alıntıyı editle len ucu yanlış yerlere dokuniiiiii :roflol::mymeka::mymeka::mymeka:
rahat işte kızım:icecream:
ya nasl almazsan aglamatmaya devam edıcem dıyebıllıyor ya???yerınde olsm o adamın eline bırakmazdım cocugumuuukötükedihüso
elin hansıı yemek yapiii. goruonuzz değmiiikaydirigubbakcemile3
b enım kocamda yapar gercı rıca etsem ama işten gelıp bıde yemek yptırtaamam adama kkıyamam.hafta sonu zaten yardımcı olur..
senın kocan ne ıs yapıodu canım
celen cok şekerrrrrrrrrr olmus cemre yaaaa,getırde görekk kısım ya.ananla kak gellll
ooolum ben sekmeli açıyom, aynı anda bi sürü topic açılmış oluyo bende, la ne taktınız benim muzlu pastama olm, hayret bişi haaaaaa, hem benimi takip ediyonuz len geberdürürm haklava:kötükedihüso
pisikoloci bölümüne dikkat dağınıklığıyla ilgili bişi yazdım, anam bende acayip dikkat dağınıklığı var yaa, bazen burda yazdıklarınızı okuyom mesela, cevap veriim diyom o an sonra unutuyom, ben anestezilere kabahat buluyom ama sizde de varmı üle
ben o konuya aboneyim.kullanıca panelinne girince göriim seni lülülülülülü noldi rengin soldi lülülülülülü hade gel öpüşek Şeniz
ben geldimmm
eylül uyandı, meyve püresi verim dedi herzamanki gibi yemediiii
ben de azcık süt sağdım onu kattım, 2 tane de cicibebe.. tamamdır :lepi: hepsini yedi ilk kezzzz delikafadulden
benim cadı anne sütüne dayanamiiiiii kaydirigubbakcemile3
Zmabakk gendini balkondan atmadigina goree gulce gece iyi uyumuss
belki eylülü mememe yapıştırsam film boyu hiç sesini çıkarmaz he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
len 5 dakka ayrıldım kıllatmşsınız yine oku oku bitmedi...kafamçokkarıştı
ayıptır sölemesi tatile gitcezde otel bakıom..4 senedir ilk defa çıkcaz borçlarımız anca bitti...:lepi:
ayvalık taraflarında bildiğiniz bi yerler warmı...yada gidip çok beğendiğiniz....yazarsanız sewinirim..hatta hadi toplanıp hep beraber gidelim amma olur haaa...kk 'lılar tatilde muhaha muhahah:roflol::roflol:
belki eylülü mememe yapıştırsam film boyu hiç sesini çıkarmaz he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?