2008 Ekim Anneleri

alıntıyı editle len ucu yanlış yerlere dokuniiiiii :roflol:

pisikoloci bölümüne dikkat dağınıklığıyla ilgili bişi yazdım, anam bende acayip dikkat dağınıklığı var yaa, bazen burda yazdıklarınızı okuyom mesela, cevap veriim diyom o an sonra unutuyom, ben anestezilere kabahat buluyom ama sizde de varmı üle

ooolum ben sekmeli açıyom, aynı anda bi sürü topic açılmış oluyo bende, la ne taktınız benim muzlu pastama olm, hayret bişi haaaaaa, hem benimi takip ediyonuz len geberdürürm ha klava:kötükedihüso

ben o konuya aboneyim.kullanıca panelinne girince göriim seni lülülülülülü noldi rengin soldi lülülülülülü hade gel öpüşek Şeniz

bendede var.gecen anlatımmı hatırlamıom çöplerle bir cep tel.ide atmışım çöpe.caldırına bulduk.iiki dısarı koymadık.ben de uykusuzluğa veriyorum.

Gunaydinn diyecem de gecti artikk herkese hayirli cumalarr naptinizz bakiim cemreye maslahh cok datluu bee aga gibi kurulmuss bisey diyimmi hacerinde var yle bi resmii keyf yapiyoo diye guluyodumm bendee

ben geldimmm

eylül uyandı, meyve püresi verim dedi herzamanki gibi yemediiii
ben de azcık süt sağdım onu kattım, 2 tane de cicibebe.. tamamdır :lepi: hepsini yedi ilk kezzzz delikafadulden
benim cadı anne sütüne dayanamiiiiii kaydirigubbakcemile3

Edhakcimm albumume yorum yapmissin aynen dedgigin gibi canim ben hamileyen karnin sivri oglun olur diyolardi burdaki karilarda deedi hep daha once soyledim hacer 8aylik olana kadar cinsiyetini ogrenemedik gostermedi herkes erkek olur dedi ve ben hep oglum olacak saniyodum sonra sok haber kiz olacagini ogrendik hatta dogumma giriyodum bi kadin daha oglan doguracan gor bak diye idaa ediyodu ama hacer olduu

meme biti o memeeeeee kaydirigubbakcemile3

biri bana bi gün gelecek mahsun kırmızıgül ün filmini merak edeceksin dese inanmazdım kaydirigubbakcemile3 vizyona girmiş ve ben merak ediyorum yawwww gitmek istiyorum ama nasıllllll :uhm:

len 5 dakka ayrıldım kıllatmşsınız yine oku oku bitmedi...kafamçokkarıştı
ayıptır sölemesi tatile gitcezde otel bakıom..4 senedir ilk defa çıkcaz borçlarımız anca bitti...:lepi:
ayvalık taraflarında bildiğiniz bi yerler warmı...yada gidip çok beğendiğiniz....yazarsanız sewinirim..hatta hadi toplanıp hep beraber gidelim amma olur haaa...kk 'lılar tatilde muhaha muhahah:roflol::roflol:

belki eylülü mememe yapıştırsam film boyu hiç sesini çıkarmaz he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

biz geldiiiiiiiiiiikkkkkdelikafadulden
ayy açtığım gibi cemrenin resmini gördüm..içim açıldı valla.o ne güzellik öyle maşallah maşallah tüü tüüüüüüüü
kızlar dün sormuştum ya size,bugün ilk kez cicibebeli,devam mamalı,pekmezli,labneli sabah kahvaltısı verdim koçuma..maşallah sildi süpürdüüüüüüücokacimcoookilk defa ilk kez tattığı bişeyi çok sevdi..yumurta koyma dedi kociş.15 gün sonra başlıcaz yumurtayahihoyyyt
kızlar pnömokok aşısını herkes yaptırdımı?6 aydan önce oluyomuş sanırım.son 15 günümüz var.p.tesi götürcem sıpayı.s.ocağında yaptırcam ilk kez bi aşısını.bi problem olmaz umarım:uhm:

:roflol: ay evet ne güzel olurdu, bu arada cin a
belki eylülü mememe yapıştırsam film boyu hiç sesini çıkarmaz he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

seni sinemada memesini açmış film izlerken hayal ettim de :roflol::roflol::roflol::roflol:li okulda gibi oldu bu :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…