bu arada edhakcım yorumların için tşk.ederima.s.
ya senin eşin dr değil mi? çocuğun ne zaman ne aşısı olacağını takip etmiyo muydunuz :uhm:
yaa onun sorunları vardı noldu acaba :çok üzgünüm:
şşş edhaaak albümüne baktım ama olmamış bacıım :lepi: turuncu badysiz gri esofmansız bi albüm düşünemem ben muhahaaa :roflol:
Eğer, 2 ayda karma aşılarla birlikte başlanırsa 2 ay arayla toplam 3 doz, 12-15 ayda tekrar dozu olarak toplam 4 doz yapılır. İlk 6 aydan sonra aşıya başlanırsa, kaç doz aşı gerekeceği başlama ayına göre değişecektir. Büyüdükçe olgunlaşan bağışıklık sistemi daha az sayıda aşıya da yanıt verecektir. Doktorunuz, size uygun protokolü bildirecektir.
---alıntıdır-----
dr.değil anestezi teknikeri..ya takip etmez olurmuyuz.özellikle eşim nasıl dikkatli takip ediyodu.dediğim gibi ben ona bıraktım çünkü acayip hassastır.bi öksürük şurubu için 3 kere arar beni.ver,verdinmi,şu saatte ver,şöyle ver....aşı konusundada böyleydi.ben pnömokoku olacağını biliyodum ama 6 aydan önceki 2 dozu bilmiyodum.sanırım dr.un gazabına uğradık çünkü bunu şimdi söylemesi bence büyük bi hata.(şayet bu dönemden sonra ilk dozu vurduramazsak).çok sinirlendim akşamda gelmicek eşim nöbette.yarına kadar sabredeyim de yarın güzelce bi çatayım şuna..bütün gün hastane içinde..alt tarafı bikaç kat var dr.ile arasında.ben orda olcam günde kaç kere girer odasına sorarım herşeyi zırt pırtgerçi eşim başını kaşıcak vakit bulamıyo ama bunu kaçırmaması gerekti yaakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
he he bi daha bak bakıım kaydirigubbakcemile3
sen iste yer ilerde dünür olacaz şunun şurasında:roflol::roflol:
yavrum sinirlenme len bak kaçırmış sayılmazsınız vurdurursunuz yav, len anestezi teknikeri ha, şu kocana buyo bi sor bende acayip dikkat dağınıklığı var, 1,5 sene içinde 3 kere anestezi aldım, 6 ay antidepresan kullandım, kafa seroş gibi artık, normelmi böle olması, bi de netcem baa akıl vesin
len karı göbüş fotolarına bakan olsa senin 9 ayı onlarla gecirdiğini düşünür kaydirigubbakcemile3
dünür olma işine gelince bilion bizim kız promosyonlu bi alana yanında babası bedava :lepi:
bende talip olmayı düşünüyodum.CADIARZU.promosyonu duyunca caydım birdennaniknanik
len karı göbüş fotolarına bakan olsa senin 9 ayı onlarla gecirdiğini düşünür kaydirigubbakcemile3
dünür olma işine gelince bilion bizim kız promosyonlu bi alana yanında babası bedava :lepi:
ohhhhhhhhhhhhh...demekki şimdi de başlayabiliriz...yoksa 6.aydan sonra olamaz diye bişey yok..bende araştırıyom şimdi onu.kociş dr.la konuşup arıcaktı hala tık yok.bekle bekle sıkıldım:çok üzgünüm.tesi ilk iş s.ocağına gitcem..sağol tatlım yaaaaa:1hug:
yavrum sinirlenme len bak kaçırmış sayılmazsınız vurdurursunuz yav, len anestezi teknikeri ha, şu kocana buyo bi sor bende acayip dikkat dağınıklığı var, 1,5 sene içinde 3 kere anestezi aldım, 6 ay antidepresan kullandım, kafa seroş gibi artık, normelmi böle olması, bi de netcem baa akıl vesin
hişşşşşş gözümden kaçmadı, işim var diye yazmıyorum ama okumadığımı sanmaaaaa :mymeka:
canım rota aşısı gibi değil bu, herzaman yapılabilir ama nasıl atlanmış ilginç yani.. neyse canını sıkma, hemen yaptırırsınız :lepi:
nasıl atlandığını dr.a uygun bi zamanda soracam zatenkötükedihüso
yok canım sen bunuyon bence ilaçlara bahane bulma :roflol: :roflol:
şaka bi yana ben ilaçlardan-anesteziden olduğunu hiç düşünmüyorum.. başka nedenlerdendir bence.. dikkat eksikliği için bi dr a görünüver canımm a.s
sık aralıklarla.belli dozlarda alınan anestezinin beyni etkilediğini duymuştum ama dr.daha iyi bilir tabii.mesela basınç da böyle.ben amerikada yaşasam şahitliğim kabul olmuyo.resmen deli muamelesi görüyom -tatlicadiarzu-5 yıl uçtuysan sıyrıksın yaniiilaelaelaelaelae
ben senin için demedim kiii ibolya için dedim
alıntıyı yanlış mı yaptım acaba yaa dur bi bakiiimmmm
annadım yaw..bende ibolya için dedim..kendimi örnek gösterdim sadece..a.s
edhak kız sen 9 ay boyunca kocanı mı seyrettinnnnnn kaydirigubbakcemile3 oğluş babasının kopyası
elin hansıı yemek yapiii. goruonuzz değmiiikaydirigubbakcemile3
b enım kocamda yapar gercı rıca etsem ama işten gelıp bıde yemek yptırtaamam adama kkıyamam.hafta sonu zaten yardımcı olur..
senın kocan ne ıs yapıodu canım
citircim, benim kocis yemek yapmaya bayiliyo.. kendi istiyo yapmak ben kiydigimdan diil yani sırnaşık şey ben sadece turk yemegi istedigimde yapiyorum. zeytinyaglilar falan. alamanlar oyle seyler bilmiyor. Çok üzgünüm çoook yoksa onlari da o pisirirdi..ayricana da benim hans, meslektasim olur ama borsa ile ugrasmaktadir. borsaci yani. yani sacma sapan bisi iste :roflol:
edhak ver bakalim senin siteyi sekerim. biz de gidicez tatile bu yaz kaydirigubbakcemile , bakalim belkim ayarlarim simdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?