2008 Ekim Anneleri

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
edhak
anaa haliloo vee haliliye ile beraber takılıyom neyse bende mutfağa gidiim bari
adrianarda sana özel den attım canım otelin sitesini gelde oğluşları tanıştıralım:)

terken benim oğlanda aynı teey 1 ay önce diş çıkarıcak dedi tohtur bişi yok daha ..bazen çok kırmızı oluyor ahan da patlıycak diyorum yine yok

len karı göbüş fotolarına bakan olsa senin 9 ayı onlarla gecirdiğini düşünür kaydirigubbakcemile3
dünür olma işine gelince bilion bizim kız promosyonlu bi alana yanında babası bedava :lepi:

:roflol::roflol: yoh babası kalsın bu yürek ikinci bi hödüğü kaldırmaz anam

yok yafrim niye özel olsun, 2007 yılında 6 ay kadar antidepresan kullandım, arkasından çocuk istedik olmadı, benim hödük vay ben 35 yaşına geldim yaşım geçiyo diye ağlayıverdi baa, dra gidelim niye olmuyo soralım dedi, uyduk aklına gittik, karı rahim filmi çekecez dedi al saa 1. anestezi, rahim filminde sağ tüp tıkalı çıktı, aradan 2 ay geçmeden histeroskopi olduk al saa 2. anestezi, ilaçlarla iki anestezinin araları çok yakın bu sezeryandaki anesteziyle diğerlerinin arası 1 yıl var, velhasıl kelam anacım kısa aralıklarla 3 defa anestezi aldım bi de ilaç kullandım, ben kabahati bunlara bağlıyom yav, eskiden benim de hafızam güçlüydü, herşeyi koordine ederdim şindik kafa salak gibi geziyom yaa, belküm herüfün aklına uymasam kendi kendine olcemiş bu sıpa, hala daha söylerim senin yüzünden bu kadar ilaç bilmemne yedim ben diye :çok üzgünüm:

yavrum önceden bööle diildi yaf, gözlerim fıldır fıldır dönerdi önceden, söyleneni de unutmazdım, yapacağım şeyleri de, son birkaç yıldır böle, iyice de dozu arttı artıkın, rahatsızlık veriyo bu durum bana, ya sanki his kaybı yaşıyomuşum gibi bişiy, bazen söylenene tepki vermiorum, bazen cevap vermem gereken yerde susuyorum, bazen hiçbişey düşünmedğim halde dalıp gidiyorum, ya bunun gibi şeyler de ekstraları yani, sinir bozuucu yaa, dra gidecem de gitsem nolcek diyom bu sıpayı emziriyom ilaçsız tedavi olurmu acaba :uhm:
bu durumda benim de şahitliğimi kabul etmezler o zaman :roflol::roflol::roflol:
ah anaaam geçmuş olsun yavruma, kıyamam ben ona yaa, nasıl keyfi iyimi şindik :teselli:

eee ömründe 3 kere anestezi almakla bunama arasında ilişki olsaydıııı kaydirigubbakcemile3 ibolya bahane arıyooo ehehehe lülülülülülü

ömründe diil anacım, 1,5 yılda 3 kere artı 6 ay antidepresan :mymeka:
Ya kizlar benim oğluş ek gidaya hazir degil galiba...en aç halinde bile ancak 1 tatli kaşıgı kadarı zorla yiyor,ve anladiğim kadariyla tatli sevmiyor.. hergun israr mi etsem yoksa bir sure arami versem,ne dersiniz.

dılıyle mı ıtıo anacım. bak o sevmedıgı anlamına gelmezmış. ıtme refleksı mı bı dıkkat et baam

yok ibolyacim yaaa,diliylede itiyorda,azcik yalaniyor,sonra hepsi fora disari yutmuyor yani,biraz zorlarsamda aglamaya basliyor.

alla allaaaaaaa ondan değil diyom saaaaaaa hayret bişi bi büyük sözü dinle :mymeka:

canim ya sen bana özelden yaziyorsun heralde ama bana gelmedi hala niyeki buraya ayrintili yazsanda bende yagmura uygulasam seni cok yordum bugün kusuruma bakma ama ne yapiyim merak ediyorum simdiden sagola.s.

ah anaaam geçmuş olsun yavruma, kıyamam ben ona yaa, nasıl keyfi iyimi şindik

saol canım şimdi uyuttum sanırım biraz gazı war mızmızlanıo.. ama genelde iyi çok şükür...

napalım birileri gelsede böcüküm uyanmadan laflasak die bekliom...yokmu başka bekliyen..bakın yarın akşam misafirim war özlersiniz sora beni gelin artıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkk

geçmiş olsun canım şimdi okudum bebeğin rahatsızlanmış

bu arada aklıma takılan bebeklerin beslenmesiyle ilgili heroya mail atmıştım cevabıda mail olarak bekliyodum ama beslenme uzmanları tlf ettiler aklıma takılanları tek tek yanıtladılar önerilerde bulundular bravo yani onlara böyle herkesle ilgileniyorlarsa

sao canım bebişim daha iyi...
bende atmıştım mail ewet ilgileniolar beni 1 dakka içinde geri aradılar bende çok şaşırmıştım...süprizzzzz

canim ya sen bana özelden yaziyorsun heralde ama bana gelmedi hala niyeki buraya ayrintili yazsanda bende yagmura uygulasam seni cok yordum bugün kusuruma bakma ama ne yapiyim merak ediyorum simdiden sagola.s.

canım dünkü mesajımı kopyalıyorum..

yok ibolyacim yaaa,diliylede itiyorda,azcik yalaniyor,sonra hepsi fora disari yutmuyor yani,biraz zorlarsamda aglamaya basliyor.

ya ben napıyom biliyomusun, uğur böceğimiz var şarkı söylüyo gözleri ağzı ayakları oynuyo, hareket ediyo, baktı m benim sıpa mızmızlanıyo hemen onu çalıştırıyom onu seyrederken üçbeş kaşık daha sokuşturuorum, dikkatini bi yöne çekince farkında olmadan yiyo bi de öyle dene bakalım
ibolya senin oglan ne tatli o resimde,adam olmus,saclaarda o bicim.. o resimde hoppalanin içindemi

yok yavrum ana kucağına koyup çektim bugün, bizim hoppalamız yuk :çok üzgünüm:
alla allaaaaaaa ondan değil diyom saaaaaaa hayret bişi bi büyük sözü dinle :mymeka:

yav iyi de önceden olmuyodu ama :uhm:
ah anaaam geçmuş olsun yavruma, kıyamam ben ona yaa, nasıl keyfi iyimi şindik

saol canım şimdi uyuttum sanırım biraz gazı war mızmızlanıo.. ama genelde iyi çok şükür...

tekrar geçmiş olsun anacım, inşallah düzelcek kuzucuk, uyuyunca rahatlar o şindik :teselli:
ben hero babye küsüm, bize minnacık bi yenidoğan mamasıyla kıytırık bi kitapçık gönderdilerdi :dilcikar: bu arada benim sıpanın mamaları bittiydi, herüfe sipariş ettiydim, 900 gramlık aptamil 2, 500 gramlık pirinçli muhallebi bi de gece tahıllı mamasını 50 kusur liraya almış, aptamil 2nin içinde de 200 gramlık bi aptamil 2 daha var hedayesiymiş, geçen hafta 300 gramlığını 18 liraya aldıydım ben, çok uyguna getirdik valla bu sefer :lepi:

ya nerden almış heryerde öylemiymiş bizim mamada bitti bitecek bize hero heçbişi yollamadı

iyi akşamlar kızlarr nasılsınızzz

size bişey soracağım.. ben eylülün çamaşırlarını dalin sıvı deterjan veya roxy matikle yıkıyodum.. ama roxy yi annemler baya bi alıp stoklamışlardı ve aldıkları market bursada olan bi market, burda yok..

büyük marketlerde ben mi göremedim acaba yaaa roxy kullanan varsa nerden alıyosunuz??

Son düzenleme:
güzelim ben yardımcı olamıcam çünkü omo nun bebek deterjanını kullanıom wa memnunum...
wwweeeeeeeeeeee gidip yatıom çok uykum geldimirmirmirmir
ben gidiom ya herkes damlar birazdan:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…