ben yaptım dı incir de kayısı da içtim ama baktım bizimkine süt yapacağına gaz yaptıı
gazman benimki
bende bıraktım zati öle arttığını da görmedim çok
puhahahah cemreye bakkkkk kamyoncu gibi oturmuşşş :roflol:
bayılıyom bu kıza yaaaa
celen ya cemrenin yüzü büyümüş de küçülmüş gibiiiiii çok şekerrrr
bayılıyom bu kıza yaaaa
o nası olii len?byüşte küçülmüş gibi y,üz mü olur:uhm:
o benim bebeklik tulumum.annem saklamıs iikide saklamıs.şimdi bunları giydirmek cok duygulandırıyo beni :asigim:bi elini de dizine koymuş puhahahaa çok şeker yaaaa
kıyafeti de çok şekerrr tırtılllllllllllllllllll
kız oturttum ööle kaldı.ne o ne ben poz verdikay maşşallah ya büyük insan gibi oturmuş yerim onu ben
puhahaaaa olabülüüü kaydirigubbakcemile3 nede olsa o bi ismirliiiii :lepi:tatlım benim yaaa..ne güzeell gülüo.kaydirigubbakcemile3.kız celen bu senin kızda senin gibi eli maşalı olcak öle benzio..wah kocasına wahh:roflol::roflol:
mersi boku alexa a.s.edhak tamamdir canim.. bakabilirsin albume... cemre harika cikmis resimde ya bayildim..
benimki uyandi.. cok uyudu 45 dak.. benneyaptımki
sulanma len kızıma lülülülülülü etek elbise giysin bacak olayına ozaman gircezsositosositobaşarabilse bacak bacak üstüne atacak tatlı cadı cemree
[COLOR="purple" .!.:leyla21;5695010]ya bilmiyom [/COLOR]kii ne yapsamm aslinda istiyorumm daa herif yok diyoo hangi akla hizmet diyo onuda anlamiyomm onu ne saniyosaa
Rahat derken
:roflol:
günaydınnnhihoyyyt
aa bende bursalıyım canım bizim akrabalar nilüfer de oturuyoo
ne bebe istiyon mu:1shok:valla biz 4 yılda karar kıldık bakalım hayırlısı
benim korunma ii de allaha emanet ama benim spiral gibin bi şansım yok genç kızlığımdan beri adet düzünim yok o yüzden hep d. kontrol hapı kullandım dr doğumdan sonra belkim düzelir dedi ama umudum yok polkistik over mi ne varmı bende
o yüzden d.kontrol hapına devamm
ama şimdik onu da kullananmıyom dr 6 ay olmazsan zati sora başlarsın dediydii
günaydın canım tatil mi o da ne annelik 7 gün 24 saat mesaiii
dün zaten yedim benim hödüğü işten geldi uyuyodu sıpacanım uyandı markete gttik sonra biraz oynadım oğluşla bu arada benimki pc de saat 9.30 çocuk yarım saat en geç 1 saat sonra uyucak yaw biraz da sen bak iki dk ben kafa dinliyim yok açmış bir sürü site haber haber dolanıyoooklava: zor bela sattım onda da çocuğu kollarından sıkmış öle tutuyoo neymiş çocuk elini emmesinmiş ama çocuk ağlıyoo diyom olsun öğrencek diyoo
uyuzklava: illa al çcuğu almazsan ağlatmaya devam etcem diyoo
canim iyiyim. ardayi uyuttum banyo yaptim. aksama misafir gelcek yemekli. dun temizlik vardi allahtan ev temiz. yemekleri de kocis yapiyo bizde.:lepi:. cok isim yok ama yine de ardayla oynarken etrafi dagiliyor onlari toplarim aksama dogru.
kiz efekan kabul etsene arkadaslik teklifimi.. yoksa beni begenmiyor musun :1shok:
yavrum ya benim minik koca da uslu aslında, gereken yerde gerektği kadar ağlıyo, zaten ben mümkün mertebe ağlatmamaya çalışıyorum, ben de senin tekniğine benzer bi teknik kullanıyorum zaten, çocuğu uyutmaya çalışınca sanki uyumamak için direniyo seninkisi gibi, ben de sürekli değiişik şeyler deniyorum, kah kucağımda gezdirerek uyutmaya çalışıyorum kah meme vermeye çalışıyorum, kah ninni söylüyorum, kah dizimde uyutuyorum, yani deneme yanılma yöntemiyle o an nasıl uyumak istediğini çözüp ona göre yol izliyorum, hani diyosun ya bebeklerin ağlamaması lazım güven duygularının sarsılmaması açısından diye, ya ben hiç ağlatmıyorum desem yeridir, hem ağlamaya alışmasın hem de güven duygusu sarsılmasın mutsuz olmasındiye,ama bazen zıvanadan çıktığım zamanlar oluyo,o an onu orda bırakıp odadan dışarı kaçıyorum, deliler gibi ağlıyo, en son dayanamıorum yine gidip kucaklayıp sakinleştiriyorum, acaba diyorum arada bi ağlamasına izin vermekle hata mı yapıyorum, hiç mi ağlatmayayım, bu arada bi yaptığım ağlarken bırakıp gitme zararlı olurmu çocuk üzerinde, kitapta onla ilgili bişiler var mı anacımrica ederim canım..
eğer bebeğin sakin bi bebekse daha hızlı yanıt alırsın.. okuduğuma göre anne-babalar bu yöntemi uygularken ısrarlı olursa en huysuz bebekte bile işe yarıyormuş.. ama bebek sakinse 2-3 günde işe yarıyo..
benim eylül normalde çok neşeli, çok hareketli bir bebek.. maşallah hiç ağlamaz, oynar, güler vs vs.. ama iş uyutmaya gelince bir kabus oluyordu :1no2: resmen uyumamak için son enerjisine kadar direniyordu.. bazen 2-3 saat onu uyutmak için uğraşıyordum delikafadulden
ve kafam almıyordu yani uslu sayılabilecek bir bebeğim var ama neden uyumuyo?? ben de okuduğum kitaplar arasında en çok bu yöntemi beğendim çünkü bebeğimin ağlamasına dayanamıyorum ve bu yöntemde bebek ağlatılmıyo.. tam tersine, ağlamaya bırakılan bebeklerin güven duyguları sarsılacağı için hemen kucağınıza alın diyor a.s.. haaa ben ilk gün çok yoruldum ama daha 2. günü eylül kolay uyumaya, 3. günü kendi kendine uyumaya başladııüstelik dün gece sadece 1 kere emmek için uyandı o da sabah 5 de
ben tavsiye ediyorum valla benim çok işime yaradı.. ama başlamadan önce iyi düşünün, plan yapın.. saat kaçta uyucak, kaçta beslenecek ona göre bi plan yapın ve ona uyun.. ve ilk gün kabus gibi geçicek hazırlıklı olun ama ben inat ettim hala şoktayım işe yaradığına inanamıyorum
günaydınnnhihoyyyt
aa bende bursalıyım canım bizim akrabalar nilüfer de oturuyoo
ne bebe istiyon mu:1shok:valla biz 4 yılda karar kıldık bakalım hayırlısı
benim korunma ii de allaha emanet ama benim spiral gibin bi şansım yok genç kızlığımdan beri adet düzünim yok o yüzden hep d. kontrol hapı kullandım dr doğumdan sonra belkim düzelir dedi ama umudum yok polkistik over mi ne varmı bende
o yüzden d.kontrol hapına devamm
ama şimdik onu da kullananmıyom dr 6 ay olmazsan zati sora başlarsın dediydii
good morning len ekim anacıkları Şeniz aney gelii bugunazcuk dinlenecük
hiç bişi anam.senin benim hiçbişimiz yok.buraya tat veren meran ve iboş.ondan üle yazdum
hmm bunu ibrahim saraçoğlu evelsi gün anlattı esra ceyhan karısında.havuc-incir kürü dedi.ama nasıl oluo anlatmadı.birebirdir süt arttırmada dedi.bi daha anlat bakemCADIARZU
3 aylık iğne yasakkelime sakın sakın yasakkelime 2 bucuk ay oldu hala kanamam kesilmedi.bende acaip ara kanama yaptı.bi daha deseler vurul die asla :enbuyukkk:
kısdın mııı :çok üzgünüm:ama muslu pasta dedüm bişi demedüm kü :sm_confused:
adama geliş gidiş hans diiecen haa kaydirigubbakcemile3
baa da küsmüş :çok üzgünüm: :dilcikar:
ver anam bişi olmaz.bende sabah mayaladım.bakam bu nası olcek :uhm:
ayyfiyyet olsun yavrus kaydirigubbakcemile3
yoga :uhm: anam o nası oliimiş?puhaha uyusup kalır len bebekler delikafadulden
kııız dünkü loto nilferden cıktı.tanuduk olabülümü delikafadulden
o anlattığın hödükten bi tanede bende var.gözümün içine bakıo aliim die.neymiş uyucakmıs yorgunmus :mymeka:
bu doğum kontrol hapını emzirirken içemiyruk dimi?bende baslıycam ona.2 sene kullandım.gerci kullanırken hamile kaldım nasıl oldu anlamadım ama?rahattı.
good morning alexa.gidemde bi albümüne bakamlülülülülülü
küsmedim len kafam bi milyondu dün ondan yane, ne yazdığımı bilem tam hatırlamıyom, o an espiri yapıldığını bilem anlamadım yav kaydirigubbakcemile3 hem ne demekmiş o buraya tat veren iboşla meran, valla kızarım ha, biz bi elin parmakları gibiyiz, ayrılamayız olm, bi bütünüz, parmağın biri olmazsa yarım kalırız, bi daha duymeycem öyle döferim :mymeka:
bayılıyom bu kıza yaaaa
ay eveeet hiç dikkat etmemiştim ne güzel poz vermiş o zillli yaaaaaaa :roflol::roflol:
günaydın canım tatil mi o da ne annelik 7 gün 24 saat mesaiii
dün zaten yedim benim hödüğü işten geldi uyuyodu sıpacanım uyandı markete gttik sonra biraz oynadım oğluşla bu arada benimki pc de saat 9.30 çocuk yarım saat en geç 1 saat sonra uyucak yaw biraz da sen bak iki dk ben kafa dinliyim yok açmış bir sürü site haber haber dolanıyoooklava: zor bela sattım onda da çocuğu kollarından sıkmış öle tutuyoo neymiş çocuk elini emmesinmiş ama çocuk ağlıyoo diyom olsun öğrencek diyoo
uyuzklava: illa al çcuğu almazsan ağlatmaya devam etcem diyoo
nası gelcem bu menepozluylan otoboslarda.kendi arabamızda yarım ssaaat durmii.otobüsten kovarlar bizi
bak gene aynısını yapmıs gitmiş burdan önce muzlu pastaya yazmıs.ne muzlu pastayms karrdeşiiimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?