Durdum hadii hacer uyuduu zaten hoduklede hacer yuzunden kavga ettik 2 dk bakti yaa agliyoo cocuk susturmuyoo gezdirse susacak kilini kipirdatmiyo yattigi yereden sus kizimm kizmm suuus diyoo sanki cocuk ne anliyacaksaa hos ben kizimi vermem zatende dagiitgi evi toplamakla mesguldum dukkan yetmiyo eve de is getirmis bugun 23 nisanda anasinifi ilk okullar felan gosteri yapacamiss foklor kiyafeti felan almislarr fess di ponpon du onlarla ugrastik aksamdan beri evi mok goturuyo toplarkende cocuga ben bakamam yaa uff buu sebze+ sut Yarin deneyim ama benim sut sagma makinam pompam felan yok ki bunu devam mamasiyla yapsam olurmu hem mamayi kullanmis oluruz yaa aldik cadiya sevmiyoo mamayii yogurt yapiyim dedim onuda tuturamiyomm oylece bekliyo
herkes gene sustu,
bizim doktur , ek gıdaya 6. ayda başla didi.kilosu iyi diye, ama istersen 5. ayda meyve suyu ile başlayabilrsin tattırarak dedi.geçen de muzu tattırdım, bu hafta da armut suyu tattırdım, hafif rendesi ile karışık,kaşıkal verdim ,arada dili ile ittiriyor , sonrada elimdeki kaşığa bakıp heyecanlanıyor. biraz babası gibin olacak galiba miğdesine düşkün.
he bu arada çalışıyorum da 3. haftamız bitti. sütü sağıp bırakıyorum eve .zati yarım gün.uykuda geçiyor yarısı.
leyloşş palyaço kıyafeti varmı bana palyaço kıyafeti gerk. benimkiler anasınıfı,
23 nisana hazırlanıyoz bizde.
senin hödükde aynı benimki gibin iş yoğunlukları da yanı , çocuğa bakma huyları da, işine geldi mi çok güzel bakıyo canı istemedi mi yok , aaraba oldu mu bakar, bebek oldu mu işine gelirse.
bu sabah oğlanı benim herüfün yanına yatırdım sabah. bend ekahvaltı neyin hazırlıyom.
oğlan tutmuş babasının elini evire çebire bakıy, eşimde diyo elim yoruldu artık böyle tutmaktan diyo.o kadar uzun incelediki bakıa baka doyamadı , zati biraz da babacı , geçen pazar babaya bi güldükü sormayın, daha bana gülmemiştir öyle hemide sesliiiiii
3 hafta bittiyse alışmışsınızdırr artıkkk bakalım biz ne yapacazzz delikafadulden bebeğe kim bakıyo canım çok zor oldu mu alışmakkk
len ibolyaaa omo baby dediğin deterjan.. ben sabun kullanmak istiyorum ve roxy den de çok memnunum çok güzel kokuyo lekeleri de çıkarıyo :dilcikar: :dilcikar:
ya ne palyaçosu leyyynnn ben bile korkuyom palyaçolardan :1ninca: bebelerin aklı çıkarrrrr delikafadulden delikafadulden
leyloşş palyaço kıyafeti varmı bana palyaço kıyafeti gerk. benimkiler anasınıfı,
23 nisana hazırlanıyoz bizde.
senin hödükde aynı benimki gibin iş yoğunlukları da yanı , çocuğa bakma huyları da, işine geldi mi çok güzel bakıyo canı istemedi mi yok , aaraba oldu mu bakar, bebek oldu mu işine gelirse.
bu sabah oğlanı benim herüfün yanına yatırdım sabah. bend ekahvaltı neyin hazırlıyom.
oğlan tutmuş babasının elini evire çebire bakıy, eşimde diyo elim yoruldu artık böyle tutmaktan diyo.o kadar uzun incelediki bakıa baka doyamadı , zati biraz da babacı , geçen pazar babaya bi güldükü sormayın, daha bana gülmemiştir öyle hemide sesliiiiii
anaaaaa niyekineeee, hiç korkulur mu, bizim buraya sirk geldi, ziraatin oraya bilirsin belki ,ihsaniyenin karşı tarafı diyem,
çocuklar çok sevdi.
yoksa seni küçükken polis yerine palyaço ile mi korkuttluar
Ben cikiyoom kizlar cok uykumm geldii yaa hadii sizde gidip yatin sizi bilemem ama ben uyuyunca sutun cogaliyo gece bi uyaniyoomm tankerler dolmuss dinlenmek iyi geliyö ben tankerleri doldurmaya gidiyoomm hadi by
3 hafta bittiyse alışmışsınızdırr artıkkk bakalım biz ne yapacazzz delikafadulden bebeğe kim bakıyo canım çok zor oldu mu alışmakkk
len ibolyaaa omo baby dediğin deterjan.. ben sabun kullanmak istiyorum ve roxy den de çok memnunum çok güzel kokuyo lekeleri de çıkarıyo :dilcikar: :dilcikar:
Ben cikiyoom kizlar cok uykumm geldii yaa hadii sizde gidip yatin sizi bilemem ama ben uyuyunca sutun cogaliyo gece bi uyaniyoomm tankerler dolmuss dinlenmek iyi geliyö ben tankerleri doldurmaya gidiyoomm hadi by
ben gelene kadar kimse kalmamış.bugün komşumu oturmaya çağırdım.iyi oldu güzel bir gün geçirdim sohbet falan ettik.akşamda 3 bölüm lost izledik.şimdide feyzayı uyuttum.bi bakayım dedim bizim karılar napar diye.herkes iyidir inşaallah.benim herif cuma günleri öğlen yemeğe gelmez cumayı kaçırıyorum diye.bu öğlen feyzayı uyutuyorum biri kapıyı açıyor.hemen koştum neden geldin hayırdır demeye.anaaam birde baktım herifin kafada kocaman bir sargı.kafasını kapıya çarpmış yarılmış.hastaneye götürmüşler dikiş attırmışlar(.tam kaşının üstü Allah tan burnuna falan gelmemiş.baya korktum onu öyle görünce.Allah hepimizin ailesini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?