ben geldimmm
eylül uyandı, meyve püresi verim dedi herzamanki gibi yemediiii
ben de azcık süt sağdım onu kattım, 2 tane de cicibebe.. tamamdır :lepi: hepsini yedi ilk kezzzz delikafadulden
benim cadı anne sütüne dayanamiiiiii kaydirigubbakcemile3
biz geldiiiiiiiiiiikkkkkdelikafadulden
ayy açtığım gibi cemrenin resmini gördüm..içim açıldı valla.o ne güzellik öyle maşallah maşallah tüü tüüüüüüüü
kızlar dün sormuştum ya size,bugün ilk kez cicibebeli,devam mamalı,pekmezli,labneli sabah kahvaltısı verdim koçuma..maşallah sildi süpürdüüüüüüücokacimcoookilk defa ilk kez tattığı bişeyi çok sevdi..yumurta koyma dedi kociş.15 gün sonra başlıcaz yumurtayahihoyyyt
kızlar pnömokok aşısını herkes yaptırdımı?6 aydan önce oluyomuş sanırım.son 15 günümüz var.p.tesi götürcem sıpayı.s.ocağında yaptırcam ilk kez bi aşısını.bi problem olmaz umarım:uhm:
ben ne sulanııım oğluşum biraz büyüsün o sulancak:jeyyar:o benim bebeklik tulumum.annem saklamıs iikide .
sulanma len kızıma lülülülülülü etek elbise giysin bacak olayına ozaman gircezsositososito
günaydın üleyn millet ben geldüm delikafadulden
anaaa benim önceki uyuz dr sende polikistik over var dediydi, mıçiim var da niye düzenli adet görüyom, hastalığın belirtilerinde vücutta tüylenme filen diyo bende hiç öyle şeyler de olmaz, sinir oluyom ya bak eskiler aklıma geldi yine, karı baa tedavi ediyom diye etmediğini komadıydı :mymeka: llen senin hödük de rutin ekim hödüklerinden herhal, şuna bak ya niye sıkıyo çocuğun kolunu, emcek tabi, o kendisi yemek yemiomuymuş, ihtiyaçlarını karşılamıyomuşmuş, elini emmek de çocuğun ihtiyacı hayret bişi, kuş kadar bebeye neyi öğretmeye çalışıyo yav, zaten o bi süre sonra kendi bırakcak :mymeka:
:roflol::roflol:Edhakcimm albumume yorum yapmissin aynen dedgigin gibi canim ben hamileyen karnin sivri oglun olur diyolardi burdaki karilarda deedi hep daha once soyledim hacer 8aylik olana kadar cinsiyetini ogrenemedik gostermedi herkes erkek olur dedi ve ben hep oglum olacak saniyodum sonra sok haber kiz olacagini ogrendik hatta dogumma giriyodum bi kadin daha oglan doguracan gor bak diye idaa ediyodu ama hacer olduu
hoşgeldin patoşum, len dr bize cicibebeyi 6. aydan sonra ver dediyid ,bendemi versem acep, biz henüz gayfaltı yapmıyoz valla, anam pnomokokun ilk dozunu 2. ayda vurulduyduk biz, sonra ikinci dozunu da 4. ayda vurulduyduk, daha varmı bilmiyom aşı takvimine bakmam ilazım, siz hi ç yaptırmadınızmı daha
hoşgeldin patoşum, len dr bize cicibebeyi 6. aydan sonra ver dediyid ,bendemi versem acep, biz henüz gayfaltı yapmıyoz valla, anam pnomokokun ilk dozunu 2. ayda vurulduyduk biz, sonra ikinci dozunu da 4. ayda vurulduyduk, daha varmı bilmiyom aşı takvimine bakmam ilazım, siz hi ç yaptırmadınızmı daha
tatlım paketin üstünde 4.aydan itibaren verilebilir diyo.bende bu sabah verdim ilk.bayıldı yaa..zaten çok fazla koymadım. bi kaç tane ezdim.bayada tok tuttu.
canım bize yeni söyledi bu aşıyı yaptırmamızı:uhm:aşı takviminde yokya acayip sinir oldum.eşimi aradım şimdi.o da çok sinirlendi.hemen aşağı inip sorcak dr.a.6.aydan sonra 2.doz olmaz yani dimi?isteğe bağlı diyemi söylemedi acabaCADIARZU dr.olarak iyi ama çocuğa hep alel acele bakması ve şimdi bu konudan dolayı adama kıl oldum heekötükedihüsokötükedihüso
biz geldiiiiiiiiiiikkkkkdelikafadulden
ayy açtığım gibi cemrenin resmini gördüm..içim açıldı valla.o ne güzellik öyle maşallah maşallah tüü tüüüüüüüü
kızlar dün sormuştum ya size,bugün ilk kez cicibebeli,devam mamalı,pekmezli,labneli sabah kahvaltısı verdim koçuma..maşallah sildi süpürdüüüüüüücokacimcoookilk defa ilk kez tattığı bişeyi çok sevdi..yumurta koyma dedi kociş.15 gün sonra başlıcaz yumurtayahihoyyyt
kızlar pnömokok aşısını herkes yaptırdımı?6 aydan önce oluyomuş sanırım.son 15 günümüz var.p.tesi götürcem sıpayı.s.ocağında yaptırcam ilk kez bi aşısını.bi problem olmaz umarım:uhm:
Canimm meyve puresinin icine mii sutunu sagip cicibebe ezdin kendi yaptigin meyvemi kavanoz dakilerdenmi yaa ben kackere aldim hacerde meyve puresini yemiyo aciyom kavanozu 2 3 kasik ancak gerisi kaliyoo ona yedirebilmek icin bendemi biskuvi felan ezssem
yani komşunun kızı 7 aylık ve 3.doz pnömokoku mu olacak?sormak istediğim şey şu.6 aydan sonra diğer dozları vurulabiliyomu?gerçi kociş soracak bugün kıl dr.a...hayır canım hiç sormadı.s.ocağında yaptırabilirsiniz dedi yeniAaaa neden oyle yapmislar ki yaa normal asilar nasil oluyosa bunuda onlarla beraber yapiyolar sana sormuyolar bile istiyomusun diyee karsi komsumun 7 aylik kizi var iste ona 2 doz vurmuslardi gecen yine cagirdilarki buu oneli 1 yasina kadar dozlari bitmeli oyuzden 1 ay erken vurcaz diye yine vurdu
eğer aşılarını sağlık olcağında yaptırıyosan pnömokok mutlaka vurulmuştur canım bir yanlışın olmalı..
2.ayda ve 4. ayda oldular o aşıyı a.s 6. ve 12. ayda tekrar olacaklar..
ben ne sulanııım oğluşum biraz büyüsün o sulancak:jeyyar:
benim hödük asker ya şimdiden askerlik yaptırıyo çocuğa
yapmaz yapmaz aslında iidir ama gıcık işte çocuğu verdim ya ona hödüklüğü tuttumu tam tutuyooklava:
:roflol::roflol:
tatlım paketin üstünde 4.aydan itibaren verilebilir diyo.bende bu sabah verdim ilk.bayıldı yaa..zaten çok fazla koymadım. bi kaç tane ezdim.bayada tok tuttu.
canım bize yeni söyledi bu aşıyı yaptırmamızı:uhm:aşı takviminde yokya acayip sinir oldum.eşimi aradım şimdi.o da çok sinirlendi.hemen aşağı inip sorcak dr.a.6.aydan sonra 2.doz olmaz yani dimi?isteğe bağlı diyemi söylemedi acabaCADIARZU dr.olarak iyi ama çocuğa hep alel acele bakması ve şimdi bu konudan dolayı adama kıl oldum heekötükedihüsokötükedihüso
hışşttt bende albüm koydum
bakın olur mu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
eğer aşılarını sağlık olcağında yaptırıyosan pnömokok mutlaka vurulmuştur canım bir yanlışın olmalı..
canım sütümü sağdım 40 cc kadar, kavanoz mamalarından armut-ananas-şeftali olandı sanırım onıun yarısını ve 2 cicibebe karıştırdım hepsini yedi.. aslında ben meyveyi tek vermek istiyorum ama yemiyo ve ağlıyooo :çok üzgünüm:
meyveye süt karıştırmak neyse de biskuvi vermek istemiyorum boşu boşuna kalori yani şişmanlar diye korkuyom açıkçası :çok üzgünüm: ama başka türlü de yemiyoo
meyve içine ilk kez cicibebe denedim, bikaç gün bu şekilde vericem tadına alışsın sonra tek vericem meyvesini..
meyveye alışmadığı için kendim hazırlamıyorum çünkü yarım saat meyve suyu için uğraşıyorum ama hanımefendi yemiyoalışana kaar kavanoz vercem, sonra taze hazırlıcam.. tazenin yerini tutmaz ki.. kavanozlar alışana kadar yani
he seviim deneyecem daha bunu.cemreden fırsat olmii anam muzlu pasta yapmaya/yemeye kaydirigubbakcemile3demmekki sende muzlu pastayı çok seviyon :roflol:
hec sevmem :dilcikar:biri bana bi gün gelecek mahsun kırmızıgül ün filmini merak edeceksin dese inanmazdım vizyona girmiş ve ben merak ediyorum yawwww gitmek istiyorum ama nasıllllll :
he var.destina holiday puhahaaa :roflol: ayy ne güzel olur hepberaber şööle tatile gitsek.tatili bırak bi yerlerde oturup konussak bile yeter.bakalım ilk tanısan kim olucak.çok merak ediyorum naniknaniklen 5 dakka ayrıldım kıllatmşsınız yine oku oku bitmedi...kafamçokkarıştı
ayıptır sölemesi tatile gitcezde otel bakıom..4 senedir ilk defa çıkcaz borçlarımız anca bitti...
ayvalık taraflarında bildiğiniz bi yerler warmı...yada gidip çok beğendiğiniz....yazarsanız sewinirim..hatta hadi toplanıp hep beraber gidelim amma olur haaa...kk 'lılar tatilde muhaha muhahah:
pnomokok zorunlu ası oldu artık yavrus :uhm:biz geldiiiiiiiiiiikkkkkdelikafadulden
kızlar dün sormuştum ya size,bugün ilk kez cicibebeli,devam mamalı,pekmezli,labneli sabah kahvaltısı verdim koçuma..maşallah sildi süpürdüüüüüüücokacimcoookilk defa ilk kez tattığı bişeyi çok sevdi..yumurta koyma dedi kociş.15 gün sonra başlıcaz yumurtaya
bi bakamhışşttt bende albüm koydum
bakın olur mu:
bizimde ööle.sevmedi tazeleri.kavanozu daha cok sevdi.alısana kadar büle.zaten yakında cesit cesit meyve cıkıcak.daha rahat oluuz.eğer aşılarını sağlık olcağında yaptırıyosan pnömokok mutlaka vurulmuştur canım bir yanlışın olmalı..
canım sütümü sağdım 40 cc kadar, kavanoz mamalarından armut-ananas-şeftali olandı sanırım onıun yarısını ve 2 cicibebe karıştırdım hepsini yedi.. aslında ben meyveyi tek vermek istiyorum ama yemiyo ve ağlıyooo :çok üzgünüm:
meyveye süt karıştırmak neyse de biskuvi vermek istemiyorum boşu boşuna kalori yani şişmanlar diye korkuyom açıkçası :çok üzgünüm: ama başka türlü de yemiyoo
meyve içine ilk kez cicibebe denedim, bikaç gün bu şekilde vericem tadına alışsın sonra tek vericem meyvesini..
meyveye alışmadığı için kendim hazırlamıyorum çünkü yarım saat meyve suyu için uğraşıyorum ama hanımefendi yemiyoalışana kaar kavanoz vercem, sonra taze hazırlıcam.. tazenin yerini tutmaz ki.. kavanozlar alışana kadar yani
yani komşunun kızı 7 aylık ve 3.doz pnömokoku mu olacak?sormak istediğim şey şu.6 aydan sonra diğer dozları vurulabiliyomu?gerçi kociş soracak bugün kıl dr.a...hayır canım hiç sormadı.s.ocağında yaptırabilirsiniz dedi yeni
hayır canım eşimin çalıştığı özel hastanede oldu hepsini.kendi dr.u vurdu yani.ve doğduğundan beri sürekli o dr.un takibi altında.ya acayip sinir oldum çok güveniyoruz dr.umuza niye böyle bişey yaptıki şimdi yaa..yeni söyledi isterseniz s.ocağında yaptırın dedi.burda pahalı olabilir v.s falan diyeÇok üzgünüm çoook
yavrum bu pnomokok sağlık ocaklarında yapılıyo zaten yaa, siz özel hastanede filenmi yaptırıyonuz, artık devlet ücretsiz yapıyo bu aşıyı
he seviim deneyecem daha bunu.cemreden fırsat olmii anam muzlu pasta yapmaya/yemeye kaydirigubbakcemile3
hec sevmem :dilcikar:
he var.destina holiday puhahaaa :roflol: ayy ne güzel olur hepberaber şööle tatile gitsek.tatili bırak bi yerlerde oturup konussak bile yeter.bakalım ilk tanısan kim olucak.çok merak ediyorum naniknanik
ilk tanışan meran ben ve nihal olcak gali yazı gelecekler kayseriye mutlaka görüşürüz allah izin verirse
pnomokok zorunlu ası oldu artık yavrus :uhm:
ben 2.asısını hastanede yaptırdım.töbe bi daha.sona öörendik ki en taze ası sağlık ocaklarında oluomuş.srekli bitip yenileri geldii için.
he seviim deneyecem daha bunu.cemreden fırsat olmii anam muzlu pasta yapmaya/yemeye kaydirigubbakcemile3
he var.destina holiday puhahaaa :roflol: ayy ne güzel olur hepberaber şööle tatile gitsek.tatili bırak bi yerlerde oturup konussak bile yeter.bakalım ilk tanısan kim olucak.çok merak ediyorum naniknanik
yani komşunun kızı 7 aylık ve 3.doz pnömokoku mu olacak?sormak istediğim şey şu.6 aydan sonra diğer dozları vurulabiliyomu?gerçi kociş soracak bugün kıl dr.a...hayır canım hiç sormadı.s.ocağında yaptırabilirsiniz dedi yeni
ya aşı olmasına olur, rotavirus aşısı gibi değil bu.. ama neden yapılmadı ben bunu anlamadım yawww
hayır canım eşimin çalıştığı özel hastanede oldu hepsini.kendi dr.u vurdu yani.ve doğduğundan beri sürekli o dr.un takibi altında.ya acayip sinir oldum çok güveniyoruz dr.umuza niye böyle bişey yaptıki şimdi yaa..yeni söyledi isterseniz s.ocağında yaptırın dedi.burda pahalı olabilir v.s falan diyeÇok üzgünüm çoook
hec sevmem :dilcikar:
bizimde ööle.sevmedi tazeleri.kavanozu daha cok sevdi.alısana kadar büle.zaten yakında cesit cesit meyve cıkıcak.daha rahat oluuz..
biz kajoylan çok yakınız 30-40 km kadar gelcez oğluşla kızını görmeye dedim ama karı ne zamandır gelmiyoo burlara merak da etmiyo deilim aslında:uhm:
biz ayarladık bi tatil antalyada erken rezerasyonla baya ucuza geldi hakkaten ilgilenene site ismi veriim
en son ne zaman vurulcekmiş ki bu aşı acepyok tatlım diğer aşılarının hepsini özel hastanede yaptırdık.dr.da şimdi kalkmış bize pnömokok aşısını burda yaptırmayın s.ocağında ücretsiz yapılıyo dedi..ama şimdi öğrendiğimize göre biraz geç kalmışız:çok üzgünümnömokok olmadı daha hiç:çok üzgünüm:
bu arada edhakcım yorumların için tşk.ederima.s.
he seviim deneyecem daha bunu.cemreden fırsat olmii anam muzlu pasta yapmaya/yemeye kaydirigubbakcemile3.
biz kajoylan çok yakınız 30-40 km kadar gelcez oğluşla kızını görmeye dedim ama karı ne zamandır gelmiyoo burlara merak da etmiyo deilim aslında:uhm:
biz ayarladık bi tatil antalyada erken rezerasyonla baya ucuza geldi hakkaten ilgilenene site ismi veriim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?