2008 Ekim Anneleri

ibolya gelmiş puhahahahaa naptın kızzz çamaşır yıkadın mııı :jeyyar: :roflol:

heeeeeee bi de bugün biz artıkın 5 aylıkız , abi olduk demekaydirigubbakcemile3
aynı zamnda eşimin de doğum günü , akşam tatlı yapmıştım gece 12 den sonra oğluşumda uyandı, üzerine de mum dizdim, oğluşum ne de merakla baktı mumlara acep bunlar nekin diye, sonra da babasıyla üflüyormuş gibin yaptı.

oooo herkes burda ama muhabbet kesat galiba herkes geçmiş okuyooo
eee tüm gün gelmesseniz öle birikir tembel karılar
bak ben şimdi çıkıyom arkamdan kıllatırsınız ama dayanamıyom napıım bacım hazır velet uyumuşken
hepiciğinize ii geceler....:a015:

hoşgeldiinnn
incir nasıl kaynatıyon?? işe yarıyo mu bari

bana da bir arkadaşım söyledi, onda işe yaramış , 21 gün yapacaksın dedi, sütü arttırıyormuş, incirin çekirdeği çok faydalıymış.
7-8 inciri 2' ye yada 4'e bölüp yarım litre suyun içinde 5-6 dk kaynatık soğuken içiliyormuş.bende bugün başladım.deneyip göreceğiz.
ayrıca ısırgan otu da arttırıyormuş ablam didi.hihoyyyt

yaw ben pazar gününden bu yana belkimde c.tesiden bu yana gelemiyom.gündüz de işteyim. bi tek gece kalıyo geriye onada turşucuğum ixzin verirse , o da uyudu şimdi bend emesai yapıyom kk da. birazdan da pc ortağı gelecek , gene yarıda kalacak muhabbet:enbuyukkk:

iyi gecelerrr

nurcecim 5.ayiniz kutlu olsun..
kizlar bisi sorcam. simdi album yapinca isteyen herke girip gorcek mi?

canım bu albümü kimler görsün diye bi seçenek var
sadece arkadaşlar dersen herkes göremiyo a.s

dolunay varsa onunda işi vardır kaydirigubbakcemile3

Pu hahaha len sizede bisey demeye gelmii olm valla dolunayda nede bisey yapmadim benim dolunay oldugu gunden bile haberim yokk isim yok oturup gece gece kil mi yolayimm
ibolya gelmiş puhahahahaa naptın kızzz çamaşır yıkadın mııı :jeyyar: :roflol:

He he hehe ibooss ne cabukk yikladin leen kisa programa mi aldiydin

kızlar bizim bi programdan dolayı giriş yapamıyorum bazen haliloluk yapıyorum çekünmeyün haaa

nurce ben de bursalıyımmmm :lepi: memleketimi çookkk özledimmm senağlama senağlama

adianarda
hepinize teşekkür ettim.
ibolya gibin çoklu alıntı yapamıyom daha şutarafagitti

nie yapamıon kız
mesajların altında MQ seceneği varya işte cevap yazmak ıstediğin her mesajın bu seceneğini işaretle,işaretleyınce rengı soluklaşacak işaretledıklerının.
en son okumayı bıtırınce
sayfanın en sonundakı cevapyaz a tıkla sonra cevaplarını yaz.
senın ıbolya karısından neyın eksıkkaydirigubbakcemile3

Gozunuz aydiin canimm oglussunla daha nice aylara yillara ins. Napiyonn sen nasilsinn bakimm pek ugramiyonn

Anaa ben farkli yapiyomusum sonunu bunu bana kimse anlatmadiydi ben kendi kendime kucalayip ogrendiydim sonunu yanlis ogrenmisim simdi ben okumayi bitirince en son cevap verecegim kisinin kine alinti yapi tikliyom hepsii cikiyoo tek tek altlarina yaziyodum sona gelince cevap yaza tilamadan yapiyodum

allaa allaa
pamuk prensdekı yedı cücüşler oduncu değil miydi yaa?madencılermiş meğermirmirmirmir
baltalar elımızde
uzun ıp belımızde,bız gıderız ormana hey ormanaa??CADIARZU

farkcaymazz üüledee oluoo:teytey:

terrrrrrbiyesiz kadın1 :mymeka:

puhahahah ayıp leyynnn nimetle şaka olmazzz :roflol: :roflol:

terrrrrrbiyesiz kadın2 :mymeka:

:çok üzgünüm: :dilcikar: no comment

oğlan 5 aylık olmuşşşşş :teytey: :teytey: :teytey:

5. ayınız hayırlı uğurlu olsun :dilcikar:

leylos anlat bakımm nerdeydın neler yaptın butun gun.

Evdeydim butun gun canim yaa sabah 11 de uyanmisim plates felan artik yapmaz oldumm sonra ev temizlik yemek felan ugrastim biraz kardesim geldi oturduk zaten aksam oluyo hemen yemek yedikk ask-i memnuyu izledik burayada ara ara girdim ama sadece gecmisi okuyabildim bugun killatmissiniz epey

dbestcim albumu yaptim bi bak bakalim. sadece arkadaslarim gorebilir dedim. simdi hepinizi arkadas listeme ekliciim.. kabul edin yoksam kuserim :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…