len meran karıusu ii satış yaptın haaa Çok üzgünüm çoook gitsin kankan banane :dilcikar:
yooohhh ben banyo etmeye giriiim, çımışır makinesi düzeldi bi timizliyem gelem :)))
nabersiniz kızlarrr kimse yok muuuuuuu
yooohhh ben banyo etmeye giriiim, çımışır makinesi düzeldi bi timizliyem gelem :)))
aaaaaa herkes nerdeeeeeeeeeeee
meraaannn geçmişi mi okuyon kıızzzz
hem geçmişi okuyomm henm evdekilere laff atıom hem tamer kucağımda onunla uğraşıorumm delikafadulden
yaw nerdesiniz be :sm_confused: zaten toto da tutmaısdertliyim gelin iki tek atak :içelim:
muhahaa manyak karu :roflol: daha buraya yazmdan gitmiş muzlu pastaya yazmıs sabahta yaptıydı aynusunu lülülülülülü ondan sonrada şişiyom dio aklın fikrin bi muzlu pastada bi muzlu pastada :icecream: anladın sen onu muhahaaa :roflol::jeyyar:
senağlama:çok üzgünüm:bizimkide tutmamış
puhahahah ayıp leyynnn nimetle şaka olmazzz :roflol: :roflol:
puhahahah ayıp leyynnn nimetle şaka olmazzz :roflol: :roflol:
bizim oğlan diş çıkaracak galiba çok huysuz bugünlerde akşam saati gelince durduramıyorum
benimkindede yok kabarıklıkta görünmüyor ama herşeyi ağzına götürmeye başladı ve 2-3 gündür akşamları huysuz inşallah hepimizinki sorunusuz ateşsiz ishalsiz çıkar:Saruboceq:geçmiş olsun canım
artık çoğu bebek için yakındır inşallah kolay çıkar yaw benim kızın sadece ağzının suyu akıyo başka belirti yokkkk
ikiside nimet ona kaydirigubbakcemile3
aa ne fesatsın len ben muzlu pasta dedim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?