edremittekimi
hmm bi bakamküçültmeenmi gerekiomus len:uhm:
tamam ıboscum dıkkat edıcem..:çok üzgünüm:anaa dikkatli davran len bıngıldağına neyin basarlar gözünü çkartırlar alah korusun
Slm kızlar nasılsınız Çıtırım sana kolay gelsin işin zor:teselli: Çakılım gerçekten ya bizim yeğenlerde öyle neden göz kontrolü yapmak isterler bu çocuklar ki Allah Allah kaç kere oyulmaktan kurtardım bebeğimiÇok üzgünüm çoook
selam hatunlar..oğlumla yazdıklarınızı okuyoduk bi baktım sesi kesildi gözler kapanıo hemen yatırdım yatağına verdim emziğini uyuyo şimdi:lepi:... yavrumun burnuda akmaya başladı...
cıtırcım ben götürebilirim tabide adam çok ewhamlısın bilmemne öyle böle dio beni sinir edio...bide her götürdüğümüzde doktorumuz bişeyi yok dio..ee o zamanda ben pipirikli karı oluom..ama yarın başka hastaneye başka doktora götürecem...:jeyyar::jeyyar:
bide benim oğluşum arada kendi kendine uyuduğu zaman çok kısa sürede uyanıo..özellikle dikkat ettim ben uyutunca uyanmıo kendi uyuduysa 15-20 dakka sora uyanıo neden acep çözemedim:sm_confused:
bide ben şuan oturma odasında yatıp kalkıom..benim üst katı ısıtamadık..1-2 güne kadar çıkcam yukarı hawalar iyi gider heralde bundan sonra..o zaman odasına yatırıyım diom babasıda daha erken dio..ne dersiniz erkenmi daha karar veremedim napimki:uhm:
yorumlar için teşekkür ediyorum kızlarrrr
celencim buarada inan sen söyledin şimdi aklıma geldi, bebeklerin omzuna maşallah gibi şeyler takılıyo sahi de miii biz hiç yapmadık öyle bişey kaydirigubbakcemile3 bu saatten sonra da almayalım napimmm :roflol:
mrb arkadaşlar
2 gündür hiç giremiyorum kızımla memlekete gidecez o yüzden hazırlık falan yaptım bir türlü katılamadım sohbetler aklım hep burda kaldı amasırnaşık şey bebişlerde sizlerde iyisinizdir umarım
gıt bakalım sansını dene.baktın olmucak donersın.sana değişiklik olur en azından.bende gitsemmi diye düşünüyom ama nasıl belki kızım ortam değişirse normale döner
naber kızlar??inanılmaz bunaldın evde.ne yapsam diye düşünüyorum.kocişin de işi var.gesmeye gidemeyyok.kaynanacım da lahana sarıyo teyzemle.üfff.napsam ya valla bunaldım
slm kızlarr nöörüyonuz.ilk defa yoğurt mayaladım.şimcüükkk sorularım varr cevaplarsanız çok sevindirik olurum hee.
1.sorum bu yoğurt sarılı halde nekadar duracak dışarıda
2.sorum ise şevval senaya elme püresi ve havuç suyu veriyom 1 haftadır dün çok çığırdı 1 kere ıyandığında kaka yapmıştı.sanki böle ıkınıyo yada biyeri ağırıyo gibi ağladı daha doğrusu morarana kadar çığırdı.sizce gaz mı oluyo yada kabız mı.ne yapmam lazım gece aç diye milupanın sütlü pirinçli muhallebiseinden de verdim bana mısın demedi.
bugün ne yedirdiğniz sayfasında çıtır mıydı tam hatırlamıyom kayısı verdiğini yazıyodu.nasıl veriyosunuz hazır mı normal mi.belki kaka yapar gerçi dün sabah yapmıştı.yine mok muhabbetini açtım ama napcamı bilemedümmm idare edüverin garii..
slm kızlarr nöörüyonuz.ilk defa yoğurt mayaladım.şimcüükkk sorularım varr cevaplarsanız çok sevindirik olurum hee.
2.sorum ise şevval senaya elme püresi ve havuç suyu veriyom 1 haftadır dün çok çığırdı 1 kere ıyandığında kaka yapmıştı.sanki böle ıkınıyo yada biyeri ağırıyo gibi ağladı daha doğrusu morarana kadar çığırdı.sizce gaz mı oluyo yada kabız mı.ne yapmam lazım gece aç diye milupanın sütlü pirinçli muhallebiseinden de verdim bana mısın demedi.
bugün ne yedirdiğniz sayfasında çıtır mıydı tam hatırlamıyom kayısı verdiğini yazıyodu.nasıl veriyosunuz hazır mı normal mi.belki kaka yapar gerçi dün sabah yapmıştı.yine mok muhabbetini açtım ama napcamı bilemedümmm idare edüverin garii..
hazır gıdalar konusunda bn pek rahat değilim..... iyi bir markanın organik meyve püresi ve sebze püresi var ikisinden de aldım yedirdim kızıma , çocuğun nefesi bile ekşi kokmaya başladı , ağzına su geliyor sürekli, onları vermeyi kestim düzeldi , demek çok sağlıklı değiller diye düşündüm ben de vermiyorum, herşeyi mevsiminde yesin , şimdi elma, havuç, armut, muz yeterli , sebze de zaten patates, havuç , balkabağı vs. var , diğer sebze ve meyveler de çıktıkça yediririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?