2008 Ekim Anneleri

1. cicibebe için doktorumuz 5. ayı doldursun öyle ver demişti
2. yumurtayı doktorumuz önerdi, ilk etapta nohut kadar yumurta sarısı ( zaten beyazını vermiyecez ) o da iyi pişmiş olacak , giderek miktarı artırabilirsin
3. labne peyniri de versek beyaz peyniri mutlaka vermeliymişiz ki beyaz peynirde bulunan bir maddenin özellikle faydalı olduğunu söyledi doktorumuz, akşiamdan suya koyu tuzunu iyice çıkartıyoruz
4. 6. ayımızı doldurmamıza çok az kaldı , birazcık acele ettik belki ama dediğim gibi az az veriyoruz

Kızlar bu ek gıda işi gerçekten çok zor ve sabır istiyor akşamları kafayı yiyorum sinirden ağzında uzun süre bekletip gözle kaş arası dışarı atıyor ancak adamakıllı ağlarken tıkıyorum ağzına da yutmak zorunda kalıyor ama içim sızlıyor ilerde psikolojik problem olmasından korkuyorum bu kadar zorlamanın bu konuda bende çok sıkıntılıyım. Bu arada ben yarın yokum Cuma gecesi yola çıkıyorum Cumartesi sabahta sınavım var Ankara da olacağım tembellik heyecanım ve stresim var hepiniz dua ettiniz tşk ederim yine de etmeye devam edin olur mu hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum Hoşçakalın.......:a015:

canım ben henüz hiçbişi vermiorum....ama bence
1..bende bisküvi veren birçok arkadaş tanıorum...
2..6.ayından sonra verilio die biliorum..
3.. özellikle labne gerekmio normal peyniri 1 gece suda bekletip verebiliosun..
4..birkaç yerde 6. ayından sonra verilmeli die okudum..

bence herkes bebeinin beslenme şeklini kendisi daha iyi bilir...ama dediim gibi zorlamaya gerek yok bence...Allh hepimizin yardımcısı olsun işimiz çok zor...gerçi benim için daha zor kısmı başlamadı ama..o günlerde gelcek inşallahcokacimcoook

çok teşekkür ederim.hepinizii çoooooooooook seviyorum..iyiki varsınız canlarımmŞeniza.s.:asigim:kaydirigubbakcemile5

çıtırcım dr.um 1 ay önce başla demişti bana.hep bahsettiğim şeyleri verdim bugüne dek(muhallebi,yoğurt,m.suyu-püresi,çorba)sadece bu sorduklarımı hiç vermemiştim.kafamı kurcalıyodu.tekrar teşekkür ederim hepinize.

çakılcım doğumları yakın bizim bebişlerin ben de yavaş yavaş başlıycam muza.5.5 aylık oldu sonuçta.senin gibi azcık koyarım.yumurtayıda nohut kadar koyayım yarın sabah bi deniyim.5.ay çoktan bittiğine göre cicibebede sorun çıkarmaz.
Allah yardımcımız olsun.zor işmiş gerçekten.ama bugünlerde geçecek inşallaha.s

Kizlarr gun formundasinizz oku oku bitmiyoo biratimm son sayfalari okumadimm bu ek gida konusu benimda kafami karistiriyoo daha hic yogurt yediremedim ya 1kere verdim sevmedi zaten mamadan yaptigim yogurtar olmadii tadi bile yokk bu meyve purelerini hic sevmiyoo pirincunu ile bi kere muhallebi yatim az bisey yedi hero babynin pirinli muhallebilerini felan sev.edi milupaninkini sevdi mama yapip icine bebe biskuvisi eziyom onuda mirinkirin yiyo onceden ne versem yiyodu yaa bende bu kiz istahli olaacak diyodum ama soyle bisey var aksam bizimle birlikte yemekte ne varsa tattirmak amacli 1 2 kasik yemegin suyunudan veriyoz nasil yiyo varyaa daha istiyo hani yiyilecek bisey olasa yemez

çünküü yemekte tuz var,baharat var,salça var...ne bilmiş onlar varyaaaaaa. a.s ağızlarının tadını biliyolar.benimkide hep tatlı yesin istiyoo.büyümüşte küçülmüşler

ben kaçtım kızlar oğluş ıkınıyo ve oda kokudan geçilmez oldu:roflol::roflol:
zaten arada bi yakaladığım bu anda oğluma destek olayım:teytey:
(çocukları tuvalete tutar gibi tutunca çok rahat yapıyolarda):jeyyar:

anam bu sıpadan dğoru dürüst takılamadım buraya yav, anca okumakla yetindim, şimdik de içerde çığlık çığlıa bağırıyo sinirlerim hopladı haaa, bu yoğurdu ben biberona koyyom sütümle sulnadırıp ayran gibi yapıp öyle veriyom hepsini içiriyom tavsiye ederim iyi oluyo

ben geldimmm
fatoşcum ben cicibebeye başladım seviyo benim sıpa içine biraz labne biraz pekmez koyuyom
ama yumurta sanki dokundu benimkine yüzü attı isilik gibi oldu bi kere verdim di sonra bi daha vermedim zaten cicibebenin içinde de var yumurta biraz daha büyüsün o zaman koycam ben
muz vermiyomm kabızlıktan korkuyom ama ben yerken ağzıma öle bi bakıyoo ki kıyamıyom yalatıyom

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
edhak

halilo bilem beni terkettisenağlamasenağlama

selam kızlar şöye 2 sayfa okudum geçtim ek gıdaya geçerken bebişleri kesinlikle zorlamayın doktorumz özellikle söyledi beğenmediği bi şeyi 2. defa ağzına sokmayın başlka bi gün farklı tarzda bi daha deneyin yoğurt yemiyosa içine elma püresi katın yada ayran yapın zorlarsanız ilerde çok çekersiniz
neyse yaacaktım ama bu seferde eşim tepemde yemek olmadı mı diye oturtmuyo hadin grşz

len dua edin toto tuttsun.söz hepinizi istanbula getirtip en güzel yerde ağırlıycam ve tanusucuuuz delikafadulden

kizlar amma killatmisiniz, nasil okuycam ben gecmisi simdi :bbo: galatasaray macini izledim. nerdeyse yeniliyoduk sinri oldum klava: mac izlicem diye aski memnuyu da kacirdim. ben orda behlule degil, bihterle firdevs ne giymis ona bakiyorum kaydirigubbakcemile3 sizler naaptiniz bakalim?

ben dizi neyim izlemiyom bab-kız pusu izliyolar bende eve biraz çeki düzen verem yoksa gören geri kaçacak 5 dk mıçımızın üstüne oturmuyozki akşama kadar temizlik yapalım bugün yine yemek yapamadım daha doğrusu öğlen kocacık geldiğinde halimi gördü de acıdı bana yemek yapma dedi dışardan yedik malesef kuzuyu banyo yaptırcam birasdan karnını da iyice doyuracam bugünde uyumazsa kendimi balkondan atmaya karar verdim. bu arada sonunda ben de msn adresi aldım artık benimde msnm var aklıma gelenlerin özeline atıyom ok

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
edhak
nerdesiniz yaa bugün kaderim oldu yalnız takılmakk

yaw nerdesiniz be :sm_confused: zaten toto da tutmaıs dertliyim gelin iki tek atak :içelim:

len meran karıusu ii satış yaptın haaa Çok üzgünüm çoook gitsin kankan banane :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…