nerdeyse 6 aylık olcaz yaa.ama pes etmek gibi bi niyetim yok.sevmediği şeyi bikaç gün sonra mutlaka yeniden veriyorum.yine yemezse içine başka şeyler karıştırıyorumki yiyip vitaminini alsın.
bu arada benim dr.uma sormayı unuttuğum,ve bugün bebeklere ne yedirdiniz bölümünde gördüğüm bikaç şey var.bende bunları araştırıyodum.size danışayım en iyisi.cevaplarsanız çok sevinirim
1:kahvaltılarda cicibebe veriyoruz diyenler var,bunun hiçbi sakıncası yok dimi?ben de vermek istiyorum birazcık aptamil 2 ile karıştırıp.hangi markayı veriyosunuz?
2:içine yumurta ve pekmez koyuluyomuş.ben daha hiç yumurta vermedim.dr.unuzmu söyledi yoksa kendi insiyatifinizmi?yumurtanın sarısının ne kadarını koyuyorsunuz?
3:bebeklere özellikle mi labne peyniri mi veriliyo?beyaz peynir tuzlu olduğu için sanırım:uhm:
4:muz 6 aydan sonra verilmiyomuydu??:uhm:
ya çok soru sordum kusura bakmayın ama son kontrolde yangından mal kaçırır gibi baktı adam yağızakötükedihüsosoracağım herşeyi unuttumbenneyaptımki
nerdeyse 6 aylık olcaz yaa.ama pes etmek gibi bi niyetim yok.sevmediği şeyi bikaç gün sonra mutlaka yeniden veriyorum.yine yemezse içine başka şeyler karıştırıyorumki yiyip vitaminini alsın.
bu arada benim dr.uma sormayı unuttuğum,ve bugün bebeklere ne yedirdiniz bölümünde gördüğüm bikaç şey var.bende bunları araştırıyodum.size danışayım en iyisi.cevaplarsanız çok sevinirim
1:kahvaltılarda cicibebe veriyoruz diyenler var,bunun hiçbi sakıncası yok dimi?ben de vermek istiyorum birazcık aptamil 2 ile karıştırıp.hangi markayı veriyosunuz?
2:içine yumurta ve pekmez koyuluyomuş.ben daha hiç yumurta vermedim.dr.unuzmu söyledi yoksa kendi insiyatifinizmi?yumurtanın sarısının ne kadarını koyuyorsunuz?
3:bebeklere özellikle mi labne peyniri mi veriliyo?beyaz peynir tuzlu olduğu için sanırım:uhm:
4:muz 6 aydan sonra verilmiyomuydu??:uhm:
ya çok soru sordum kusura bakmayın ama son kontrolde yangından mal kaçırır gibi baktı adam yağızakötükedihüsosoracağım herşeyi unuttumbenneyaptımki
Kizlarr gun formundasinizz oku oku bitmiyoo biratimm son sayfalari okumadimm bu ek gida konusu benimda kafami karistiriyoo daha hic yogurt yediremedim ya 1kere verdim sevmedi zaten mamadan yaptigim yogurtar olmadii tadi bile yokk bu meyve purelerini hic sevmiyoo pirincunu ile bi kere muhallebi yatim az bisey yedi hero babynin pirinli muhallebilerini felan sev.edi milupaninkini sevdi mama yapip icine bebe biskuvisi eziyom onuda mirinkirin yiyo onceden ne versem yiyodu yaa bende bu kiz istahli olaacak diyodum ama soyle bisey var aksam bizimle birlikte yemekte ne varsa tattirmak amacli 1 2 kasik yemegin suyunudan veriyoz nasil yiyo varyaa daha istiyo hani yiyilecek bisey olasa yemez
ben kaçtım kızlar oğluş ıkınıyo ve oda kokudan geçilmez oldu:roflol::roflol:
zaten arada bi yakaladığım bu anda oğluma destek olayım:teytey:
(çocukları tuvalete tutar gibi tutunca çok rahat yapıyolarda):jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?