sagol canim denemeye basliyim bugün cünkü yagmurun gündüz uykusunun toplami malesf 1 saat oda zorla insallah ise yarar cok öptüka.s.
slm herkesea.s. dün gittim kizima yogurt yapma makinesi aldimcokacimcoook acep inek sütündenmi yoksa devam mamasindanmi yapsam bilemedimCADIARZU dün denemek icin yaptim baya iyi oldu:sm_cool: iyi yapmasaydi geri iade edicektim baya uygundu fiyati tür parasi ile 25 tl ye aldim bende sogan kürünü 1 haftadir uyguluyorum ama kilo verdigim yok gibi:1no2: ama adetlerimi baya düzenledi gibi türkiyeye gitme isini 2 ay öne aldim mayisin 5.de gidiyorum biraz uzun kalicam 3 ay kadar yagmur babayi unutur diye ödüm kopuyorsenağlama bukadar uzun süre baska yerde kalinca birtarafim cok gitmek istiyor:dance: ailemi cok özledimsenağlama 2 senedir gitmiyorum birtarafimda esimi burda birakicam yalniz 3 ayi nasil gecirecek diye icim acayip buruksenağlama yagmura cok düskün offffffffff ne yapicam CADIARZUCADIARZU
esimde yagmuru disariya götürdü hava cok güzel bugün almanyada insallah böyle gider hep cünkü cok bunaldim hergün kapali hava gina geldi:sm_cool:
hepinizi cok öptük:1hug:
geldimmmmm
eylülü uyuttum geldimmmmmmmm
gece uykusuna mı yatırdınn
rica ederim canım inşallah pes etmezsin de işe yarar
ben de bikaç seferdir güzel tutturuyorum çok tatlı oluyo ve eylül de güzel yiyor.. mayasını çok koyuyomuşum meğer ondan ekşi oluyomuş.. şimdi çok güzel oluyo.. ben bazen mamayla yapıyorum ama artık günlük sütle yapıcam daha güzel oluyor..
canım sizinki zorunluluk yani çok uzun süredir aileni göremiyorsun bence tadını çıkar.. kızın da babasını unutsa bile sonradan hatırlıcak dert etme yerimseniben
valla azmine bayildim yerimsenibencanim ya simdi yagmurda uyuyor:ecrin_bebek: ama gece 2de-tatlicadiarzu- sonra 5 desenağlama en son 7 de kalkiyor -tatlicadiarzu-sonrada asla uyumuyor senağlamabenim sacimi cekiyor uyaniyim diye fisfisfisgercekten harikasin kutluyorum seni :1hug:yalniz gece tok tutsun diye ne yediriyorsuncokacimcoook yoksa anne sütümü cok merak ettim deCADIARZU benimki emip yatiyor belkide oyüzden devamli gece uyaniyor bilemedim simdi ben kafam karisti iyiceneCADIARZUevet canım ama sabah 7buçuk gibi uyanıyo kahvaltı yapıyo, bez değişiyo, kıyafet değişiyo, oynuyoruz ve 8buçuk gibi yatırıyorum, 9da uyuyor 11e kadaro arada bazen ben de tekrar uyuyorum..
sagol canim ya pes etmiycem yarindan itibaren basliyorum
buarada icimi rahatlattin gercekten biraz rahatlamaya ihtiyacim vardi baya gerilmistim -tatlicadiarzu-düsünmekten gitsem yagmura orda iyi bakabilirmiyim acaba CADIARZUhasta olurmu acabaCADIARZU aklimda hep acaba acaba acaba vardi CADIARZUgercekten rahatladim sagol canim arkadasim cok öptüm:1hug:a.s.
o zaman ben kaçar:mymeka:
valla azmine bayildim yerimsenibencanim ya simdi yagmurda uyuyor:ecrin_bebek: ama gece 2de-tatlicadiarzu- sonra 5 desenağlama en son 7 de kalkiyor -tatlicadiarzu-sonrada asla uyumuyor senağlamabenim sacimi cekiyor uyaniyim diye fisfisfisgercekten harikasin kutluyorum seni :1hug:yalniz gece tok tutsun diye ne yediriyorsuncokacimcoook yoksa anne sütümü cok merak ettim deCADIARZU benimki emip yatiyor belkide oyüzden devamli gece uyaniyor bilemedim simdi ben kafam karisti iyiceneCADIARZU
cok öptük seni :1hug:
ya başka bi yer olsa gitmemen daha iyi ama annenlere gidiyosun sonuçta.. ben de en son 14 şubatta annemlere gitmiştim vay be 1 ay olmuşşş senağlama eğer park yatağın varsa yanında götürürsün sanırım 3 ay kalıcaksın ya.. ben 2 gün için götürmüştüm kaydirigubbakcemile3
aldim götürücem park yatakda ama annemlere alisir heralde enfazla 2 veya 3gün SIKINTI yasariz gibi geliyor:ecrin_bebek: bebegine gece uykuya yatirirken neyle besliyorsun cok merak ettim ya onuda bir yazsan coooooooook merak ettttttim ammmmmma merakliyim dimiCADIARZU:jeyyar:
ya başka bi yer olsa gitmemen daha iyi ama annenlere gidiyosun sonuçta.. ben de en son 14 şubatta annemlere gitmiştim vay be 1 ay olmuşşş senağlama eğer park yatağın varsa yanında götürürsün sanırım 3 ay kalıcaksın ya.. ben 2 gün için götürmüştüm kaydirigubbakcemile3
aldim götürücem park yatakda ama annemlere alisir heralde enfazla 2 veya 3gün SIKINTI yasariz gibi geliyor:ecrin_bebek: bebegine gece uykuya yatirirken neyle besliyorsun cok merak ettim ya onuda bir yazsan coooooooook merak ettttttim ammmmmma merakliyim dimiCADIARZU:jeyyar:
canım ben 4 ay için uygun olan nerdeyse tüm tahıl mamalarını almıştım ama eylül hepsini sevmedi.. bebekten bebeğe değişir tabi.. o yüzden biz milupanın sütlü pirinçli muhallebisini, bebelac irmikli muhallebi ve bebelac sütlü pirinçli muhallebiyi yiyoruz..
bugün hipp den baya mama aldım, ama açık kutular bitsin öyle başlıcam..
ya biz dr un önerisiyle ek gıdaya geçtik, o yüzden yatmadan yarım saat önce tahıllı kaşık maması yiyor..
yalnız okuduğum kitaba göre uyku alışkanlığı ile bu tok tutan mamaların arasında ilişki yok diyo.. yani sadece anne sütü bile alsa 4-5 aylık bi bebeğin kesintisiz 5-6 saat uyuması lazımmış.. eğer doğru uyku alışkanlığı kazanmadıysa mama versen bile aynı saatlerde uyanabilir diyo bilmiyorum sositososito bir dene bakalım uyuyacak mı
bi de sana tavsiyem yarın sabah 7 de uyanacak ya, sen saat 8buçukta beşiğine yatır ve uyutmayı dene.. çünkü bebekler aşırı yorulduğunda veya aşırı uyarıldığıında uyuma zorluğu çekiyolar.. o yüzden bebeğin uykusu geldiği an yatakta olmalı (bebeğini tanıyosundur, göz ovuşturma, esneme uyku belirtisi.. mesela esnemeye başladı ya, ilk esnemesini gördüğün an hemen yatağa koyman lazım)
zaten uykusu geldiği için biraz mızırdanacak ama gözleri kapanıyo gibiyse bırak biraz mızırdansın.. bu arada bebek seni görmesin ama sen onu gör.. eğer ağlamaya başlarsa kucağına al, sakinleştir, hemen yatır yoksa kucağa alışır.. ama dikkat et yalnızca ağlarsa kucağına al.. mızrdanırsa alma, rahatsız oluyosan (ben kendime engel olamıyodum) odadan çıkabilirsin.. dediğim gibi ilk gün belki 20 kere yatırıp kaldırıyosun ama öğreniyolar.. benim cadı bile öğrendi ya her bebek öğrenir valla tövbe uyumuyodu yaaacanım çıkıyodu uyutcam diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?