2008 Ekim Anneleri

hı canım 3 damla monovit kullanıyorum
canım senin kızın saçıda benim kız gibi tepede tokada takıyom ama gel görki tepede hep

yavrum 4 aylıkken 40,6 mıs senınkı kackı. valla ben saglık ocagını cok ıplemıyom. bızım mıymıntı aıle hekımı bakmıo bıle bıze. hemsıre yapıo takıbı. o yuden drun dedıklerını dıkkate alıom. saglık ocagında boy 64 cıkıo. hastanede 60. dra sordum nıe bu farklılık dıe. onlar mezurayla olcuyolar dedı. bunlar neyle olcuo bılmem ama ben dru baz alıorum

olabılukaydirigubbakcemile3

yuh 4 cm nasıl oluki tartıda anlarımda boydaki farklılık komik yav nasıl ölçüyolar
benimki 34 doğdu 39,5 en son
leyn ibolya bi mail göndercem sana ben koptum len oku hele

slm ben geldimmm
üff bugün burda hava bi acaip bi açıyo bahar gibi bi fırtına yağmur kış gibn tam dışarı çıkalım diyoz indiryoo evde kalalım diyoz açıyoo
bari biraz temizlik yapıyım bakalım yine gelirim arada

dbest canım ankaranın neresainde oturuyosun sevmiyonmu ankarayı ben öyle özledimkiiiiiiiiiiiiiiii ankaramııııııııııııııı off ya

dbest canım ankaranın neresainde oturuyosun sevmiyonmu ankarayı ben öyle özledimkiiiiiiiiiiiiiiii ankaramııııııııııııııı off ya

ben 10 yıldır ankaradayım canım aslında bu sene ankarayı sevmeye başladım ama havası çok kötü bence.. ya çok soğuk oluyo ya çok kurakkk nefret ediyorum..

yuh 4 cm nasıl oluki tartıda anlarımda boydaki farklılık komik yav nasıl ölçüyolar
benimki 34 doğdu 39,5 en son
leyn ibolya bi mail göndercem sana ben koptum len oku hele

su sıpadan fırsat bulursam okııımm 2. koca mubarek hıcbıseye ızın vermıo yaaadelikafaduldenkötükedihüso

esmkm kd kö kpuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhii
kızlar bunları kızım yazdı türkçe meali nedir acaba merak ettim

kalk şu pcnin başından da icük benle ilgilen demek galiba kaydirigubbakcemile3 anasını satiim sıpa isyan çıkarttı, uykusu var uyumuyo, sinirim geldi atıverdim yatağına ağlıyo, tıktım emziği azğına yan yatırdım üstünü de bi örttüm bayılıverdi, niye isyan ediyon işte yat yav uykun var hayre t bişi yaaa :mymeka:

sagık ocagında 3aylıkken benim kızın boyunu 62 olçtuler 4 aylıkken 61 ölçtulerşimdik bunlara ne demeli bu bebe buyumek yerine küçülmüşmüü yaaa eve geldim ben kndim olctüm 64 cıktı o bakımdann saglık ocagına guvenmemek lazım

hee bbiliimanam.bneimherifyaptıydı bana.cayır cayır yakıo amaacaipetkili.15dksürmüyo.

bizim hastanede bakılmıstı 59 cıktı.birsonrakikontrolde 57 cıktı.cemregünasırı yıkanıo ya babası cektiheralde dio kaydirigubbakcemile3

bu pazartesi yine kontrol var bakalımbelki bu ayda 55 gelir muhahaaaa

ibolya tam da benim aklımdan geçenleri yazmışsın
şimdi ben gene pc başına geldim ya benim turşucuk gene uyanır

bende s.ocağına pek güvenmiyom zatiiiii,
dr.nederse odur, zti bebişi dikatle kontol eden dr. ya ondan.
ben hamileyken 6.kilo vermiştim ilk aylkarda s.ocağı kıyameti koparmıştı.halbuki bebişim gayet iyi büyüyordu. işte o yüzden dr.öncelikli bende

1 kayıtlı kullanıcı ve 0 misafir
bu kadar olur yani , nerelere gittiniz anlamadım ki ,haliloyuda tanımıyom kimdir nesidir.:dilcikar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende hamileyken ilk aylarda 7 kilo verdim delikafadulden
cok şaşırdım ilk defa kendimden başka kilo verenle karşılaşıyorum...

aynısı geçen ay benim başıma geldi bir önceki ay 62 dedi ebe sonraki ay 60 bende aynen söyledim ne yani benim bebek kısalmışmı? yoksa hiç uzamamış mı ?ölçtükleri ölçü değişince olabiliyomoş, mutlaka bebek uzamışmış dedi bişiler işte demek yanlış ölçen sadece bizim ebe değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…