2008 Ekim Anneleri

edremittekimi

hmm bi bakam küçültmeenmi gerekiomus len:uhm:

evt canım o.a.s

anaa dikkatli davran len bıngıldağına neyin basarlar gözünü çkartırlar alah korusun
tamam ıboscum dıkkat edıcem..:çok üzgünüm:

tsekkurlerr:çok üzgünüm:

nasıl bişii yok ya baal gıbı var işte..nıe oksursun ozaman.
baska bır dktora gotr gvenecegın bırı olsun.bişeyı yok deerse çıngar cıkarrkötükedihüso

ehehe bızde takmadık.ılk doğdugunda takmıstı annemler hastanede hemsıre cıkar onu tehlkelı takma dedı,kızdı,hak verdım dogru.cıkarıs o cıkarıs bıda takmadıkkaydirigubbakcemile3

aa ne gusell..hayırlısı ıle gt gel sağ salım ins.
bende gitsemmi diye düşünüyom ama nasıl belki kızım ortam değişirse normale döner
gıt bakalım sansını dene.baktın olmucak donersın.sana değişiklik olur en azından.
naber kızlar??inanılmaz bunaldın evde.ne yapsam diye düşünüyorum.kocişin de işi var.gesmeye gidemeyyok.kaynanacım da lahana sarıyo teyzemle.üfff.napsam ya valla bunaldım

olm sız kocanız olmdan yasayamıomusunuz.at arabasına couğu ıkı dolaş gel..nolcakk:1rolleyes:

kızım uyandı mızmızlanıyor daha 1 saat olmadı uyuyalı hemen uyandıı zilliii Çok üzgünüm çoookneyse arkadaşlar ben çıkıyotrum fırsat bulur bulma zgirecem tekrardan hepinizi öptümmmŞeniz

slm kızlarr nöörüyonuz.ilk defa yoğurt mayaladım.şimcüükkk sorularım varr cevaplarsanız çok sevindirik olurum hee.
1.sorum bu yoğurt sarılı halde nekadar duracak dışarıda
2.sorum ise şevval senaya elme püresi ve havuç suyu veriyom 1 haftadır dün çok çığırdı 1 kere ıyandığında kaka yapmıştı.sanki böle ıkınıyo yada biyeri ağırıyo gibi ağladı daha doğrusu morarana kadar çığırdı.sizce gaz mı oluyo yada kabız mı.ne yapmam lazım gece aç diye milupanın sütlü pirinçli muhallebiseinden de verdim bana mısın demedi.
bugün ne yedirdiğniz sayfasında çıtır mıydı tam hatırlamıyom kayısı verdiğini yazıyodu.nasıl veriyosunuz hazır mı normal mi.belki kaka yapar gerçi dün sabah yapmıştı.yine mok muhabbetini açtım ama napcamı bilemedümmm idare edüverin garii..

ben dışarda 3-4 saat duracak diye biliyorum öylede yapıyorum tutuyor ben geçen ay ilk elma suyu verdiğimde çok rahatsızlanmıştı ama sonra alıştı geçen gün yoğurdunun içine muz koydum amanın gece uyutmadı beni gaz yapmış muz bana bile gaz yapıyor neyse diyeceğim o ki ertesi gün armutlu yoğurt verdim o gün melek gibiydi yani armut bağısaklarını çalıştırdı biz bile kabız olunca armıt yiyoruz belki armut suyu verirsen rahatlar bir dene istersen canım

1 . yoğurt 3,5 - 4 saat sarılı olarak dursa yeter sonra buzdolabına kaldır canım dolapta da 4-5 saat bekletiyorum ben
2. ben havuç suyu verince kızım da çok ağladı sanırım gaz yapıyo , kaysı da gaz yapabilir diye korktum vermedim ben

eyu nısacım sen nörüonn..
1)3,5 4 saat tutuyorum ben bırokadarda dolapta dınlendırıyorum.
2)bunu bılemicimm:uhm:hıc kabızık ve gaz sorunu yasamadık:uhm:
3)bazılarını hazır verorum bazılarını kendım yapıyorum.mesela seftalyı,kayısı yı,murdum eriğini,yaban mersınını sımdı bulamıycam için onları hazır alıyorum.(hero baby organık olanından ama.)

kızlar bebişleri ne zaman oturtacağız oturtmaya başlayan varmı doktor 6 . aydan sonra destekli oturtabileceğimizi söyledi bu ay oturtmaya başlayacağız sanıyordum ya oğlum yatmaktan çok sıkılıyor anakucağındada oyun halısındada sıkılıyor nasıl avutacağımı şaşırdım yavrucağı

selamlar ben geldüm
şu kendi kendine uyutma işini şimdilik askıya aldım dellendim iicedelikafadulden
dün gece kendi kendine uyuduydu ya bi 40 dk sonra bi uyandı uyutabilene aşkolsun pış pış yapıp koyuyom olmuyo kucakta sallıyom olmuyo hep dalıyo koyunca 10 dk sonra uyanıyoo -tatlicadiarzu- bktım olmıcak saat 1 tekrar pışpışladım uyuttum yüzüstü çevirdim uyudu sıpa
yok anacım bizim sorunumuz yatış tarzı kendi kendine uyusa da yüzüstü dönemeyince uyanıyoo bu yüzden dönebilene kadar askıya aldım
sabah beri de o yüzden uyumadı zaten kuzum bugün saat 2 pes ettiğim saattir şimdi yüzüstü uyuyoo sıpacanım

dbest cim albümünü merak ettim ama göremedim di bi baktım ki biz seninle arkadaş değilmişizkaydirigubbakcemile3

ok çakılım 4-5 bekleteyim umarım tutarr.çıtırcım ben hani kayısı belki kabızsa iyi gelir diye.bir de hiç mama vermedim nerden başlayacağımı bilemiyom.dr umuz bize hiç mamadan bahsetmedi sadece 10 gün sonra sebze çorbası yap dedi.ne panikledim bu ekgıdaya geçişte bakalım nolcek
terkencim benim dr da 6 ayını doldursun öyle destekli otutcaz dedi bilemiyom ki..

kızlar bana kadın doğumcum 6 aylık olunca gelirsin demişti gidecekmisiniz 6 aylık kontrole tırsıyom yaakafamçokkarıştı

hazır gıdalar konusunda bn pek rahat değilim..... iyi bir markanın organik meyve püresi ve sebze püresi var ikisinden de aldım yedirdim kızıma , çocuğun nefesi bile ekşi kokmaya başladı , ağzına su geliyor sürekli, onları vermeyi kestim düzeldi , demek çok sağlıklı değiller diye düşündüm ben de vermiyorum, herşeyi mevsiminde yesin , şimdi elma, havuç, armut, muz yeterli , sebze de zaten patates, havuç , balkabağı vs. var , diğer sebze ve meyveler de çıktıkça yediririm

evet çakılım aynen dr da bu açıklamayı yaptı bana sebzeleri illa mamayla karıştırman gerekmiyo dedi.kahvaltıya önümüzdeki ay başlıycak mışız onu da mamalarla yapmıycaksın dedi.sadece çok aç oluğunu hissedersen milupanın sütlü pirinçlimuhallebiden ver dedi..hayırlısı herşey bebşlrimiz için valla

nisacım sütlü pirinçli mama yerine de pirinç unu ile biz pişirsek olmaz mı , ben öyle yapıyorum valla

ek gıdaya geçerken barsak alışkanlıklarında değişiklik olabilir.. 1 haftaya kadar kaka yapmayabilir mesela buna hazırlıkllı ol.. bebeğin ateşi yok, karnında şişlik yok, genel durumu iyiyse 1 hafta beklicesin mçsın diye kaydirigubbakcemile3 ama zamanla alışıyolar benim eylül de katı gıdaya geçtiğimiz ilk 15 gün sadece 3 kere mçtı şimdi düzeldi çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…