2008 Ekim Anneleri

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

eylülün damakları kaşınmaya başladı.. mememi koparacak gibi emiyo kafasını sağa sola çeviriyo hızlı hızlı.. parmağımı tutuyo ağzına götürüyo yine aynı şekilde hızlı hızlı sağa sola çeviiriyo.. offfff inşallah bukadarla kalır yaa huzursuzlanmasından çok korkuyorum.. inşallah hemencik çıkar dişi :çok üzgünüm:

meran gelmemiş yaaa çok merak ediyorum arasam uyanmış mıdır ki :uhm:

çok geçmiş olsun canım.. allah kazalardan korusun :Saruboceq:

allah kolaylık versin valla zor oluyo ben misafir falan istemiyom yaaa gelmesin kimse :dilcikar:

günaydın len millet.naparsınız?anam geldi dün.cemre acaip yabancıladı.ne ağlamak.yazık kadında sewcwm dio o istemio.bööle bi kısır döngüde ilişkileri kaydirigubbakcemile3

nihalcim gecmiş olsun bacım.verilmiş sadakanız varmış :Saruboceq:

günaydınnn egeye bahar geldi çok güzel hava evimizin önünde kayısı ağacı var rahmetli babamın hatırası açtı açacak gelin gibi oluyor çok güzel açsın fotosunu buraya koyacağım

geçmiş olsun canım allah korumuş

bende aynen dikkatini dagitarak yediriyomm yoksaa istemiyoo hippten numune geldimii saa

hipp bana mesaj yollamış hediye gönderimi bir süreliğine durdurulmuş alabileceğim adresleri yollamışlar hiç birisi bana yakın değil üstelik buradada anlaşmalı oldukları eczane yok

günaydın celen kısırdöngü deyince benim oğlanın bütün eziyetini ben çekiyom babası geldimi oğlan gözlerini babasından alamıyo ya onu gördümü bana dönüp bakmıyo çok sinir oluyom ozamankötükedihüso

günaydınlar güsel anneler ve bebişleri
bugün evdeyim ne güsel oğluşumla
henüz bi iş yapamadım birazdan süpürgeyi açcam bi meraba deyim dedim
bu arada benm ilk smear testim kötü gibi çıkmıştı ya taaaa ist.a gitmeden bidaha alalım demişti dr onun sonucunu öğrenmeye gittim dün şükür iyimiş dr kanserden şüphelendi heralde...ama akıntı şikayetim hala var ufak da bi yaram vardı duruomuş.akıntı için süte etkisi çok az olan bi antibiyotik bide fitil verdi bakalım kullanmaya başladım umarım iyi gelir. 3-4ayda bir kontrole gel smear testi yapalım ihmal etmeye gelmez dedi dr.
bugün dr a götürcektik keremi aşıları var yapılcak babamız sabah aradı bugün başbakan geliomuş öğleden sonra o trafik alt üst olur gitmeyelim dedi iyi dedim pazartesi götürcez bakalım benm iş çıkış saatimde yine ekmezse babamız

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
leyla21
halıooo en fefalı sensın beeee
gel icelimmm :içelim:

leyla kayserili gibiyim yafrusu ben liseyi orada okudum ve iyi bilirim geçen yıla kadar her hafta sonu ordaydım inşallah bu sene çıkar tayin orada yaşamayı düşünüyoruz eşimve ben öğretmeniz

naber leyloş nasılsın hacer nasıla.s.
iyidir canım ne olsun hacerde mızmızlanıp duruyoo gecmiş olsunn sonucun iyi cıkmasına sevindimm su sogan suyu kurunu denesene sabah ben baktım burda baska bı bölümdede var topik acmıslar bunla ılgılı sabah bakarkn aklıma geldın sonucunu aldımı acaba diye sana tavsıye ederimm du lınk atıyım okuu

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-tip/224875-sogan-kuru-allah-in-mucizesi.html

leyla kayserili gibiyim yafrusu ben liseyi orada okudum ve iyi bilirim geçen yıla kadar her hafta sonu ordaydım inşallah bu sene çıkar tayin orada yaşamayı düşünüyoruz eşimve ben öğretmeniz

hangii lisede okudun bacımm glin len kayseri guzel yer yasanacak sehirrr

bu sogan kuru rahimi temizliyomus yaa hamile kalmak isteyenleretavsıyeler dıye okudum ben şimdi bu sogan kurune baslayacaktımm şimdi yapnca hemen hamıle kalmayalım beee zaten dorru dürust bi korunma yontemi bulamadık

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
leyla21, ibolya+, myprecious, niva, ozkerem+, tuuce+, yeşimmerve
nıye konusmuyonuzzzzz

dün başladım canm soğan suyuna
hadi özlem kaçar temizlik beklio kerem de uyanıo nasıl biter bu işler hafta sonları kadın mı alsam napsam eve :uhm:

ibolyaaaaaaaaaaaaaaaaaa yavrumnun baş çeversini desene bana hele
kızlar dr monovit verdi sağlık ocağı devit biri kes der biri kullan ne yapcam yaaaaaaaaaaa

eylülü uyuttum geldimmmmmmmmm

napıyonuz leyyynnn

leylacım meranı aradım az önce iyiymiş, geziyolarmış :dilcikar: teleferiğe biniyolarmış o sırada ben aramışım :dilcikar: tamer de çok şükür iyiymiş.. fazla konuşamadık ben meşgul etmek istemedim gezsinler bakalım gün gelecek biz de gezecezzzz ama bu lanet şehirde kar yağiiiiiiiiiiiiii şimdi güneş açtı ama dışarısı çok soğukkkkkkk

ben de antalya ya yerleşcem bana ne bana ne :dilcikar:

kızlar dr monovit verdi sağlık ocağı devit biri kes der biri kullan ne yapcam yaaaaaaaaaaa

doktorun ne diyosa onu yap bence.. 3 damla veriyosun değil mi..

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
leyla21, ibolya+, myprecious, niva, ozkerem+, tuuce+, yeşimmerve
nıye konusmuyonuzzzzz

SIPAYLAN ugrasıooozzzdelikafadulden

du soluyum anaö noldu kı

ya ne bilim dr devam diyo 1 yaşına kadar sağlık ocağı kes diyo anlamadımki arada kaldım benim kızla senin oğlanın ölçüleri aynı ya merak ettim sen kullanıyonmu bacım

slm hanımlar nasılsınız baklaım, oğlumu uyuttum, kocişi işe gönderdim geldim.
azcık geçmiş i okudum, bide buraya ne zamn bişiy yazsam benim oğlan uyanıyo, neden ki acep?
kazak erkek mi olacak nedir, valla olursa elimden çekeceği var demktir.

hı canım 3 damla monovit kullanıyorum
canım senin kızın saçıda benim kız gibi tepede tokada takıyom ama gel görki tepede hep

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heee tepede yaaaa
olsun ama ben çok seviyorummm kızıma çok yakışıyooo hem toka da takıyozzz :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…