anaa bi gecmisi okuyam gelem didim, herkesler kacmis.. terkedildimmm, terkedildimmm senağlama
ben geldim...
doktora gittik bronşları biraz tıkanmış dedi...bi tane iğne yaptırdı..senağlama..bide şurup verdi....bide devit3 ü kestik biz daha önce sölemiştim bize yanlış yazmışlarklava: klava: 3,5 ay 8 damla verdim bıngıldağı erken kapanmaya başlamış onun için kestik vermeyi önümüzdeki ay kontrol edcek..:çok üzgünüm:
bebişim şimdi uyudu yawrum çok canı yandı çok ağladı...senağlamaama doktor teyzesini sewdi..bende sewdim çok ilgili tel. filanda verdi..bundan sonra ona gitcez...a.s
ben geldim...
doktora gittik bronşları biraz tıkanmış dedi...bi tane iğne yaptırdı..senağlama..bide şurup verdi....bide devit3 ü kestik biz daha önce sölemiştim bize yanlış yazmışlarklava: klava: 3,5 ay 8 damla verdim bıngıldağı erken kapanmaya başlamış onun için kestik vermeyi önümüzdeki ay kontrol edcek..:çok üzgünüm:
bebişim şimdi uyudu yawrum çok canı yandı çok ağladı...senağlamaama doktor teyzesini sewdi..bende sewdim çok ilgili tel. filanda verdi..bundan sonra ona gitcez...a.s
Ben geldüm gel kacma naptinn gelmedimi misafirlerin
he var.destina holiday puhahaaa ayy ne güzel olur hepberaber şööle tatile gitsek.tatili bırak bi yerlerde oturup konussak bile yeter.bakalım ilk tanısan kim olucak.çok merak ediyorum
ewet celen yaaa biyerlerde buluşsak güzel olurdu...ben istanbula gelcem şöyle bi akrabaları gezcez sanada uğrarım kıızzz...yada bi alışverii merkezinde filan buluşurduk..kaydirigubbakcemile3...ay bak biz bunu ayarlayalım...kaydirigubbakcemile5
gecmis olsun canim.. valla turk doktorlari gibisi yok. biz oksuruyo diye gittik. burnu falan da tikali. ne ilac ne bisey.. nasil geccek bu, kendi kendine mi? iyce akcigere inince vercekler ilaci..
valla haklisin canim,bende Yaman 1,5 aylikken cocuk oksuruyor,burnu tikali,emmiyor,atesi var diye surekli dogum yaptigim hastaneye goturuyordum,surekli cocugunuzun biseyi yok deyip hemde bir toba ilaç yazip gonderiyorlardi.en son gittigimzde doktor kari bana siz paranoyaksiniz dedi,tartistik,ben cocugumun cigerlerinden gelen sesi duyuyorum,onlar duymuyorlar.ayni gunun gecesi atesi 39 u gorunce cocuk hastanesine goturduk bronsit ve ishal teshisiyle hastaneye yatirdilar bizi.cok ilerlemis diye.gercekten Turk doktorlari gibisi yok.hem teshisi hemen koyuyorlar,hemde ne gerekiyorsa onu yapiyorlar,
Kesinlikle Turk doktorlari cok tecrubeli (e nede olsa gunde 80 hasta bakıyor cogu) ve mantik yurutebiliyorlar.Bizim burda bir doktor gunde en fazla 5 yada 6 hasta bakıyor.mesai saati bitsin,ölsen dönüp bakmaz.
ben geldim...
ben geldim...
valla tanissak birbirimizle ne guzel olur. ben ankaraya cok gidiyorum . dbesti aricam gidince, insallah goruscez. onun da bu planimdan simdi haberi oldu. sırnaşık şey yoksa kendisinin cagirmisligi yok :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?