2008 Ekim Anneleri

meraaannn nabersinnnn yerimseniben

nereleri gezdiniz ne yediniz ne içtiniz anlat heleee

yooohhh ben banyo etmeye giriiim, çımışır makinesi düzeldi bi timizliyem gelem :)))

muhahaa manyak karu :roflol: daha buraya yazmdan gitmiş muzlu pastaya yazmıs sabahta yaptıydı aynusunu lülülülülülü ondan sonrada şişiyom dio aklın fikrin bi muzlu pastada bi muzlu pastada :icecream: anladın sen onu muhahaaa :roflol::jeyyar:

puhahahah ayıp leyynnn nimetle şaka olmazzz :roflol: :roflol:

bizim oğlan diş çıkaracak galiba çok huysuz bugünlerde akşam saati gelince durduramıyorum

bizim oğlan diş çıkaracak galiba çok huysuz bugünlerde akşam saati gelince durduramıyorum

geçmiş olsun canım
artık çoğu bebek için yakındır inşallah kolay çıkar yaw benim kızın sadece ağzının suyu akıyo başka belirti yokkkk

geçmiş olsun canım
artık çoğu bebek için yakındır inşallah kolay çıkar yaw benim kızın sadece ağzının suyu akıyo başka belirti yokkkk
benimkindede yok kabarıklıkta görünmüyor ama herşeyi ağzına götürmeye başladı ve 2-3 gündür akşamları huysuz inşallah hepimizinki sorunusuz ateşsiz ishalsiz çıkar:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…