güzelim ben yardımcı olamıcam çünkü omo nun bebek deterjanını kullanıom wa memnunum...
wwweeeeeeeeeeee gidip yatıom çok uykum geldimirmirmirmir
ben gidiom ya herkes damlar birazdan:dilcikar:
iyi akşamlar kızlarr nasılsınızzz
size bişey soracağım.. ben eylülün çamaşırlarını dalin sıvı deterjan veya roxy matikle yıkıyodum.. ama roxy yi annemler baya bi alıp stoklamışlardı ve aldıkları market bursada olan bi market, burda yok..
büyük marketlerde ben mi göremedim acaba yaaa roxy kullanan varsa nerden alıyosunuz??
canım bende dalin kullanıyorum ve roxy marketlerde hiç dikkatimi çekmedi..:uhm:
slm kızlar ben geldim, azccık asi ye baktım , oğlan uyudu fln. geç mi kaldım ya herkescikler gitmiş
hani oğlumun gözlerini çok açmasından ve beyazının fazla gözükmesinden bahsetmiştim sen de omurilikle ilgili birşeyler yazmıştın ..neyse doktorumuz kafa ölçülerimizin gayet yerinde olduğunu oğlumun da aynı anası gibi baktığını söyledi sen sağlıkçımısın merak ettim bacumyerimseniben
ya çok merak ediyom nasıl vakit bulupda net e girebiliyosunuz?valla bravo ekim anneleri ben hiç fırsat bulamıyom şimdi azıcık eşime verdim oğluşumuda anca fırsat buldum.ben çok beceriksiz bir anneyim demek kisenağlama.konuya gelince arkadaşım ben eski marketçiyim valla eskiden roxy çok görürdüm marketlerde ama şimdi hiç bi yerde görmiyorum bende omo nun bebek deterjanı nı kullanıyom ve çok memnunum...
Naber karilarr nasisiniz ben geldim ve gidecem zillim daha uyumadii hodugumle kavga ettik canim sıkkınn hemen yatacam
yok bacım bişey kaçırmadın bu akşam çok durgun burası..
ekim anaları cuma gecesi pek uğramıyo buraya.. napıyolar bilmem :jeyyar: :jeyyar:
ya ben napıyom biliyomusun, uğur böceğimiz var şarkı söylüyo gözleri ağzı ayakları oynuyo, hareket ediyo, baktı m benim sıpa mızmızlanıyo hemen onu çalıştırıyom onu seyrederken üçbeş kaşık daha sokuşturuorum, dikkatini bi yöne çekince farkında olmadan yiyo bi de öyle dene bakalım
yok yavrum ana kucağına koyup çektim bugün, bizim hoppalamız yuk :çok üzgünüm:
yav iyi de önceden olmuyodu ama :uhm:
tekrar geçmiş olsun anacım, inşallah düzelcek kuzucuk, uyuyunca rahatlar o şindik :teselli:
ben hero babye küsüm, bize minnacık bi yenidoğan mamasıyla kıytırık bi kitapçık gönderdilerdi :dilcikar: bu arada benim sıpanın mamaları bittiydi, herüfe sipariş ettiydim, 900 gramlık aptamil 2, 500 gramlık pirinçli muhallebi bi de gece tahıllı mamasını 50 kusur liraya almış, aptamil 2nin içinde de 200 gramlık bi aptamil 2 daha var hedayesiymiş, geçen hafta 300 gramlığını 18 liraya aldıydım ben, çok uyguna getirdik valla bu sefer :lepi:
hatırladım canım kusura bakma ya kafam meşgul biyandan.. doktorunuzun öyle demesine çok sevindim.. çünkü gözlerdeki o belirti ile beraber bi de kafa çapı büyükse önemli olabilir ihmal etme diye demiştim yoksa seni üzmek istemem :lepi:
valla benim pc de işim var bi yandan onu yapıyorum bi yandan site açık arada okuyorum ama bugün durgun burası sengözlerimebaksanab laptop olduğu için hep açık benim pc kaydirigubbakcemile3 işim olunca koltuğun üzerinde bırakıveriyom kaydirigubbakcemile3
aaaaaaa canım noldu yaaa gitmeee gel iki laflayak yahuuuu
hem bak sana ne dicem, eylül meyveyi süt+cicibebe ile yedi ya.. öğlen de çorba veya sebze püresi yediremiyodum, bugün sütümü sağdım 30 cc kadar ona haşlanmış patates (kendimize patates salatası yapmıştım azcık patatesle deneyeyim dedim) ezdim azcık da tereyağı kattım hepsini yediiiii :lepi: sen de hacere dene ama patates yerine diğer sebzeleri vercem sen de öyle yap.. yarın havuç+süt denicem mesela..
ya nerden almış heryerde öylemiymiş bizim mamada bitti bitecek bize hero heçbişi yollamadı
iyi akşamlar kızlarr nasılsınızzz
size bişey soracağım.. ben eylülün çamaşırlarını dalin sıvı deterjan veya roxy matikle yıkıyodum.. ama roxy yi annemler baya bi alıp stoklamışlardı ve aldıkları market bursada olan bi market, burda yok..
büyük marketlerde ben mi göremedim acaba yaaa roxy kullanan varsa nerden alıyosunuz??
yok bacım bişey kaçırmadın bu akşam çok durgun burası..
ekim anaları cuma gecesi pek uğramıyo buraya.. napıyolar bilmem :jeyyar: :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?