2008 Ekim Anneleri

hee canım bende temızlık yaptım tum gun.pc acıktı geldım gıttım bişii yazdım..
plates bende yapmıyorum bayadır.
su spiral kayar dıye korkuyorm.
leyla taktırsana sende cok rhat edersın.

citir pitir sana arkadaslik teklif ettim.. online olan herkese ettim :) ya kiminiz spiral diyosunuz kiminiz 3 aylik igne.. hangisi iyi ki? bende hicbiri yok..

nurcecim 5.ayiniz kutlu olsun..
kizlar bisi sorcam. simdi album yapinca isteyen herke girip gorcek mi?

Canim bi kere halilolar bakamaz onu diyim yani uye olmayanlar tecrubeyle sabit bi kere misafir olarak dolastiydim kisinin profiline bile giremiyosun ama albumuu kk da tanimadigim kimselerde gormesin diyosan zaten album yaparken onu gorursun arkadas listemdekiler gorsun diye olan yeri isaretlersen sadece arkadaslarin goruyo galiba ben oyle biliyoom ben goremem + li degilsin bende

nurce ben de bursalıyımmmm :lepi: memleketimi çookkk özledimmm senağlama senağlama
valla tam özlenecek yer. bende çok seviyom. bursanın niresindendin, ?
ahanda işte bu eksikti bilgi. bikerekm de bende leyla gibin denemiştim lakin çıkış yolunu bulamadığım içöin yapamamıştım . bak artık oluyo:dance:
Gozunuz aydiin canimm oglussunla daha nice aylara yillara ins. Napiyonn sen nasilsinn bakimm pek ugramiyonn

leylacım işe başladım, bu hafta 3. haftam artıkın, ama oğlumu iki gündür çok özlüyorum.işten gelince oğlumla oynuyorum pek fırsat kamıyor, onu uyutuyorum bazen bende uyuyakalıyorum. anca böyle kaçak geliyorum.hemide sizi d eço k özlüyorum.
kim yaptıysa bu siteyi hastalık gibin valla:enbuyukkk:

leylacim evet gordum. sadece arkadas listem gorsun didim. seni de listeme ekledim. ileti alirsin yakinda.
kurt kari miiii aneyyyyyy :1shok: yazik senin herüfe bacum..

leylacim evet gordum. sadece arkadas listem gorsun didim. seni de listeme ekledim. ileti alirsin yakinda.
kurt kari miiii aneyyyyyy :1shok: yazik senin herüfe bacum..

ötekilere gıcığıma sööölüyom anam, ağşamleyin beni gıcık ettiler yav muzlu pasta neyin, ahan bu onlara :mymeka:

ötekilere gıcığıma sööölüyom anam, ağşamleyin beni gıcık ettiler yav muzlu pasta neyin, ahan bu onlara :mymeka:

ne kızıyon leynnnn kaydirigubbakcemile3 pastalara götüren bendim sankiii :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

adrianarda albümün süpeerrrrrrrrrrr :lepi:

ibolyan bende de hiçbirin yok . o yüzden ben tekin duruyom, ama kociş bazen kurt adam oluyo , o zamn da ben oğluşumun yanına kaçıyom gelemiyokaydirigubbakcemile3

bugun az yimisim gibi simdi de nutella kasikliyorum.. yarin acayip pisman olcam.. ben cok umutsuzum bu kilo verme konusunda.. ama haftaya spor salonmua geri donuyorum.. kendimi teselli edem bari.. :1no2:

bugun az yimisim gibi simdi de nutella kasikliyorum.. yarin acayip pisman olcam.. ben cok umutsuzum bu kilo verme konusunda.. ama haftaya spor salonmua geri donuyorum.. kendimi teselli edem bari.. :1no2:

dalga mı gecıon lennnnnnnnkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

ben de spiral düşünüyorum çünkü doğum kontrol hapı hiç kullanmadım kullanmak da istemiyorum.. en az 3 yıl bebek de düşünmüyoruz (ben istiyorum aslında ama :çok üzgünüm:) o yüzden spiral istiyorum ama daha regl olmadım..
hem de kanama falan yapar diye tırsıyom taktırması ayrı dert çıkartırması ayrıııı

ibolyaaaaaaaa huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiii
valla kızdıysan özür dilerim yaaaa ben şaka ettiydimmmm :çok üzgünüm:

ama cok rahat dbestcım..
kanama bende hıcc olmadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…