2008 Ekim Anneleri

güzelim ben yardımcı olamıcam çünkü omo nun bebek deterjanını kullanıom wa memnunum...
wwweeeeeeeeeeee gidip yatıom çok uykum geldimirmirmirmir
ben gidiom ya herkes damlar birazdan:dilcikar:

güle güle canım iyi uykularrr
bebişin uyudu mu?

canım bende dalin kullanıyorum ve roxy marketlerde hiç dikkatimi çekmedi..:uhm:

slm kızlar ben geldim, azccık asi ye baktım , oğlan uyudu fln. geç mi kaldım ya herkescikler gitmiş

slm kızlar ben geldim, azccık asi ye baktım , oğlan uyudu fln. geç mi kaldım ya herkescikler gitmiş

yok bacım bişey kaçırmadın bu akşam çok durgun burası..
ekim anaları cuma gecesi pek uğramıyo buraya.. napıyolar bilmem :jeyyar: :jeyyar:

kızlar naber dbestciğim hani oğlumun gözleri iele ilgili yazışmıştık ya hatırladın mı

hani oğlumun gözlerini çok açmasından ve beyazının fazla gözükmesinden bahsetmiştim sen de omurilikle ilgili birşeyler yazmıştın ..neyse doktorumuz kafa ölçülerimizin gayet yerinde olduğunu oğlumun da aynı anası gibi baktığını söyledi sen sağlıkçımısın merak ettim bacumyerimseniben

ya çok merak ediyom nasıl vakit bulupda net e girebiliyosunuz?valla bravo ekim anneleri ben hiç fırsat bulamıyom şimdi azıcık eşime verdim oğluşumuda anca fırsat buldum.ben çok beceriksiz bir anneyim demek kisenağlama.konuya gelince arkadaşım ben eski marketçiyim valla eskiden roxy çok görürdüm marketlerde ama şimdi hiç bi yerde görmiyorum bende omo nun bebek deterjanı nı kullanıyom ve çok memnunum...

Naber karilarr nasisiniz ben geldim ve gidecem zillim daha uyumadii hodugumle kavga ettik canim sıkkınn hemen yatacam

Bende roxy kullaniyorumm bizim evin yanindaki markette var buyuk market degill paketi kucuk hemn bitiyoo ama gecen herife 2 paket al dedim oda gitmis elde yikmasini almiss degistirdile geri matik olaniyla

hatırladım canım kusura bakma ya kafam meşgul biyandan.. doktorunuzun öyle demesine çok sevindim.. çünkü gözlerdeki o belirti ile beraber bi de kafa çapı büyükse önemli olabilir ihmal etme diye demiştim yoksa seni üzmek istemem :lepi:

valla benim pc de işim var bi yandan onu yapıyorum bi yandan site açık arada okuyorum ama bugün durgun burası sengözlerimebaksanab laptop olduğu için hep açık benim pc kaydirigubbakcemile3 işim olunca koltuğun üzerinde bırakıveriyom kaydirigubbakcemile3

Naber karilarr nasisiniz ben geldim ve gidecem zillim daha uyumadii hodugumle kavga ettik canim sıkkınn hemen yatacam

aaaaaaa canım noldu yaaa gitmeee gel iki laflayak yahuuuu
hem bak sana ne dicem, eylül meyveyi süt+cicibebe ile yedi ya.. öğlen de çorba veya sebze püresi yediremiyodum, bugün sütümü sağdım 30 cc kadar ona haşlanmış patates (kendimize patates salatası yapmıştım azcık patatesle deneyeyim dedim) ezdim azcık da tereyağı kattım hepsini yediiiii :lepi: sen de hacere dene ama patates yerine diğer sebzeleri vercem sen de öyle yap.. yarın havuç+süt denicem mesela..

bende aynen dikkatini dagitarak yediriyomm yoksaa istemiyoo hippten numune geldimii saa

Durdum hadii hacer uyuduu zaten hoduklede hacer yuzunden kavga ettik 2 dk bakti yaa agliyoo cocuk susturmuyoo gezdirse susacak kilini kipirdatmiyo yattigi yereden sus kizimm kizmm suuus diyoo sanki cocuk ne anliyacaksaa hos ben kizimi vermem zatende dagiitgi evi toplamakla mesguldum dukkan yetmiyo eve de is getirmis bugun 23 nisanda anasinifi ilk okullar felan gosteri yapacamiss foklor kiyafeti felan almislarr fess di ponpon du onlarla ugrastik aksamdan beri evi mok goturuyo toplarkende cocuga ben bakamam yaa uff buu sebze+ sut Yarin deneyim ama benim sut sagma makinam pompam felan yok ki bunu devam mamasiyla yapsam olurmu hem mamayi kullanmis oluruz yaa aldik cadiya sevmiyoo mamayii yogurt yapiyim dedim onuda tuturamiyomm oylece bekliyo

herkes gene sustu,
bizim doktur , ek gıdaya 6. ayda başla didi.kilosu iyi diye, ama istersen 5. ayda meyve suyu ile başlayabilrsin tattırarak dedi.geçen de muzu tattırdım, bu hafta da armut suyu tattırdım, hafif rendesi ile karışık,kaşıkal verdim ,arada dili ile ittiriyor , sonrada elimdeki kaşığa bakıp heyecanlanıyor. biraz babası gibin olacak galiba miğdesine düşkün.
he bu arada çalışıyorum da 3. haftamız bitti. sütü sağıp bırakıyorum eve .zati yarım gün.uykuda geçiyor yarısı.

ya nerden almış heryerde öylemiymiş bizim mamada bitti bitecek bize hero heçbişi yollamadı

hee benim herüf milupanınkini almış anacım, sanırsam pekdemirden aldı, büyük ihtimalle bayramyerindekinden almıştır, marketten aldım dedi çünkü, istersen detaylı soruveriyim
aman sevmedim ben o roxyi ya, omo baby aldım ben geçenlerde onu kullancem artık, hiç lekeleri bile çıkartmadı -tatlicadiarzu-

yok bacım bişey kaçırmadın bu akşam çok durgun burası..
ekim anaları cuma gecesi pek uğramıyo buraya.. napıyolar bilmem :jeyyar: :jeyyar:

çamaşır yıkıyolardır :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…