşallahı oto koltuğunda.gecen bi alısveriş merkezinde tokacıya girdik ordaki kız oraya taktılülülülülülü

yoğurdum gene olmamıs.resmen süt.yedirmedim bende süt yasakdiye.yedirmedi değil iöirmedim resmen süt yaaa dellenejiiimmmmmm

bilmemm ki ama yaramaz olsun uslu olsun her çocuk bunu bi kere tecrübe ediyor , galiba oyuncak mı gerçek mi diye kontrol ediyorlar delikafadulden

yoğurdum gene olmamıs.resmen süt.yedirmedim bende süt yasakdiye.yedirmedi değil iöirmedim resmen süt yaaa dellenejiiimmmmmm

canım ya mamadan mayalasana o zaten süt gibi oluyo katı olması şart değil ki önemli olan yoğurttaki kültürü alması..

canım ya mamadan mayalasana o zaten süt gibi oluyo katı olması şart değil ki önemli olan yoğurttaki kültürü alması..

mamaylada tutturamadım.bununda tadı resmen süt.hiç yoğurt ntadı yok.yedireyimmi?

mrb arkadaşlar
2 gündür hiç giremiyorum kızımla memlekete gidecez o yüzden hazırlık falan yaptım bir türlü katılamadım sohbetler aklım hep burda kaldı amasırnaşık şey bebişlerde sizlerde iyisinizdir umarım

memleket nere len?otoboslanmı gitcen?nasu gitcen bebişlern?

naber kızlar??inanılmaz bunaldın evde.ne yapsam diye düşünüyorum.kocişin de işi var.gesmeye gidemeyyok.kaynanacım da lahana sarıyo teyzemle.üfff.napsam ya valla bunaldım

memleket nere len?otoboslanmı gitcen?nasu gitcen bebişlern?

canım ben adanalıyım eşim şuan urfada görev yapıyor nisanda izin var ama ben önden gitcem kızımla daha fazla kalmak için eşim gelince bikaçgün kalıp onun memleketine gitcez.otobüsle gitcem canım kızımla ilk yolculuğum olacak bilmiyorum artık ormu olur kolaymıı ama benim kuzucuğum maşallah akıllı üzmez beniisırnaşık şey

bende gitsemmi diye düşünüyom ama nasıl belki kızım ortam değişirse normale döner

valla canım bende kızımda çok bunaldık evde otur otur zaman geçmiyor -tatlicadiarzu-annemleride 5 aydır görmüyorum özledim vallasenağlama.değişiklik iyi olurr.senin memeleket neresi canımm

biraz önce ekim anneleri bebişlerinize ne yedirdiniz topiğine de yazdım.sütü kaynat.biraz soğusun ama elini yaksın.mayayı kat.sonra sar.valla ben akşam yapıp sabah açıyorum.sonra aç.eğer tutmadıysa ağzını aç içine biraz daha maya kat.sıcak suyun içine oturt şişeyi.sonra biraz dursun orda.sonra çıkar ve tekrar sar.bak nasıl tutuypo yavrum.kaynanam böle yappıyo benimyerimseniben:teytey:

off ya biz ne yapalım siz gidecek yer arıyonuz biz işle ev arasında mekik örüyoruz
bu arada Celencim bende beceremiyom mamayla yoğurt mayalama işini bayat mama gibi pis kokuyo hemde bozulmuş gibi görünüyor kesik kesik olmuyor

valla canım bende kızımda çok bunaldık evde otur otur zaman geçmiyor -tatlicadiarzu-annemleride 5 aydır görmüyorum özledim vallasenağlama.değişiklik iyi olurr.senin memeleket neresi canımm

biz hataylıyız canım ama ben imkansız gidemem kızım acaip menopozlu çünkü 10-30 mayıs arası beraber gitcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…