2008 Ekim Anneleri

ben yaptım dı incir de kayısı da içtim ama baktım bizimkine süt yapacağına gaz yaptıı
gazman benimki
bende bıraktım zati öle arttığını da görmedim çok

ben yaptım dı incir de kayısı da içtim ama baktım bizimkine süt yapacağına gaz yaptıı
gazman benimki
bende bıraktım zati öle arttığını da görmedim çok

ya bu dediğim incir-havuc suyu kürü.bide öğleden önce bir avuc öğleden sonra bir avuc taze beyaz üzüm yemekte cok cok faydalıymı.o doktor üle dedi

puhahahah cemreye bakkkkk kamyoncu gibi oturmuşşş :roflol:
bayılıyom bu kıza yaaaa

celen ya cemrenin yüzü büyümüş de küçülmüş gibiiiiii çok şekerrrr

bayılıyom bu kıza yaaaa

o nası olii len?byüşte küçülmüş gibi y,üz mü olur:uhm:

bayılıyom bu kıza yaaaa

du yakından göstertem o resmünükaydirigubbakcemile3

o nası olii len?byüşte küçülmüş gibi y,üz mü olur:uhm:

ya bu tabiri duymadın mı hiç leynnnn:mymeka:

yani büyük insan gibi işte maşallahhh yüzündeki ifadeye baksanaaa kaydirigubbakcemile3
ayyy resme bayıldım yaaaaa çok tatlııııııı

bi elini de dizine koymuş puhahahaa çok şeker yaaaa

kıyafeti de çok şekerrr tırtılllllllllllllllllll

tatlım benim yaaa..ne güzeell gülüo.kaydirigubbakcemile3.kız celen bu senin kızda senin gibi eli maşalı olcak öle benzio..wah kocasına wahh:roflol::roflol:

bi elini de dizine koymuş puhahahaa çok şeker yaaaa

kıyafeti de çok şekerrr tırtılllllllllllllllllll
o benim bebeklik tulumum.annem saklamıs iikide saklamıs.şimdi bunları giydirmek cok duygulandırıyo beni :asigim:
ay maşşallah ya büyük insan gibi oturmuş yerim onu ben
kız oturttum ööle kaldı.ne o ne ben poz verdik

tatlım benim yaaa..ne güzeell gülüo.kaydirigubbakcemile3.kız celen bu senin kızda senin gibi eli maşalı olcak öle benzio..wah kocasına wahh:roflol::roflol:
puhahaaaa olabülüüü kaydirigubbakcemile3 nede olsa o bi ismirliiiii :lepi:
edhak tamamdir canim.. bakabilirsin albume... cemre harika cikmis resimde ya bayildim..
benimki uyandi.. cok uyudu 45 dak.. benneyaptımki
mersi boku alexa a.s.
başarabilse bacak bacak üstüne atacak tatlı cadı cemree
sulanma len kızıma lülülülülülü etek elbise giysin bacak olayına ozaman gircezsositososito

bak gene aynısını yapmıs gitmiş burdan önce muzlu pastaya yazmıs.ne muzlu pastayms karrdeşiiimkaydirigubbakcemile3

[COLOR="purple" .!.:
leyla21;5695010]ya bilmiyom [/COLOR]kii ne yapsamm aslinda istiyorumm daa herif yok diyoo hangi akla hizmet diyo onuda anlamiyomm onu ne saniyosaa

Rahat derken
:roflol:

:mymeka::mymeka::mymeka:
rahat işte kızım:icecream:

ya nasl almazsan aglamatmaya devam edıcem dıyebıllıyor ya???yerınde olsm o adamın eline bırakmazdım cocugumuuukötükedihüso

canim iyiyim. ardayi uyuttum banyo yaptim. aksama misafir gelcek yemekli. dun temizlik vardi allahtan ev temiz. yemekleri de kocis yapiyo bizde.:lepi:. cok isim yok ama yine de ardayla oynarken etrafi dagiliyor onlari toplarim aksama dogru.

elin hansıı yemek yapiii. goruonuzz değmiiikaydirigubbakcemile3
b enım kocamda yapar gercı rıca etsem ama işten gelıp bıde yemek yptırtaamam adama kkıyamam.hafta sonu zaten yardımcı olur..

senın kocan ne ıs yapıodu canım
kiz efekan kabul etsene arkadaslik teklifimi.. yoksa beni begenmiyor musun :1shok:

celen cok sikerrr olmus cemre yaaaa,getırde görekk kısım ya.ananla kak gellll

günaydın üleyn millet ben geldüm delikafadulden

yavrum ya benim minik koca da uslu aslında, gereken yerde gerektği kadar ağlıyo, zaten ben mümkün mertebe ağlatmamaya çalışıyorum, ben de senin tekniğine benzer bi teknik kullanıyorum zaten, çocuğu uyutmaya çalışınca sanki uyumamak için direniyo seninkisi gibi, ben de sürekli değiişik şeyler deniyorum, kah kucağımda gezdirerek uyutmaya çalışıyorum kah meme vermeye çalışıyorum, kah ninni söylüyorum, kah dizimde uyutuyorum, yani deneme yanılma yöntemiyle o an nasıl uyumak istediğini çözüp ona göre yol izliyorum, hani diyosun ya bebeklerin ağlamaması lazım güven duygularının sarsılmaması açısından diye, ya ben hiç ağlatmıyorum desem yeridir, hem ağlamaya alışmasın hem de güven duygusu sarsılmasın mutsuz olmasındiye,ama bazen zıvanadan çıktığım zamanlar oluyo,o an onu orda bırakıp odadan dışarı kaçıyorum, deliler gibi ağlıyo, en son dayanamıorum yine gidip kucaklayıp sakinleştiriyorum, acaba diyorum arada bi ağlamasına izin vermekle hata mı yapıyorum, hiç mi ağlatmayayım, bu arada bi yaptığım ağlarken bırakıp gitme zararlı olurmu çocuk üzerinde, kitapta onla ilgili bişiler var mı anacım
anaaa benim önceki uyuz dr sende polikistik over var dediydi, mıçiim var da niye düzenli adet görüyom, hastalığın belirtilerinde vücutta tüylenme filen diyo bende hiç öyle şeyler de olmaz, sinir oluyom ya bak eskiler aklıma geldi yine, karı baa tedavi ediyom diye etmediğini komadıydı :mymeka: llen senin hödük de rutin ekim hödüklerinden herhal, şuna bak ya niye sıkıyo çocuğun kolunu, emcek tabi, o kendisi yemek yemiomuymuş, ihtiyaçlarını karşılamıyomuşmuş, elini emmek de çocuğun ihtiyacı hayret bişi, kuş kadar bebeye neyi öğretmeye çalışıyo yav, zaten o bi süre sonra kendi bırakcak :mymeka:

bak gene aynısını yapmıs gitmiş burdan önce muzlu pastaya yazmıs.ne muzlu pastayms karrdeşiiimkaydirigubbakcemile3

ooolum ben sekmeli açıyom, aynı anda bi sürü topic açılmış oluyo bende, la ne taktınız benim muzlu pastama olm, hayret bişi haaaaaa, hem benimi takip ediyonuz len geberdürürm ha klava:kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…