hı canım 3 damla monovit kullanıyorum
canım senin kızın saçıda benim kız gibi tepede tokada takıyom ama gel görki tepede hep
slm hanımlar nasılsınız baklaım, oğlumu uyuttum, kocişi işe gönderdim geldim.
azcık geçmiş i okudum, bide buraya ne zamn bişiy yazsam benim oğlan uyanıyo, neden ki acep?
kazak erkek mi olacak nedir, valla olursa elimden çekeceği var demktir.
yavrum 4 aylıkken 40,6 mıs senınkı kackı. valla ben saglık ocagını cok ıplemıyom. bızım mıymıntı aıle hekımı bakmıo bıle bıze. hemsıre yapıo takıbı. o yuden drun dedıklerını dıkkate alıom. saglık ocagında boy 64 cıkıo. hastanede 60. dra sordum nıe bu farklılık dıe. onlar mezurayla olcuyolar dedı. bunlar neyle olcuo bılmem ama ben dru baz alıorum
dbest canım ankaranın neresainde oturuyosun sevmiyonmu ankarayı ben öyle özledimkiiiiiiiiiiiiiiii ankaramııııııııııııııı off ya
yuh 4 cm nasıl oluki tartıda anlarımda boydaki farklılık komik yav nasıl ölçüyolar
benimki 34 doğdu 39,5 en son
leyn ibolya bi mail göndercem sana ben koptum len oku hele
iş
esmkm kd kö kpuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhii
kızlar bunları kızım yazdı türkçe meali nedir acaba merak ettim
hee bbiliimanam.bneimherifyaptıydı bana.cayır cayır yakıo amaacaipetkili.15dksürmüyo.
sagık ocagında 3aylıkken benim kızın boyunu 62 olçtuler 4 aylıkken 61 ölçtulerşimdik bunlara ne demeli bu bebe buyumek yerine küçülmüşmüü yaaa eve geldim ben kndim olctüm 64 cıktı o bakımdann saglık ocagına guvenmemek lazım
ibolya tam da benim aklımdan geçenleri yazmışsınkalk şu pcnin başından da icük benle ilgilen demek galiba kaydirigubbakcemile3 anasını satiim sıpa isyan çıkarttı, uykusu var uyumuyo, sinirim geldi atıverdim yatağına ağlıyo, tıktım emziği azğına yan yatırdım üstünü de bi örttüm bayılıverdi, niye isyan ediyon işte yat yav uykun var hayre t bişi yaaa :mymeka:
sagık ocagında 3aylıkken benim kızın boyunu 62 olçtuler 4 aylıkken 61 ölçtulerşimdik bunlara ne demeli bu bebe buyumek yerine küçülmüşmüü yaaa eve geldim ben kndim olctüm 64 cıktı o bakımdann saglık ocagına guvenmemek lazım
ibolya tam da benim aklımdan geçenleri yazmışsın
şimdi ben gene pc başına geldim ya benim turşucuk gene uyanır
bende s.ocağına pek güvenmiyom zatiiiii,
dr.nederse odur, zti bebişi dikatle kontol eden dr. ya ondan.
ben hamileyken 6.kilo vermiştim ilk aylkarda s.ocağı kıyameti koparmıştı.halbuki bebişim gayet iyi büyüyordu. işte o yüzden dr.öncelikli bende
ibolya tam da benim aklımdan geçenleri yazmışsın
şimdi ben gene pc başına geldim ya benim turşucuk gene uyanır
bende s.ocağına pek güvenmiyom zatiiiii,
dr.nederse odur, zti bebişi dikatle kontol eden dr. ya ondan.
ben hamileyken 6.kilo vermiştim ilk aylkarda s.ocağı kıyameti koparmıştı.halbuki bebişim gayet iyi büyüyordu. işte o yüzden dr.öncelikli bende
canım dünkü mesajımı kopyalıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?