2008 Ekim Anneleri

canlarim butun guzel yorumlarinniz icin tesekkur ederim.. ben artik yatiyorum. yarina yemekli misafir var. dbestcim uyku konusunda verdigin bilgilere cok sagol. benim de yavastan ardayi yatagina alistirmam lazim. sana soracagim sorular olabilerr.. hepinizi opuyorum. hans da selam soyluyo.. kaydirigubbakcemile3

ama cok rahat dbestcım..
kanama bende hıcc olmadıı

şanslıymışsın çıtır bakalım bende nasıl olcak..

sen de selam söyle kaydirigubbakcemile3 ardayı öpüyozzzz :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

ben de hic dogum kontrol hapi kullanmadim iste. hormon duzenimi de bozmak istemiyorum.. spiral diyosunuz yani.. laptopuma da nutella surdum iyi mi? hans gormeden sileyim. kendisinin yilbasi hedayesi de. gorurse bi ton laf eder :1shok:

kk dan sevgülerrr:a015:

şişş fazla kaynatmayınnn:1closedeyes:
uyuuyycam bende.,
eyü geceler.
öptm hepücünüzü

Bi albume baktim geldim hemen 2 sayfa kaynatmissinizz geri kaldimm alekxiya cim albumun guzell ozellikle bu kartposter gibi resimlere bayildim

Bugun babannesi bugun yapilan ev yogurdu almiss comlekte hacerede yedirdim yedi kirismadan yarinda veriyim mi 2. Gun ya bisey olmaz dimi yaa yogurdun icine ne karistirabilirim muz haricc onu daha vermeyim kabiz yapar diye korkuyom zaten yeni duzene girdi

ay yok küsmedim len sıpa bugün şaftımı kaydırdı sabahtan beri uyumadı beni delirtti kafam bi milyon valla ne yazdığımı bilem hatırlamıyom acayip sinirlerim bzuldu bugün, biraz önce de banyoyu temizledim mutfak dandiniydi bulaşıkları yıkadım yarına yemek koydum filen yani anca geldimy oğsan niye küsüym anam aşkolsun, öle kalmış sayfa ilgilenemedim vallaa, banyodan önce de sıpayı yıkadım uyusun die, velhasıl işim çoktu anacım, hemi yirim yirim size ne len muz benim pasta benim :roflol:

günaydın 6 da kalktık oynuoz..kafamçokkarıştı.bakalım kaçta yatcaz...
ben bi geçmişe bakiim gelim..kıllatmışınız yine....naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…