günaydın kızlarrr nabersinizzzz
günaydın canım. ara ara giriyorum ama dün senin uyku tekniğini okudum gerçekten süper. onu denemek istiyorum.. çok sağol..a.s. benim bebeğim hep memede uyuyor emerken ama ek gıdaya geçtiğimde işime yarar diye düşünüyorum..
rica ederim canım..
eğer bebeğin sakin bi bebekse daha hızlı yanıt alırsın.. okuduğuma göre anne-babalar bu yöntemi uygularken ısrarlı olursa en huysuz bebekte bile işe yarıyormuş.. ama bebek sakinse 2-3 günde işe yarıyo..
benim eylül normalde çok neşeli, çok hareketli bir bebek.. maşallah hiç ağlamaz, oynar, güler vs vs.. ama iş uyutmaya gelince bir kabus oluyordu :1no2: resmen uyumamak için son enerjisine kadar direniyordu.. bazen 2-3 saat onu uyutmak için uğraşıyordum delikafadulden
ve kafam almıyordu yani uslu sayılabilecek bir bebeğim var ama neden uyumuyo?? ben de okuduğum kitaplar arasında en çok bu yöntemi beğendim çünkü bebeğimin ağlamasına dayanamıyorum ve bu yöntemde bebek ağlatılmıyo.. tam tersine, ağlamaya bırakılan bebeklerin güven duyguları sarsılacağı için hemen kucağınıza alın diyor a.s.. haaa ben ilk gün çok yoruldum ama daha 2. günü eylül kolay uyumaya, 3. günü kendi kendine uyumaya başladııüstelik dün gece sadece 1 kere emmek için uyandı o da sabah 5 de
ben tavsiye ediyorum valla benim çok işime yaradı.. ama başlamadan önce iyi düşünün, plan yapın.. saat kaçta uyucak, kaçta beslenecek ona göre bi plan yapın ve ona uyun.. ve ilk gün kabus gibi geçicek hazırlıklı olun ama ben inat ettim hala şoktayım işe yaradığına inanamıyorum
günaydin kizlar gelin sizi bir öpemŞeniz sabah 6.dan beri ayaktayiz:çok üzgünüm: bune enerji anlamadimhihoyyyt resmen dökülüyorumsenağlama gündüzde uyumuyor insallah biran önce düzene girerler:Saruboceq: gecmisi okuyamadim yagmur izin vermiyor :roflol: söyle becik edip gidicem hepinizi cok öptükŞeniz:1hug:
nurce ben de bursalıyımmmm :lepi: memleketimi çookkk özledimmm senağlama senağlama
ben de spiral düşünüyorum çünkü doğum kontrol hapı hiç kullanmadım kullanmak da istemiyorum.. en az 3 yıl bebek de düşünmüyoruz (ben istiyorum aslında ama :çok üzgünüm:) o yüzden spiral istiyorum ama daha regl olmadım..
hem de kanama falan yapar diye tırsıyom taktırması ayrı dert çıkartırması ayrıııı
günaydın herkeseee, bugün cumaaaaa delikafadulden yaşasın iki gün tatilllll hihoyyyt
allah kolaylık versin seni çok iyi anlıyorum eylül de böyleydi :çok üzgünüm:
gunaydin kizlar..
günaydın canım tatil mi o da ne annelik 7 gün 24 saat mesaiii
dün zaten yedim benim hödüğü işten geldi uyuyodu sıpacanım uyandı markete gttik sonra biraz oynadım oğluşla bu arada benimki pc de saat 9.30 çocuk yarım saat en geç 1 saat sonra uyucak yaw biraz da sen bak iki dk ben kafa dinliyim yok açmış bir sürü site haber haber dolanıyoooklava: zor bela sattım onda da çocuğu kollarından sıkmış öle tutuyoo neymiş çocuk elini emmesinmiş ama çocuk ağlıyoo diyom olsun öğrencek diyoo
uyuzklava: illa al çcuğu almazsan ağlatmaya devam etcem diyoo
hiç bişi anam.senin benim hiçbişimiz yok.buraya tat veren meran ve iboş.ondan üle yazdumçıtırın nesı var lenn:1closedeyes:
hmm bunu ibrahim saraçoğlu evelsi gün anlattı esra ceyhan karısında.havuc-incir kürü dedi.ama nasıl oluo anlatmadı.birebirdir süt arttırmada dedi.bi daha anlat bakemCADIARZUiyi akşamlar hanımlar, ben geldimmmmmm, ben gelmeyeli epey kaynatmışsınız.
nasılsınız bakalım.
biz iyiyiz, ben yorgunum , oğlan süper enerjik, dengeyi kurmak gerk. şimdi incir kaynattım birazdan onu içeceğim. süt olsun deyeeeeeee
3 aylık iğne yasakkelime sakın sakın yasakkelime 2 bucuk ay oldu hala kanamam kesilmedi.bende acaip ara kanama yaptı.bi daha deseler vurul die asla :enbuyukkk:citir pitir sana arkadaslik teklif ettim.. online olan herkese ettim :) ya kiminiz spiral diyosunuz kiminiz 3 aylik igne.. hangisi iyi ki? bende hicbiri yok..
kısdın mııı :çok üzgünüm:ama muslu pasta dedüm bişi demedüm kü :sm_confused:ötekilere gıcığıma sööölüyom anam, ağşamleyin beni gıcık ettiler yav muzlu pasta neyin, ahan bu onlara
adama geliş gidiş hans diiecen haa kaydirigubbakcemile3ben de hic dogum kontrol hapi kullanmadim iste. hormon duzenimi de bozmak istemiyorum.. spiral diyosunuz yani.. laptopuma da nutella surdum iyi mi? hans gormeden sileyim. kendisinin yilbasi hedayesi de. gorurse bi ton laf eder :
baa da küsmüş :çok üzgünüm: :dilcikar:yaaaaaaa ibolya bana küstüüüüüüüüüüüü
ver anam bişi olmaz.bende sabah mayaladım.bakam bu nası olcek :uhm:Bugun babannesi bugun yapilan ev yogurdu almiss comlekte hacerede yedirdim yedi kirismadan yarinda veriyim mi 2. Gun ya bisey olmaz dimi yaa yogurdun icine ne karistirabilirim muz haricc onu daha vermeyim kabiz yapar diye korkuyom zaten yeni duzene girdi
ayyfiyyet olsun yavrus kaydirigubbakcemile3ay yok küsmedim len sıpa bugün şaftımı kaydırdı sabahtan beri uyumadı beni delirtti kafam bi milyon valla ne yazdığımı bilem hatırlamıyom acayip sinirlerim bzuldu bugün, biraz önce de banyoyu temizledim mutfak dandiniydi bulaşıkları yıkadım yarına yemek koydum filen yani anca geldimy oğsan niye küsüym anam aşkolsun, öle kalmış sayfa ilgilenemedim vallaa, banyodan önce de sıpayı yıkadım uyusun die, velhasıl işim çoktu anacım, hemi yirim yirim size ne len muz benim pasta benim :
yoga :uhm: anam o nası oliimiş?puhaha uyusup kalır len bebekler delikafaduldend&r dan da baya kitap aldım onları okuyup okuyup uygulamaya çalışçam. yoga filan bebekler için.. canım bebeğim deneme tahtası oldu
kııız dünkü loto nilferden cıktı.tanuduk olabülümü delikafaduldengünaydınnnhihoyyyt
aa bende bursalıyım canım bizim akrabalar nilüfer de oturuyoo
ne bebe istiyon mu:1shok:valla biz 4 yılda karar kıldık bakalım hayırlısı
benim korunma ii de allaha emanet ama benim spiral gibin bi şansım yok genç kızlığımdan beri adet düzünim yok o yüzden hep d. kontrol hapı kullandım dr doğumdan sonra belkim düzelir dedi ama umudum yok polkistik over mi ne varmı bende
o yüzden d.kontrol hapına devamm
ama şimdik onu da kullananmıyom dr 6 ay olmazsan zati sora başlarsın dediydii
günaydın canım tatil mi o da ne annelik 7 gün 24 saat mesaiii
dün zaten yedim benim hödüğü işten geldi uyuyodu sıpacanım uyandı markete gttik sonra biraz oynadım oğluşla bu arada benimki pc de saat 9.30 çocuk yarım saat en geç 1 saat sonra uyucak yaw biraz da sen bak iki dk ben kafa dinliyim yok açmış bir sürü site haber haber dolanıyoooklava: zor bela sattım onda da çocuğu kollarından sıkmış öle tutuyoo neymiş çocuk elini emmesinmiş ama çocuk ağlıyoo diyom olsun öğrencek diyoo
uyuzklava: illa al çcuğu almazsan ağlatmaya devam etcem diyoo
gunaydin kizlar..
canim sana özeldende yazdim ama burayada yaziyim su uyku teknigini bir anlatsan belki yagmurada faydasi olur cok öptük:1hug:a.s.
günaydın canım naberrr
good morning len ekim anacıkları Şeniz aney gelii bugunazcuk dinlenecük
hiç bişi anam.senin benim hiçbişimiz yok.buraya tat veren meran ve iboş.ondan üle yazdum
hmm bunu ibrahim saraçoğlu evelsi gün anlattı esra ceyhan karısında.havuc-incir kürü dedi.ama nasıl oluo anlatmadı.birebirdir süt arttırmada dedi.bi daha anlat bakemCADIARZU
3 aylık iğne yasakkelime sakın sakın yasakkelime 2 bucuk ay oldu hala kanamam kesilmedi.bende acaip ara kanama yaptı.bi daha deseler vurul die asla :enbuyukkk:
kısdın mııı :çok üzgünüm:ama muslu pasta dedüm bişi demedüm kü :sm_confused:
adama geliş gidiş hans diiecen haa kaydirigubbakcemile3
baa da küsmüş :çok üzgünüm: :dilcikar:
ver anam bişi olmaz.bende sabah mayaladım.bakam bu nası olcek :uhm:
ayyfiyyet olsun yavrus kaydirigubbakcemile3
yoga :uhm: anam o nası oliimiş?puhaha uyusup kalır len bebekler delikafadulden
kııız dünkü loto nilferden cıktı.tanuduk olabülümü delikafadulden
o anlattığın hödükten bi tanede bende var.gözümün içine bakıo aliim die.neymiş uyucakmıs yorgunmus :mymeka:
bu doğum kontrol hapını emzirirken içemiyruk dimi?bende baslıycam ona.2 sene kullandım.gerci kullanırken hamile kaldım nasıl oldu anlamadım ama?rahattı.
good morning alexa.gidemde bi albümüne bakamlülülülülülü
canim iyiyim. ardayi uyuttum banyo yaptim. aksama misafir gelcek yemekli. dun temizlik vardi allahtan ev temiz. yemekleri de kocis yapiyo bizde.:lepi:. cok isim yok ama yine de ardayla oynarken etrafi dagiliyor onlari toplarim aksama dogru.
yok anacım nerde bizimkilerde o şanss öle bi şey olsa ben burayı inletmez miydimm:çok üzgünüm:
içilmiyo maalesef hormon içerdiği için olsa gerek valla bende alışkanlık yaptı d.kontrol hapı 17 yaşımdan beri kullandığım için eksikliğini hissediyom ara arakaydirigubbakcemile3
ama seni niye korumamı ki acep:uhm:
zati emziriken de hiç bi şy içemiyozz saçım için hap aldım onu da içemiyoom
zeti sütüm de yokk ittire kaktıra 6 aya götürüyom işte sonra başlarız artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?