2008 Ekim Anneleri

ya senin eşin dr değil mi? çocuğun ne zaman ne aşısı olacağını takip etmiyo muydunuz :uhm:

dr.değil anestezi teknikeri..ya takip etmez olurmuyuz.özellikle eşim nasıl dikkatli takip ediyodu.dediğim gibi ben ona bıraktım çünkü acayip hassastır.bi öksürük şurubu için 3 kere arar beni.ver,verdinmi,şu saatte ver,şöyle ver....aşı konusundada böyleydi.ben pnömokoku olacağını biliyodum ama 6 aydan önceki 2 dozu bilmiyodum.sanırım dr.un gazabına uğradık çünkü bunu şimdi söylemesi bence büyük bi hata.(şayet bu dönemden sonra ilk dozu vurduramazsak).çok sinirlendim akşamda gelmicek eşim nöbette.yarına kadar sabredeyim de yarın güzelce bi çatayım şuna..bütün gün hastane içinde..alt tarafı bikaç kat var dr.ile arasında.ben orda olcam günde kaç kere girer odasına sorarım herşeyi zırt pırtgerçi eşim başını kaşıcak vakit bulamıyo ama bunu kaçırmaması gerekti yaakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

yaa onun sorunları vardı noldu acaba :çok üzgünüm:
şşş edhaaak albümüne baktım ama olmamış bacıım :lepi: turuncu badysiz gri esofmansız bi albüm düşünemem ben muhahaaa :roflol:

he he bi daha bak bakıım kaydirigubbakcemile3
sen iste yer ilerde dünür olacaz şunun şurasında:roflol::roflol:

ohhhhhhhhhhhhh...demekki şimdi de başlayabiliriz...yoksa 6.aydan sonra olamaz diye bişey yok..bende araştırıyom şimdi onu.kociş dr.la konuşup arıcaktı hala tık yok.bekle bekle sıkıldım:çok üzgünüm.tesi ilk iş s.ocağına gitcem..sağol tatlım yaaaaa:1hug:

yavrum sinirlenme len bak kaçırmış sayılmazsınız vurdurursunuz yav, len anestezi teknikeri ha, şu kocana buyo bi sor bende acayip dikkat dağınıklığı var, 1,5 sene içinde 3 kere anestezi aldım, 6 ay antidepresan kullandım, kafa seroş gibi artık, normelmi böle olması, bi de netcem baa akıl vesin

he he bi daha bak bakıım kaydirigubbakcemile3
sen iste yer ilerde dünür olacaz şunun şurasında:roflol::roflol:

len karı göbüş fotolarına bakan olsa senin 9 ayı onlarla gecirdiğini düşünür kaydirigubbakcemile3
dünür olma işine gelince bilion bizim kız promosyonlu bi alana yanında babası bedava :lepi:

sorarım ancak kelin ilacı olsa kendi başına sürermişşş:roflol::roflol::roflol:
yaklaşık 11-12 yıldır bu işi yapıyo..ameliyatlarda gaz koklaya koklaya unutkanlık başlıyomuş belli bi süre sonra.bizimkinde bikaç aydır bi unutkanlık varkii anlatamam.3 şey sipariş ediyom gelirken al diye.mutlaka 2 sini unutuyo.:mymeka:daha dün akşam konuştuk ya bana noluyo herşeyi unutuyom diyoo..kii öyle bi hafızası vardıkii özel günleri ben unuturdum o beni utandırırdıkaydirigubbakcemile ben de tiroid ve uçarken yediğim basınçlardan dolayı öyleyim.iki bunak idare ediyoz bi evin içinde iştee..ocağa su koyuyom aşkım unutturma dedim evvelki akşam.tesadüfen bi gittim çaydanlığın yarısından fazlası su doluydu dibinde yandı yanacak derecede kalmış:bbo:bana güvenme artık diyo..iyi evi yakmıyozlaelaelaelaelae
peki tatlım özel değilse neden 1,5 yılda 3 anestezi aldın?doğumun sezaryen sanırım diğer 2 si neden?

len karı göbüş fotolarına bakan olsa senin 9 ayı onlarla gecirdiğini düşünür kaydirigubbakcemile3
dünür olma işine gelince bilion bizim kız promosyonlu bi alana yanında babası bedava :lepi:

bende talip olmayı düşünüyodum.CADIARZU.promosyonu duyunca caydım birdennaniknanik

aynı tip babadan bizde de var merak etme yabancılamayızkaydirigubbakcemile3

yemiyom yediriyom giymiyom giydiriyom daha napıım iki çift elbise ile hamleliğim geçti ahhh....

canım rota aşısı gibi değil bu, herzaman yapılabilir ama nasıl atlanmış ilginç yani.. neyse canını sıkma, hemen yaptırırsınız :lepi:

yok canım sen bunuyon bence ilaçlara bahane bulma :roflol: :roflol:

şaka bi yana ben ilaçlardan-anesteziden olduğunu hiç düşünmüyorum.. başka nedenlerdendir bence.. dikkat eksikliği için bi dr a görünüver canımm a.s

hişşşşşş gözümden kaçmadı, işim var diye yazmıyorum ama okumadığımı sanmaaaaa :mymeka:

ama ama sen dün yadeye yeşil ışık yakıyodunn:çok üzgünümğlunu seve seve alırız diyodun:çok üzgünüm:.oğlumun duygularıynan oynadın..geceleri uyuyamıyo..:roflol::roflol:ya pisikolojisi bozulursaaaaakötükedihüso
anam gözünden de bişey kaçmıyo hee:sm_confused:

sık aralıklarla.belli dozlarda alınan anestezinin beyni etkilediğini duymuştum ama dr.daha iyi bilir tabii.mesela basınç da böyle.ben amerikada yaşasam şahitliğim kabul olmuyo.resmen deli muamelesi görüyom -tatlicadiarzu-5 yıl uçtuysan sıyrıksın yaniiilaelaelaelaelae

ben senin için demedim kiii ibolya için dedim
alıntıyı yanlış mı yaptım acaba yaa dur bi bakiiimmmm

edhak kız sen 9 ay boyunca kocanı mı seyrettinnnnnn kaydirigubbakcemile3 oğluş babasının kopyası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…