2008 Ekim Anneleri

Canimm meyve puresinin icine mii sutunu sagip cicibebe ezdin kendi yaptigin meyvemi kavanoz dakilerdenmi yaa ben kackere aldim hacerde meyve puresini yemiyo aciyom kavanozu 2 3 kasik ancak gerisi kaliyoo ona yedirebilmek icin bendemi biskuvi felan ezssem

hoşgeldin patoşum, len dr bize cicibebeyi 6. aydan sonra ver dediyid ,bendemi versem acep, biz henüz gayfaltı yapmıyoz valla, anam pnomokokun ilk dozunu 2. ayda vurulduyduk biz, sonra ikinci dozunu da 4. ayda vurulduyduk, daha varmı bilmiyom aşı takvimine bakmam ilazım, siz hi ç yaptırmadınızmı daha

Gamzecimm ohh ne guzell tatile gidiyonuzz cok sevindimm aceba birgun bizdee tatile gidermiyizz klava:ayy cok uzuluyomm yaa hic sosyal hayatimizz yokk

o benim bebeklik tulumum.annem saklamıs iikide .

sulanma len kızıma lülülülülülü etek elbise giysin bacak olayına ozaman gircezsositososito
ben ne sulanııım oğluşum biraz büyüsün o sulancak:jeyyar:

benim hödük asker ya şimdiden askerlik yaptırıyo çocuğa
yapmaz yapmaz aslında iidir ama gıcık işte çocuğu verdim ya ona hödüklüğü tuttumu tam tutuyooklava:
:roflol::roflol:

tatlım paketin üstünde 4.aydan itibaren verilebilir diyo.bende bu sabah verdim ilk.bayıldı yaa..zaten çok fazla koymadım. bi kaç tane ezdim.bayada tok tuttu.
canım bize yeni söyledi bu aşıyı yaptırmamızı:uhm:aşı takviminde yokya acayip sinir oldum.eşimi aradım şimdi.o da çok sinirlendi.hemen aşağı inip sorcak dr.a.6.aydan sonra 2.doz olmaz yani dimi?isteğe bağlı diyemi söylemedi acabaCADIARZU dr.olarak iyi ama çocuğa hep alel acele bakması ve şimdi bu konudan dolayı adama kıl oldum heekötükedihüsokötükedihüso

Ayy bende daha hic kahvalti yaptirmadimm biara biseyler yedirmeye iyi heves ettim meyve purelerii yaptim yedirdim sebze corbasi pirinc unuyla muhallebi mamanin icine bebe biskuvisi ezdim bu kavanoz mamalarindan jhazir muhallbilerden felan hepsinde yaptim yedirdim tabii meme daha kolay geldi hem emdikce cogaliyoo dr erken daha tattir dedi simdii sadece emziriyom

Aaaa neden oyle yapmislar ki yaa normal asilar nasil oluyosa bunuda onlarla beraber yapiyolar sana sormuyolar bile istiyomusun diyee karsi komsumun 7 aylik kizi var iste ona 2 doz vurmuslardi gecen yine cagirdilarki buu oneli 1 yasina kadar dozlari bitmeli oyuzden 1 ay erken vurcaz diye yine vurdu

eğer aşılarını sağlık olcağında yaptırıyosan pnömokok mutlaka vurulmuştur canım bir yanlışın olmalı..
2.ayda ve 4. ayda oldular o aşıyı a.s 6. ve 12. ayda tekrar olacaklar..

canım sütümü sağdım 40 cc kadar, kavanoz mamalarından armut-ananas-şeftali olandı sanırım onıun yarısını ve 2 cicibebe karıştırdım hepsini yedi.. aslında ben meyveyi tek vermek istiyorum ama yemiyo ve ağlıyooo :çok üzgünüm:

meyveye süt karıştırmak neyse de biskuvi vermek istemiyorum boşu boşuna kalori yani şişmanlar diye korkuyom açıkçası :çok üzgünüm: ama başka türlü de yemiyoo

meyve içine ilk kez cicibebe denedim, bikaç gün bu şekilde vericem tadına alışsın sonra tek vericem meyvesini..

meyveye alışmadığı için kendim hazırlamıyorum çünkü yarım saat meyve suyu için uğraşıyorum ama hanımefendi yemiyo alışana kaar kavanoz vercem, sonra taze hazırlıcam.. tazenin yerini tutmaz ki.. kavanozlar alışana kadar yani

yani komşunun kızı 7 aylık ve 3.doz pnömokoku mu olacak?sormak istediğim şey şu.6 aydan sonra diğer dozları vurulabiliyomu?gerçi kociş soracak bugün kıl dr.a...hayır canım hiç sormadı.s.ocağında yaptırabilirsiniz dedi yeni
eğer aşılarını sağlık olcağında yaptırıyosan pnömokok mutlaka vurulmuştur canım bir yanlışın olmalı..
2.ayda ve 4. ayda oldular o aşıyı a.s 6. ve 12. ayda tekrar olacaklar..

hayır canım eşimin çalıştığı özel hastanede oldu hepsini.kendi dr.u vurdu yani.ve doğduğundan beri sürekli o dr.un takibi altında.ya acayip sinir oldum çok güveniyoruz dr.umuza niye böyle bişey yaptıki şimdi yaa..yeni söyledi isterseniz s.ocağında yaptırın dedi.burda pahalı olabilir v.s falan diyeÇok üzgünüm çoook

ekim babası işte hepücüğü aynı :mymeka:

ya biliyom öyle yazıyo da bizim dr niye öyle dedi bilmiyom, 6. aydan sonra ver dedi, neyse ben vermiyom zaten şimdilik ama ara ara veriyim diom, yoğsan kendim yicem kaydirigubbakcemile3 yavrum bu pnomokok sağlık ocaklarında yapılıyo zaten yaa, siz özel hastanede filenmi yaptırıyonuz, artık devlet ücretsiz yapıyo bu aşıyı
hışşttt bende albüm koydum
bakın olur mu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hemen bakiiiim
ben hemen veriiim o zaman şişko olmaya ihtiyacımız var icük kaydirigubbakcemile3

demmekki sende muzlu pastayı çok seviyon :roflol:
he seviim deneyecem daha bunu.cemreden fırsat olmii anam muzlu pasta yapmaya/yemeye kaydirigubbakcemile3
biri bana bi gün gelecek mahsun kırmızıgül ün filmini merak edeceksin dese inanmazdım vizyona girmiş ve ben merak ediyorum yawwww gitmek istiyorum ama nasıllllll :
hec sevmem :dilcikar:
he var.destina holiday puhahaaa :roflol: ayy ne güzel olur hepberaber şööle tatile gitsek.tatili bırak bi yerlerde oturup konussak bile yeter.bakalım ilk tanısan kim olucak.çok merak ediyorum naniknanik
pnomokok zorunlu ası oldu artık yavrus :uhm:

hışşttt bende albüm koydum
bakın olur mu:
bi bakam
bizimde ööle.sevmedi tazeleri.kavanozu daha cok sevdi.alısana kadar büle.zaten yakında cesit cesit meyve cıkıcak.daha rahat oluuz.

ben 2.asısını hastanede yaptırdım.töbe bi daha.sona öörendik ki en taze ası sağlık ocaklarında oluomuş.srekli bitip yenileri geldii için.

yavrum bu pnomokok sağlık ocaklarında yapılıyo zaten yaa, siz özel hastanede filenmi yaptırıyonuz, artık devlet ücretsiz yapıyo bu aşıyı

yok tatlım diğer aşılarının hepsini özel hastanede yaptırdık.dr.da şimdi kalkmış bize pnömokok aşısını burda yaptırmayın s.ocağında ücretsiz yapılıyo dedi..ama şimdi öğrendiğimize göre biraz geç kalmışız:çok üzgünümnömokok olmadı daha hiç:çok üzgünüm:

bu arada edhakcım yorumların için tşk.ederima.s.

pnomokok zorunlu ası oldu artık yavrus :uhm:
ben 2.asısını hastanede yaptırdım.töbe bi daha.sona öörendik ki en taze ası sağlık ocaklarında oluomuş.srekli bitip yenileri geldii için.

evet ama bunu dr.un söylemesi gerekmiyomuydu..hem kocişe güvendim sağlıkçı diye,hem dr.umuza.aşı takibini bile kociş yapıyodu çünkü bu konuda çok hassas.ama ne kadar dikkat edersen et bi mokluk çıkıyo afedersindiğer aşılarda hiç bi problem yaşamadık.ne ateş ne bi yan etkisi olmadı çünkü hastanenin çocuk bölümü çok yoğun.belki ordada aşı trafiği yoğun diye tazesi geliyodur sürekliCADIARZU

biz kajoylan çok yakınız 30-40 km kadar gelcez oğluşla kızını görmeye dedim ama karı ne zamandır gelmiyoo burlara merak da etmiyo deilim aslında:uhm:

biz ayarladık bi tatil antalyada erken rezerasyonla baya ucuza geldi hakkaten ilgilenene site ismi veriim

ya senin eşin dr değil mi? çocuğun ne zaman ne aşısı olacağını takip etmiyo muydunuz :uhm:

hec sevmem :dilcikar:

bizimde ööle.sevmedi tazeleri.kavanozu daha cok sevdi.alısana kadar büle.zaten yakında cesit cesit meyve cıkıcak.daha rahat oluuz..

sanki ben mahsuna bayılıyom dedim :dilcikar: esas ben heççç sevmemmmm :dilcikar:

benim kız kavanozu da sevmiyo, ama bana daha pratik olduğu için alışana kadar kavanozdakinden vercem.. alıştıktan sonra taze hazırlıcam.. yoksa 2 saat uğraş dur sonra yimesin deli oluyommm

yaa onun sorunları vardı noldu acaba :çok üzgünüm:
şşş edhaaak albümüne baktım ama olmamış bacıım :lepi: turuncu badysiz gri esofmansız bi albüm düşünemem ben muhahaaa :roflol:

en son ne zaman vurulcekmiş ki bu aşı acep
he seviim deneyecem daha bunu.cemreden fırsat olmii anam muzlu pasta yapmaya/yemeye kaydirigubbakcemile3.

çok güzel oliii tavsie e derim :roflol:

biz bu ay hiçbi mok yiyemeyiz benim kocaya tatil de gereksiz, geberdecüm yaaaa:mymeka:

Eğer, 2 ayda karma aşılarla birlikte başlanırsa 2 ay arayla toplam 3 doz, 12-15 ayda tekrar dozu olarak toplam 4 doz yapılır. İlk 6 aydan sonra aşıya başlanırsa, kaç doz aşı gerekeceği başlama ayına göre değişecektir. Büyüdükçe olgunlaşan bağışıklık sistemi daha az sayıda aşıya da yanıt verecektir. Doktorunuz, size uygun protokolü bildirecektir.

---alıntıdır-----

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…