Evdeydim butun gun canim yaa sabah 11 de uyanmisim plates felan artik yapmaz oldumm sonra ev temizlik yemek felan ugrastim biraz kardesim geldi oturduk zaten aksam oluyo hemen yemek yedikk ask-i memnuyu izledik burayada ara ara girdim ama sadece gecmisi okuyabildim bugun killatmissiniz epey
nurcecim 5.ayiniz kutlu olsun..
kizlar bisi sorcam. simdi album yapinca isteyen herke girip gorcek mi?
valla tam özlenecek yer. bende çok seviyom. bursanın niresindendin, ?nurce ben de bursalıyımmmm :lepi: memleketimi çookkk özledimmm senağlama senağlama
ahanda işte bu eksikti bilgi. bikerekm de bende leyla gibin denemiştim lakin çıkış yolunu bulamadığım içöin yapamamıştım . bak artık oluyo:dance:
nie yapamıon kız
mesajların altında MQ seceneği varya işte cevap yazmak ıstediğin her mesajın bu seceneğini işaretle,işaretleyınce rengı soluklaşacak işaretledıklerının.
en son okumayı bıtırınce
sayfanın en sonundakı cevapyaz a tıkla sonra cevaplarını yaz.
senın ıbolya karısından neyın eksıkkaydirigubbakcemile3
Gozunuz aydiin canimm oglussunla daha nice aylara yillara ins. Napiyonn sen nasilsinn bakimm pek ugramiyonn
citir pitir sana arkadaslik teklif ettim.. online olan herkese ettim :) ya kiminiz spiral diyosunuz kiminiz 3 aylik igne.. hangisi iyi ki? bende hicbiri yok..
leylacim evet gordum. sadece arkadas listem gorsun didim. seni de listeme ekledim. ileti alirsin yakinda.
kurt kari miiii aneyyyyyy :1shok: yazik senin herüfe bacum..
ötekilere gıcığıma sööölüyom anam, ağşamleyin beni gıcık ettiler yav muzlu pasta neyin, ahan bu onlara :mymeka:
ötekilere gıcığıma sööölüyom anam, ağşamleyin beni gıcık ettiler yav muzlu pasta neyin, ahan bu onlara :mymeka:
ne kızıyon leynnnn kaydirigubbakcemile3 pastalara götüren bendim sankiii :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
adrianarda albümün süpeerrrrrrrrrrr :lepi:
citir pitir sana arkadaslik teklif ettim.. online olan herkese ettim :) ya kiminiz spiral diyosunuz kiminiz 3 aylik igne.. hangisi iyi ki? bende hicbiri yok..
bugun az yimisim gibi simdi de nutella kasikliyorum.. yarin acayip pisman olcam.. ben cok umutsuzum bu kilo verme konusunda.. ama haftaya spor salonmua geri donuyorum.. kendimi teselli edem bari.. :1no2:
ben de spiral düşünüyorum çünkü doğum kontrol hapı hiç kullanmadım kullanmak da istemiyorum.. en az 3 yıl bebek de düşünmüyoruz (ben istiyorum aslında ama :çok üzgünüm:) o yüzden spiral istiyorum ama daha regl olmadım..
hem de kanama falan yapar diye tırsıyom taktırması ayrı dert çıkartırması ayrıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?