kızlar bebişleri ne zaman oturtacağız oturtmaya başlayan varmı doktor 6 . aydan sonra destekli oturtabileceğimizi söyledi bu ay oturtmaya başlayacağız sanıyordum ya oğlum yatmaktan çok sıkılıyor anakucağındada oyun halısındada sıkılıyor nasıl avutacağımı şaşırdım yavrucağı
selamlar ben geldüm
şu kendi kendine uyutma işini şimdilik askıya aldım dellendim iicedelikafadulden
dün gece kendi kendine uyuduydu ya bi 40 dk sonra bi uyandı uyutabilene aşkolsun pış pış yapıp koyuyom olmuyo kucakta sallıyom olmuyo hep dalıyo koyunca 10 dk sonra uyanıyoo -tatlicadiarzu- bktım olmıcak saat 1 tekrar pışpışladım uyuttum yüzüstü çevirdim uyudu sıpa
yok anacım bizim sorunumuz yatış tarzı kendi kendine uyusa da yüzüstü dönemeyince uyanıyoo bu yüzden dönebilene kadar askıya aldım
sabah beri de o yüzden uyumadı zaten kuzum bugün saat 2 pes ettiğim saattir şimdi yüzüstü uyuyoo sıpacanım
dbest cim albümünü merak ettim ama göremedim di bi baktım ki biz seninle arkadaş değilmişizkaydirigubbakcemile3
panıkleme canım nıye panıklıyorsun?sormak ıstedıgın bısı olunca sorarsın buraya.ok çakılım 4-5 bekleteyim umarım tutarr.çıtırcım ben hani kayısı belki kabızsa iyi gelir diye.bir de hiç mama vermedim nerden başlayacağımı bilemiyom.dr umuz bize hiç mamadan bahsetmedi sadece 10 gün sonra sebze çorbası yap dedi.ne panikledim bu ekgıdaya geçişte bakalım nolcek
terkencim benim dr da 6 ayını doldursun öyle destekli otutcaz dedi bilemiyom ki..
kızlar bana kadın doğumcum 6 aylık olunca gelirsin demişti gidecekmisiniz 6 aylık kontrole tırsıyom yaakafamçokkarıştı
hazır gıdalar konusunda bn pek rahat değilim..... iyi bir markanın organik meyve püresi ve sebze püresi var ikisinden de aldım yedirdim kızıma , çocuğun nefesi bile ekşi kokmaya başladı , ağzına su geliyor sürekli, onları vermeyi kestim düzeldi , demek çok sağlıklı değiller diye düşündüm ben de vermiyorum, herşeyi mevsiminde yesin , şimdi elma, havuç, armut, muz yeterli , sebze de zaten patates, havuç , balkabağı vs. var , diğer sebze ve meyveler de çıktıkça yediririm
benimki hazır mama sevmiyor yaa ben de bütün çeşitleri almıştım özenerek daha 4 aylık bile yoktu eve mama stokladım resmen.. hangini versem burun kıvırıyo yemiyo.. kuscak gibi oluyo.. kendi yaptıklarımı da pek sevmiyor.. zamanla alışır diye ümit ediyorum..
severek yediği tek şey gece muhallebisi, abowww deli oluyo ona çabuk çabuk vercekmişim bi de nasıl kızıyooo kaydirigubbakcemile3 ben verene kadar ağzını açıp bekliyo yavrummm :asigim:
gecen ayki kontrolde dedi bizim doktor nine.yavas yavas dstekli oturtaya basla diye.bizde basladıydık.şimdi destekdiz 3+4 saniye kalabilio.sende basla terkencim.kızlar bebişleri ne zaman oturtacağız oturtmaya başlayan varmı doktor 6 . aydan sonra destekli oturtabileceğimizi söyledi bu ay oturtmaya başlayacağız sanıyordum ya oğlum yatmaktan çok sıkılıyor anakucağındada oyun halısındada sıkılıyor nasıl avutacağımı şaşırdım yavrucağı
[
olur mu cakılcım agzına su gelmesıyle ne ılgısı varkı..belkı ozge sevmemiştir.her bebek yemez cunki..sağlıksız olur mu hıc...sonucta bebekler ıcın uretılıyorlar bırsuru vıtamn var nesı sağlıksız??organık olmayanların ıcınde tamam katkı maddsı,hormon vs olabılır ama organık olanlara ozellıkle mılupa ve hero babynınkıne guvenıyorum ben.hergun olmasada ,,verıyorum.özellıkle dısarıda oldugumuzda hemen ac kavanozu ,yedır cok pratık ..
bayılıyorum o hallerine ,karınları açsa bi de sevdikleri bişey yedirirsek çok mutlu oluyorlar :1hug: akşam bizim ki de mama saati filan da değildi ama acıktı demek azcık muz ezdim yediriiyim dedim, çılgına döndü heyecandan, nasıl sabırsızlanıyor görsen kaşığı kendisi tutup çekiyor ağzına
benimki hazır mama sevmiyor yaa ben de bütün çeşitleri almıştım özenerek daha 4 aylık bile yoktu eve mama stokladım resmen.. hangini versem burun kıvırıyo yemiyo.. kuscak gibi oluyo.. kendi yaptıklarımı da pek sevmiyor.. zamanla alışır diye ümit ediyorum..
severek yediği tek şey gece muhallebisi, abowww deli oluyo ona çabuk çabuk vercekmişim bi de nasıl kızıyooo kaydirigubbakcemile3 ben verene kadar ağzını açıp bekliyo yavrummm :asigim:
eee hazır sevmıo
senın yaptıklarını sevmıo ne sevıoo bu sıpaaaaaaklava:
o gece muhallebısı hanküü?
herkese merhabaa.
geçmişe bakamadım ama umarım herkes iyidir.biz berbat bi gece geçirdik.velet saat başı uyandı yakafamçokkarıştıhatta bazen yarım saatte bi..sersem oldum tüm gece.öğlende 3 saat ayağımda uyudu.tutuldum valla.şimdi bi yandan parmağını emiyo,bi yandan cin cin bana bakıyo.ne güzel ek gıdaları severek yiyo bebişleriniz.biz ne yesek yer gök mama oluyo.bende kavonoz maması vermek istemiyodum ama evde yaptıklarımı ağzına bile sürmüyo.bikaç defadır veriyom.yalayıp yutuyo sinir oluyom:mymeka:benim özene bezene yaptıklarımı yemiyo..örneğin az önce kendi yaptığım yoğurdu verdim..öğüre öğüre bi hal oldu:uhm:kusacak gibi..gittim içine milupa pirinçli muhallebiden attım 2 tatlı kaşığı.1 çay kaşığıda pekmez.mırın kırın etti ama yedi zorla..enerjimin tükendiğini hissediyorum bazen.alt komşumun 3 ay büyük bi oğlu var.tazmanya canavarı gibi maşallah.ne bulsa silip süpürüyo.yağız gibiykende herşeyi yiyodu.şuan emekleme faslını geçti tutunup kalkıyo.gerçi kıyaslama yapmak için söylemiyom ama herşeyi yesin istiyorum yaaaaaaa:çok üzgünüm:
meme seviyo benimki memeeeeee kaydirigubbakcemile3
gece muhallebisi dediğim işte pirinçli muhalebi var ya milupanın onu seviyo bi de bebelac ın irmikli muhallebisini seviyor.. hero baby nin muhallebilerini sevmedi..
herkese merhabaa.
geçmişe bakamadım ama umarım herkes iyidir.biz berbat bi gece geçirdik.velet saat başı uyandı yakafamçokkarıştıhatta bazen yarım saatte bi..sersem oldum tüm gece.öğlende 3 saat ayağımda uyudu.tutuldum valla.şimdi bi yandan parmağını emiyo,bi yandan cin cin bana bakıyo.ne güzel ek gıdaları severek yiyo bebişleriniz.biz ne yesek yer gök mama oluyo.bende kavonoz maması vermek istemiyodum ama evde yaptıklarımı ağzına bile sürmüyo.bikaç defadır veriyom.yalayıp yutuyo sinir oluyom:mymeka:benim özene bezene yaptıklarımı yemiyo..örneğin az önce kendi yaptığım yoğurdu verdim..öğüre öğüre bi hal oldu:uhm:kusacak gibi..gittim içine milupa pirinçli muhallebiden attım 2 tatlı kaşığı.1 çay kaşığıda pekmez.mırın kırın etti ama yedi zorla..enerjimin tükendiğini hissediyorum bazen.alt komşumun 3 ay büyük bi oğlu var.tazmanya canavarı gibi maşallah.ne bulsa silip süpürüyo.yağız gibiykende herşeyi yiyodu.şuan emekleme faslını geçti tutunup kalkıyo.gerçi kıyaslama yapmak için söylemiyom ama herşeyi yesin istiyorum yaaaaaaa:çok üzgünüm:
canım yaaa bu kadar üzülme:teselli: biz bile bu yaşımızda herşeyi yemioz yemek seçioz..onlar nasıl seçmesinler ki cok cok emdiler kaç ay şimdi birden bire farklı şeylerin tadını alıolar hepsini sewcekler die bişi yok üzülme biraz zaman geçsin birçok şeyi bayıla bayıla yicekler bence...hoş ben daha hiç bişi vermedim yaa neyse...yerimsenibenyerimseniben
sağol canım..ufacık bi cümle bile bazen insanın üstündeki stresi alıyoŞenizstres yapma canım.yer inş merk etme..sımdı yemezse ılerde de yemez dıye dusunme.bn cok bılıyorum kuckken yıyıp sonradan yemeyeni...
eylül sabah kahvaltısı ve gece muhallebisini severek yiyor allaha şükür hiç arıza çıkarmıyo amaaaa
meyve suyu-püresi, sebze püresi, çorba, yoğurt yedirmekten nefret ediorummm
anca 2 kaşık yiyo onda da öğüre öğüre hal oluyo :çok üzgünüm: ben ısrarla veriyorum ama alışacak mı bilmem..
eylül sabah kahvaltısı ve gece muhallebisini severek yiyor allaha şükür hiç arıza çıkarmıyo amaaaa
meyve suyu-püresi, sebze püresi, çorba, yoğurt yedirmekten nefret ediorummm
anca 2 kaşık yiyo onda da öğüre öğüre hal oluyo :çok üzgünüm: ben ısrarla veriyorum ama alışacak mı bilmem..
nerdeyse 6 aylık olcaz yaa.ama pes etmek gibi bi niyetim yok.sevmediği şeyi bikaç gün sonra mutlaka yeniden veriyorum.yine yemezse içine başka şeyler karıştırıyorumki yiyip vitaminini alsın.
bu arada benim dr.uma sormayı unuttuğum,ve bugün bebeklere ne yedirdiniz bölümünde gördüğüm bikaç şey var.bende bunları araştırıyodum.size danışayım en iyisi.cevaplarsanız çok sevinirim
1:kahvaltılarda cicibebe veriyoruz diyenler var,bunun hiçbi sakıncası yok dimi?ben de vermek istiyorum birazcık aptamil 2 ile karıştırıp.hangi markayı veriyosunuz?
2:içine yumurta ve pekmez koyuluyomuş.ben daha hiç yumurta vermedim.dr.unuzmu söyledi yoksa kendi insiyatifinizmi?yumurtanın sarısının ne kadarını koyuyorsunuz?
3:bebeklere özellikle mi labne peyniri mi veriliyo?beyaz peynir tuzlu olduğu için sanırım:uhm:
4:muz 6 aydan sonra verilmiyomuydu??:uhm:
ya çok soru sordum kusura bakmayın ama son kontrolde yangından mal kaçırır gibi baktı adam yağızakötükedihüsosoracağım herşeyi unuttumbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?