selamınhello
nörüüoonuzzz:dance:
menekşenin muzlu pastasını cekiştiriyoruz kaydirigubbakcemile3 anam bunuda nerden tutarsan oraya gidio haakaydirigubbakcemile3
ne len o muzlu pasta?
pastalar bölmünde muzlu rulo pasta var ya.daha buraya gelmeden bi oraya uğruyo.sabahta ööle yaptı şimdide kaydirigubbakcemile3 bende onu dedim aklı fikri muzlu pastada kaydirigubbakcemile3
kaçmaz o.camaşır makinesi düzelmiş onu temizlicekti işi var.sonrada muzlu pasta yapıp yer puhahaaa :roflol:
pastalar bölmünde muzlu rulo pasta var ya.daha buraya gelmeden bi oraya uğruyo.sabahta ööle yaptı şimdide kaydirigubbakcemile3 bende onu dedim aklı fikri muzlu pastada kaydirigubbakcemile3
kaçmaz o.camaşır makinesi düzelmiş onu temizlicekti işi var.sonrada muzlu pasta yapıp yer puhahaaa :roflol:
hakkat gitmiş ibolya heeee
bu alemde ona iş bitirici ibolya derler puhahhaaaa :roflol: :roflol:
leyla nerdesin kız koşşşşşş kaydirigubbakcemile3
dbestcim albumun harika.. bayildik eylule.. kiskandim, azmettim ben de yapiciim bi album süprizzzzz
haden ben kaçanzi.iboşun işi var meranın kankisi var e benim uykum var.de hayde sizde gidin yatın.cıkarken ışığı kapatın.chüüüüüüssss:a015:
iyi akşamlar hanımlar, ben geldimmmmmm, ben gelmeyeli epey kaynatmışsınız.
nasılsınız bakalım.
biz iyiyiz, ben yorgunum , oğlan süper enerjik, dengeyi kurmak gerk. şimdi incir kaynattım birazdan onu içeceğim. süt olsun deyeeeeeee
iyi akşamlar hanımlar, ben geldimmmmmm, ben gelmeyeli epey kaynatmışsınız.
nasılsınız bakalım.
biz iyiyiz, ben yorgunum , oğlan süper enerjik, dengeyi kurmak gerk. şimdi incir kaynattım birazdan onu içeceğim. süt olsun deyeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?