ben gelene kadar kimse kalmamış.bugün komşumu oturmaya çağırdım.iyi oldu güzel bir gün geçirdim sohbet falan ettik.akşamda 3 bölüm lost izledik.şimdide feyzayı uyuttum.bi bakayım dedim bizim karılar napar diye.herkes iyidir inşaallah.benim herif cuma günleri öğlen yemeğe gelmez cumayı kaçırıyorum diye.bu öğlen feyzayı uyutuyorum biri kapıyı açıyor.hemen koştum neden geldin hayırdır demeye.anaaam birde baktım herifin kafada kocaman bir sargı.kafasını kapıya çarpmış yarılmış.hastaneye götürmüşler dikiş attırmışlar(.tam kaşının üstü Allah tan burnuna falan gelmemiş.baya korktum onu öyle görünce.Allah hepimizin ailesini korusun
günaydın herkese....hihoyyyt
nihalcim geçmiş olsun canım...
akşam bi uyumuşumki sormayın ama oğlum saolsun 3,30 dan beri yarım saatte bi uyandı gazı vardı pestil etti beni bide yemeğe misafirim war...wee ben yorgunluktan uykusuzluktan ölüom..napcam bilmem...:a015:
geçmiş olsun canım allah korumuşben gelene kadar kimse kalmamış.bugün komşumu oturmaya çağırdım.iyi oldu güzel bir gün geçirdim sohbet falan ettik.akşamda 3 bölüm lost izledik.şimdide feyzayı uyuttum.bi bakayım dedim bizim karılar napar diye.herkes iyidir inşaallah.benim herif cuma günleri öğlen yemeğe gelmez cumayı kaçırıyorum diye.bu öğlen feyzayı uyutuyorum biri kapıyı açıyor.hemen koştum neden geldin hayırdır demeye.anaaam birde baktım herifin kafada kocaman bir sargı.kafasını kapıya çarpmış yarılmış.hastaneye götürmüşler dikiş attırmışlar(.tam kaşının üstü Allah tan burnuna falan gelmemiş.baya korktum onu öyle görünce.Allah hepimizin ailesini korusun
bende aynen dikkatini dagitarak yediriyomm yoksaa istemiyoo hippten numune geldimii saa
günaydın len millet.naparsınız?anam geldi dün.cemre acaip yabancıladı.ne ağlamak.yazık kadında sewcwm dio o istemio.bööle bi kısır döngüde ilişkileri kaydirigubbakcemile3
nihalcim gecmiş olsun bacım.verilmiş sadakanız varmış :Saruboceq:
iyidir canım ne olsun hacerde mızmızlanıp duruyoo gecmiş olsunn sonucun iyi cıkmasına sevindimm su sogan suyu kurunu denesene sabah ben baktım burda baska bı bölümdede var topik acmıslar bunla ılgılı sabah bakarkn aklıma geldın sonucunu aldımı acaba diye sana tavsıye ederimm du lınk atıyım okuunaber leyloş nasılsın hacer nasıla.s.
leyla kayserili gibiyim yafrusu ben liseyi orada okudum ve iyi bilirim geçen yıla kadar her hafta sonu ordaydım inşallah bu sene çıkar tayin orada yaşamayı düşünüyoruz eşimve ben öğretmeniz
ibolyaaaaaaaaaaaaaaaaaa yavrumnun baş çeversini desene bana hele
kızlar dr monovit verdi sağlık ocağı devit biri kes der biri kullan ne yapcam yaaaaaaaaaaa
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
leyla21, ibolya+, myprecious, niva, ozkerem+, tuuce+, yeşimmerve
nıye konusmuyonuzzzzz
ibolyaaaaaaaaaaaaaaaaaa yavrumnun baş çeversini desene bana hele
kızlar dr monovit verdi sağlık ocağı devit biri kes der biri kullan ne yapcam yaaaaaaaaaaa
hı canım 3 damla monovit kullanıyorum
canım senin kızın saçıda benim kız gibi tepede tokada takıyom ama gel görki tepede hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?