2008 Ekim Anneleri

süt koyamıcaksan mama olur tabikiiii :lepi: inşallah sever.. ben brokoliyi de haşlayıp blendırdan geçirip sütümle karıştırmayı planlıyom bakalımm yicek miii kaydirigubbakcemile3

3 hafta bittiyse alışmışsınızdırr artıkkk bakalım biz ne yapacazzz delikafadulden bebeğe kim bakıyo canım çok zor oldu mu alışmakkk

len ibolyaaa omo baby dediğin deterjan.. ben sabun kullanmak istiyorum ve roxy den de çok memnunum çok güzel kokuyo lekeleri de çıkarıyo :dilcikar: :dilcikar:

leyloşş palyaço kıyafeti varmı bana palyaço kıyafeti gerk. benimkiler anasınıfı,
23 nisana hazırlanıyoz bizde.
senin hödükde aynı benimki gibin iş yoğunlukları da yanı , çocuğa bakma huyları da, işine geldi mi çok güzel bakıyo canı istemedi mi yok , aaraba oldu mu bakar, bebek oldu mu işine gelirse.
bu sabah oğlanı benim herüfün yanına yatırdım sabah. bend ekahvaltı neyin hazırlıyom.
oğlan tutmuş babasının elini evire çebire bakıy, eşimde diyo elim yoruldu artık böyle tutmaktan diyo.o kadar uzun incelediki bakıa baka doyamadı , zati biraz da babacı , geçen pazar babaya bi güldükü sormayın, daha bana gülmemiştir öyle hemide sesliiiiii

ya ne palyaçosu leyyynnn ben bile korkuyom palyaçolardan :1ninca: bebelerin aklı çıkarrrrr delikafadulden delikafadulden

işe başlamama birkaç gün varken oğlan sabah bi ağlamaya başladı, hemide gözü açmadan bağıra bağıra ağlıyo, susmuyo da neyse zorla sustu, susnca da sanki bişiy yokmuş gibin sonra ben başladım ağlamaya 'ben seni nasıl bırakacağım diye'
sonr aişe başladım ilk gün o kdar çok yoğundu ki aklıma bile gelemdi desem yeri.ama gündür çok özlüyorum, anneannesi bakıyor.
zati okulların kapanmasına da 3 ay kaldı.sonra yaz tatili

len ibolya karısı herkes senin gibi hızlı çamaşır yıkayamıyo kaydirigubbakcemile3

ya ne palyaçosu leyyynnn ben bile korkuyom palyaçolardan :1ninca: bebelerin aklı çıkarrrrr delikafadulden delikafadulden

anaaaaa niyekineeee, hiç korkulur mu, bizim buraya sirk geldi, ziraatin oraya bilirsin belki ,ihsaniyenin karşı tarafı diyem,
çocuklar çok sevdi.
yoksa seni küçükken polis yerine palyaço ile mi korkuttluar

Palyanco yok canimm yaa siz ogretmenlerde ne olmaz seyler istiyomuzz azcik esnafida dusunun lenn gecn biri gelmiss polis kiyafeti istiyo anasinifindaki bebeye hemsire kiyafeti istiyoo biri agac olacakmis yok oteki kurbaa olacamiss karadenizli kiyafetii soruyolarr bi tane erkek cocukda ben serdar ortac sarkisi soyleyecemde yirtik kot pantolan istiyom diyoo neler neler hele gecen cok komik bisey sormuslardi ama unuttum simdiib

Bence cocuklar cok sever palyocayu burda bi cocuk magzasi acilinca acilisnia mutlaka palyoco gelirr cocular pesindee tabii

meran garusu ne yaptiysa tameri merak ettimm haa dun cikti sessiz sedasiz cikis o olduu gece geliyodu bugun oda yok unuttu bizi kiskandumm gitsin kankakssi banane

anaaaaa niyekineeee, hiç korkulur mu, bizim buraya sirk geldi, ziraatin oraya bilirsin belki ,ihsaniyenin karşı tarafı diyem,
çocuklar çok sevdi.
yoksa seni küçükken polis yerine palyaço ile mi korkuttluar

yok canım küçükken değil büyükken korkuttular beni kaydirigubbakcemile3 bi korku filmi izlemiştim ondan beri acaip tırsıyom palyaçolardan kabusum oldular yaaa

hele allahtan ankarada yok, bursada ışıklarda palyaçolar olurdu reklam dağıtıyolarmış onları bikaç kere arabaylan ezecek gibi oldum yaaaa kaydirigubbakcemile3 palyaço görünce acaip tırsıyom napimmm kendimi koruma içgüdüsü işte kaydirigubbakcemile3

Ben cikiyoom kizlar cok uykumm geldii yaa hadii sizde gidip yatin sizi bilemem ama ben uyuyunca sutun cogaliyo gece bi uyaniyoomm tankerler dolmuss dinlenmek iyi geliyö ben tankerleri doldurmaya gidiyoomm hadi by

Ben cikiyoom kizlar cok uykumm geldii yaa hadii sizde gidip yatin sizi bilemem ama ben uyuyunca sutun cogaliyo gece bi uyaniyoomm tankerler dolmuss dinlenmek iyi geliyö ben tankerleri doldurmaya gidiyoomm hadi by

ben de çıkıyomm görüşürüzzzz

ya meranı ben de merak ettim gelmezse yarın arayayım yaw tamer iyidir inşallah..

maillerimi okuyuyncaya kadar leyla girmişşşşşşşş.
bende şincik incir suyumu içtim ,aha oğlanm uyandııııı

oğlum da anladı galiba incir suyumu içtiğimi , hiç bekletmedi uyandı.
karnını doyurdu sanırsam ve uyudu..
şimdi ne güzel iki adım ötemizde gün gelip de büyüyecekler nasıl olacaklar acaba
sınıfımda öyle asi çocukalr da var ki , oğlum aklıma geliyor.acep o nasıl oacak diye.
hayırlı evlat olurlar umarım , hepimizin.

ben gelene kadar kimse kalmamış.bugün komşumu oturmaya çağırdım.iyi oldu güzel bir gün geçirdim sohbet falan ettik.akşamda 3 bölüm lost izledik.şimdide feyzayı uyuttum.bi bakayım dedim bizim karılar napar diye.herkes iyidir inşaallah.benim herif cuma günleri öğlen yemeğe gelmez cumayı kaçırıyorum diye.bu öğlen feyzayı uyutuyorum biri kapıyı açıyor.hemen koştum neden geldin hayırdır demeye.anaaam birde baktım herifin kafada kocaman bir sargı.kafasını kapıya çarpmış yarılmış.hastaneye götürmüşler dikiş attırmışlar(.tam kaşının üstü Allah tan burnuna falan gelmemiş.baya korktum onu öyle görünce.Allah hepimizin ailesini korusun

Gunaydin ekim analari ve minicik danalarii nihalcim gecmiss olsun esinee ins tez zaman da sagligina kavusur bu arada dukkani ben actimm

ya pembeli ambalajlı şeyi diyon diimi, benimkinde hiç çıkartmadı ya lekeler olduğu gibi duruyodu, beyaz bi body var üzerindeki leke hala duruyo yaa,

off of benim o tankerler dolmii artık, ilk zamanlar ne süt oluodu yaa, şindik bu sıpa emmiyo artık beni, ben kendim sağıyom da öyle, yoğsan tamamen kesilcek, anca geceleri uykusunda emziriyom :çok üzgünüm:
anaa geçmiş olsun yavrum, üzüldüm bak tüh :teselli:

ben geri yatmaya gidiyom, gece 1e doğru yattım, sabahın köründe benim sıpa uyandı, e uyandın em dimi yok anam emmicekmiş, muhallebi yaptım kaşıkla veriyim diyom almıyo, karnı da aç, baktım uykusu var yatırdım yerine, uyanınca icabına bakıcem artık, bu oğlan yemeye yemeye nereye kaadar gidcek yaaa :çok üzgünüm: neyse hade ben gittim gelince icabınıza bakıjiim :jeyyar:

günaydın herkese....hihoyyyt
nihalcim geçmiş olsun canım...
akşam bi uyumuşumki sormayın ama oğlum saolsun 3,30 dan beri yarım saatte bi uyandı gazı vardı pestil etti beni bide yemeğe misafirim war...wee ben yorgunluktan uykusuzluktan ölüom..napcam bilmem...:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…