hoşgeldiinnn
incir nasıl kaynatıyon?? işe yarıyo mu bari
oğlan 5 aylık olmuşşşşş :teytey: :teytey: :teytey:
oooo herkes burda ama muhabbet kesat galiba herkes geçmiş okuyooo
eee tüm gün gelmesseniz öle birikir tembel karılar
bak ben şimdi çıkıyom arkamdan kıllatırsınız ama dayanamıyom napıım bacım hazır velet uyumuşken
hepiciğinize ii geceler....:a015:
oooo herkes burda ama muhabbet kesat galiba herkes geçmiş okuyooo
eee tüm gün gelmesseniz öle birikir tembel karılar
bak ben şimdi çıkıyom arkamdan kıllatırsınız ama dayanamıyom napıım bacım hazır velet uyumuşken
hepiciğinize ii geceler....:a015:
nurcecim 5.ayiniz kutlu olsun..
kizlar bisi sorcam. simdi album yapinca isteyen herke girip gorcek mi?
dolunay varsa onunda işi vardır kaydirigubbakcemile3
ibolya gelmiş puhahahahaa naptın kızzz çamaşır yıkadın mııı :jeyyar: :roflol:
adianarda
hepinize teşekkür ettim.
ibolya gibin çoklu alıntı yapamıyom daha şutarafagitti
heeeeeee bi de bugün biz artıkın 5 aylıkız , abi olduk demekaydirigubbakcemile3
aynı zamnda eşimin de doğum günü , akşam tatlı yapmıştım gece 12 den sonra oğluşumda uyandı, üzerine de mum dizdim, oğluşum ne de merakla baktı mumlara acep bunlar nekin diye, sonra da babasıyla üflüyormuş gibin yaptı.
nie yapamıon kız
mesajların altında MQ seceneği varya işte cevap yazmak ıstediğin her mesajın bu seceneğini işaretle,işaretleyınce rengı soluklaşacak işaretledıklerının.
en son okumayı bıtırınce
sayfanın en sonundakı cevapyaz a tıkla sonra cevaplarını yaz.
senın ıbolya karısından neyın eksıkkaydirigubbakcemile3
Anaa ben farkli yapiyomusum sonunu bunu bana kimse anlatmadiydi ben kendi kendime kucalayip ogrendiydim sonunu yanlis ogrenmisim simdi ben okumayi bitirince en son cevap verecegim kisinin kine alinti yapi tikliyom hepsii cikiyoo tek tek altlarina yaziyodum sona gelince cevap yaza tilamadan yapiyodum
muhahaa manyak karu :roflol: daha buraya yazmdan gitmiş muzlu pastaya yazmıs sabahta yaptıydı aynusunu lülülülülülü ondan sonrada şişiyom dio aklın fikrin bi muzlu pastada bi muzlu pastada :icecream: anladın sen onu muhahaaa :roflol::jeyyar:
puhahahah ayıp leyynnn nimetle şaka olmazzz :roflol: :roflol:
:çok üzgünüm: :dilcikar: no commentpastalar bölmünde muzlu rulo pasta var ya.daha buraya gelmeden bi oraya uğruyo.sabahta ööle yaptı şimdide kaydirigubbakcemile3 bende onu dedim aklı fikri muzlu pastada kaydirigubbakcemile3
kaçmaz o.camaşır makinesi düzelmiş onu temizlicekti işi var.sonrada muzlu pasta yapıp yer puhahaaa :roflol:
oğlan 5 aylık olmuşşşşş :teytey: :teytey: :teytey:
leylos anlat bakımm nerdeydın neler yaptın butun gun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?